Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(Patriccija @ 2010 07 17, 08:39)
.GABIJA. labai grazu vaizda regejai, tiesiog stebuklas musu zemeje ir mums parodei.

Man viskas geraai, kas lieciaa sveikatele. Einu i turgu pirksiu šilauogių - pačių skaniausiu uogyciu.  thumbup.gif

Mano keliones visos  tokios, kad turiu ziureti i kainas. Tik tai man netrukdo, nes kazkada seniau erzindavo tokios smulkmenos. Dabar tai vaadinu smulkmenomis. Is keliones parsiveziau labai grazia varlyte i kolekcija ir paveiksleli su magneteliu prie saldytuvo. Dar nupirkau muiliuku  ir rakijos 200g, bei dzino 0,5litro, sau veduokle grazia ir bliuskyte palaida. Juk valgiau daug ir priaugau kokius 4 kg per menesi laiko. Baisoka irgi, kai tas svoris taip auga, pagalvoju, gal skysciai kaupiasi. Tik tiek, kad kojos netinsta, tai save raminu. Niu, nesu muila i turgu.  biggrin.gif

Pirmiausia , kad svoris auga , tai mūsų harmonai išsibalansavę , tai kiekvienas trupinėlis ir eina į kūną.
O niekučių , o labiausiai papuošalų -bižuterijos neištveriu ir nusipirku, tai rodos įsitvirtinu kaip sveika, kaip moteris , kuri dar turės galimybių pasipuošti.

Artėjant gimtadieniams mano ir vyro kiek vėliau, vaikams daviau užsakymą padovanoti monitorių, aišku ir mes prisidėjom kaip sveikindami vienas kitą.Vakar sūnus nupirko, tai išsikaulinau , kad atvežtų anksčiau.Sveikins tik su gėlėmis ir laiku.
21,5 colio vaizdelis super thumbup.gif .Tai ne mano buvusi dėžė.O Excel laukas!!!!!!!
Gaila , kad tokio neturėjau , kai buhalteriavau, o dabar jau nebeteks.Ir nebutinai dėl ligos , man I grupė 2 metams,/kai pirmą kartą davė-sakiau iki gyvos galvos/ o nervų tokiam darbui tikrai nesijaučiu turinti.
O orų prognozės kokios įdomios , peržiūrėjau kelis tinklapius , tai rytdienai Kauno zonai intervalas nuo 34 iki 28.
Linkiu ilgo šešėlio ir sveikatos.
Atsakyti
Gabija tokius mėgsta, o ir kitiems į temą - čia pats filmas:
http://www.intv.ru/view/?film_id=11522

O čia apie:
http://thesecret.tv/index.html
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2010 07 18, 15:42)
Gabija tokius mėgsta, o ir kitiems į temą - čia pats filmas:
http://www.intv.ru/view/?film_id=11522

O čia apie:
http://thesecret.tv/index.html

Dėkoju.
Šiame filme sukoncentruota tai kas rašome įvairiose knygose apie pozityvų mastymą.
Ir vis tik mano išvada- reikia dirbti pirmiausia su savimi, kad pasveiktum.
Kad išsipildytų svajonės apie turtus irgi reikia dirbti, mokytis, keistis , kad pritrauktum sau reikalingus žmones, kad turėtum žinių, kad mokėtum jas pritaikyti.
Jei žmogus kompleksuotas su juo turi dirbti psichologų komanda , kad jis galėtų pradėti ko nors siekti.
Jei žmogus psichiškai neišsivystęs , jokia paslaptis jam nepadės, nes jis nieko nesuvoks.
Paslaptis , tai nuolatinis darbas ,prasidedantis mintimi.Kaip namo statyba pradedama nuo projekto.Po to seka sunkus statybiniko darbas .
Kažkaip pozityvios literatūros autoriai to darbo svarbos ir nepabrėžia.
Užtai dabar atsiranda daug prisiskaičiuių tokios literatūros ,prisipiešusių paveiksliukų ir užsidepresavusių žmonių, nes pagal paveiksliuką niekas neįvyko, nes nebuvo darbo , elementaraus fizinio ir protinio, pritrūko išsilavinimo , kad gauti gerai apmokamą darbą, asmeninio žavesio ,kad priimtų į norimą firmą.
Žemo intelekto žmonės kiek bepieštų ir klausytų filmus ir patarimus tokie ir liks.
Taip , kas paslaptis taip ir liks paslaptimi, kurios pasiekė 10 proc.

