tai as jau siandien kokiems 20 juvelyru parasiau, bet ziuriu ivairiai atsako...kazkaip kiti net paraso, kad ale jei 17 ir 21 dydis, bei jei plotis 4 ir 5 mm (is tikro man net uztektu 3,5 o maniskiui 4,5 mm), tai 9 gramu comfort fitui tikrai neuzteks...tipo kazkur 12 gr.reikia....ar kuri kazka panasaus daret ir galit pakomentuot?
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 17:42)
tai as jau siandien kokiems 20 juvelyru parasiau, bet ziuriu ivairiai atsako...kazkaip kiti net paraso, kad ale jei 17 ir 21 dydis, bei jei plotis 4 ir 5 mm (is tikro man net uztektu 3,5 o maniskiui 4,5 mm), tai 9 gramu comfort fitui tikrai neuzteks...tipo kazkur 12 gr.reikia....ar kuri kazka panasaus daret ir galit pakomentuot?
pas mane 5 mm ir 6 mm comfort fit, aukso iseiga buvo 12.6 g
Manau,padaugino su kiekiu,nes Jusu planuojami siauresni ziedukai
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 18:42)
pas mus klasikiniai 16,2 ir atrodo 18 dydziu, 6 mm plocio su komfortu... tai aukso kazkur 15-16 g. isejo...
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 18:42)
comfort fitas
as tokia neismanele, tai gal galetumete paaiskinti kas tai yra?
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 22, 22:50)
as tokia neismanele, tai gal galetumete paaiskinti kas tai yra?
Tikiuos nenusigribausiu
Tai žiedai su užapvalintais kampais (agl. soft fit) ir išgaubti iš vidaus (angl. comfort fit)
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 06 22, 23:58)
Tikiuos nenusigribausiu
Tai žiedai su užapvalintais kampais (agl. soft fit) ir išgaubti iš vidaus (angl. comfort fit)
teisingai
pas mus tokie - super, ant pirsto taip gerai "sedi"...
del comfort fito viskas teisingai parasyta mums juos labai rekomendavo, kaip atseit labai patogius ziedukus Juos mes buvom mate Akropolyje
Auskine dovanele (ten musu dydziai ir plociai kainavo apie 1000, bet mes kazkaip norejom patys darytis), taip pat ju buvo Aukso centre (ten padarymas jau apie 1200).
Aciu atsakiusioms mergaitems, cia Jums tik visiek likau pasimetus, nes labai jau iseigos skiriasi..........
Auskine dovanele (ten musu dydziai ir plociai kainavo apie 1000, bet mes kazkaip norejom patys darytis), taip pat ju buvo Aukso centre (ten padarymas jau apie 1200).
Aciu atsakiusioms mergaitems, cia Jums tik visiek likau pasimetus, nes labai jau iseigos skiriasi..........
Pasitarkite tiesiogiai su juvelyru, pasakys -kokia kaina darbo , (ji nekinta) + aukso, nes jo kaina "auga" nenormaliai, todel ziedai gali brangti akivaizdziai..
o musu ziedai jau pas drauge sake nerealus jau laukiu nesulaukiu kada galesu uzsideti o tas bus kt savaitgali remontas visam gyvenimui,isdave sertifikata,supakuota graziai...dezute,maiselis
mes ir jau savo turim abu comfort tipo, raudono aukso, plotis apie 4 mm, o svoriai 3,7 ir 4,6 gr.