Kaip gražu, kaip gražu
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 17:59)
Rodausi ir as savuosius ziedelius
Tiesa, spalvu skirtumas isryskejo tik po kurio laiko...
Siaip man labai grazus baltas auksas, matyt graziausias, bet kaip kompozicija tai man labai musu patinka Butinai apvalintus, isgaubtus - tokie ir grazesnis mum ir mieliau nesiojasi
Siaip man labai grazus baltas auksas, matyt graziausias, bet kaip kompozicija tai man labai musu patinka Butinai apvalintus, isgaubtus - tokie ir grazesnis mum ir mieliau nesiojasi
grazus ziedeliai
Sveiks mergytes
gal kuri nors usisakinejote tokius ziedukus?
http://my.inlovephot...273011.jpg.html
man idomu kaip jie jums nesiojosi
maniskiui jie labai patiko, o ir ant rankos ziurisi gerai
gal kuri nors usisakinejote tokius ziedukus?
http://my.inlovephot...273011.jpg.html
man idomu kaip jie jums nesiojosi
maniskiui jie labai patiko, o ir ant rankos ziurisi gerai
man kazkodel neatidaro linko, tai negaliu paziureti
LAbai grazu tikrai Tokie tvarkingi. As tai tuiriu beda, niekaip issirinkti negaliu. Vis kazkas man ne taip, taip ir blaskysiuosi iki galo kogero
QUOTE(jolli513 @ 2010 07 06, 18:40)
LAbai grazu tikrai Tokie tvarkingi. As tai tuiriu beda, niekaip issirinkti negaliu. Vis kazkas man ne taip, taip ir blaskysiuosi iki galo kogero
visi pasiblasko
.. is pradziu norejom tik balto aukso, po to kai radom visai grazius, tai buvom susigunde raudona su geltonu imti.. bet kaip tik ta diena labai karsta buvo, pirstai visi pabrinke, tai as pasiuliau pora dienu palaukti kol oras bus vesesnis, tada sakiau eisim ir uzsisakysim. per tas dienas susigalvojom, kad norim labiau praktisko varianto..nuvaziavom vel i zvalgyba(po kitas parduotuves), pasimatavom vienus kitus..maniskis prabalsavo uz siuos
QUOTE(Amarok @ 2010 07 06, 17:27)
o, jau geriau Tikrai labai graus ir nesiotis manau turetu gerai kiek matau biski uzapvalinti sonai, o tie grioveliai tai netrukdo pas mane pacia su vienu grioveliu, tai jis svarus grazus kaip pirma diena
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 17:59)
Rodausi ir as savuosius ziedelius
QUOTE(Pofka @ 2010 07 08, 20:57)
Sveiki,
perverciau pora temu ir pastebejau kad labai daug kas darotes ziedus pas juvelyrus bet niekas nepasidalinat geru juvelyru kontaktais.
Jeigu kas gali ir kam negaila - brukstelkit i AZ geru juvelyru Vilniuje kontaktus
Aciu !
perverciau pora temu ir pastebejau kad labai daug kas darotes ziedus pas juvelyrus bet niekas nepasidalinat geru juvelyru kontaktais.
Jeigu kas gali ir kam negaila - brukstelkit i AZ geru juvelyru Vilniuje kontaktus
Aciu !
na sakyciau taip uzmatai tau patinkancius zieduys ir klausk kur daresi jei visos db susius kur kas darosi,tai koks skirtumas,eiti per visas,ar visa sarasa az tureti?
sekmadieni jau turesiu savo ziedelius jau laukiu nesulaukiu
QUOTE(EdAn @ 2010 07 09, 13:03)
na sakyciau taip uzmatai tau patinkancius zieduys ir klausk kur daresi jei visos db susius kur kas darosi,tai koks skirtumas,eiti per visas,ar visa sarasa az tureti?
nes kitu atveju cia pasidarytu skelbimu lenta
tikiu, kad nesulaukiat, bet kai juos gausit, tai tikiu, kad busit lb laiminga