Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

Sveikos, ...
o as ikelsiu is musu pajurio nuotraukyciu, kai turesiu galimybe...
Patricija, o kiek i Paryziu bilietukai? g.gif Drambliuko svajone, bet pasvajot galima ax.gif laaaabai noreciau, ale pinigai spaudzia...

Sauni pavesine, Gabija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 06 25, 13:54)

arune, 25 Bir 2010 - 13:54, parašė:

arune, 25 Bir 2010 - 13:54, parašė:

Sveikos, ...
Patricija, o kiek i Paryziu bilietukai?  g.gif  Drambliuko svajone, bet pasvajot galima  ax.gif  laaaabai noreciau, ale pinigai spaudzia...

Sauni pavesine, Gabija  thumbup.gif

Sveikos, ...
Patricija, o kiek i Paryziu bilietukai?  g.gif  Drambliuko svajone, bet pasvajot galima  ax.gif  laaaabai noreciau, ale pinigai spaudzia...

Sauni pavesine, Gabija  thumbup.gif

Aš irgi drambliukas.Net į pajūrį negaliu išvažiuoti , nes mamai 88 metai, dar pati apsitvarko, bet jei kur pajudi važiuoti, tai "suserga" iš karto. Jei jaunimas gali pernakvoti kaime , tai porai dienų išvažiuojame.
Atsakyti

Labas

Дыхательная гимнастика Стрельниковой

http://irrational-ps...ogy.ru/?cat=133

Labai įdomi kvėpavimo metodika.
Buvau per Google kažkada atradusi Strelnikovos kvėpavimo metodikos straipsnį, bet nepamenu kur išsaugojau.Vakar pabandžiau , tikrai atrodo energijos įgavau.Sunkiausia susivokti kada iškvėpti.Apie vidurį video klipo truputi paaiškina.

Geros dienos 4u.gif Labas

Atsakyti
HIDROTERAPIJA
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 06 28, 13:46)

saulėlydis*, 28 Bir 2010 - 13:46, parašė:

saulėlydis*, 28 Bir 2010 - 13:46, parašė:

HIDROTERAPIJA

Kaip faina, tik kol daėjo kad su pele vandenėlį galima išjudinti.Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 06 26, 09:01)

.GABIJA., 26 Bir 2010 - 09:01, parašė:

.GABIJA., 26 Bir 2010 - 09:01, parašė:

Aš irgi drambliukas.Net  į pajūrį negaliu išvažiuoti , nes mamai 88 metai, dar pati apsitvarko, bet jei kur pajudi važiuoti, tai "suserga" iš karto. Jei jaunimas gali pernakvoti kaime , tai porai dienų išvažiuojame.

Aš irgi drambliukas.Net  į pajūrį negaliu išvažiuoti , nes mamai 88 metai, dar pati apsitvarko, bet jei kur pajudi važiuoti, tai "suserga" iš karto. Jei jaunimas gali pernakvoti kaime , tai porai dienų išvažiuojame.

Mergaites, as tai tokia atmosfera gyvenu siandien, dar mokesciai nesumoketi, sumokesiu veliau, o bilietus i Paryziu nusipirkau ir gana ne pigiai(350Lt abu skrydziai i ten ir atgal man ir sunui), cia internete, sakyciau, pasekiojant ryanair puslapi nusiprkti bilietus ir pigiau, o viesbuti pigu rezervavau uz 225 EUR, bet spalio 15 d. toloka, galima bus, jei pinigo bus, uzsisakyti brangesni.
GABIJA, svarbu rasti dziaugsmus savo gyvenime, savo kaime. Kad jus zinotumet kiek as dabar turiu graziu marguciu(tusciaviduriu-ispustu) su kaspineliais paruosusi kitoms Velykoms, virtuveje lig siol stovi visi irankiai marginimo, vaskas, elektr.plytele. lotuliukas.gif

Suprantu GABIJA, kad Tau tikrai sunku kur nors isvaziuoti, nes kai mano a.a. mamyte buvo kartu su manim, negalejau isvaziuoti ir as, i Palanga esu kelis kartus is ryto 5 val ryto islekusi, o vakare grizusi namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 birželio 2010 - 21:04
QUOTE(Patriccija @ 2010 06 28, 22:00)

Patriccija, 28 Bir 2010 - 22:00, parašė:

Patriccija, 28 Bir 2010 - 22:00, parašė:

