Bulgarijoje nepatiko baisi netvarka, kai vaziuoji, tai baisu visur, lusnynai ir zoles nepjautos. Dar labiausiai nepatiko tai, jog neleido zandarai (VISUR JAUCIAMAS DAR SOVIETINIS PALIKIMAS) sedeti ant ranksluosciu prie juros, vare toliau, nes mes nenuomavom ju gultu ir skeciu, uz kuriuos reikia dienai suploti 7 lv, t.y. apie 14 litu, o 11 dienu buvau, tai tiek pinigu butu reikeje niekais isleisti. Mes suradom tarpeli viena, bet toliau reikejo paeiti, kur nebuvo skeciu ir gultu ir jau is ten nevijo musu.Maitinimas prastokas palyginus, o dar paskutines tris dienas lijo ir temperatura vos 20laipsniu tesieke. Mazai plezinausi, vis su marskinukais ilgomis rankovemis sedejau su kepure ir juodais akiniais.
Ryt vaziuoju i Palanga, ketvirtadieni grisim, o penktadieni i darba.
QUOTE(arune @ 2010 07 12, 23:28)
Šiandien namie pratupėjom, nesinorėjo į karštį. Katinas, net tas, neranda vietos namuose, karšta jam, tai susirado sau vietą po spinta .
Šiandien tupėjau kambaryje ir nieko gero nenuveikiau.Tvarkiausiu kompe dokumentus , kurie susivertė po kompo perinstaliavimo.Tiesa vakare 8 val pralėkiau savo maršrutą.Miškas užkloja kelią šešėliu, tai visai neblogai, bet po pusvalandžio vis tiek sušilau.
Jau ir šešėlis mažai gelbsti.Ar ne prieš kokius 22 metus buvo karščiai, po 36-38 laipsnius.Visa žolė nurudo, o mano anyta sugalvojo ant pievos šiukšles sudeginti.Tai per ketvirtį valandos nudegė pusė hektaro ganyklos, laimė kaiminystėje buvo jaunų vyrų , šakomis ugnį užplakė, o tai mano anyta kaimą būtų dūmais paleidusi.Parėjau iš darbo , sėdi abi su mano mama už širdžių susiėmusios.Štai tau ir žilos galvos protas.
Kabančias gėles laisčiau du kartus ir tai vakare nuleipo.
Vaikštau basa.Pas mus smėlynas, tai padai dega.Taigi stimuliuoju aktyviuosius padų taškus.
Draugė Palangoje nusvilusi , bet laiminga.Planavau su ja važiuoti, bet ten pušyne turbūt jau smala verda.Jei nebus chemo, važiuosiu su vyru rudeniop , dviračiais pasivažinėsim.
Štai toks karštas šios dienos dienoraštis.
sveikos patinka man sita tema
Palandoj tikrai smala verda o kas neverda, tie sukrite i vandeni kaip begemotai guli
Palandoj tikrai smala verda o kas neverda, tie sukrite i vandeni kaip begemotai guli
QUOTE(Keter @ 2010 07 13, 00:18)
sveikos patinka man sita tema
KETER
Prašome užsukti dažniau.
O tema yra tokia , kokią ją sukuria dalyviai.Jei norima išsiverkti , galima sukurti ašaringą temą, tik kas nuo to pasikeis? Dar pasikrausim ir svetimu liūdesiu , o kuo padėsi?
Yra žmonių, kuriems reikia išsikrauti neigiamas emocijas, jiems tada palengvėja, bet negatyvas niekur nedingsta, jis pereina pas kitus.Bent aš labai lengvai perimu kitų neigiamas emocijas.Nemoku savęs apginti.
Tavo parašas apie liūdesį. Ar tikrai yra rimta priežastis tam ar tik patiko mintis? Nereikia savęs programuoti neigiamoms emocijoms.Jos tada ir prikimba prie mūsų.
Nesupyk už pamokslą, bet keisk parašą į pozityvų.Juk daug yra gražių minčių ir apie laimę.Jei ją kviesi, tai ateis diena , kada ji pasibels.
Turiu relax programų, bet jos rusiškos, kadangi kitų kalbų nemoku, o rusiškuose tinklapiuose aplamai daug įdomių psichologinių dalikėlių yra.
PATRICIJA
kaip gaila, kad tokia laukta kelionė apsinešė nusivylimo dulkėmis.
Deja kai pliažai privatūs, tai nori, kad tais gultais naudotųsi, pinigėliai birėtų.Gauna dalį ir policininkai, kitaip nebūtų tokie uolūs.
