Sveiki, nepykit jeigu ką nors praleidau, bet gal kam tekę gamintis žalvarinius žiedus?
Ką manot, ar būtų labai nepraktiška, ar žalvaris juodina pirštus?
QUOTE(maye @ 2010 10 10, 07:18)
liekna labai grazus Jusu ziedelei, tik as galvoju vyrui daryti geltono aukso klasikini ziedeli o sau kaip jusu vyro tik geltono aukso
Manau , kad bus labai grazu
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 09, 19:27)
Kaip faina, kad Lieknai yra galimybe sumazinti ziedo su deimantais dydi - cia juvelyrai atsisako mazinti, nes tokiu atveju gali subyreti akmenukas Tai ir nesioju kiek laisvoka, bet miela
Kaip idomiai.. Na matyt per didele atsakomybe, nes nauju sudeti niekas nenoretu Cia tai turim tas garantijas, kad visus deimantukus naujus sudetu jei iskristu ir pan. Tai del to labai ramiai galesiu nesioti
žalvaris tikrai juodina pirštus (paauglystėj turėjau etapą žalvarinių žiedų)
LIEKNA, o tavo vyras būsimas lietuvis? O žiedas man tavo super, vyrui man, lietuviško skonio tai nuimčiau keletą deimantų
LIEKNA, o tavo vyras būsimas lietuvis? O žiedas man tavo super, vyrui man, lietuviško skonio tai nuimčiau keletą deimantų
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 11, 21:40)
Lietuvis Tik del manes gavo Amerikos pilietybe Kad man lengvaiu eitu dokumentus susitvarkyti po vestuviu Mes siaip nuo 15 metu bendraujam
geras, mane taip žavi tokios ilgos draugystės nuo vaikystės iki vestuvių (nes turbūt labai retas atvejis, kai pamąstai...)
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 11, 22:04)
geras, mane taip žavi tokios ilgos draugystės nuo vaikystės iki vestuvių (nes turbūt labai retas atvejis, kai pamąstai...)
Na musu tokia biskuti holivudo filmu istorija... dauguma tu metu praleidom atskirai, issikyre... Bet kazkaip nepavyko nutraukti to rysio.. is pradziu kaip draugai bendravom laiskais, po to jau emailais, o po to galiausiai dienom ir naktim kiekviena diena skypu Kol galiausiai vis itek grizo pas mane Islaukem vienas kito labai daug metu
gražu to linkiu ir toliau (išlaikyt ryšį)
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 11, 22:12)
gražu to linkiu ir toliau (išlaikyt ryšį)
Aciu labai uz palinkejimus
QUOTE(Aurore_ @ 2010 10 10, 22:11)
Sveiki, nepykit jeigu ką nors praleidau, bet gal kam tekę gamintis žalvarinius žiedus?
aš niekada nesidaryčiau tokių, nes manau, kad nepraktiška, nes kiek žinau žalvaris juoduoja
na, užsisakėm pagaliau žiedus...Pylimo juvelyrikoj. Tikiuosi, bus gražūs
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 15, 21:30)
na, užsisakėm pagaliau žiedus...Pylimo juvelyrikoj. Tikiuosi, bus gražūs
Mes irgi ten darem o kokius uzsisakete?
o jums patiko, kaip padarė? ir kiek kainavo, jei nepaslaptis ir kokius darėtės? mes tai tarpinį variantą tarp šių dviejų: