Nu, gaila, bet mūsų bičiukui ne troliai, o paukštytės už lango rūpi
Laisve, nustok erzinti... Aš net apyrankės nematau..
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 08:47)
Laisve, nustok erzinti... Aš net apyrankės nematau..
Išmok atsiriboti nuo išorinių dirgiklių Imk pavyzdį iš Kaprio: dėmesys konkretus, jokio blaškymosi
Papildyta:
Vat taip reikia mokėti atsipalaiduoti ir džiaugtis gyvenimu, vasara, šiluma
Oj mielai imčiau ir pavyzdį ir patį Kaprį Man jie tokie mieli, vakar kaip tik pas du tokius svečiavausi, rupučkės žino kaip erzint - pakaitom tai vienas, tai kitas ant kelių sėdėjo..
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 09:07)
Oj mielai imčiau ir pavyzdį ir patį Kaprį
Pavyzdį duodame, Kaprio - ne Jis vienareikšmiškai okupavęs visų šeimos narių meilę
Campanada, kur skola?
Labas rytas
Kaip zadeta rodausi savo isminti Nors ne, mane kokia tai skleroze uzpuole, nebeatsimenu kaip nuotraukas ikelt Priminkit prasau ka?
Papildyta:
Aj va prisiminiau
Tik kokios tai dideles gavosi, ir siaip truputi skubotai teko fotografuot nes i darba lekiau
Aj o va cia tai tie apie kuriuos pasakojau kad gavau dovanu.
Is Silver Sicio:
Ir siaip neaisku is kur:
Tos paskutines neryskios labai, bet tai matyt zenklas, kad ju niekam negalima rodyt
Kaip zadeta rodausi savo isminti Nors ne, mane kokia tai skleroze uzpuole, nebeatsimenu kaip nuotraukas ikelt Priminkit prasau ka?
Papildyta:
Aj va prisiminiau
Tik kokios tai dideles gavosi, ir siaip truputi skubotai teko fotografuot nes i darba lekiau
Aj o va cia tai tie apie kuriuos pasakojau kad gavau dovanu.
Is Silver Sicio:
Ir siaip neaisku is kur:
Tos paskutines neryskios labai, bet tai matyt zenklas, kad ju niekam negalima rodyt
Campanada, ta išmintis žiūriu kaip nori taip rodos, tiksliau kaip reikia -* atsuka geriausiai derantį šoną
O jau isminties grozis
Neveltui ji ismintis
Neveltui ji ismintis
Laisve, tas tavo pilkas garbanotas trolis labai derėtų prie mano pilkojo
Campanada
Campanada
A jooo, ta ismintis tokia ismintinga pati is saves, atsuka ta puse kuria reikia Labai grazus man karolis
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 18, 08:30)
Nu, gaila, bet mūsų bičiukui ne troliai, o paukštytės už lango rūpi
Laisve, as ir matau tik tavo katina apyrankes neiziuriu nors tu ka , bet matau kad labai dera prie katino
Campanada tavoji ismintis didingai atrodo