Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

tai as jau siandien kokiems 20 juvelyru parasiau, bet ziuriu ivairiai atsako...kazkaip kiti net paraso, kad ale jei 17 ir 21 dydis, bei jei plotis 4 ir 5 mm (is tikro man net uztektu 3,5 o maniskiui 4,5 mm), tai 9 gramu comfort fitui tikrai neuzteks...tipo kazkur 12 gr.reikia....ar kuri kazka panasaus daret ir galit pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 17:42)
tai as jau siandien kokiems 20 juvelyru parasiau, bet ziuriu ivairiai atsako...kazkaip kiti net paraso, kad ale jei 17 ir 21 dydis, bei jei plotis 4 ir 5 mm (is tikro man net uztektu 3,5 o maniskiui 4,5 mm), tai 9 gramu comfort fitui tikrai neuzteks...tipo kazkur 12 gr.reikia....ar kuri kazka panasaus daret ir galit pakomentuot?

pas mane 5 mm ir 6 mm comfort fit, aukso iseiga buvo 12.6 g 4u.gif

Manau,padaugino su kiekiu,nes Jusu planuojami siauresni ziedukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 18:42)

pas mus klasikiniai 16,2 ir atrodo 18 dydziu, 6 mm plocio su komfortu... tai aukso kazkur 15-16 g. isejo...
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 18:42)
comfort fitas

as tokia neismanele, tai gal galetumete paaiskinti kas tai yra? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 22, 22:50)
as tokia neismanele, tai gal galetumete paaiskinti kas tai yra? blush2.gif  ax.gif

Tikiuos nenusigribausiu blush2.gif
Tai žiedai su užapvalintais kampais (agl. soft fit) ir išgaubti iš vidaus (angl. comfort fit)
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 06 22, 23:58)
Tikiuos nenusigribausiu  blush2.gif
Tai žiedai su užapvalintais kampais (agl. soft fit) ir išgaubti iš vidaus (angl. comfort fit)

teisingai mirksiukas.gif
pas mus tokie - super, ant pirsto taip gerai "sedi"... thumbup.gif
Atsakyti
O gal zinote parduotuves, kuriose butu galima pamatuoti tokius fitus? bigsmile.gif
Pralekiu vis pro "aukso gija" akropolyje, bet neprisiruosiu uzeiti pasikonsultuoti ax.gif

Mano skaiciavimais, darant ziedai kainuotu apie 1000. O perkant turbut vien uz MB zieda tiek sumoketume? g.gif
Atsakyti
del comfort fito viskas teisingai parasyta wink.gif mums juos labai rekomendavo, kaip atseit labai patogius ziedukus wink.gif Juos mes buvom mate Akropolyje
Auskine dovanele (ten musu dydziai ir plociai kainavo apie 1000, bet mes kazkaip norejom patys darytis), taip pat ju buvo Aukso centre (ten padarymas jau apie 1200).

Aciu atsakiusioms mergaitems, cia Jums 4u.gif tik visiek likau pasimetus, nes labai jau iseigos skiriasi..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bembis1: 23 birželio 2010 - 13:00
Pasitarkite tiesiogiai su juvelyru, pasakys -kokia kaina darbo , (ji nekinta) + aukso, nes jo kaina "auga" nenormaliai, todel ziedai gali brangti akivaizdziai..
Atsakyti
o musu ziedai jau pas drauge thumbup.gif sake nerealus wub.gif jau laukiu nesulaukiu kada galesu uzsideti thumbup.gif o tas bus kt savaitgali bigsmile.gif remontas visam gyvenimui,isdave sertifikata,supakuota graziai...dezute,maiselis biggrin.gif
Atsakyti
mes ir jau savo turim smile.gif abu comfort tipo, raudono aukso, plotis apie 4 mm, o svoriai 3,7 ir 4,6 gr. blush2.gif
Atsakyti
Bembi1, o jus davete savo auksa? Nes as irgi galvoju apie raudona auksa, ne geltona g.gif Kas leme jusu pasirinkima? 4u.gif
Atsakyti