Mergaites, as tai tokia atmosfera gyvenu siandien, dar mokesciai nesumoketi, sumokesiu veliau, o bilietus i Paryziu nusipirkau ir gana ne pigiai(350Lt abu skrydziai i ten ir atgal man ir sunui), cia internete, sakyciau, pasekiojant ryanair puslapi  nusiprkti bilietus ir pigiau, o viesbuti pigu rezervavau uz 225 EUR, bet spalio 15 d. toloka, galima bus, jei pinigo bus, uzsisakyti brangesni.
GABIJA, svarbu rasti dziaugsmus savo gyvenime, savo kaime. Kad jus zinotumet kiek as dabar turiu graziu marguciu(tusciaviduriu-ispustu) su kaspineliais paruosusi kitoms Velykoms, virtuveje lig siol stovi visi irankiai marginimo, vaskas, elektr.plytele.  lotuliukas.gif

Suprantu GABIJA, kad Tau tikrai sunku kur nors isvaziuoti, nes kai mano a.a. mamyte buvo kartu su manim, negalejau isvaziuoti ir as, i Palanga esu kelis kartus is ryto 5 val ryto islekusi, o vakare grizusi namo.

Mergaites, as tai tokia atmosfera gyvenu siandien, dar mokesciai nesumoketi, sumokesiu veliau, o bilietus i Paryziu nusipirkau ir gana ne pigiai(350Lt abu skrydziai i ten ir atgal man ir sunui), cia internete, sakyciau, pasekiojant ryanair puslapi  nusiprkti bilietus ir pigiau, o viesbuti pigu rezervavau uz 225 EUR, bet spalio 15 d. toloka, galima bus, jei pinigo bus, uzsisakyti brangesni.
GABIJA, svarbu rasti dziaugsmus savo gyvenime, savo kaime. Kad jus zinotumet kiek as dabar turiu graziu marguciu(tusciaviduriu-ispustu) su kaspineliais paruosusi kitoms Velykoms, virtuveje lig siol stovi visi irankiai marginimo, vaskas, elektr.plytele.  lotuliukas.gif

O mane tenkina mano kaimas.Dabar nenoriu jokių kompanijų ir triukšmų.O savaitgalį planuoju su pussesere į Palangą išlėkti.Jau ravėjau savo morkytes.Įvertinkit ,kad tik 10 birželio išoperavo tulžies pūslę.Aišku raviu pusvalanduką, po to pailsiu.
Šiandien važiuoju į Kauną su autobusu, tai jei liks laiko nuo daktarų eisiu į ezoterinį knygyną.
Mano Reiki meistras mano būseną gerai įvertino, sakė, kad šiuo metu jo pagalbos nereikia , galiu sau pati padėti, tik reikia daryti tai ką moku.Chirurgai nuteikė, kad nieko blogo nėra, šiandien priduodu kraują , tai turi būti mano galutinis remicijos patvirtinimas.
Taigi Patricija kitais metais gal ir mane priimsi į draugiją pasilakstyti. lotuliukas.gif
Atsakyti

Aš pritrenkta .
Brazausko , kuris grąžino Katedrą tikintiesiems, priėmė komuniją ir paskutinį patepimą , paskutinį kartą šioje žemėje neleista įnešti į Kadedrą.Toks vyskupų sprendimas.

Nuo kada Dievo tarnai , tapo Dievais?
Susinervinau juodai.
Atsakyti
Sveikos, Mergaitės. 4u.gif
Negaliu apsakyti, kaip džiaugiuosi, kad sukurta ši temutė. Ją jau skaitau nuo pat pradžių ir vis žadu ateiti ir atsinešti į Jūsų pavėsinę kažką gražaus, kad džiugintų akį ir niekaip negaliu išrinkti - atrodo ir tai ne tas, ir tai ne tas. Dbar jau kaip ir žinau, bet nebemoku įkelti iš savo kompo blush2.gif Tai nutariau vis tik nebelaukti. Atsinešiu kitą kartą mirksiukas.gif
GABIJA wub.gif - AČIŲ tau už nuostabų kampelį sielos atgaivai, vilčiai ir gyvenimui.

Girdėti žodžiai - " 50% gydymo ir 50% gydytojo ir ligoniuko pastangos, susišnekėjimas, tarpusavio supratimas ir požiūris į viską , kas vyksta..." Ir labai tikiu, kad ypatingai svarbu, kaip liga priimama paties ligoniuko ir artimųjų...

