Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Iš vis pabėgo. Jokios sąžinės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 18, 11:22)
Smagu, kad negandos nepaužia, kad jos tik sustiprina pasirinkimą  biggrin.gif  Rodyk  mirksiukas.gif

Tai negi sėdėsiu ir verksiu. Bet šiaip, jei atvirai, nė vieno daikto taip negedėjau. Šįryt ryte atsibudau ir pamąsčiau, kad kokį sh... sapną sapnavau. O po to atsirinkau, kad nea doh.gif biggrin.gif Skaudžiausia, kad kažkas mano surinktus, numylėtus, pilnus mano energijos karoliukus nešios. Būt lengviau, jei žinočiau, kad į kanalizaciją įkrito ir niekas jų neturės blush2.gif

Parodysiu vėliau, vaikas miega kambaryje kur fotikas.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 18, 10:26)
Tai negi sėdėsiu ir verksiu. Bet šiaip, jei atvirai, nė vieno daikto taip negedėjau. Šįryt ryte atsibudau ir pamąsčiau, kad kokį sh... sapną sapnavau. O po to atsirinkau, kad nea doh.gif  biggrin.gif Skaudžiausia, kad kažkas mano surinktus, numylėtus, pilnus mano energijos karoliukus nešios. Būt lengviau, jei žinočiau, kad į kanalizaciją įkrito ir niekas jų neturės blush2.gif

Parodysiu vėliau, vaikas miega kambaryje kur fotikas.

Mjo, perskaičiau ir pagalvojau, kad turbūt ir aš taip jausčiausi.. Išpopinti, numylėti ir šnai kažkam ant riešo...
Atsakyti
O as jei rasciau, tikrai ieskociau savininko. Nekoks dziaugsmas is kito netekties. Gal ir tas rades iesko, bet nezino kaip tave surasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2010 06 18, 10:41)
Campanada, išmintis nuostabi, bet tas troliukas besišypsantis koks fainuolis  wub.gif  wub.gif  wub.gif Koks jo vardas?  blush2.gif

Saule, aha man tas snukutis irgi labai mielas wub.gif drinks_cheers.gif lietuviskai jis vadinasi Elfas, o originaliai tai Fairy (tik dabar susigaudziau, kad jis kaip indu ploviklis lotuliukas.gif ), sita jamiau kaip pirma karoliu sau ant apyrankes, nes labai jis man troliskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 18, 11:44)
O as jei rasciau, tikrai ieskociau savininko. Nekoks dziaugsmas is kito netekties. Gal ir tas rades iesko, bet nezino kaip tave surasti. smile.gif

Gal tikrai tau reiketu kokius skelbimukus iskabint galimose pametimo vietose, gal kas rado perskaitytu ir atsilieptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 06 18, 12:30)
Gal tikrai tau reiketu kokius skelbimukus iskabint galimose pametimo vietose, gal kas rado perskaitytu ir atsilieptu g.gif

As atsimenu senais laikais, kai dar troliu nebuvo, palikau zieda swarowskio prie kriaukles univere, tai jokie skelbimai nepadejo, niekas neatsiliepe doh.gif o mokiausiu vokieciu gatvej, kur zmoniu srautai tikrai nera tokie dideli ir praktiskai visi studentai vienas kita pazinojo... matyt uzmate kad geras daiktas ir psio... s koncami... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 18 birželio 2010 - 11:36
Tacita, aš irgi žiūrinėju tą puslapį, gal prisijungsiu prie užsakymo.
Atsakyti
user posted image
o jūs ar puošiate troliukais kojytes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 18, 13:50)
o jūs ar puošiate troliukais kojytes?  biggrin.gif

Oj as asmeniskai dar rankytes nabaigiau puost, tai iki kojyciu man dar toli... doh.gif bet ir siaip man atrodo kad troliai turetu but ant rankyciu, kakliuku ar ausytese, o ant kojyciu gali but ir siaip belenkas, man troliai turi but auksciau bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkaip ant kojos net minties nekilo, man tai taip šventvagiška iš pirmo žvilgsnio unsure.gif
Atsakyti
As tai manau kad graziausia troliukai ant rankytes nelabai man tie ir naujieji auskariukai schmoll.gif
O ant kojos tai visai negrazu g.gif
Atsakyti