Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 30, 13:49)
Bembi1, o jus davete savo auksa? Nes as irgi galvoju apie raudona auksa, ne geltona g.gif Kas leme jusu pasirinkima? 4u.gif

visu pirma, tai ne negalvojom apie raudona, is prazdiu mastem apie balta (bet gryna balta, o ne ta rodziuota), paskui linkom link geltono smile.gif netycia uzsidejom raudono aukso ziedus ir pamatem, kad tas musu priesiskas nusistatymas liko kazkur toli.... biggrin.gif nes realiai ant rankos daug graziau atrode raudonas 4u.gif pirkom is karto gatavus, kazkaip pabijojom gamintis, o ir savo aukso nei gramo neturejom...nes kazkaip kilo abejoniu ir del plocio ir del tu svoriu, o cia grynai matem kaip atrodo smile.gif o kainale gavos 1100, tad manau tikrai gera smile.gif
Atsakyti
Aaa bigsmile.gif O kur pirkote? Auksineje dovaneleje, ar ne taip supratau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 30, 14:05)
Aaa bigsmile.gif O kur pirkote? Auksineje dovaneleje, ar ne taip supratau? unsure.gif

aga, ten wink.gif p.s. duodu patarima jei kas dar sugalvos: pvz CUPE duoda tik 20 proc nuolaida, o va Akropolyje 25 proc wink.gif kiek apvaiksciojom, ziurint pagal gramus butent akropolyje pigiausia buvo wink.gif reklamos tikrai nedarau, tiesiog zinau kad ir taip ant visko daug isleidot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 30, 14:20)
mes ir jau savo turim smile.gif abu comfort tipo, raudono aukso, plotis apie 4 mm, o svoriai 3,7 ir 4,6 gr.  blush2.gif

O ko mums nepasiridot savo ziedeliu, nagi, pasimaivykit biggrin.gif mes cikavos irgi norim paspoksot lotuliukas.gif
O sumokejot tai tikrai nedaug, bet pas jus ir plotis/svoris nedidelis.Mums jau gamina,tai kaina panasi gausis, bet ausko apie 12g bus ir plotis 6mm abieju. Bet kaip parduotuvej pirkote, tai kaina puiki manau thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų žiedukų svoris kaip Bembio ax.gif tik mes darėmes geltono aukso,klasikinius,5 mm wub.gif Sumokėjom 490 lt tongue.gif
Kaip senai aš apie juos svajojau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sidabrine, bet jus turejote savo auksa? rolleyes.gif

Kiek girdejau, kaune urmo bazese pigus auksiniai ziedai - gal kas ten ziurejote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 30, 17:14)
Sidabrine, bet jus turejote savo auksa? rolleyes.gif

Kiek girdejau, kaune urmo bazese pigus auksiniai ziedai - gal kas ten ziurejote? smile.gif

Savo aukso mažas trupinėlis buvo hihihi.gif 2,2 gramo ax.gif (pamiršau paminėt doh.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 06 30, 17:17)
Savo aukso mažas trupinėlis buvo hihihi.gif 2,2 gramo  ax.gif (pamiršau paminėt  doh.gif  blush2.gif  )

Tai pigiai prasisukot, saunuoliai thumbup.gif
Papildyta:
Sidabrine, ziuriu Jum tik 2 dienos liko iki vestuviu, kaip jauciates,ar pergyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 06 30, 19:14)
Tai pigiai prasisukot, saunuoliai thumbup.gif
Papildyta:
Sidabrine, ziuriu Jum tik 2 dienos liko iki vestuviu, kaip jauciates,ar pergyvenat? ax.gif

Pažįstamas juvelyras,tai po blatu biggrin.gif

Nepergyvenu,gerai jaučiamės ir kad tik greičiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 06 30, 20:49)

Nepergyvenu,gerai jaučiamės ir kad tik greičiau wub.gif

Tai faina tada, saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 06 22, 23:58)
Tikiuos nenusigribausiu  blush2.gif
Tai žiedai su užapvalintais kampais (agl. soft fit) ir išgaubti iš vidaus (angl. comfort fit)

aiskutis, supratau, aciu 4u.gif man lb grzukai buna su uzapvalintais kampais, bet mes kazkaip dareme vistiek staciais, nes buvau visai pamirsusi doh.gif
Atsakyti
Rodausi ir as savuosius ziedelius wub.gif
Tiesa, spalvu skirtumas isryskejo tik po kurio laiko...
Siaip man labai grazus baltas auksas, matyt graziausias, bet kaip kompozicija tai man labai musu patinka smile.gif Butinai apvalintus, isgaubtus - tokie ir grazesnis mum ir mieliau nesiojasi smile.gif
user posted image
Atsakyti