Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 13:44)
hmm, na taip tik ziedai, bet kaip matau is liniuotes, tai Jum nedaug visai to laiko beliko, as kai tokia nekantri, tai negaleciau sedet ramiai be ziedu taip nedaug likus  biggrin.gif  Musiskiai jau 3 men. pries vestuves spintoj atsirado  lotuliukas.gif

As jau panikuoju istikruju lotuliukas.gif bet MB sako bus viskas OK, tai kaip dabar netiket jo zodziais blush2.gif Juolab kad pats sponsoriauja vestuves ax.gif
Atsakyti
mes turbūt gaminsimės tokius, tik iš raudonojo aukso :

Atsakyti
Cia man tik atrodo ar krastas vienas tamsesnis?
Atsakyti
čia tik dėl apšvietimo.
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 04, 15:02)
As jau panikuoju istikruju  lotuliukas.gif  bet MB sako bus viskas OK, tai kaip dabar netiket jo zodziais  blush2.gif  Juolab kad pats sponsoriauja vestuves  ax.gif

Na, belieka tiketi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 18:49)
mes turbūt gaminsimės tokius, tik iš raudonojo aukso :

Grazus 4u.gif o kodel nusprendet is raudono aukso gamintis?
Atsakyti
aš pasitikslinsiu - kalbu apie tą rusišką auksą (nes jis man mano tėvų, senelių klasika).
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 04, 13:02)
As jau panikuoju istikruju  lotuliukas.gif  bet MB sako bus viskas OK, tai kaip dabar netiket jo zodziais  blush2.gif  Juolab kad pats sponsoriauja vestuves  ax.gif

Mums liko 3 savaites, ir tai nepilnos, nes isvaziuosim anksciau keliom dienom i vestuves, o ziedu dar neturim, ir net neuzsisakem lotuliukas.gif Bet man baisiau ne del ziedu, o del MB kostiumo lotuliukas.gif Is kur ji istraukt per toki trumpa laika doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 04, 10:00)
Mes dar tik dairomes smile.gif Aisku as jau buciau ir rimciau ziurejusi, bet MB reze "ner kur skubet, cia tik ziedai" biggrin.gif

Vyrams tai ziedai rupi maziausiai toks jausmas biggrin.gif Pas mus lygiai tas pats... doh.gif O va man ziedas vos ne labiausiai rupi is visos ceremonijos bigsmile.gif Juk visaam gyvenimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 21:11)
aš pasitikslinsiu - kalbu apie tą rusišką auksą (nes jis man mano tėvų, senelių klasika).

Taip ir pagalvojau is pradziu, bet pasitikslinau,maniua gal jus tu raudonu norit. Musu irgi to sovietinio aukso ax.gif
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 10 04, 21:31)
Vyrams tai ziedai rupi maziausiai toks jausmas  biggrin.gif Pas mus lygiai tas pats...  doh.gif O va man ziedas vos ne labiausiai rupi is visos ceremonijos  bigsmile.gif Juk visaam gyvenimui  rolleyes.gif

Tikriauiai taip ir yra biggrin.gif nes maniskiui irgi tie ziedai ne per daugiausiai ir rupi, o man tai labai svarbus dalykas wub.gif
Atsakyti
o maniškis tada netipiškas - jam jis labai svarbus (sako, kad tai bus vienintelis matomas aksesuaras visam gyvenimui, dėl to reik atsakingai rinktis).
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 20:17)
o maniškis tada netipiškas - jam jis labai svarbus (sako, kad tai bus vienintelis matomas aksesuaras visam gyvenimui, dėl to reik atsakingai rinktis).
Pasiseke jums biggrin.gif Pas mus namie buvo nsukambeje tokie zodziai: as geriau tuos pinigus pridesiu prie geros masinos, o ziedo uzteks ir uz 200 $ lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet vis tiek priversiu brangu gera zieda jam nusipirkti bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif manau, kad jis jį įvertins, kai jau dėvės ant piršto smile.gif o kaip jis į kostiumo paieškas žiūri?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 04, 21:36)
biggrin.gif manau, kad jis jį įvertins, kai jau dėvės ant piršto smile.gif o kaip jis į kostiumo paieškas žiūri?smile.gif

Siaip tai i kostiumo paieskas ziurima rimtai, tik nieko nerandam, visi modeliai kazkaip nepatinka... Labai sunku surasti, kad ir juodas ir grazaus kirpimo butu.. Siaip mes noretume tik kelniu ir leimenes, bet juodu ne su ziburiu cai madingu nerasi blink.gif Visada pirkdavom kostiumus is zaros ir pastaruoju metu kaip tycia, ten visai nieko tinkamo nera. Medziagos languotos arba dryzuotos kaip kokiu dieduku doh.gif Man buvo mintis netgi gal aprengti ji kokiom baltom lininem kelnem, vis tiek musu vestuves bus gana siltam kraste, bet visgi noretusi juodo kostiumo, kazkaip elegantiskiau g.gif Teks jauciu aplankyti nuomos punktus g.gif
Atsakyti