Kadangi ilgai "dirbau aukle", tai tik dabar radau laiko rimčiau prisėsti prie kompiuterio.O šeip tai žiūrėjom per kompą paveikslėlius.Dar pilna ant monitoriaus mažų pirštelių.
QUOTE(Žiba @ 2010 10 08, 10:41)
Sveikos merginos
Paskaitau jūsų pavėsinę ir aš dažnokai,
Apie savo ligą daug negalvoju, neknaisioju statistikos iš interneto, taip daug ramiau. Gyvenu šia diena ir džiaugiuosi
Šiaip man dvasinės stiprybės užtenka pilnai, galėčiau ją apsidalinti su jumis
Šiuo metu mano augliukas susitraukė visai, nuo 6 mm iki beveik 1mm. Tai puikus rezultatas, net daktarai nustebę.
Aišku baimės šieik tiek visada yra, bet be jos nebūtų judėjimo kaip sako
Mano įsitikinimu, sunkios ligos neatsiranda be priežąsties, visada yra priežąstis, kartais labai giliai žmogaus viduje, kad sunku iš karto suprasti, bet laikui bėgant žmogus dažniausiai pats susivokia. Juk viskas svarbu, kaip mes mąstom, ką valgom, kaip bendraujam, ką veikiam gyvenime.
Na tiek tų minčių pradžiai, gal net per daug
Žiba gerai , kad moki džiaugtis šia diena .Tai tikrai mokslas, dvasios būsena , kurią sunku pasiekti.
O liga man atrodo susideda iš genetinių , psichologinių , negatyvios aplinkos veiksnių.Stresai, pervargimas, neurozės turbūt yra tas mygtukas , kuris paspaudžia ligos mechanizmą.
Papildyta:
QUOTE(Latikaa @ 2010 10 08, 13:49)
Žiba - taip ir dvelkia ramybe iš posto, šaunu, kad turi tiek stiprybės
Aš irgi esu tos nuomonės, kad liga duodama su tam tikru tikslu, jei taip galima sakyti. Knaisiojuosi po save, bet dar negaliu įvardinti, kodėl ir už ką. Stengiuosi keisti tas gyvenimo sritis, kurios man pačiai atrodo ne tokios, kaip norėčiau.. na tikiuosi, tas suvokimas aplankys ir mane
Aš galiu suprasti, kad liga duodama su tikslu žmogui, kuris jau gali mąstyti ir suvokti pasaulį, Dieviškumą, gali eiti ieškojimų keliu.Bet ši tiesa man netinka vaikams ir kūdikiams.Juk jie nieko negali pakeisti.Netinka mamoms , kurios našlaičiais palieka kūdikius.
Kuo daugiau mąstau, tuo daugiau neaiškumų, kas nulemia mūsų gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(Žiba @ 2010 10 08, 20:29)
Norėjau prajuokinti, kaip lietuvos rytas neinformuotas
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Šiemet VGN pagimdžiau dar didesnį berniuką, tiesa svoris tas pats, o ūgis 64 cm buvo
Tik niekas to neaprašo kažkodėl
Žiba , kaip tau tai pavyko?