Įkraunama...
Įkraunama...

gydytojos diagnoze

Nezinau ka begalvoti... Vaikui pakilo temperatura (2metukai).. Vakar buvo 38.8. Ryte nukrito, o ipusejus dienai pakilo iki 39,5, nors ir naudojau paracetamolio zvakutes. Vezem pas gydytoja, israse antibiotiku ir pasake, kad jei vaika isbers raudonom demem ir temperatura nekris.. Tai kuo skubiau vesti i ligonine, nes per tris valandas (cia tuo atveju jei isbers) nesuteikus pagalbos gali ir numirti. Net nepaaiskino nei kas cia per berimas, nei ka... Ieskojau internete nieko panasaus neradau.. Dabar nebesuprantu cia tikrai kazkas baisaus ... Ar ta gydytoja trenkta...
Atsakyti
Čia matyt gydytoja turėjo omeny apie meningokokinę infekciją g.gif
O šiaip ar be temperatūros dar yra kokių ligos požymių? (sloga, kosulys?)
Mano vaikas tai dažnokai serga tridiene karštine - tai 3 dienas laikosi aukšta temperatūra, sunku ją numušti ir 3-čią, 4-tą dieną išberia visą kūneli ir su tuo bėrimu temperatūra iškart nukrenta. Ir jokių antibiotikų duoti nereikia.
O čia gydytoja taip iškart atibiotikų išrašė ir dar taip prigazdino unsure.gif, nieko nepaaiškinus doh.gif (man tai kažkokia nelabai normali gydytoja atrodo unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitka: 15 birželio 2010 - 18:33
QUOTE(rasaaaa @ 2010 06 15, 18:12)
Nezinau ka begalvoti... Vaikui pakilo temperatura (2metukai).. Vakar buvo 38.8. Ryte nukrito, o ipusejus dienai pakilo iki 39,5, nors ir naudojau paracetamolio zvakutes. Vezem pas gydytoja, israse antibiotiku ir pasake, kad jei vaika isbers raudonom demem ir temperatura nekris.. Tai kuo skubiau vesti i ligonine, nes per tris valandas  (cia tuo atveju jei isbers) nesuteikus pagalbos gali ir numirti. Net nepaaiskino nei kas cia per berimas, nei ka... Ieskojau internete nieko panasaus neradau.. Dabar nebesuprantu cia tikrai kazkas baisaus ... Ar ta gydytoja trenkta...

turbūt ji jus perspėjo kad nepražiopsotumėt meningokokinės infekcijos
Atsakyti
na dar gerklyte labai raudona
Atsakyti
tai gal tiesiog dėl gerklės jam tokia tempa.
o gydytoja perspėjo gal dėl to, kad mieste koks nors meningokoko protrūkis buvo ar yra. tiesiog stebėkit vaiką ir tiek, o jei lb neramu tai kodėl neklausinėjat gydytojos, jei neaišku ką ji sako?
Atsakyti
zejau apie ta meningokokine infekcija. nera nei vieno is to pozymiu. Vaikas nevemia, maumenelis nepulsuoja... Ir dar simto kitu baisiu dalyku nera... siaubas kazkoks...
Papildyta:
tai ir taip dziaugiausi, kad po valandos laukimo prieme ir teikesi apziureti... mazam miestely kai randiesi... Tai tinkamos pagalbos nesulauki...
Papildyta:
pasakiusi, kad dauguma gydytoju atostogauja ir ji cia pavaduoja juos... Isejo net netardama viso gero..
Atsakyti
Nesijaudink, čia greičiausiai dėl gerklytės ta temperatūra ir sukilo, visada nuo gerklės būna aukšta temperatūra ir sunku ją numušti. Svarbiausia stebėk vaiką ir jei tik kažkas neramina pasiskambink į greitąją bet kokiu metu tau ten patars ką daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2010 06 15, 18:45)
Nesijaudink, čia greičiausiai dėl gerklytės ta temperatūra ir sukilo, visada nuo gerklės būna aukšta temperatūra ir sunku ją numušti. Svarbiausia stebėk vaiką ir jei tik kažkas neramina pasiskambink į greitąją bet kokiu metu tau ten patars ką daryti  :4u:

tikuosi...dabar uzmigo maziukas...einu pamatuoti temperaturos... Nes taip jau nebesileidzia.. Jau bijo to termometro...
Atsakyti
Kaip šiandien mažylis jaučiasi?
Atsakyti
Oj bukite atsargios, labai ziurekites, nes maniske sirgo meningikcemija ir jokiu pozymiu nebuvo....
Atsakyti
Gydytoja turėjo viską išsamiai paaiškinti g.gif
Na o kaip dabar jaučiatės ?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Prisidedu prie jusu skundu,nes mano panasi situacija.Mano sunus gatveje apalpo,kazkokie zmones parvede namo,as sunerimusi liepiau vyrui vezt i ligonine.Ligonineje vaikui pastate laseline,jis atsigavo,dar gydytojai apsieme stebeti kelias dienas,bet tyrimai nieko nerode, vaikas pries ligonine skundesi galvos skausmu,pykinimu,buvo mieguistas ir sakesi nualpes.
Po keliu dienu pasiimu vaiko pazyma, o joje skaiciai, as esu turejusi psihiatrijos egzamina,tad skaiciai man pasirode pazystami, atsiverciu psichiatrijos dembinsko kyga ir ziuriu :DIAGNOZE:SOMATOFORMINE VEGETACINE DISFUNKCIJA.ZINOKIT BLOGA PASIDARE,si diagnoze priklauso psichikos sutrikimui.
As is geros valios gal cia klaida,skambinu gydytojai, o ji mane puola ir as bandau gintis ir dar isrezia,kad galiu skusti. g.gif TAIPO ,KAD NUSIVYLIAU GERAIS MEDIKU NORAIS.JEIGU DIAGNOZE NESURANDAMA,TADA NURASOMA PSICHIKAI. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitka @ 2010 06 15, 19:32)
Čia matyt gydytoja turėjo omeny apie meningokokinę infekciją g.gif
O šiaip ar be temperatūros dar yra kokių ligos požymių? (sloga, kosulys?)
Mano vaikas tai dažnokai serga tridiene karštine - tai 3 dienas laikosi aukšta temperatūra, sunku ją numušti ir 3-čią, 4-tą dieną išberia visą kūneli ir su tuo bėrimu temperatūra iškart nukrenta. Ir jokių antibiotikų duoti nereikia.
O čia gydytoja taip iškart atibiotikų išrašė ir dar taip prigazdino unsure.gif, nieko nepaaiškinus doh.gif  (man tai kažkokia nelabai normali gydytoja atrodo unsure.gif )


jei gydytojai nezino diagnozes,tai prigasdina visaip,kad tiketum.Is patirties zinau,kad maziau jais tiketi reikia.Stebekite savo maziuka,gal jam gerklyte,maziukams auksta temperatura nera taip pavojinga kaip suaugusiam,vaikas lengviau pernesa,bet stebeti reikia ir kreiptis pas kitus gydytojus, o ne tokia kaip si.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitanakam: 09 rugsėjo 2010 - 14:21