Ir toliau diskutuojame,gyriame,peikiame,išsakome savo nuomone vestuvinių žiedų tema..
Senoji tema štai čia http://www.supermama...howtopic=582642
Niekas zieduku nebesigamina
gaminas gaminas snd arba ryt turesiu savuju foto jau
QUOTE(EdAn @ 2010 06 16, 11:33)
gaminas gaminas snd arba ryt turesiu savuju foto jau
ooo lauksim mes tai dar neuzsisakem kazin ar pabrango auksas pas juvelyrus? buvau nuejus pries menesi, tai sake po 60lt/g , bet dabar rinkoj aukso kaina kilo, tai jauciu ir pas juos jau brangiau bus
Siauliuose- jau 70lt.... kaip bus toliau- nebeaisku...
As Vilniuj pries pora dienu klausiau savo juvelyro,tai sake apie 75lt/g.
Mes vakar uzsisakem tokius ziedelius...Tik vyro 6mm, o mano 4mm plocio...
Mano suzadetuviu ziedelis toks, tik su deimanciuku - princese ir 3 mm plocio, tai manau gerai, kad deres tarpusavyje....
jie nedengti niekuom, toks baltas auksas...Man jie labai ...
Paprasti, bet puosnus ir elegantiski...
Mano suzadetuviu ziedelis toks, tik su deimanciuku - princese ir 3 mm plocio, tai manau gerai, kad deres tarpusavyje....
jie nedengti niekuom, toks baltas auksas...Man jie labai ...
Paprasti, bet puosnus ir elegantiski...
man kai parase,kad truksta aukso,tai pasiule uz 150lt uz grama!
vakar su vyro dede susirasiau,jis siauliuose pas kleismanta dirba,tai sake raudonas 120lt pardavime
vakar su vyro dede susirasiau,jis siauliuose pas kleismanta dirba,tai sake raudonas 120lt pardavime
QUOTE(spyglencija @ 2010 06 16, 15:15)
Na aš kiek žiūrinėjausi žiedus jau po vestuvių man mieliausi klasikiniai Mūsų štai tokieŽiedukai Viduje išgraviruoti vardai ir santuokos data
Visiskai sutinku. Musu irgi labai panasus i jusiskius, tik negraviravom nieko As kai is viso ziedu nemegstu tai man patinka, kai neerzina. Nes ir suzadetuviu nebenesioju ziedo. Kai ant kiekvienos rankos po ziena, man kazkaip
QUOTE(Jonele @ 2010 06 16, 16:55)
Visiskai sutinku. Musu irgi labai panasus i jusiskius, tik negraviravom nieko As kai is viso ziedu nemegstu tai man patinka, kai neerzina. Nes ir suzadetuviu nebenesioju ziedo. Kai ant kiekvienos rankos po ziena, man kazkaip
cia kiekvienos pasirinkimas as tai pavyzdiui nesiojuant desines rankos vestuvini zieda, o ant kaires pirmaji vyro padovanota ziedeli. ir kazkaip as ju nejauciu, kad nesiociau, kartais net pasitikrinu ar vis dar jie yra ant pirsto bet pritarsiu jums, kad ir man negrazu, kaip ant kiekvieno rankos pirsto po zieda ar net po kelis