Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(nikola @ 2010 10 12, 09:46)
kokia kaina to KFS ?

Lietuvoj kaina apie 650 lt, o Rusijoj http://www.kfs-koltsova.ru/tsena.html

Gabija, nu ir moliūgėliai thumbup.gif Kaip man gražu jie wub.gif
Atsakyti
Gabija, moliūgaičiai žavūs! Anūkėliams džiaugsmas! Maxima dabar skelbia moliūgų konkursą, siūsk ir tu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2010 10 12, 11:18)

kazin ar Baltarusijoi yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2010 10 12, 11:58)
kazin ar Baltarusijoi yra  g.gif

Jeigu ir yra, tai nemanau, kad bus pigiau, juk Rusijoj jie nepigiai kainuoja, o gaminys rusų patentuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras!
labai graziai Tu, Rasu lanka, rupinais a.a.Mamyte. Tai manau todel ir esi rami. Rupinaus Mamyte ir as, bet prisimenu kai kaarta paskutinemis dienelemis ja uzgavau. Nesuprasdama..kad jau nedaug jai beliko. Jai atnesiau valgyti.. ji kramto kramto ir neryja...as trinktelejau durimis ir isejau sakydama"rykit rykit nekramte,jau nervai nelaiko". Tai negaliu sitas ivykis man vis iskyla atmintyje. Tada nesupratau, kad jau Jai buvo atsisakes rijimo refleksas.

Aciu uz siuntineli man ... laukiu! Kad Tau Dievulis sveikateles duotu daug daug!

GABIJOS nesimato, bet dynus apziurejau. Tokie didziuliai Tavo kieme uzaugo???

QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 11, 22:29)
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif , rudenėlio vakarą... wub.gif
Tikriausiai labai miglotai parašiau... rolleyes.gif Suprantu, ką tu nori pasakyti, bet aš kalbu visai apie kitą dalyką - apie ramybę, kurią jaučiu,  jokiu būdu aš nesikankinu (žinoma, užplūsta man mintelės, kad norėtus apkabinti mamytę, bet žinau, kad tai jau buvo, o gal  dar bus vėl ateityje - kada nors...), aš kalbu ne apie skausmą krūtinėje, o apie didžiulę džiaugsmingą meilę, kuri kartais užplūsta, aš manau, kad  žinau, kad mamytei viskas gerai . Mamytę paleidau iškart - su paskutiniu jos atodūsiu, suspėjom pasakyti ir kad mylim ir dar daug gerų žodžių... Tam buvo laiko, nes tai jau žinojau dieną prieš tai - tik tikslios valandos  nežinojau, o nujaučiau prieš savaitę. Ligoninėje pagyvenome nuostabias akimirkas - ir nesvarbu buvo aplinka, o svarbu buvo tai, kaip mes praleidom šį laiką...  wub.gif
Laikykis, mieloji - rytoj gal jau bus geriau...  wub.gif Pas tave jau keliauja vokelis... mirksiukas.gif

Kažkur Gabija dingo... g.gif Žadėjo parašyti, kai išleis anūkėlius... Lauksime....

Ragnez 4u.gif sveikute - papasakok tu apie savo dieneles , kaip laikosi tavo sodas, vaikučiai? Na, sveikatėlė, tikiuosi - puiki. bigsmile.gif

Papildyta:
Žiba, kas ten per prietaisas? Trumpai papasakok.

Oi, MOLIUGAI TEN, o ne dynai biggrin.gif
QUOTE(Žiba @ 2010 10 12, 12:18)

Atsakyti
Uzmaciau Gabijos moliugelius, kad uzkvipo moliugu duona, kad nutyso seile... Einu savojo dorot ir virtuvej siautet... smile.gif

Varle keliaunyke, kaip ispudziai po keliones? mazu koki turki lagamine parsigabenai? biggrin.gif
Atsakyti
Robyte_ff, nesirodo. Apie menulio kalendoriu noriu informacijos gatavai.
Papildyta:
Blusiuke, nieko neesu gaminusi is moliugu.

