Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

Ech...mes vis dar laukiam savuju...is pradziu ne taip padare, tai tas laukimas jau pabodo verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 06 16, 22:08)
Ech...mes vis dar laukiam savuju...is pradziu ne taip padare, tai tas laukimas jau pabodo verysad.gif  blush2.gif

kaip suprast "ne taip padare"? blink.gif
Atsakyti
Mes uzsisakeme, tai po menesiuko gal jau galesiu jums pasirodyti:)
Atsakyti
Laba, o as noriu ispeikti juvelyra esanti Kaune UAB "Ametistas" Giedriu.
Gucci jis padare labai grazius ziedelius, tad nusprendem ir mes pas ji darytis.
Lekiau is Vln i Kauna, kaip pas labai gera juvelyra. Na padare jis mums ziedelius, labai grazus, iskart patiko ir visa kita. Taciau is aukso buvo ne tokio kokio prasiau sad.gif nuveziau jam geltono italisko aukso ir paprasiau, kad butent is jo padarytu, arba is tokio pacio, ir butinai geltono (praba 750), tai jis gerai jokiu bedu, bus tokio aukso, kaip norit. Atsiimant ziuriu lyg raudono aukso ziedai, sakau, kodel taip? Tai jis pradejo malt, kad sitas auksas geltonas, bet jo praba aukstesne, nei 750, kazkokia 830 ar kokia jau nebepamenu, tik zinau, kas is 8 prasidedanti. Dabar labai gailiuosi, kad pasitikejau juo ir neprabavau ziedu. Vyras nuramino mane, kad ziedai grazus ir tiek to is kokio aukso. Panesiojus diena, ziuriu, kad kazkas ne taip, ant pirsto zaizdele atsirado, ogi ziuriu deimanciuko smaigalis per ziedo apacia islindes ir duria. Pasiskambinau jam,pasipasakojau, sakau ar taip turi buti, pasake, kad tikrai ne, liepe atvezti pakeisias akmenuka . Nuveziau as jam ta zieda ir palikau, vos ne vos pataise kada zadejo, akivaizdziai matesi, kad labai skubedamas, nes skyle buvo uzlituota ir antrasyk jau gan kreivai ispjauta, akmens jis kito neidejo kazkodel, o pakele ta pati. Nuryjau skauduli, kad ziedas apgadintas ir per keleta savaiciu su tuo susitaikiau. Po kiek laiko ziuriu ir galvoju vaidenasi, tas akmuo vel islindo, ir vel duria, negana to juda. Nunesiau cia vilniuje vienam juvelyrui, antram, visi sako, negerai padaryta, bet taisyt niekas nenori svetimo darbo. Kazkaip i Kauna vaziuot ir man jau nesinori. Galu gale, radau Vln gera juvela per pazistamus, jam nunesus suzinojau, kad auksas yra 585 RAUDONAS, ziedas padarytas per plonas, nors aukso as jam liepiau netaupyt, sakiau daryt is tiek kiek tik reikia blink.gif Papasakojus visa istorija sitam juvelyrui tas net issiziojo, o ypac, del apmulkintos prabos, sake, kad as galeciau rimtai ta atgrubnagi Kauno papurtyt, bet gi kaip? neturiu jokiu kvitu, jokiu irodymu, ziedas neprabuotas sad.gif taciau jis pasake musu nedaug juvelyru yra, tad tokie dalykai islys anksciau, ar veliau. Tai va tiek. Jei nebuciau pasiryzus perdaryt ir nebuciau del prabos suzinojus, tai gal ir nebuciau rasius sito skundo, o dabar man paciai saves gaila, kad laksciau net i Kauna pas to neverta juvelyra verysad.gif plius ismesti pinigai. Sitas juvelyras pasake, kad jam tereikejo perdaryt mano zieda ir viskas, o ne megint kazkokius taisymus daryt sad.gif ir butu viskas pasibaige gerai, nors ir del aukso spalvos labai nervinausi, nes visi mano papuosalai geltoni italisko aukso.