O aplamai tai šaunuolė.Lakstai po Europą.
Mane irgi kelionėse užknisdavo tas nelemtas pinigų stygius.Negalėdavau atsipalaiduoti, nes pastoviai tekdavo į kainas žiūrėti.Gerai tiek , kad grupėje visi tokie būdavo, tai solidariai visi gyvendavom taupymo režimu.
Man dabar geriausia atrakcija vakarinis pasivažinėjimas po pušyną.
O valgyti visai nesinori.Kieme jau agrastai atsirado, žirnius renku, avietės jau pradeda džiūti.Du kg pamečiau.
RASELE ar šiandien irgi dalyvausi "šlapių marškinėlių " konkurse ?
Kol dar "vėsu" einu gėlių laistyti.
su Gimtadieniu Rasele
Gabija, as gaunu pastabu del savo paraso pakeisiu, kai pasikeis nuotaikos
o teigiamu emociju cia yra ir naudingos info. pvz jei laiku buciau perskaicius, kad menulis keiciasi i jauna, tikrai tuo momentu nebuciau verkusi draugei i skypa del nenusisekusiu reikalu
Gabija, as gaunu pastabu del savo paraso pakeisiu, kai pasikeis nuotaikos
o teigiamu emociju cia yra ir naudingos info. pvz jei laiku buciau perskaicius, kad menulis keiciasi i jauna, tikrai tuo momentu nebuciau verkusi draugei i skypa del nenusisekusiu reikalu
GABIJA ačiū, ačiū šeimininkėle nuostabiosios pavėsinės. Tai gal tie brilijantai savo rankelėmis sukurti? Labai labai brangus palinkėjimas - įsidėjau į savo skrynutę, kurią ant pečių nešioju...
Smagu, kad užsuka naujų veidukų ir labai geros , GABIJA , tavo pamokėlės...
Įdedu nuorodą apie minėtus labirintus. Tiesiog pasiskaitykit ir žinokit, kad tokie yra. Jei užsuksit į tuos kraštus, gal prisiminsit
Išspaudinėkit viską. Šie labirintai dar tik kuriami, kai kurie užbaigti. Kas jau yra buvęs, sako, kad labiausiai patinka individualus, kuriame su savo "AŠ" susitinki.Būna ir , kad nieko neveikia. Surasti juos sudėtingiau, nes prie kelio nuorodų beveik nėra - viena nutriušusi "Klėtelė", kurią reikia įžvelgti tarp mežių. Bet tikriausiai su laiku susitvarkys. Bet važiuojant geriau pasiskaityti, nes ten nėra jokių paaiškinimų, koks labirintas ką daro. Kartais išeina moteris (ji rusė ar ukrainietė ,nepamenu., grįžusi iš Italijos čia gyventi) , tai ji papasakoja jei klausinėji. Gal galima ir prieš tai ją susirasti? Beje, ten yra aukų dėžutė , kur gal ir reiktų kokį pinigėlį įmesti...
Labai noriu juos aplankyti. Tiesiog įdomu, kad važiuojame toli kažko ieškoti, o pasirodo tavo pašonėje vyksta... Su laiku ten turėtų apskritai stiprus energetinis laukas susidaryti.(taip sakė mano bioenergetikas, kurio paskaitas lankiau. Jį buvo nuvežę parodyti...)
energetiniai labirintai
Šlapių marškinėlių konkursas tęsiasi...
Įdedu nuorodą apie minėtus labirintus. Tiesiog pasiskaitykit ir žinokit, kad tokie yra. Jei užsuksit į tuos kraštus, gal prisiminsit
Išspaudinėkit viską. Šie labirintai dar tik kuriami, kai kurie užbaigti. Kas jau yra buvęs, sako, kad labiausiai patinka individualus, kuriame su savo "AŠ" susitinki.Būna ir , kad nieko neveikia. Surasti juos sudėtingiau, nes prie kelio nuorodų beveik nėra - viena nutriušusi "Klėtelė", kurią reikia įžvelgti tarp mežių. Bet tikriausiai su laiku susitvarkys. Bet važiuojant geriau pasiskaityti, nes ten nėra jokių paaiškinimų, koks labirintas ką daro. Kartais išeina moteris (ji rusė ar ukrainietė ,nepamenu., grįžusi iš Italijos čia gyventi) , tai ji papasakoja jei klausinėji. Gal galima ir prieš tai ją susirasti? Beje, ten yra aukų dėžutė , kur gal ir reiktų kokį pinigėlį įmesti...