Kai prieš 4 metus aš sunkiai sirgau, begalinį laiką ligoninės reanimacijoje, palatoje po operacijos, nesibaigiančių tyrimų virtines po operacijos, išvados laukimą palengvino tikėjimas ir malda. Į tai mane dar labiau pastūmėjo atėjęs kunigas, kuris paklausė kaip laikotės, o aš pralemenau - "bandom laikytis". Jo žodžiai buvo - " tu per mažai tiki, patikėk labiau - iš širdies, o ne iš proto...iš širdies tiesiai į Dievą..." Ir tada many kažkas persivertė... Išbridau...

O dabar iš mano mamytės perliukų ( ji turi krūties onkologinę ligelę IV st.) - nuėjom pasitikrinti skydliaukės pas tokį arogantišką daktarą, kuris sužinojęs mamytės ligelę iškart pakeitė kalbėjimo taktiką ir paklausė " o kokios prognozės?". O mamytė atsakė " Geros" , nors ir žinojo savo stadiją ir vyko gydymas bigsmile.gif

Žaviuosi Gabija, kuri sugebėjo perlipti per save ir pradėjo gydyti savo sielą , kuri pasirinko neabejotinai jai padedantį būdą atrandant ramybę ir kitokį sveikimo kelią. Ir tikrai tikiu, kad jai jis ypatingai tinkamas ir padės... wub.gif
Atsakyti

Labas
Džiaugiuosi Rasele , kad užėjai į svečius.Labai smagu , kad mama tokia morališkai tvirta, kad praėjo jos dūšios skausmai.
Praeita savaitė buvo dvasiniai sunki.Šeštadienį palaidojo mano suolo draugę, ta pati diagnozė kaip ir man .Išgyveno 2,5 metų.Klasės susitikime aš jau buvau su peruku, o ji dar buvo "sveika" , diagnozavo jai po kelių mėnesių, kai pilvas buvo pilnas skysčio.
Bijojo ji manęs per susitikimą, tik keliais privalomais sakinais pasikeitėme.
Vėliau pasikeitė telefono numerį, kad jai niekas neskambintų.Kiek žinau gyveno nervais, bijojo su ja kalbėtis net giminės.
Į laidotuves man važiuoti 250 km, tai per sunku visomis prasmėmis.
Kai klasės susitikimo užstalėje organizatorė sakė kalbą džiaugdamasi, kad visi gyvi, aš save mintyse užsirašiau numeriu pirmu, kurio nebus sekantį kartą.
Praėjo 3 metai ir iš užstalės jau nebėra mokyklos direktoriaus, jam buvo virš 70 metų ir suolo draugės...
Susinervinau ir dėl pakilusio markerio skaičiukų.Dar norma, bet jau limitas nedidelis.Baigsis avietės kieme ir sėdu ant kruopų dietos.Reikia pamarinti badu mano "draugelį"
Dabar jau rimsta stresai.Įjungiau visas savo turimas kompiuterines programas, gydomąją muzika,Reiki.
Dabar atostogavo anūkai , tai tam laiko mažiau likdavo.Nors ir marti buvo, bet su dviem vaikučiais darbo užteko, o savaitgalį visi mano trys muškietininkai buvo.
Štai taip ir sukuosi.
Atsakyti
Grįžau su dviračiu pralėkusi bent 6 km.Pasijutau tokia sveika.Dabar jau vėsu, pušyne oras kaip dopingas.Kaifas .
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 06, 22:13)

.GABIJA., 06 Lie 2010 - 22:13, parašė:

.GABIJA., 06 Lie 2010 - 22:13, parašė:

Grįžau su dviračiu pralėkusi bent 6 km.Pasijutau tokia sveika.Dabar jau vėsu, pušyne oras kaip dopingas.Kaifas .

thumbup.gif Tai "pripušynėjai" deguonies - geras užtaisas kūnui ir nuotaikai. 4u.gif Tikrai nepavydėtina savaitė tave lydėjo. Bet tu moki atsiriboti nuo slogių minčių. Kartais tokie paradoksai lydi mūsų gyvenimą ir nori nenori perkratai mintyse po keletą kartų visus įvykius, su tuo susiįjusius.
Laikyk tvirtai įsijungusi visas savo programas ir pamatysi, kaip tie skaičiukai nukris. drinks_cheers.gif
Tai tu dabar avietėmis maitiniesi, kad negali kruopų dietos draugėn kviestis?
Ačiū už šiltą priėmimą ir už gražius žodelius. wub.gif

P.s. O anūkai labai močiutę myli - vis pas ją ir pas ją... soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 06 liepos 2010 - 21:19