Kai perdarys man sitas Vilnietis ziedelius butinai imesiu foto, jie bus tokie pat, tik geltonojo aukso ir su normaliai istatyta akim(tikiuosi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 17, 14:45)
Laba, o as noriu ispeikti juvelyra esanti Kaune UAB "Ametistas" Giedriu.
Gucci jis padare labai grazius ziedelius, tad nusprendem ir mes pas ji darytis.
Lekiau is Vln i Kauna, kaip pas labai gera juvelyra. Na padare jis mums ziedelius, labai grazus, iskart patiko ir visa kita. Taciau is aukso buvo ne tokio kokio prasiau sad.gif nuveziau jam geltono italisko aukso ir paprasiau, kad butent is jo padarytu, arba is tokio pacio, ir  butinai geltono (praba 750), tai jis gerai jokiu bedu, bus tokio aukso, kaip norit. Atsiimant ziuriu lyg raudono aukso ziedai, sakau, kodel taip? Tai jis pradejo malt, kad sitas auksas geltonas, bet jo praba aukstesne, nei 750, kazkokia 830 ar kokia jau nebepamenu, tik zinau, kas is 8 prasidedanti. Dabar labai gailiuosi, kad pasitikejau juo ir neprabavau ziedu. Vyras nuramino mane, kad ziedai grazus ir tiek to is kokio aukso. Panesiojus diena, ziuriu, kad kazkas ne taip, ant pirsto zaizdele atsirado, ogi ziuriu deimanciuko smaigalis per ziedo apacia islindes ir duria. Pasiskambinau jam,pasipasakojau, sakau ar taip turi buti, pasake, kad tikrai ne, liepe atvezti pakeisias akmenuka . Nuveziau as jam ta zieda ir palikau, vos ne vos pataise kada zadejo, akivaizdziai matesi, kad labai skubedamas, nes skyle buvo uzlituota ir antrasyk jau gan kreivai ispjauta, akmens jis kito neidejo kazkodel, o pakele ta pati. Nuryjau skauduli, kad ziedas apgadintas ir per keleta savaiciu su tuo susitaikiau. Po kiek laiko ziuriu ir galvoju vaidenasi, tas akmuo vel islindo, ir vel duria, negana to juda. Nunesiau  cia vilniuje vienam juvelyrui, antram, visi sako, negerai padaryta, bet taisyt niekas nenori svetimo darbo. Kazkaip i Kauna vaziuot ir man jau nesinori. Galu gale, radau Vln gera juvela per pazistamus, jam nunesus suzinojau, kad auksas yra 585 RAUDONAS, ziedas padarytas per plonas, nors aukso as jam liepiau netaupyt, sakiau daryt is tiek kiek tik reikia blink.gif  Papasakojus visa istorija sitam juvelyrui tas net issiziojo, o ypac, del apmulkintos prabos, sake, kad as galeciau rimtai ta atgrubnagi Kauno papurtyt, bet gi kaip? neturiu jokiu kvitu, jokiu irodymu, ziedas neprabuotas sad.gif  taciau jis pasake musu nedaug juvelyru yra, tad tokie dalykai islys anksciau, ar veliau. Tai va tiek. Jei nebuciau pasiryzus perdaryt ir nebuciau del prabos suzinojus, tai gal ir nebuciau rasius sito skundo, o dabar man paciai saves gaila, kad laksciau net i Kauna pas to neverta juvelyra  verysad.gif plius ismesti pinigai. Sitas juvelyras pasake, kad jam tereikejo perdaryt mano zieda ir viskas, o ne megint kazkokius taisymus daryt sad.gif ir butu viskas pasibaige gerai, nors ir del aukso spalvos labai nervinausi, nes visi mano papuosalai geltoni italisko aukso.
Kai perdarys man sitas Vilnietis ziedelius butinai imesiu foto, jie bus tokie pat, tik geltonojo aukso ir su normaliai istatyta akim(tikiuosi) smile.gif

