Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(liekna @ 2010 10 06, 19:37)
Rodziau, bet as kitoki siaip issirinkau nei cia buvau ikelus, nes tas kur moteriska keliau, tai tikrovej man nebepatinka, per mazas  blush2.gif  biggrin.gif O vyriskas tai lyg toks pats... Rinksimes balto aukso su deimantais  smile.gif
Visgi masinos sulaukti pirmos pasirodo bus neimanoma, tad siandien vaziuosim ziedu uzsisakineti, tikiuosi pavyks gauti butent tuos kokiu norim, tai pasiskelbsiu ir cia ka issirinkom.. tikiuosi neatsides dar vienai dienai  doh.gif

Sekmes renkantis drinks_cheers.gif Lauksim nuotraukeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 06, 17:58)
Sekmes renkantis  drinks_cheers.gif  Lauksim nuotraukeliu  4u.gif

Na jie kaip ir issirinkti, belieka tik uzsisakyti blush2.gif Ir gal dar dle kainu pavyktu pasideret biggrin.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir mes uzsisakem vestuvinius ziedus... Parodysiu, nors esu tikra,kad daugumai nepatiks, nes kiek skaiciau sia tema, tai praktiskai visos pasisako uz tradicinius vestuvinius ziedus, ir dauguma geltono aukso smile.gif Kadangi musu gyvenamoj aplinkoj viskas kitaip, tad suprantu Jusu visu numones ir nepyksiu uz komentarus biggrin.gif

Tai stai mano busimo vyro ziedas. 14 karatu balto aukso ir 1/2 karato deimantu:
user posted image

Ir maniskis taip pat 14 karatu balto aukso bei 2 karatu deimantu. Neturejau suzadetuviu ziedo, nes viskas per greitai ivyko, tad sis atstos abu. Gal ateityje netycia pasikeisiu i kitoki (nors sita rinkausi visam gyvenimui), ar pridesiu antra paprasta salia ax.gif
user posted image

Siaip su ziedais mums labai pasiseke, nes mano MB tikras derybininkas ir numuse kaina neitiketinai daug thumbup.gif Gavome viso gyvenimo garantija, kad jei tik kas atsitiks, pamesim deimanta, susibraizys ar kitaip bus ziedas pazeistas - ji sutvarkys, plius bet kada gales pakoreguoti dydi smile.gif Kas puse metu privalome nunesti patikrinti, kad apziuretu ar nereikia ziedo sutvarkyti smile.gif As nezinau, gal taip yra ir LT thumbup.gif Na ir kas man labai aktualu, ateity jei uzsimanysiu pasikeisti zieda, sita tiesiog galesiu jiems grazinti ir paimti bent puse sumos kuria sumokejom uz si, brangesni. Vienu zodziu primoketi puse likusios naujojo ziedo sumos smile.gif Manau visai protingas pasiulymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 08, 18:13)
Na pagaliau ir mes uzsisakem vestuvinius ziedus... Parodysiu, nors esu tikra,kad daugumai nepatiks, nes kiek skaiciau sia tema, tai praktiskai visos pasisako uz tradicinius vestuvinius ziedus, ir dauguma geltono aukso  smile.gif Kadangi musu gyvenamoj aplinkoj viskas kitaip, tad suprantu Jusu visu numones ir nepyksiu uz komentarus  biggrin.gif

Tai stai mano busimo vyro ziedas. 14 karatu balto aukso ir 1/2 karato deimantu:

svarbu kad jums jie patys paciausi mirksiukas.gif man tai vyriskas ziedas thumbup.gif tik maniskis tokio tikrai nenesiotu bet as tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 08, 19:13)
Na pagaliau ir mes uzsisakem vestuvinius ziedus...