Labai noriu juos aplankyti. Tiesiog įdomu, kad važiuojame toli kažko ieškoti, o pasirodo tavo pašonėje vyksta... Su laiku ten turėtų apskritai stiprus energetinis laukas susidaryti.(taip sakė mano bioenergetikas, kurio paskaitas lankiau. Jį buvo nuvežę parodyti...)
energetiniai labirintai
SU GIMIMO DIENA RASELE!Aciu uz nuoroda i labirintus labai patiko,zadu i lietuva grysti rugpiutyje tai tikrai nusprendziau savaitgali praleisti ten.Dekui ir siu namu seimininkei uz labai naudingus patarimus,irvisoms mergaitems sveikateles per tuos didziuosius karscius
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 13, 15:01)
GABIJA ačiū, ačiū šeimininkėle nuostabiosios pavėsinės. Tai gal tie brilijantai savo rankelėmis sukurti? Labai labai brangus palinkėjimas - įsidėjau į savo skrynutę, kurią ant pečių nešioju...
Oi nemoku aš tokių grožybių kurti
[COLOR=green]O mes abi vėžiukės, mano tortadienis po 10 dienų.Galėjau į liūtus iššokti,jei dienos nebūtų pritrūkę , o dabar vėžys kvadratu.
O aš kavinėje net jubiliejų nešvenčiau.Dabar juo labiau nesinori.
Atvažiuoja vaikai ir gana.
[COLOR=red]Kad daugiau draugų, tai labai smagu /O eilės gavosi /Aplamai , tai reikia mažiau mokyti.Kiekvienas pats atranda ko jam reikia.***
[COLOR=red]O tai tavo aprašyti ir šioje nuorodoje , tie patys labirintai?
Gal todėl vienas iš Tibeto pratimų yra sukimąsis pagal laikrodžio rodyklę.
energetiniai labirintai
Oi nemoku aš tokių grožybių kurti
[COLOR=green]O mes abi vėžiukės, mano tortadienis po 10 dienų.Galėjau į liūtus iššokti,jei dienos nebūtų pritrūkę , o dabar vėžys kvadratu.
O aš kavinėje net jubiliejų nešvenčiau.Dabar juo labiau nesinori.
Atvažiuoja vaikai ir gana.
[COLOR=red]Kad daugiau draugų, tai labai smagu /O eilės gavosi /Aplamai , tai reikia mažiau mokyti.Kiekvienas pats atranda ko jam reikia.***
[COLOR=red]O tai tavo aprašyti ir šioje nuorodoje , tie patys labirintai?
Gal todėl vienas iš Tibeto pratimų yra sukimąsis pagal laikrodžio rodyklę.
energetiniai labirintai
[COLOR=red] Na žiūrėk , kad neterprauktų tfu,tfu,tfu,
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 13, 16:53)
Esu užsidariusi langus - niekas netraukia.
Nežinau, ką tu turi galvoje iš tų labirintų. Ten pagrindiniam puslapy pasispaudi "apie mus", o kai atsidaro, tai dešinėje yra " labirintai sodyboje". Ten ir rasi apie tuos, kurie yra sodyboje ... Gal aš nesupratau, gal šnekam apie tą patį... O pirmam puslapy apskritai apie labirintus, jų reikšmę ir t.t
Labas
pas mus vakar prasiautė beveik tornado.
Išvažiavau pasivažinėti, kai truputi niaukėsi ir buvo taip gaivu.Nuvažiavau apie kilometrą kai už nugaros pamačiau maždaug tokį vaizdelį.
Apsisukau į namų pusę ir gal už minutės toks pakilo vėjas , kad šalikelės tuopų šakelės pradėjo lūžinėti ir skristi pro galvą.Galva, aišku po 5-ių narkozių poveikio ,sumąstė, kad reikia pervažiuoti į kitą kelio pusę.Staigiai nėriau per kelią -respublikinės reikšmės Kaunas-Jurbarkas, kur judėjimas vos ne kaip Kauno mieste.Kad nepasižiūrėjau ar kas neatvažiuoja iš nugaros sugalvojau tik namie... .Ot galėjo būti blynas...
Na buvo labai nejauku , pasukau galvą šonu, kad šakos akių neiškabintų.