Nu sakes istorija doh.gif as tai nezinau vaziuociau i kauna ir toooki veja pakelciau tam "juvelyrui", tikrai issireikalauciau ir savo aukso ir pinigu kuriuos sumokejau blush2.gif tikrai taip nepalikciau tavo vietoje 4u.gif o dar as irgi zadejau pas ta pati juvelyra vaziuoti, tai gerai kad persigalvojom ir kitur nuvaziavom, tikiuosi man pasiseks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 17 birželio 2010 - 14:32
Kalbant apie tą Giedrių,M.B. nori darytis grandinėlę,tai kalbam su juvelyru (kuris mums žiedus daro) ir B. sako kad tikriausiai pas tą Giedrių darys(mažiausiai paprašė litų),tas juvelyras išpūtė akis,sako tik ne pas jį schmoll.gif
Tai pasirodo ne kolegos apšnekėjimas,o tiesa doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 17, 14:45)

Vaje, kokia istorija, tikrai pikta.
Man irgi reikia pasitaisyt žiedelį, kur Vilniuj ėjote?
Atsakyti
Lioness,nepalik vikso taip blink.gif pakratyk ta nenaudeli! bet kaip taip galima blink.gif gerai dar ,kad isvis auksas,o ne is kokiu 5 kapeiku padare doh.gif
siaubas,imk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 17 birželio 2010 - 15:23
QUOTE(EdAn @ 2010 06 17, 16:18)
Lioness,nepalik vikso taip  blink.gif pakratyk ta nenaudeli! bet kaip taip galima  blink.gif gerai dar ,kad isvis auksas,o ne is kokiu 5 kapeiku padare  doh.gif
siaubas,imk  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 06 17, 16:31)
Nu sakes istorija doh.gif  as tai nezinau vaziuociau i kauna ir toooki veja pakelciau tam "juvelyrui", tikrai issireikalauciau ir savo aukso ir pinigu kuriuos sumokejau blush2.gif  tikrai taip nepalikciau tavo vietoje 4u.gif o dar as irgi zadejau pas ta pati juvelyra vaziuoti, tai gerai kad persigalvojom ir kitur nuvaziavom, tikiuosi man pasiseks ax.gif

Matai, man gaila savo nervu, be to, jo "taisymu" as daugiau nenoriu schmoll.gif plius man sitas juvelyras kur dabar daro pasake, kas jis uzsiraus anksciau, ar veliau, o gandai greitai sklinda tarp juvelyru wink.gif siaip as kovinga, bet sitoj vietoj oficialiai padaryt nieko negaliu, o pasidraskyt nenoriu, nes laukiuosi 4u.gif
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 06 17, 16:35)
Kalbant apie tą Giedrių,M.B. nori darytis grandinėlę,tai kalbam su juvelyru (kuris mums žiedus daro) ir B. sako kad tikriausiai pas tą Giedrių darys(mažiausiai paprašė litų),tas juvelyras išpūtė akis,sako tik ne pas jį  schmoll.gif
Tai pasirodo ne kolegos apšnekėjimas,o tiesa  doh.gif  doh.gif

Na va 4u.gif pasirodo net kiti juvelyrai apie ji zino wink.gif

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 06 17, 16:39)
Vaje, kokia istorija, tikrai pikta.
Man irgi reikia pasitaisyt žiedelį, kur Vilniuj ėjote?

Tas pas kuri dabar darau netaiso kiek zinau, anas tik vestuviniais uzsiima, bet Vln neblogai Rotundo g. taiso ir dar visai nieko Akropolyje prie ermitazo juvelyras dirba smile.gif

QUOTE(EdAn @ 2010 06 17, 17:18)
Lioness,nepalik vikso taip  blink.gif pakratyk ta nenaudeli! bet kaip taip galima  blink.gif gerai dar ,kad isvis auksas,o ne is kokiu 5 kapeiku padare  doh.gif
siaubas,imk  4u.gif

4u.gif jei butu ne auksas, tai tada tikrai nezinau kas jam butu, bet dabar tegu apsisika
Papildyta:
Dabar labai laukiu naujuju ziedeliu 4u.gif
Atsakyti
O siaubas, be sąžinės tas juvelyras... verysad.gif Lionesss, tikiuosi jūsų naujieji žiedeliai bus puikūs! 4u.gif
Mes su brangiausiuoju irgi galvojome darytis žiedelius, bet bevaikštant po juvelyrinių dirbinių parduotuves pardavėja prikalbino pasimatuoti ir jau pasimatavus nebesinorėjo nusiimti biggrin.gif taip prilipo mums tie žiedukai, tad nutarėm pirkti smile.gif tuo metu dar nuolaidos buvo ir mes grynais kaip tik mums reikalingą sumą turėjom biggrin.gif sakom čia likimas, būtinai reikia pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 17, 13:45)
kad pasitikejau juo ir neprabavau ziedu.

Idomi istorija, net sunkiai itiketina, nes ametiste ziedus visiskai visus prabuoja, nereikia nei prasyti nei papildomai uz tai moketi cool.gif
Atsakyti