Kas dėl sveikatos, tai klausau 45 min psichologinę rusišką treniruotę"Aš sveika".
Bet irgi reikalingas laikas ir pasiryžimas.

Šiandien pradėjau kruopų dietą.Karšta valgyt vis tiek nesinori, tai bus lengviau tas 12 dienų išgyventi.

kam įdomu apie placebo efektą.
http://www.mindgasmic.com/ese19.htm

Taigi turime gydyti galvą ir čia pozityvas tikrai nepakenks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 18 liepos 2010 - 18:29
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 17, 19:17)
Pirmiausia , kad svoris auga , tai mūsų harmonai išsibalansavę , tai kiekvienas trupinėlis ir eina į kūną.
O niekučių , o labiausiai papuošalų -bižuterijos neištveriu ir nusipirku, tai rodos įsitvirtinu kaip sveika, kaip moteris , kuri dar turės galimybių pasipuošti.

Artėjant gimtadieniams mano ir vyro kiek vėliau, vaikams daviau užsakymą padovanoti monitorių, aišku ir mes prisidėjom kaip sveikindami vienas kitą.Vakar sūnus nupirko, tai išsikaulinau , kad atvežtų anksčiau.Sveikins tik su gėlėmis ir laiku.
21,5 colio vaizdelis super thumbup.gif .Tai ne mano buvusi  dėžė.O Excel laukas!!!!!!!
Gaila , kad tokio neturėjau , kai buhalteriavau, o dabar jau nebeteks.Ir nebutinai dėl ligos , man I grupė 2 metams,/kai pirmą kartą davė-sakiau iki gyvos galvos/ o nervų tokiam darbui tikrai nesijaučiu turinti.
O orų prognozės kokios įdomios , peržiūrėjau kelis tinklapius , tai rytdienai Kauno zonai intervalas nuo 34 iki 28.
Linkiu ilgo šešėlio ir sveikatos.

Gabija, nesisielok, kad negali dirbti, juk turi ka veikti ir taip, anukeliai toks dziaugsmas, juk tik po diagnozes daugelis kitaip gyvenima vertiname....ir dziugina viskas, ir labai daug darbu noris dar nuveikti... savo artimiesiems ir mylimiems zmonems.Daznai pergalvojam ka ne taip padarem savo gyvenime, ir sugebam pasikeisti... Man rugpjucio 25 rodos grupes pratesimui i komisija reikes eiti. Neaisku kaip bus, nesinoretu, kad nenuimtu II grupe, nes pinigeliai vis delto suteikia laisve, galiu ir i kelione taupiai isvaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 07 18, 21:21)
Man rugpjucio 25 rodos grupes pratesimui i komisija reikes eiti. Neaisku kaip bus, nesinoretu, kad nenuimtu II grupe, nes pinigeliai vis delto suteikia laisve, galiu ir i kelione taupiai isvaziuoti.

Iki to laiko kaip nors įsiprašyk šeimos gydytojos pagulėti ligoninėje .Juk sugalvosi ką reikia pasiremontuoti , jei gerai sutari su šeimos gydytoja. Mano pažįstamai diabetikei nuėmė grupę , vien todėl , kad per metus nesigydė stacionare, tai kad leidžiasi insuliną namuose -nesvarbu.
Kita svarbu , kaip charanterizuos tavo situaciją onkologas.Reikia daug skųstis ir kad tai būtų surašyta atsakymui šeimos gydytojai.
Man šį kartą , kada per 2 metus buvo 3-ys operacijos ir chemijos, komisija be svarstymų davė I grupę.

