QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 11, 22:30)
Varčiau knygą.Kažkur mačiau nuorodą apie šį filmą.Reiks kada pažiūrėti.
Man perinstaliavo kompą, tai daug adresų praradau su įdomia medžiaga.Ir disko nerandu, kur buvau įsirašiusi dokumentus.Bėda.
Esu išvirimo būsenoje.Laukan išeinu iki 11 ryto.Šiandien 20 val pralėkiau pušynu.Ten ištisai šešėlis, bet vis tiek sušilau.
Miške asfaltu šokinėja mažulytės varlytės.Nago dydžio-šių metų derlius. O vakar naktį į kiemą atėjo ežys.Šunys palaidi, tai bandė paimti net sypdami.Teko vyrui keltis ir 3-ą nakties nešti už tvoros.
Man perinstaliavo kompą, tai daug adresų praradau su įdomia medžiaga.Ir disko nerandu, kur buvau įsirašiusi dokumentus.Bėda.
Esu išvirimo būsenoje.Laukan išeinu iki 11 ryto.Šiandien 20 val pralėkiau pušynu.Ten ištisai šešėlis, bet vis tiek sušilau.
Miške asfaltu šokinėja mažulytės varlytės.Nago dydžio-šių metų derlius. O vakar naktį į kiemą atėjo ežys.Šunys palaidi, tai bandė paimti net sypdami.Teko vyrui keltis ir 3-ą nakties nešti už tvoros.
Turėsiu omenyje.
Karštis nesvietiškas - tai jau tikrai...O tu nesitausoji - lakstai, ar negalėtum lėtai praeiti , o ne pralėkti pušynėliais?
Kaip miela - gyvunėliai, ir dar kiemo teritorijoje... Pas mano tėvelius irgi ežys ateina.... atsigerti vandenuko iš bliūduko... Tėveliai padėję žvirbliams ir kitiems , kam reikia. Kadangi šunelių nėra, tai jų gyvenimas vyksta tyliai, ne viską ir pamatom...
Labai gaila dėl prarastos medžiagos... Yra ir man taip buvę, todėl ne viską kompe dabar laikau... Įsivaizduoju, ką tu ir kiek turėjai...
Mergaitės, šyvakar mėnulis į jauną keičiasi. Eikime apie puse vienuoliokos pamedituoti, užsikrauti teigiamų minčių, sukalbėti ar pasiklausyti mantrų (kas kaip moka ir mėgsta).... Kaip sutiksime jauną mėnulį, toks ir visas mėnuo bus būtent mums. Tik geros mintys ir tik sveikata....