Mes dar tik dairomes Aisku as jau buciau ir rimciau ziurejusi, bet MB reze "ner kur skubet, cia tik ziedai"
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 11:57)
Tai va, zodis VESTUVES is vis turi magiska galia kelti kaina dvigubai puokstems, makiazui, sukuosenoms ir kt.
Nu jo, pas mus Čekijoj yra tokia kaip ir tradicija svečiams padovanoti lauknešėlį, kuriame va tokie sausainukai Tokių pas mus Maximose ir t.t. pilna, o čia mums kepė pagal užsakymą 5 kg. Tai kai nuvažiavau pasiimti jų, išsižiojau išgirdus kainą Už 5 kg sumokėjau apie 200 lt. Va čia yra tikrai žmonių apiplėšimas..
Na Čekijoj tikriausiai ir algos ne lietuviškos
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 04, 12:06)
Na Čekijoj tikriausiai ir algos ne lietuviškos
Ne ne, čia šitą kainą parašiau pagal lietuviškus atlyginimus.. Žinau, kad sunku patikėt, bet tokia jau ta žiauri tiesa..
Tada visai prasti reikalai brangu gaunasi
QUOTE(pim @ 2010 10 04, 12:26)
Ne ne, čia šitą kainą parašiau pagal lietuviškus atlyginimus.. Žinau, kad sunku patikėt, bet tokia jau ta žiauri tiesa..
Na jo, plesia is visu pusiu
Papildyta:
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 04, 12:00)
Mes dar tik dairomes Aisku as jau buciau ir rimciau ziurejusi, bet MB reze "ner kur skubet, cia tik ziedai"
hmm, na taip tik ziedai, bet kaip matau is liniuotes, tai Jum nedaug visai to laiko beliko, as kai tokia nekantri, tai negaleciau sedet ramiai be ziedu taip nedaug likus Musiskiai jau 3 men. pries vestuves spintoj atsirado
Galetu jau valstybe kompensacija jaunavedziams parupint Vis gi naudinga jiems, kai tuokiasi, po to
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 04, 13:44)
Galetu jau valstybe kompensacija jaunavedziams parupint Vis gi naudinga jiems, kai tuokiasi, po to
aha,parupins, senatves greiciau sulauksim nei kompensacijos
QUOTE(konfetee @ 2010 10 04, 13:54)
*Beautiful*eyes*, mačiau temos pradžioj buvot įkėlusi savo žiedelių foto, man labai patiko
Nepastebėjau ar buvot parašiusi kainą ir kur gaminotes? būčiau labai dėkinga už atsakymą
Nepastebėjau ar buvot parašiusi kainą ir kur gaminotes? būčiau labai dėkinga už atsakymą
Aciu
Buvau viska parasiusi, bet galiu pakartot Daremes Vilniuje, pylimo g-veje. Kainavo nepilna 1000 Lt, aukso savo neturejom ne gramo. Likome labai patenkinti, man jie tokie grazus,laukiu nesulaukiu kada galesiu nesiot
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 14:02)
Aciu
Buvau viska parasiusi, bet galiu pakartot Daremes Vilniuje, pylimo g-veje. Kainavo nepilna 1000 Lt, aukso savo neturejom ne gramo. Likome labai patenkinti, man jie tokie grazus,laukiu nesulaukiu kada galesiu nesiot
Vat ir man jie tokie gražūs atrodo... Mes irgi norim tokiu plačių, pakankamai paprastų, galvojom su kokia juostele, bet aš jau nebenoriu... noriu klasikinio, bet ne tokio apvalaus, o tokio kaip jūsų...
įdomu kiek kainuotų su savo auksu... bet manau nedaug sumokėjot už tokius plačius... tą juvelyrinę žinau, esu ten buvus... tan ir graviruoja kiek žinau...
tik kiek matau, tai pas Jus iš vidaus neišgaubta, ane? nes mes su MB planuojam išgaubtus darytis...
QUOTE(konfetee @ 2010 10 04, 14:05)
Vat ir man jie tokie gražūs atrodo... Mes irgi norim tokiu plačių, pakankamai paprastų, galvojom su kokia juostele, bet aš jau nebenoriu... noriu klasikinio, bet ne tokio apvalaus, o tokio kaip jūsų...
įdomu kiek kainuotų su savo auksu... bet manau nedaug sumokėjot už tokius plačius... tą juvelyrinę žinau, esu ten buvus... tan ir graviruoja kiek žinau...
tik kiek matau, tai pas Jus iš vidaus neišgaubta, ane? nes mes su MB planuojam išgaubtus darytis...
Mes is pradziu irgi blaskemes, galvojom darytis balto/geltono, kad deretu man prie kitu papuosalu (nes aukso nenesioju,bent jau kol kas), bet paskui persigalvojom ir visai nesigailiu Jo, ten ir graviruoja, mes is pradziu ketinom isgraviruot vardus ir data, bet kazkaip is kart nenuejom, o dbr jau nezinom ar norim Del gaubtumo, tai gerai pastebejot, negaubti jie, bet man asmeniskai patogus jis ir taip (aisku kai nesiosiu visada geriau matysis, bet kiek dejausi tai patogu man). Be to, sese mano su vyru tokius nesioja jau 8 metus ir nesiskundzia, ir patogu, ir grazu, ir praktiska tai kazkaip del patogumo nepergyvenu, vistiek reiks trupucio laiko, kad priprastume, o paskui jau visai nejausim