Iš vis pabėgo. Jokios sąžinės
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 18, 11:22)
Smagu, kad negandos nepaužia, kad jos tik sustiprina pasirinkimą Rodyk
Tai negi sėdėsiu ir verksiu. Bet šiaip, jei atvirai, nė vieno daikto taip negedėjau. Šįryt ryte atsibudau ir pamąsčiau, kad kokį sh... sapną sapnavau. O po to atsirinkau, kad nea Skaudžiausia, kad kažkas mano surinktus, numylėtus, pilnus mano energijos karoliukus nešios. Būt lengviau, jei žinočiau, kad į kanalizaciją įkrito ir niekas jų neturės
Parodysiu vėliau, vaikas miega kambaryje kur fotikas.
QUOTE(Song @ 2010 06 18, 10:26)
Tai negi sėdėsiu ir verksiu. Bet šiaip, jei atvirai, nė vieno daikto taip negedėjau. Šįryt ryte atsibudau ir pamąsčiau, kad kokį sh... sapną sapnavau. O po to atsirinkau, kad nea Skaudžiausia, kad kažkas mano surinktus, numylėtus, pilnus mano energijos karoliukus nešios. Būt lengviau, jei žinočiau, kad į kanalizaciją įkrito ir niekas jų neturės
Mjo, perskaičiau ir pagalvojau, kad turbūt ir aš taip jausčiausi.. Išpopinti, numylėti ir šnai kažkam ant riešo...
O as jei rasciau, tikrai ieskociau savininko. Nekoks dziaugsmas is kito netekties. Gal ir tas rades iesko, bet nezino kaip tave surasti.
QUOTE(saule @ 2010 06 18, 10:41)
Campanada, išmintis nuostabi, bet tas troliukas besišypsantis koks fainuolis Koks jo vardas?
Saule, aha man tas snukutis irgi labai mielas lietuviskai jis vadinasi Elfas, o originaliai tai Fairy (tik dabar susigaudziau, kad jis kaip indu ploviklis ), sita jamiau kaip pirma karoliu sau ant apyrankes, nes labai jis man troliskas
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 18, 11:44)
O as jei rasciau, tikrai ieskociau savininko. Nekoks dziaugsmas is kito netekties. Gal ir tas rades iesko, bet nezino kaip tave surasti.
Gal tikrai tau reiketu kokius skelbimukus iskabint galimose pametimo vietose, gal kas rado perskaitytu ir atsilieptu
QUOTE(Enita @ 2010 06 18, 12:30)
Gal tikrai tau reiketu kokius skelbimukus iskabint galimose pametimo vietose, gal kas rado perskaitytu ir atsilieptu
As atsimenu senais laikais, kai dar troliu nebuvo, palikau zieda swarowskio prie kriaukles univere, tai jokie skelbimai nepadejo, niekas neatsiliepe o mokiausiu vokieciu gatvej, kur zmoniu srautai tikrai nera tokie dideli ir praktiskai visi studentai vienas kita pazinojo... matyt uzmate kad geras daiktas ir psio... s koncami...
Tacita, aš irgi žiūrinėju tą puslapį, gal prisijungsiu prie užsakymo.
o jūs ar puošiate troliukais kojytes?
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 18, 13:50)
o jūs ar puošiate troliukais kojytes?
Oj as asmeniskai dar rankytes nabaigiau puost, tai iki kojyciu man dar toli... bet ir siaip man atrodo kad troliai turetu but ant rankyciu, kakliuku ar ausytese, o ant kojyciu gali but ir siaip belenkas, man troliai turi but auksciau
Kažkaip ant kojos net minties nekilo, man tai taip šventvagiška iš pirmo žvilgsnio
As tai manau kad graziausia troliukai ant rankytes nelabai man tie ir naujieji auskariukai
O ant kojos tai visai negrazu
O ant kojos tai visai negrazu