Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(vilma-saule @ 2010 06 19, 12:42)
nu zinai as irgi susinervinciau jeigu man taip butu doh.gif gal tu jiems paskambink o ne emelus rasyk g.gif

taip ir padarysiu 1ni unsure.gif

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 06 19, 13:03)
Pritariu drinks_cheers.gif  arba tiesiai pas juos bandykit nueiti ir issiaiskinti kas yra doh.gif

va cia ir beda,kad as londone,o jie vilniuj doh.gif drauge skrido i lt,tai ji jiems ir nuveze auksa,sutartis,brezinius,viska emailu pasirasinejom...pridave geguzes 19,birzelio 9 turejo buti gatavi,pradejo daryti (jei pradejo doh.gif ) tik apie 11-12 birzelio... ir db jau laikas spaudzia,nes jau drauge grizta namo,jau bilietai nupirkti...
Atsakyti
niu va,viskas paaiskejo biggrin.gif o jau ruosiaus nelaukus pirmadienio skambinti ax.gif
pasirodo,ta mergyte kuri atsakineja i emailus,kelias iseigines turi ir niekas ju netikrino iki snd... ziedai padaryti jau,1ni uzprabuos ir galesim jau pasiimti thumbup.gif

gavau nuotraukas,siaip nelabai matosi viskas,net aukso spalvos atrodo kaip viena,gyvai manau turetu buti geriau,siaip visai patinka man jie ax.gif

bandziau foto prisegti,milzinisko dydzio ji cia gavosi doh.gif paskui pridesiu,kaip smazinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 19 birželio 2010 - 16:09
QUOTE(jollicasa @ 2010 06 18, 15:54)
JOa, mes irgi abu nieko konkretaus nebuvom nusiziureje, bet tik su tokiais abstrakciais norais (as nenorejau deimantuku ir raizymo, o maniskis nenorejo klasikiniu), tai kol suradom.... doh.gif

jums buvo isvis tada sunku, nes abieju nenorai lb issiskyre doh.gif bet svarbiausia, kad suradot kompromisa thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2010 06 19, 14:10)
o as jau nebezinau,nei ka galvoti!!!  blink.gif  nuo birzelio 15 dienos visiskas ingoras! parasiau jau 5 emailus  doh.gif  laukti cia man,ar jau rimciau tuo uzsiimti?
siaip ir laikas jau spaudzia...sakytu kas yra,tas tylejimas veda is proto  doh.gif ziedai turejo buti padaryti senos dienos  doh.gif neskubinau as ju,o db isvis dingau padare  unsure.gif

mes irgi susidurem us panasia situacija, bet vyra skambindavo jam, tai sakydavo, kad dar ne, kad deimantuko neturi ir pan.. vilkino laika, bet kadangi mums iki vestuviu buvo like sociai laiko, tai nepergyvenom smile.gif
o jums patarciau paskambinti arba nuvykti pas ji, jei gaminates savo mieste ziedelius ir akis i aki pasikalbeti, o gal jau turetu koki bent jau pradini varianta g.gif 4u.gif
Atsakyti
na bandau ar gerai sumazinau doh.gif

dar blogai,nesekas man snd lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 19 birželio 2010 - 16:39
QUOTE(Ciquita @ 2010 06 19, 16:08)
radau ko ieskojau  lotuliukas.gif
Papildyta:
o kur Kaune butu galima ieskoti juvelyro, kad atitiktu kainos ir kokybes santykis?  bigsmile.gif  4u.gif

bijau rekomenduoti, nes viena mergaiciuke daresi pas mano rekomenduota juvelyra ziedelius ir liko lb nepatenkinta, o va mes daremes ir likom super patenkinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2010 06 19, 18:38)
na bandau ar gerai sumazinau  doh.gif

dar blogai,nesekas man snd  lotuliukas.gif

gerai toks dydis, matosi geriau thumbup.gif
o ir ziedeliai lb grazus, sveikinu pagaliau ju sulaukus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
per didele buvo,tampo puslapi,nepatogu paskui skaityti doh.gif

na dabar tikiuos gerai bus biggrin.gif
jeigu ir db nepavyko,tai jau nebetaisysiu blush2.gif doh.gif

taisysiu dar doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 19 birželio 2010 - 16:54
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Edana ziedukai labai originalus ir grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2010 06 19, 16:30)
Edana ziedukai labai originalus ir grazus thumbup.gif

dekui,tik cia nelabai matosi spalvu skirtumai ax.gif gyvai turetu matytis,arba prie kito apsvietimo rolleyes.gif db lauksiu kol parves man juos thumbup.gif
Atsakyti
edan ziedukai labai nuostabus, dar nematyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2010 06 19, 22:00)
edan ziedukai labai nuostabus, dar nematyti thumbup.gif

as esu juos maciusi kazkur, bet tik kaip pavyzdiniu, o ne taip, kad kazkas pasigamine butu juos 4u.gif
siaip tikrai lb dailus ir grazus modeliukas ir darbas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O aš apskritai papuošalų niekada nemėgau. Vienintelis mano papuošalas buvo auksinis kryželis padovanotas močiutės pirmosios komunijos proga wink.gif
Jokių žiedų,auskarų...nieko.
Bet va sužadėtuvių žiedelį nešioju (nors priprasti buvo sunku) ir dabar nežadu jo nusiimti smile.gif
O vestuvinius žiedus išsirinkome pačius paprasčiausius. Tokius,kokius nešiojo mano tėvai ir seneliai ..gal tik ne tokius masyvius. Bet ir ne siūliukus. Norėjau tradicinio žiedo,be jokių naujoviškų spalvų,be raštų,be akučių. Tokio,kurio nesupainiosi su paprastu žiedeliu. Nes šiuo metu norisi visa gerkle šaukti,kad aš ištekėjus !!! (jei tiksliau-tuoj būsiu ištekėjus)lotuliukas.gif norisi,kad visi matytų ir žinotų kokia aš laiminga smile.gif ir kokia aš ištekėjusi tongue.gif
Taip norisi tą savo žiedelį nešioti jau dabar biggrin.gif kad vis maivausi ir maivausi namuose besimatuodama. Ir man be galo gražu smile.gif
Atsakyti