Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokios jūsų vidutinės mėnesio pajamos į rankas? (ar Trollbeads perka tik turtuolės?) (109 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Manot, atlaikytų apsauga, jei kažkoks tempimas ar pan., kaip šiandien greičiausiai ir buvo?
Aš tik džiaugiuosi dėl vieno-ant apyrankės buvo tik vienas retirinis ir nė vieno labai mėgstamo. Gal tik obsidiano laai gaila, bet dar nebuvau per savaitę prisijaukinusi. Jei būčiau pametus vežimą, bulvę ar mėlynai baltą šarvuotį... Ui. Bet vis tiek žiauriai gaila.

Blogiausia tai, kad dabar bijosiu segtis apyrankę, net ir su apsauga. Netikiu, kad ji apsaugos, jei apyrankė kris.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 17, 21:37)
Manot, atlaikytų apsauga, jei kažkoks tempimas ar pan., kaip šiandien greičiausiai ir buvo?
Aš tik džiaugiuosi dėl vieno-ant apyrankės buvo tik vienas retirinis ir nė vieno labai mėgstamo. Gal tik obsidiano laai gaila, bet dar nebuvau per savaitę prisijaukinusi. Jei būčiau pametus vežimą, bulvę ar mėlynai baltą šarvuotį... Ui. Bet vis tiek žiauriai gaila.

Blogiausia tai, kad dabar bijosiu segtis apyrankę, net ir su apsauga. Netikiu, kad ji apsaugos, jei apyrankė kris.

Manau, kad perkūnas du kartus į tą patį medį netrenkia irnesakyk.gif Nu labai gaila, ale tai ką padarysi? Svarbiausia, kad visi sveiki unsure.gif
Nesinervuok console.gif

Atsakyti
Na jo jai jau trauksi tai turbut neatlaikys g.gif
Bet uzsienieciai pastebejau myli tas apsaugas labai daug kas nesioja ne tik ant troliu apyrankiu bet ir auksiniu ar siaip brangiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 17, 21:37)
Kita vertus, senos prietaringos tarkos sako, kad visokie mistiniai papuošalai, ten tokie kaip artefaktai (čia kažin troliai įeina? biggrin.gif  Nu bet akmenys visokie) pradingdami ar suskildami  "pasiima" kažkokią nelaimę. Gal ir šiuo atveju duokdie pasiėmė? unsure.gif

Nemačiau šito posto. Jo, aš ir taip pat mąstau-kad bėdą pasiėmė. Tik aš pavadinau auka dievams rolleyes.gif Ir iš tavęs tai išgirdus pasidarė labai lengviau ax.gif
Atsakyti
Labas.

Song, siaubas kaip gaila. Gal dar pabandyk valytoju ar darbuotoju paklausinet tose vietose kur buvai. As viena auskara ,besimatuodama rubus, buvau pametus. Tai gal po gero menesio paskambino, kad rado
Atsakyti
Dievuleliau, Song, uzjauciu is visos sirdies verysad.gif Galvoju, turejo kur minkstai nukrist, kad negirdejai. Bet neliudek labai, svarbiausia sveiki visi, uzdirbsit naujai po truputi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Song net nezinau kaip paguosti, verysad.gif bet tikrai labai liudziu su Tavimi 4u.gif
frejos mazgas mano pirmas uzsegimas,pastebejau kad jis siek tiek prasiskiria devimas, bet nesuversciau to vien frejos mazgui, nes meksikietiskaji irgi siek tiek teko palankstyti. dabar jau tikrai dekui kad pasidalinai praradimu galvosiu dabar apie apsauga na bet ji irgi ne tokia jau titanine...

tikrai galvokim kad sita nelaime apsaugojo nuo didesnes, as visada taip guodziuosi...
nu bet ale kas rado jei supranta tai tikrai jau kaip rasti milijona.

nu bet gal dar kur rasi? kisenese, pirkiniu maisuose, masinoje, durelese, po sedyne visur apziurek po desimt kartu...

o gal kazka prarade paskui atrasim daug daugiau? nu vis galvoju kaip Tave paguost verysad.gif
Atsakyti
Ai, ką tikrai rasiu, tai kelis kilus. Bo ėdu iš skausmo pikantiškas salotas. Šimtą metų sau neleidau biggrin.gif
Atsakyti
Mano patirtis tai byloja taip. Jei ką nors pameti ir nepastebi, tai po dviejų mėnesių tai randi mašinoj. Plyšy kur nors šalia sėdynės arba po dėdyne... Nesvarbu, kad ieškojai smile.gif

Pasižiūrėjau tautos pajamas - oooooo bliamba biggrin.gif Neblogos asmeninės pajamos vienok blink.gif biggrin.gif O sako - krizė, krizė... mastau.gif
Atsakyti
na,ar noresit kas jungtis prie http://www.diamonds4ever.dk/ ?
Skaiciuojam norincias.

1.As
2.Laivite
Atsakyti
Labas rytas, na ir naujienos... Song aš už Noa variantą ji nusinešę nelaimę.. Tebūnie ir būk tu laiminga be jos.. Bus tų obsidianų. Įsivaizduoju kaip skaudu ir kaip tuščia liko, bet.... nosį aukštynj, laikykis ir neliūdėk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 18 birželio 2010 - 05:38
Ir tebūna tai apsauga nuo didesnių praradimų. Aukštyn nosį mirksiukas.gif
Atsakyti