Kaip ir sakei, as, kaip LT gyvenanti, tai nesuprantu tokiu ziedu, man jie i vestuvinius nepanasus ax.gif bet jei jusu aplinkoj tai iprasta, tai puiku, ir zinoma, svarbiausia, kad tau ir tavo vyrui jie patiks, juk patys ir nesiosit thumbup.gif Tai, kad sveikinu susiradus savuosius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2010 10 08, 17:28)
svarbu kad jums jie patys paciausi mirksiukas.gif man tai vyriskas ziedas thumbup.gif tik maniskis tokio tikrai nenesiotu bet as tai  wub.gif

Man tokie vyriski ziedai labai grazus... Kur buna daugiau karatu deimantu tai jau siek tiek per moteriskai atrodo, per daug blizga, o cia pats tas manau thumbup.gif
Atsakyti
Ir maniskis taip pat 14 karatu balto aukso bei 2 karatu deimantu. Neturejau suzadetuviu ziedo, nes viskas per greitai ivyko, tad sis atstos abu. Gal ateityje netycia pasikeisiu i kitoki (nors sita rinkausi visam gyvenimui), ar pridesiu antra paprasta salia 

Žiedas tai gražus, jaučiu labai gražiai ant piršto žiūrisi... o tie sovietinio modelio tai jaučiu tik patogesni yra, nes su tokiu pvz man būtų gaila indus plauti biggrin.gif o dėl lietuvių tai esu pastebėjusi tik vieną: arba paranojiškai bijo perspausti ir iki gyvo kaulo gyvena banaliai ir stereotipiškai (manydami, kad yra labai originalūs) arba perspaudžia taip, kad nei juoktis, nei verkti.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 10 08, 21:55)
Žiedas tai gražus, jaučiu labai gražiai ant piršto žiūrisi... o tie sovietinio modelio tai jaučiu tik patogesni yra, nes su tokiu pvz man būtų gaila indus plauti  biggrin.gif o dėl lietuvių tai esu pastebėjusi tik vieną: arba paranojiškai bijo perspausti ir iki gyvo kaulo gyvena banaliai ir stereotipiškai (manydami, kad yra labai originalūs) arba perspaudžia taip, kad nei juoktis, nei verkti.

Del namu ruosos, tai visiskai pritariu drinks_cheers.gif O siaip man kaip tik plonesni ziedai labai nepatogus nesioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 09, 05:07)
Del namu ruosos, tai visiskai pritariu  drinks_cheers.gif O siaip man kaip tik plonesni ziedai labai nepatogus nesioti  doh.gif

drinks_cheers.gif Jo, kartais tikrai ploni buna maziau patogus nei stori ax.gif Mano suzadetuviu ziedas yra plonas ir dar siek tiek laisvokas (MB ne visai su dydziu pataike), tai kartais (ypac, kai salta - pirstai susitraukia) tikrai buna nelabai patogus, sukinejasi i visas puses lotuliukas.gif Bet kadangi jis man labai brangus,tai ir nenusiimu niekada wub.gif o vestuvinis man atrodo bus zymiai patogesnis, nes ir ,,sedes'' ant pirsto tvirciau mirksiukas.gif
Ir Tu liekna priprasi su saviskiu viska daryt, gal tik kiek daugiau priziuret ji reikes, valyt akmenukus nuo visokios teslos ir pan lotuliukas.gif , bet prie visko priprantama, svarbu, kad ziedas butu grazus ir malonus sau paciai mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip faina, kad Lieknai yra galimybe sumazinti ziedo su deimantais dydi - cia juvelyrai atsisako mazinti, nes tokiu atveju gali subyreti akmenukas verysad.gif Tai ir nesioju kiek laisvoka, bet miela smile.gif
Atsakyti
liekna labai grazus Jusu ziedelei, tik as galvoju vyrui daryti geltono aukso klasikini ziedeli o sau kaip jusu vyro tik geltono aukso blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Na pagaliau ir mes uzsisakem vestuvinius ziedus...

Labai labai gražūs žiedukai wub.gif Nors esu lietuvė ir patinka tradiciniai mūsų žiedukai (tik balto aukso wub.gif ), bet jeigu reiktų labai patiktų tokie thumbup.gif
Atsakyti