Atsakyti
Is dalies tai dar tikiuos, kad nenuims grupes antros, nes metu laikotarpyje, t.y. nuo 2009-08-25 iki 2010-08-25 dar bus ka irasyti, nes operacija gimdos salinimo buvo atlikta 2009-09-18 ir po jos dar gavau du chemoterapijos kursus. Rugp. 28 d. vaziuosiu i Vilniaus onkologijos instituta del plauciu, aisku, kad vel darys nuotrauka, bus matyt kaip man tie skysciai.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 07 19, 22:16)
Is dalies tai dar tikiuos, kad nenuims grupes antros, nes metu laikotarpyje, t.y. nuo 2009-08-25 iki 2010-08-25 dar bus ka irasyti, nes operacija gimdos salinimo buvo atlikta 2009-09-18 ir po jos dar gavau du chemoterapijos kursus. Rugp. 28 d. vaziuosiu i Vilniaus onkologijos instituta del plauciu, aisku, kad vel darys nuotrauka, bus matyt kaip man tie skysciai.

Tai išliksi antroke.Bet kaip dar ilgai laukti.Nekenčiu laukimo.

O štai mano miškas po kurį važinėju.Tai kelias į karjerą, vakare ten ramu, gėlytė kenčianti nuo dulkių, o vakare turiu saugoti sraiges ir jų nesuvėžinti.
Laimė nesimato kiek užterštas miškas: išversti skudurų maišai, bambalių krūvos, traškučių paketai.Liūdna kai tai matai...
O nuo vakar miške pakilo spiečiais sparvos ar kaip ten jas pavadinti , bent 4 kartus didesnė už muses.Reikia greit važiuoti ir kvėpuoti pro nosį, tada nepaveja ir į burną neįlėks, o iš plaukų teko krapštyti.

user posted image

user posted image

user posted image
Nuotraukos darytos su fotiku, tai į meną nepretenduoju.

Šiandien jau dvi dienos gyvenu su avižine koše, o dar su dviračiu pasivažinėjau.Savimi neatsistebiu. thumbup.gif

Labanakt, o ryt dienai vėl reikia didelio šešėlio palinkėti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 19 liepos 2010 - 23:23
oi kaip Jus valgote avizine kose, as nieko negaliu silto valgyti, tik saltibarscius, ledus ir jogurtus ax.gif

atejo laikas parasa pasikeisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 20, 14:33)
oi kaip Jus valgote avizine kose, as nieko negaliu silto valgyti, tik saltibarscius, ledus ir jogurtus  ax.gif

atejo laikas parasa pasikeisti biggrin.gif

Tai gydomoji bado dieta.Nebadauji, bet nuo košės virtos tik vandenyje ir jokio kito maisto , organizmui gaunasi lengva bado forma.Ir taip 12-ka dienų.Gyvenimas priverčia kažką daryti.

Parašas prasmingas , kas supranta rusiškai.
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif Nebloga dienelė - nei per karšta, nei per šalta. Debesėliai ramiai plaukioja, gandrai tik sparneliais plastu, plastu, rugiai ir kitos gėrybės siūbuoja... Visa gamta pilna gyvybės...

Gabija, tik jau nesikuklink dėl nuotraukyčių - jos nuostabios. Taip ir įsivaizduoju tave lekiančią dviratuku. Tikriausiai ir su Vilke čia vaikštai? Ir įsivaizduoju, kaip gražu žiemą... rolleyes.gif

Geros tau dietos ir dar geresnių rezultatų po jos... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 20, 18:50)

Geros tau dietos ir dar geresnių rezultatų po jos...  drinks_cheers.gif

Taip valgyti noriu, kad jei nebus rezultatų , nusivilsiu visiškai verysad.gif
Atsakyti
Grazi pavesine wub.gif ir sraige grazi ...ir skani...nu nevalgysiu jusu sraiges ax.gif as kitas suvalgysiu... bet kad nebutu liudna atsiunciu savo ax.gif
user posted image
Papildyta:
ir ryto ramuma jums ir visoms uzeinancioms
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TIKESIU: 21 liepos 2010 - 01:06