Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 21, 00:06)
O aš apskritai papuošalų niekada nemėgau. Vienintelis mano papuošalas buvo auksinis kryželis padovanotas močiutės pirmosios komunijos proga wink.gif
Jokių žiedų,auskarų...nieko.
Bet va sužadėtuvių žiedelį nešioju (nors priprasti buvo sunku) ir dabar nežadu jo nusiimti smile.gif
O vestuvinius žiedus išsirinkome pačius paprasčiausius. Tokius,kokius nešiojo mano tėvai ir seneliai ..gal tik ne tokius masyvius. Bet ir ne siūliukus. Norėjau tradicinio žiedo,be jokių naujoviškų spalvų,be raštų,be akučių. Tokio,kurio nesupainiosi su paprastu žiedeliu. Nes šiuo metu norisi visa gerkle šaukti,kad aš ištekėjus !!!  (jei tiksliau-tuoj būsiu ištekėjus)lotuliukas.gif  norisi,kad visi matytų ir žinotų kokia aš laiminga smile.gif ir kokia aš ištekėjusi  tongue.gif
Taip norisi tą savo žiedelį nešioti jau dabar biggrin.gif kad vis maivausi ir maivausi namuose besimatuodama. Ir man be galo gražu smile.gif

saunu, kad norite visiems parodyti, jog esate lamingai istekejusi (tiksliau tuoj busit) ax.gif is is pirmais menesiais maiviausi, bet dbr kazkaip apsipratau ir jau kaip mano "kuno dalis" tas ziedelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 21, 00:06)
O aš apskritai papuošalų niekada nemėgau. Vienintelis mano papuošalas buvo auksinis kryželis padovanotas močiutės pirmosios komunijos proga wink.gif
Jokių žiedų,auskarų...nieko.
Bet va sužadėtuvių žiedelį nešioju (nors priprasti buvo sunku) ir dabar nežadu jo nusiimti smile.gif
O vestuvinius žiedus išsirinkome pačius paprasčiausius. Tokius,kokius nešiojo mano tėvai ir seneliai ..gal tik ne tokius masyvius. Bet ir ne siūliukus. Norėjau tradicinio žiedo,be jokių naujoviškų spalvų,be raštų,be akučių. Tokio,kurio nesupainiosi su paprastu žiedeliu. Nes šiuo metu norisi visa gerkle šaukti,kad aš ištekėjus !!!  (jei tiksliau-tuoj būsiu ištekėjus)lotuliukas.gif  norisi,kad visi matytų ir žinotų kokia aš laiminga smile.gif ir kokia aš ištekėjusi  tongue.gif
Taip norisi tą savo žiedelį nešioti jau dabar biggrin.gif kad vis maivausi ir maivausi namuose besimatuodama. Ir man be galo gražu smile.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Edan, dailus ziedeliai 4u.gif , sveikinu pagaliau ju sulaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 20, 23:18)
saunu, kad norite visiems parodyti, jog esate lamingai istekejusi (tiksliau tuoj busit) ax.gif is is pirmais menesiais maiviausi, bet dbr kazkaip apsipratau ir jau kaip mano "kuno dalis" tas ziedelis wub.gif

Tai cai visoms taip, is pradziu akiu atitraukt negali, o paskui pripranta ir net nemato to ziedo biggrin.gif man su suzadetuviu tas pats buvo lotuliukas.gif
Mes va jau siandien irgi uzsisakem savuosius, dabar teks menesiuka pakenteti kol pamatysim ka padarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2010 06 19, 18:30)
Edana ziedukai labai originalus ir grazus thumbup.gif