Toliau sekė smėlio ataka, rodos adatėlėmis per blauzdas pradėjo kapoti.Vėjas dviratį stumė atgal, dar keistai susisuko vairas ir kritau .Pagalvojau, kad dėl vėjo.Pasivariau kiek , vėl užsėdau ir vėl vos nenuvirtau.Varydamasi dviratį pastebėjau , kad vairas kažkaip ne taip juda.Žiūriu , kad jis atsipalaidavęs visiškai.Išsibalansavau , prisisukau, yra tam tokia svirtelė ir tada jau parvažiavau.Vyras jau į mobilų skambino susijaudinęs.
Kelį nusibrozdinau kaip vaikystėje, bet daugiau nieko apart mažos mėlynės.
Po to stipriai griaudėjo lijo, šiandien vėl lijo, dabar apsiniaukę , tai kam dar šilta , kviečiu į svečius.
pas mus vakar prasiautė beveik tornado.
Išvažiavau pasivažinėti, kai truputi niaukėsi ir buvo taip gaivu.Nuvažiavau apie kilometrą kai už nugaros pamačiau maždaug tokį vaizdelį.
Apsisukau į namų pusę ir gal už minutės toks pakilo vėjas , kad šalikelės tuopų šakelės pradėjo lūžinėti ir skristi pro galvą.Galva, aišku po 5-ių narkozių poveikio ,sumąstė, kad reikia pervažiuoti į kitą kelio pusę.Staigiai nėriau per kelią -respublikinės reikšmės Kaunas-Jurbarkas, kur judėjimas vos ne kaip Kauno mieste.Kad nepasižiūrėjau ar kas neatvažiuoja iš nugaros sugalvojau tik namie... .Ot galėjo būti blynas...
Na buvo labai nejauku , pasukau galvą šonu, kad šakos akių neiškabintų.
Toliau sekė smėlio ataka, rodos adatėlėmis per blauzdas pradėjo kapoti.Vėjas dviratį stumė atgal, dar keistai susisuko vairas ir kritau .Pagalvojau, kad dėl vėjo.Pasivariau kiek , vėl užsėdau ir vėl vos nenuvirtau.Varydamasi dviratį pastebėjau , kad vairas kažkaip ne taip juda.Žiūriu , kad jis atsipalaidavęs visiškai.Išsibalansavau , prisisukau, yra tam tokia svirtelė ir tada jau parvažiavau.Vyras jau į mobilų skambino susijaudinęs.
Kelį nusibrozdinau kaip vaikystėje, bet daugiau nieko apart mažos mėlynės.
Po to stipriai griaudėjo lijo, šiandien vėl lijo, dabar apsiniaukę , tai kam dar šilta , kviečiu į svečius.
.GABIJA. labai grazu vaizda regejai, tiesiog stebuklas musu zemeje ir mums parodei.
Man viskas geraai, kas lieciaa sveikatele. Einu i turgu pirksiu šilauogių - pačių skaniausiu uogyciu.
Mano keliones visos tokios, kad turiu ziureti i kainas. Tik tai man netrukdo, nes kazkada seniau erzindavo tokios smulkmenos. Dabar tai vaadinu smulkmenomis. Is keliones parsiveziau labai grazia varlyte i kolekcija ir paveiksleli su magneteliu prie saldytuvo. Dar nupirkau muiliuku ir rakijos 200g, bei dzino 0,5litro, sau veduokle grazia ir bliuskyte palaida. Juk valgiau daug ir priaugau kokius 4 kg per menesi laiko. Baisoka irgi, kai tas svoris taip auga, pagalvoju, gal skysciai kaupiasi. Tik tiek, kad kojos netinsta, tai save raminu. Niu, nesu muila i turgu.
Man viskas geraai, kas lieciaa sveikatele. Einu i turgu pirksiu šilauogių - pačių skaniausiu uogyciu.
Mano keliones visos tokios, kad turiu ziureti i kainas. Tik tai man netrukdo, nes kazkada seniau erzindavo tokios smulkmenos. Dabar tai vaadinu smulkmenomis. Is keliones parsiveziau labai grazia varlyte i kolekcija ir paveiksleli su magneteliu prie saldytuvo. Dar nupirkau muiliuku ir rakijos 200g, bei dzino 0,5litro, sau veduokle grazia ir bliuskyte palaida. Juk valgiau daug ir priaugau kokius 4 kg per menesi laiko. Baisoka irgi, kai tas svoris taip auga, pagalvoju, gal skysciai kaupiasi. Tik tiek, kad kojos netinsta, tai save raminu. Niu, nesu muila i turgu.