negąsdinkit dėl Zaros, mes irgi ten planuojam vyrui švarko ieškot
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 21:49)
negąsdinkit dėl Zaros, mes irgi ten planuojam vyrui švarko ieškot
Lietuvoj gal kitoks bus pasirinkimas Jei tik svarko tai gal dar nieko. Nes atskiru daliu tai pasirinkimas yra, bet va, kad rasti kazka suderinto tai siaubas
na, jis planuoja būti ne su kostiumu, o alia "sportiniu-elegantišku" stiliumi, tikiuosi, kad rasim kokį ne per griežtą, bet gerai gulantį švarką.
QUOTE(liekna @ 2010 10 04, 23:31)
Pasiseke jums Pas mus namie buvo nsukambeje tokie zodziai: as geriau tuos pinigus pridesiu prie geros masinos, o ziedo uzteks ir uz 200 $ Bet vis tiek priversiu brangu gera zieda jam nusipirkti
Toks jausmas kad MB ir jusiskis broliai irgi svaigsta apie masinas
O kostiuma jisai pirko gariunose, ten tikrai didelis pasirinkimas, be to jeje nestandartinis koks jaunikis, visada svarka ar kelnes kitos ismeros galima imt Yra madingu ir ne, juodu, rudu, baltu, visokiu Mes mokejom 450 rodos tai tikrai gerai pasiutas buvo, tik siektiek teko trumpint
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 05, 06:49)
Toks jausmas kad MB ir jusiskis broliai irgi svaigsta apie masinas
O kostiuma jisai pirko gariunose, ten tikrai didelis pasirinkimas, be to jeje nestandartinis koks jaunikis, visada svarka ar kelnes kitos ismeros galima imt Yra madingu ir ne, juodu, rudu, baltu, visokiu Mes mokejom 450 rodos tai tikrai gerai pasiutas buvo, tik siektiek teko trumpint
Jums gerai, as irgi manau, kad kokioj bazej rastume, bet mes ne LT gyvenam
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 13:21)
Jums gerai, as irgi manau, kad kokioj bazej rastume, bet mes ne LT gyvenam
A jo, tada sakes
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 22:26)
Iskart paguodet
O kokie jusu ziedai? vel as kaip skleroznoike klausineju po simta kartu per visas temas
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 05, 20:29)
O kokie jusu ziedai? vel as kaip skleroznoike klausineju po simta kartu per visas temas
Kai nusipirksim masina, tada klausk Ner dar ziedu, esu issirinkus, bet kol kas dar nezinom ar galim sau tai leisti Lauksiu iki savaitgalio
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 23:58)
Kai nusipirksim masina, tada klausk Ner dar ziedu, esu issirinkus, bet kol kas dar nezinom ar galim sau tai leisti Lauksiu iki savaitgalio
Tai rodykit masyna kai nupirksit
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 23:58)
Prajuokinai O apie kokius galvoji? ar tik ne tu cia klausei anksciau kiek kainuoja tokie gan masyvus balto aukso su briliantu daug (ir vyriskas, ir moteriskas) ?
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 06, 08:06)
Prajuokinai O apie kokius galvoji? ar tik ne tu cia klausei anksciau kiek kainuoja tokie gan masyvus balto aukso su briliantu daug (ir vyriskas, ir moteriskas) ?
Rodziau, bet as kitoki siaip issirinkau nei cia buvau ikelus, nes tas kur moteriska keliau, tai tikrovej man nebepatinka, per mazas O vyriskas tai lyg toks pats... Rinksimes balto aukso su deimantais
Visgi masinos sulaukti pirmos pasirodo bus neimanoma, tad siandien vaziuosim ziedu uzsisakineti, tikiuosi pavyks gauti butent tuos kokiu norim, tai pasiskelbsiu ir cia ka issirinkom.. tikiuosi neatsides dar vienai dienai
Miaffa,