QUOTE(Patriccija @ 2010 07 17, 08:39)
.GABIJA. labai grazu vaizda regejai, tiesiog stebuklas musu zemeje ir mums parodei.
Man viskas geraai, kas lieciaa sveikatele. Einu i turgu pirksiu šilauogių - pačių skaniausiu uogyciu.
Mano keliones visos tokios, kad turiu ziureti i kainas. Tik tai man netrukdo, nes kazkada seniau erzindavo tokios smulkmenos. Dabar tai vaadinu smulkmenomis. Is keliones parsiveziau labai grazia varlyte i kolekcija ir paveiksleli su magneteliu prie saldytuvo. Dar nupirkau muiliuku ir rakijos 200g, bei dzino 0,5litro, sau veduokle grazia ir bliuskyte palaida. Juk valgiau daug ir priaugau kokius 4 kg per menesi laiko. Baisoka irgi, kai tas svoris taip auga, pagalvoju, gal skysciai kaupiasi. Tik tiek, kad kojos netinsta, tai save raminu. Niu, nesu muila i turgu.
Man viskas geraai, kas lieciaa sveikatele. Einu i turgu pirksiu šilauogių - pačių skaniausiu uogyciu.
Mano keliones visos tokios, kad turiu ziureti i kainas. Tik tai man netrukdo, nes kazkada seniau erzindavo tokios smulkmenos. Dabar tai vaadinu smulkmenomis. Is keliones parsiveziau labai grazia varlyte i kolekcija ir paveiksleli su magneteliu prie saldytuvo. Dar nupirkau muiliuku ir rakijos 200g, bei dzino 0,5litro, sau veduokle grazia ir bliuskyte palaida. Juk valgiau daug ir priaugau kokius 4 kg per menesi laiko. Baisoka irgi, kai tas svoris taip auga, pagalvoju, gal skysciai kaupiasi. Tik tiek, kad kojos netinsta, tai save raminu. Niu, nesu muila i turgu.
Pirmiausia , kad svoris auga , tai mūsų harmonai išsibalansavę , tai kiekvienas trupinėlis ir eina į kūną.
O niekučių , o labiausiai papuošalų -bižuterijos neištveriu ir nusipirku, tai rodos įsitvirtinu kaip sveika, kaip moteris , kuri dar turės galimybių pasipuošti.
Artėjant gimtadieniams mano ir vyro kiek vėliau, vaikams daviau užsakymą padovanoti monitorių, aišku ir mes prisidėjom kaip sveikindami vienas kitą.Vakar sūnus nupirko, tai išsikaulinau , kad atvežtų anksčiau.Sveikins tik su gėlėmis ir laiku.
21,5 colio vaizdelis super .Tai ne mano buvusi dėžė.O Excel laukas!!!!!!!
Gaila , kad tokio neturėjau , kai buhalteriavau, o dabar jau nebeteks.Ir nebutinai dėl ligos , man I grupė 2 metams,/kai pirmą kartą davė-sakiau iki gyvos galvos/ o nervų tokiam darbui tikrai nesijaučiu turinti.
O orų prognozės kokios įdomios , peržiūrėjau kelis tinklapius , tai rytdienai Kauno zonai intervalas nuo 34 iki 28.
Linkiu ilgo šešėlio ir sveikatos.