Kelione gera buvo. Tikrai nesigailiu 1800 Lt. Parsiveziau tik staltiesele. Kojiniu uz 10€ 25 poras, lipduka prie saldytuvo ir svarbiausia VARLE kolekcijai medine. Turiu tokia grazia merginos statulele gal kokios 50cm aukscio tokios pacios spalvos, tai dabar jai Princa parveziau..
QUOTE(Blusiukė @ 2010 10 12, 20:21)
Uzmaciau Gabijos moliugelius, kad uzkvipo moliugu duona, kad nutyso seile...  Einu savojo dorot ir virtuvej siautet... smile.gif

Varle keliaunyke, kaip ispudziai po keliones? mazu koki turki lagamine parsigabenai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 12 spalio 2010 - 18:30
Labas
Nieko nebespėju.Praeita savaitė dirbant aukle visus planus sujaukė.
Prieš operacijas namus susitvarkydavau, netgi rūsyje tvarką pasidarydavau.Dabar nieko.Langai nevalyti, dulkių baltai nugulę.Pirmadienį pridaviau kraują, tai šiandien rezidentė telefonu aiškina, kad nežino kada padarys aprašą chirurgui , nes daug darbo turi.Gydytojos tur būt nebuvo.Ta padaro viską , nežiūrint savo laiko.Tai ryt važiuosiu ir 8 val stosiu prie durų.Pabaigoje jai išaiškinau, kad man ne nuo slogos vaistų reikia, o ruošiuosi planinei operacija, o ji vis tiek gieda apie savo perkrovas, pasitarimus.Kaip filme "Rezidentai", tik juokas neima.
Dar 15 ltr abuolių sulčių iškaitinau.Dar į Reiki seansą važiavau.Neveikė liftas, tai į 7-ą aukštą užmyniau.Lipu ir taip pikta.Jei aš galiu lipti, tai kodėl reikia operuotis?Kažkokia gyvenimo blevyzga .
4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Gal ne visai i tema blush2.gif ,bet pakelia nuotaika thumbup.gif lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=dcP2mdnYbcw
Atsakyti
Taip jau yra, GABIJA, kad jie sako musu gydytojai, jog reikia mus gydyti. Laikomes kartu!

Tu nesisielok del langu ir dulkiu. As taip pat nesveiciu taip namu kaip anksciau. Taupau jegas. Nepervark. Del gydytoju tai tikrai mums ir jiems daug kantrybes reikia... as pavyzdziui vakar nuo puses desimtos iki trecios val islaukiau prie gyd kabineto, kad israsytu novelbine, tai kas kad talonas buvo 10:20, bet gyva eile ...ir be talonu ejo. Dar sulasino,tai namo grizau pries pnkias.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 12, 23:42)
Labas
Nieko nebespėju.Praeita savaitė dirbant aukle visus planus sujaukė.
Prieš operacijas namus susitvarkydavau, netgi rūsyje tvarką pasidarydavau.Dabar nieko.Langai nevalyti, dulkių baltai nugulę.Pirmadienį pridaviau kraują, tai šiandien rezidentė telefonu aiškina, kad nežino kada padarys aprašą chirurgui , nes daug darbo turi.Gydytojos tur būt nebuvo.Ta padaro viską , nežiūrint savo laiko.Tai ryt važiuosiu ir 8 val stosiu prie durų.Pabaigoje jai išaiškinau, kad man ne nuo slogos vaistų reikia, o ruošiuosi planinei operacija, o ji vis tiek gieda apie savo perkrovas, pasitarimus.Kaip filme "Rezidentai", tik juokas neima.
Dar 15 ltr abuolių sulčių iškaitinau.Dar į Reiki seansą važiavau.Neveikė liftas, tai į 7-ą aukštą užmyniau.Lipu ir taip pikta.Jei aš galiu lipti, tai kodėl reikia operuotis?Kažkokia gyvenimo blevyzga .
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 12 spalio 2010 - 22:42
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 12, 23:31)
. Del gydytoju tai tikrai mums ir jiems daug kantrybes reikia... as pavyzdziui vakar nuo puses desimtos iki trecios val islaukiau prie gyd kabineto, kad israsytu novelbine, tai kas kad talonas buvo 10:20, bet gyva eile ...ir be talonu ejo. Dar sulasino,tai namo grizau pries pnkias.