Prisidedu prie pagyrų tikrai gražu 4u.gif

kai turėsi dar mums pati nufotkintki smile.gif
Atsakyti
Oi merginos jau ir nebezinau ka daryti liko nepilni du men. iki vestuviu o mes dar neturim vestuviniu ziedu. Niekas nepatinka o jai patinka man tai jam nepatinka ir atvirksciai doh.gif .
Gal zinot kokiu nuorodeliu su vestuviniu ziedu pavyzdziais g.gif ?
Negalvojau, kad taip bus sudetinga issirinkti ziedus. Ar cia mums tiktais ar ir jums taip buvo?
Atsakyti
Sveikos mergaites, noriu kakzokiu patarimu wink.gif Vestuves uz menesio, o mes dar ziedu neturime!!! Tikrai zinome, kad norime klasikiniu ziedu, labiausiai tiko raudono aukso (mastau sau apie 3,5 mm o vyrui 4,5 mm daryti). Kiap manot, ar uztektu Klasikiniams apie 9 gr.aukso? Be to, norim to comfort fito. Gal kakzuri nesenai daresi ir zino koki juvelyra, kuris galetu padaryti (aisku domina ir kaina)? Kol kas priimtiniausia varianta radome Akropoluje, ten mums juos padarytu uz 1200. Pakomentuokit jei kas ka zinot labai prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 06 19, 17:25)

Geras, labai panasus i musu draugu ziedelius thumbup.gif taik grazuciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 14:18)
Sveikos mergaites, noriu kakzokiu patarimu wink.gif Vestuves uz menesio, o mes dar ziedu neturime!!! Tikrai zinome, kad norime klasikiniu ziedu, labiausiai tiko raudono aukso (mastau sau apie 3,5 mm o vyrui 4,5 mm daryti). Kiap manot, ar uztektu Klasikiniams apie 9 gr.aukso? Be to, norim to comfort fito. Gal kakzuri nesenai daresi ir zino koki juvelyra, kuris galetu padaryti (aisku domina ir kaina)? Kol kas priimtiniausia varianta radome Akropoluje, ten mums juos padarytu uz 1200. Pakomentuokit jei kas ka zinot labai prasau  4u.gif

aukso manau uzteks, tik kaina sakyciau brangoka. Pvz mes uz darba mokame 400 plius musu auksas 4u.gif kiek zinau paprastus klasikinius dar pigiau daro lyg 80-100lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 22 birželio 2010 - 14:12
QUOTE(rasabraske @ 2010 06 22, 14:11)
aukso manau uzteks, tik kaina sakyciau brangoka. Pvz mes uz darba mokame 400 plius musu auksas 4u.gif kiek zinau paprastus klasikinius dar pigiau daro lyg 80-100lt

Aciukas uz sureagavima i paklausima wink.gif vat ir ieskau kur pigiau smile.gif tik niekada su juvelyrais nesam susidure, tai ir neturim kontaktu....siuntineju visur uzklausimus el pastu, paziurejom visus prekybcentrius, bet va pigiau niekaip kol kas....
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 06 22, 12:48)
Geras, labai panasus i musu draugu ziedelius thumbup.gif  taik grazuciai drinks_cheers.gif

biggrin.gif ir kaip jie gyvai ziurisi? nes mes uzsakinejom pamate tik foto ax.gif o ir foto ten pvz buvo siauresni jie,nei mes darem rolleyes.gif

apie darbu kainas nelabai isivaizduoju,susirasiau su vienais,jie ir padare... nors tiesa,buvau dar kaune kazkokiam juvelyrui issiuntus emaila,tai 200 maziau norejo,bet kai ne patys lt,negainiosi juk drauges po visa lietuva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 14:27)
Aciukas uz sureagavima i paklausima wink.gif vat ir ieskau kur pigiau smile.gif tik niekada su juvelyrais nesam susidure, tai ir neturim kontaktu....siuntineju visur uzklausimus el pastu, paziurejom visus prekybcentrius, bet va pigiau niekaip kol kas....

prekybos centruose manau kad kainos bus pakankamai užkeltos, be to patys pradžioj dairėmės žiedų būtent, ten..bet pamatėm kad beviltiška doh.gif tas pats per ta pati, nieko originalaus, masinė gamyba ir kainos ohoho...o žiedus kokių norim radom internete, ir juos gaminsimės pas juvelyrus smile.gif tiesiog pasinaudokit google paieška, arba čia merginos yra minėjusios juvelyrus pas kuriuos darėsi smile.gif o žiedus bent ten kur klausėm pagamina maximum per 3sav. smile.gif
Atsakyti