Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 14:18)
Kažkaip ant kojos net minties nekilo, man tai taip šventvagiška iš  pirmo žvilgsnio  unsure.gif

Va va! As irgi apie ta pati drinks_cheers.gif nu nebent noretum nubaust kelete troliu uz bloga elgesi, tai atda galima juos pakbint ant galiniu letenu biggrin.gif
Atsakyti
Panos, vakar buvau trijose prekybos vietose, jų aikštelėse. Ir durnam aišku, kad jei radai, nešk į parduotuvę, eis ten ieškot. Šiandien vėl visas apvažiavau, nieko.
Tik vakar man tortų parduotuvėj moterikė tokia guvi-oi ne, neradau, o ar vertinga buvo? Atsakiau, kad man-labai. Oi kaip gaila kad pametėt, ir dar tokią vertingą... Tokį kiek negerą jausmą paliko, bet gal čia šiaip paranoja. Šiandien ten net nevažiavau. O gal dar nulėkt?

Tikrai pirksiu vėl tris vaikus ir Venerą, visi kiti pamestieji arba pareis iš naujo, arba ne-pagal nuotaiką.

Ant kojos trolių net nepagalvočiau užsidėt. Be to, jei sugebu pamest nuo rankos, ką kalbėt apie kojas biggrin.gif Nors auksinę ant kojos tampau jau kelinta vasara ir nepametu doh.gif

Ir ką gi-ką gi-ką gi bigsmile.gif Jo didenybė skaičius, visais rakursais biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 18, 14:32)
Ir ką gi-ką gi-ką gi bigsmile.gif Jo didenybė skaičius, visais rakursais biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 18, 14:32)
Panos,

Oj labai grazus skaicius! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai fainas skaicius wub.gif
O tu po kiek laiko atkreipk demesi ant tos meteriskes rankos mazu susigundys nesioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 18, 13:31)
Va va! As irgi apie ta pati  drinks_cheers.gif  nu nebent noretum nubaust kelete troliu uz bloga elgesi, tai atda galima juos pakbint ant galiniu letenu  biggrin.gif

Ne ne... nubaustieji keliauja į dėžutę pailsėti ir pasirkauti geros energijos.. Kai paaugs vaikis - jai užkabinsiu, nes dabar netinka odinė, o grandinę pirkt biškį nžn.. Anstoka gal.

Song, na nuvažiuok gal dar į informaciją kokią nueisi, nors labaaai abejoju.. unsure.gif O ta moteriškė gal šiaip iš ciekavumo - žmonėms tik duok progą pakalbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 15:08)
Ne ne... nubaustieji keliauja į dėžutę pailsėti ir pasirkauti geros energijos..

O jei troliai labai verkia, nu taip labai labai verkia, kad nenori i dezute ir jiem ten baisu nes ten baubas gyena? Kas tada? Mano sirdis tai neatlaikytu tu liudnu veiduku, bet bausmes atsaukt vistiek negalima, tai tada tektu det ant kojos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 18 birželio 2010 - 14:35
Song, gražiai atrodo skaičius. Šiaip, tiesą pasakius, nieko apie jį nežinau, neišmanau, ale karolio vaizdas mane gundo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 18, 14:34)
O jei troliai labai verkia, nu taip labai labai verkia, kad nenori i dezute ir jiem ten baisu nes ten baubas gyena? Kas tada? Mano sirdis tai neatlaikytu tu liudnu veiduku, bet bausmes atsaukt vistiek negalima, tai tada tektu det ant kojos  blink.gif

Bausmė yra bausmė.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 18, 13:50)
o jūs ar puošiate troliukais kojytes?  biggrin.gif

Man nepatiktų. Bet kam patinka, prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 15:40)
Bausmė yra bausmė.

Ot griezta Tu motina! thumbup.gif as irgi tokia busiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 18, 14:42)
Ot griezta Tu motina!  thumbup.gif  as irgi tokia busiu  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebūsi nebūsi, aš seniau galvojau, kad jau mano vaikas tai nebus iš tų zyziančių parduotuvėj saldainio ir ledų ir žaislo, o jei ir zys nieko nepirksiu, klausys manęs kaip šilta vilna - figuski... Ir perku visko, kad tik nezystų, ir trolius duodu namie panešiot biggrin.gif Ir vis pagalvoju apie jai grandinėlę biggrin.gif Bet stabdausi, nes vyras pagalvotų kad visai trenkta biggrin.gif o iš tikro dėl trolių jai tai stabdo mintis, kad viską ji panešioja ir numeta, tai jei po dienos nutrenktų - tai man būtų labai labai gaila unsure.gif
Atsakyti