Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 16, 21:40)
kaip suprast "ne taip padare"? blink.gif

Na, mes nesem is paveiksliuko gamint, viska aptarem, mus perspejo, kad is pradziu ziedukai bus nepatogus, bet sakem tegu tik daro tokius, kokie paveikslely, nes mums abiems patiko butent tokie ziedai... Laukem kiek ilgiau nei menesi, nes jie gauna daug uzsakymu ir pirmenybe teikia skubiems, kaip ir sutarem, padare viena zieda, kad paziuretume ar viskas, gerai, nes toki modeli gamina pirma kart. na ir kai pamatem kazkaip ne taip atrode. spalvos liuks (is dvieju auksu), linijos lyg ir normaliai (man is pradziu per tankios pasirode), bet pats ziedas kazkoks plokscias(nors turetu buti toks apvalus)..
Gerai sioj situacijoj tik tai, kad viskas taikiai pripazinta, mat juvelyras bedarydamas ar pamirso, ar kaip jam susisviete, kad reikia butinai i ta patoguma atsizvelgt, tai ir padare...na, kiek kitokius biggrin.gif
Sia savaite jau turejo viena padaryti, bet dar nesulaukiu jokios zinios...
Tikiuosi viska spes laiku ir tinkamai, nes jau tikrai igriso tas laukimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 06 17, 22:18)
Idomi istorija, net sunkiai itiketina, nes ametiste ziedus visiskai visus prabuoja, nereikia nei prasyti nei papildomai uz tai moketi  cool.gif

O man pinigai cia maziausiai rupejo smile.gif jis net nepasiule prabuot wink.gif
Atsakyti
jolicasa,o kur cia bandet daryti? kam cia nesigavo?
parodyk koki modeliuka issirinkot ax.gif

man snd turejo jau foto atsiusti...nieko verysad.gif nors nesakytu,kad tada ir tada,visa diena emaila tikrinau doh.gif lauksiu ryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 17, 20:28)
O man pinigai cia maziausiai rupejo smile.gif jis net nepasiule prabuot wink.gif

keista sita istorija, nes kiek jo darbu macius ir kas dare pas ji tai praba visada uzdeda g.gif
siaip tai vietoj jusu buciau jau bet paskambinus jam ir pasakius kas ir kaip ir zurejus ka jis sakytu
nemaloni situacija, uzjauciu tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 17, 20:28)

Jie ir nesiulo, nes prabuoja visus ziedus, tai iskaiciuota i darbo kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 17, 19:27)
Na va  4u.gif  pasirodo net kiti juvelyrai apie ji zino wink.gif
Tas pas kuri dabar darau netaiso kiek zinau, anas tik vestuviniais uzsiima, bet Vln neblogai Rotundo g. taiso ir dar visai nieko Akropolyje prie ermitazo juvelyras dirba smile.gif

Na lionesss istorija tikrai ne kokia,bet gerai,kad yra SM čia dauguma pasiskaitinėja ir žino tada kas ir kur negerai.

O dar geri juvelyrai Vilniuje Pylimo gatveje, ten lombardas tam pačiam pastate ir super geras graveris thumbup.gif

Dar netyčia užklydau:) Kainos doh.gif , bet juk seiles pavarvinti galima lotuliukas.gif
http://www.9999.lt/i...o...5&Itemid=26
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglencija: 18 birželio 2010 - 07:09
Sveikos merginos 4u.gif

aš su tokiu klausimėliu - gal kas susidūrėte su žiedų praplatinimu? kiek šitas reikalas užtrunka?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 17, 15:45)

pamenu kaip mes susirasinejom per AZ ir jus skundetes bogai padarytu darbu jo, bet jus vienintele sitame forume ji ispeiket verysad.gif nes as kai ieskojau juvelyro kaune, tai butent Ametistas vienintelis buvo visu isgirtas ir del kokybes ir del kainos. tad mes cia ir ejom gamintis. ir aisku, neturim jokiu priekaistu. ziedai pagaminti tokie kokiu norejom, aukso spalva taip pat padaryta geltona is raudono (toki nunesem), deimantukas kuo puikiausiai istatytas, probuotas ir isgraviruotas (papildomai nereikejo moketi uz tai). esam jo darbu lb patenkinti ir kazkaip lb keista kai sitaip su jumis pasielge jis. juk zn kad blogi gandai kur kas greiciau sklinda nei geri g.gif jus buvot man atsiuntusi foto, as kazkao blogo nemaciau, man jie atrode grazus, bet aisku, per nuotrauka neperteiskis islindusio deimantuko doh.gif na tikuosi, kad jums Vilniaus juvelyras padarys taip, kaip jus norite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jollicasa @ 2010 06 17, 22:21)

na bet gerai, kas pats fuvelyras pripazino savo kalte ir perdarys ziedelius thumbup.gif butu lb idomu foto pamatyti ziedeliu. nes kazkaip nepatogus ziedai visam gyvenimui, tai nenoreciau as tokio.nes tai ne papuosalas, o simbolis 4u.gif bet cia jusu pasirinkimas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tai nelabai isivaizduoju,kaip jis gali buti nepatogus doh.gif na,zinoma,jei storis kokie 5mm (ne plotis,o storis) na tada gal ir jo,nes pirstu nesuglausciau...o daugiau tai nzn kas galetu buti nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 06 18, 12:40)
o as tai nelabai isivaizduoju,kaip jis gali buti nepatogus  doh.gif na,zinoma,jei storis kokie 5mm (ne plotis,o storis) na tada gal ir jo,nes pirstu nesuglausciau...o daugiau tai nzn kas galetu buti nepatogu  g.gif

ir as apie ta pati pagalvojau smile.gif as tokiu lb norejau, bet daug aukso reikejo jiems, o ir tokie masyvus lb butu buve.. tai gal isivaizduociau, kad kazkas pan g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 09:53)
ir as apie ta pati pagalvojau  smile.gif as tokiu lb norejau, bet daug aukso reikejo jiems, o ir tokie masyvus lb butu buve.. tai gal isivaizduociau, kad kazkas pan g.gif

user posted image

kokie grazus wub.gif wub.gif

bet va situose,tai as nematau jokio nepatogumo rolleyes.gif galbut,kas nemegsta ziedu yra tokios problemos rolleyes.gif kaip patogu,nepatogu...
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 06 18, 13:04)
kokie grazus  wub.gif  wub.gif

bet va situose,tai as nematau jokio nepatogumo  rolleyes.gif galbut,kas nemegsta ziedu yra tokios problemos  rolleyes.gif  kaip patogu,nepatogu...

man irgi jie super wub.gif
na as tai galvoju, kad jie tokie storoki.. nes kazkaip tas antras sluoksnis toks papustas.. tai tarp pirstuku jis toks vos isitenkantis smile.gif nors noreciau toki ziedeli pamatyti ant rankos, vat tada butu viskas aisku kaip jis ten ziurisi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti