Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu, gaila, bet mūsų bičiukui ne troliai, o paukštytės už lango rūpi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Laisve, nustok erzinti... wub.gif Aš net apyrankės nematau..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 08:47)
Laisve, nustok erzinti...  wub.gif Aš net apyrankės nematau..

Išmok atsiriboti nuo išorinių dirgiklių biggrin.gif Imk pavyzdį iš Kaprio: dėmesys konkretus, jokio blaškymosi hihihi.gif
Papildyta:
Vat taip reikia mokėti atsipalaiduoti ir džiaugtis gyvenimu, vasara, šiluma biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oj mielai imčiau ir pavyzdį ir patį Kaprį biggrin.gif Man jie tokie mieli, vakar kaip tik pas du tokius svečiavausi, rupučkės žino kaip erzint - pakaitom tai vienas, tai kitas ant kelių sėdėjo..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 18, 09:07)
Oj mielai imčiau ir pavyzdį ir patį Kaprį biggrin.gif

Pavyzdį duodame, Kaprio - ne tongue.gif Jis vienareikšmiškai okupavęs visų šeimos narių meilę wub.gif
Atsakyti
Campanada, kur skola? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip zadeta rodausi savo isminti biggrin.gif Nors ne, mane kokia tai skleroze uzpuole, nebeatsimenu kaip nuotraukas ikelt doh.gif Priminkit prasau ka? blush2.gif
Papildyta:
Aj va prisiminiau 4u.gif user posted image
Tik kokios tai dideles gavosi, ir siaip truputi skubotai teko fotografuot nes i darba lekiau bigsmile.gif

Aj o va cia tai tie apie kuriuos pasakojau kad gavau dovanu.

Is Silver Sicio:
user posted image

Ir siaip neaisku is kur:
user posted image

Tos paskutines neryskios labai, bet tai matyt zenklas, kad ju niekam negalima rodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Campanada, ta išmintis žiūriu kaip nori taip rodos, tiksliau kaip reikia -* atsuka geriausiai derantį šoną biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jau isminties grozis wub.gif
Neveltui ji ismintis thumbup.gif
Atsakyti
Laisve, tas tavo pilkas garbanotas trolis labai derėtų prie mano pilkojo thumbup.gif lotuliukas.gif

Campanada thumbup.gif
Atsakyti
A jooo, ta ismintis tokia ismintinga pati is saves, atsuka ta puse kuria reikia thumbup.gif Labai grazus man karolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 18, 08:30)
Nu, gaila, bet mūsų bičiukui ne troliai, o paukštytės už lango rūpi  biggrin.gif

Laisve, as ir matau tik tavo katina wub.gif apyrankes neiziuriu nors tu ka blush2.gif , bet matau kad labai dera prie katino thumbup.gif

Campanada tavoji ismintis didingai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 18 birželio 2010 - 09:20