Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

Kaip gražu, kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 17:59)
Rodausi ir as savuosius ziedelius  wub.gif
Tiesa, spalvu skirtumas isryskejo tik po kurio laiko...
Siaip man labai grazus baltas auksas, matyt graziausias, bet kaip kompozicija tai man labai musu patinka smile.gif Butinai apvalintus, isgaubtus - tokie ir grazesnis mum ir mieliau nesiojasi smile.gif

grazus ziedeliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiks mergytes smile.gif
gal kuri nors usisakinejote tokius ziedukus?
http://my.inlovephot...273011.jpg.html
man idomu kaip jie jums nesiojosi ax.gif
maniskiui jie labai patiko, o ir ant rankos ziurisi gerai ax.gif
Atsakyti
man kazkodel neatidaro linko, tai negaliu paziureti sad.gif
Atsakyti
user posted image

nezinau ar rodys, nes as tik linka moku imesti..tikiuosi dabar pavyks ax.gif

ziedukai
Atsakyti
LAbai grazu tikrai 4u.gif Tokie tvarkingi. As tai tuiriu beda, niekaip issirinkti negaliu. Vis kazkas man ne taip, taip ir blaskysiuosi iki galo kogero verysad.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 07 06, 18:40)
LAbai grazu tikrai 4u.gif  Tokie tvarkingi. As tai tuiriu beda, niekaip issirinkti negaliu. Vis kazkas man ne taip, taip ir blaskysiuosi iki galo kogero verysad.gif  frusty.gif

visi pasiblasko mirksiukas.gif
.. is pradziu norejom tik balto aukso, po to kai radom visai grazius, tai buvom susigunde raudona su geltonu imti.. bet kaip tik ta diena labai karsta buvo, pirstai visi pabrinke, tai as pasiuliau pora dienu palaukti kol oras bus vesesnis, tada sakiau eisim ir uzsisakysim. per tas dienas susigalvojom, kad norim labiau praktisko varianto..nuvaziavom vel i zvalgyba(po kitas parduotuves), pasimatavom vienus kitus..maniskis prabalsavo uz siuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2010 07 06, 17:27)
user posted image

nezinau ar rodys, nes as tik linka moku imesti..tikiuosi dabar pavyks  ax.gif

ziedukai

o, jau geriau smile.gif Tikrai labai graus ir nesiotis manau turetu gerai smile.gif kiek matau biski uzapvalinti sonai, o tie grioveliai tai netrukdo smile.gif pas mane pacia su vienu grioveliu, tai jis svarus grazus kaip pirma diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 17:59)
Rodausi ir as savuosius ziedelius  wub.gif
Tiesa, spalvu skirtumas isryskejo tik po kurio laiko...
Siaip man labai grazus baltas auksas, matyt graziausias, bet kaip kompozicija tai man labai musu patinka smile.gif Butinai apvalintus, isgaubtus - tokie ir grazesnis mum ir mieliau nesiojasi smile.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
perverciau pora temu ir pastebejau kad labai daug kas darotes ziedus pas juvelyrus bet niekas nepasidalinat geru juvelyru kontaktais.
Jeigu kas gali ir kam negaila - brukstelkit i AZ geru juvelyru Vilniuje kontaktus
Aciu !
Atsakyti
QUOTE(Pofka @ 2010 07 08, 20:57)
Sveiki,
perverciau pora temu ir pastebejau kad labai daug kas darotes ziedus pas juvelyrus bet niekas nepasidalinat geru juvelyru kontaktais.
Jeigu kas gali ir kam negaila - brukstelkit i AZ geru juvelyru Vilniuje kontaktus
Aciu !

na sakyciau taip mirksiukas.gif uzmatai tau patinkancius zieduys ir klausk kur daresi rolleyes.gif jei visos db susius kur kas darosi,tai koks skirtumas,eiti per visas,ar visa sarasa az tureti? ax.gif

sekmadieni jau turesiu savo ziedelius wub.gif wub.gif wub.gif jau laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 07 09, 13:03)
na sakyciau taip  mirksiukas.gif uzmatai tau patinkancius zieduys ir klausk kur daresi  rolleyes.gif jei visos db susius kur kas darosi,tai koks skirtumas,eiti per visas,ar visa sarasa az tureti?  ax.gif

sekmadieni jau turesiu savo ziedelius  wub.gif  wub.gif  wub.gif jau laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif nes kitu atveju cia pasidarytu skelbimu lenta doh.gif
tikiu, kad nesulaukiat, bet kai juos gausit, tai tikiu, kad busit lb laiminga thumbup.gif
Atsakyti