Na Kauno klinikos pasižymi tokiu fenomenu kaip gyva eilė.Aš , jei nereikia lašintis einu į darbo pabaigą, pasėdžiu pora valandų, o ne penkias.

O dėl tvarkos , tai man dzin.Jau neimu į galvą.Geriau jogą padarysiu , kad stipriau jausčiausi.Radau smagų video, bet joga sudėtinga.Kiek persistengiau, tai nugarą pajutau.O hanteliukus į viršų jau vietoj 6 kartų iškeliu bent 12-ka.Tik dirbant aukle ir tas procesas sustojęs buvo.Taigi bicepsai nebespės užaugti. verysad.gif
Atsakyti
Kadangi ilgai "dirbau aukle", tai tik dabar radau laiko rimčiau prisėsti prie kompiuterio.O šeip tai žiūrėjom per kompą paveikslėlius.Dar pilna ant monitoriaus mažų pirštelių.
QUOTE(Žiba @ 2010 10 08, 10:41)
Sveikos merginos 4u.gif

Paskaitau jūsų pavėsinę ir aš dažnokai,
Apie savo ligą daug negalvoju, neknaisioju statistikos iš interneto, taip daug ramiau. Gyvenu šia diena ir džiaugiuosi smile.gif

Šiaip man dvasinės stiprybės užtenka pilnai, galėčiau ją apsidalinti su jumis 4u.gif
Šiuo metu mano augliukas susitraukė visai, nuo 6 mm iki beveik 1mm. Tai puikus rezultatas, net daktarai nustebę.
Aišku baimės šieik tiek visada yra, bet be jos nebūtų judėjimo kaip sako biggrin.gif 

Mano įsitikinimu, sunkios ligos neatsiranda be priežąsties, visada yra priežąstis, kartais labai giliai žmogaus viduje, kad sunku iš karto suprasti, bet laikui bėgant žmogus dažniausiai pats susivokia. Juk viskas svarbu, kaip  mes mąstom, ką valgom, kaip bendraujam, ką veikiam gyvenime.

Na tiek tų minčių pradžiai, gal net per daug doh.gif  biggrin.gif

Žiba gerai , kad moki džiaugtis šia diena .Tai tikrai mokslas, dvasios būsena , kurią sunku pasiekti.
O liga man atrodo susideda iš genetinių , psichologinių , negatyvios aplinkos veiksnių.Stresai, pervargimas, neurozės turbūt yra tas mygtukas , kuris paspaudžia ligos mechanizmą.

Papildyta:
QUOTE(Latikaa @ 2010 10 08, 13:49)
Žiba - taip ir dvelkia ramybe iš posto, šaunu, kad turi tiek stiprybės  4u.gif

Aš irgi esu tos nuomonės, kad liga duodama su tam tikru tikslu, jei taip galima sakyti. Knaisiojuosi po save, bet dar negaliu įvardinti, kodėl ir už ką. Stengiuosi keisti tas gyvenimo sritis, kurios man pačiai atrodo ne tokios, kaip norėčiau.. na tikiuosi, tas suvokimas aplankys ir mane  smile.gif

Aš galiu suprasti, kad liga duodama su tikslu žmogui, kuris jau gali mąstyti ir suvokti pasaulį, Dieviškumą, gali eiti ieškojimų keliu.Bet ši tiesa man netinka vaikams ir kūdikiams.Juk jie nieko negali pakeisti.Netinka mamoms , kurios našlaičiais palieka kūdikius.
Kuo daugiau mąstau, tuo daugiau neaiškumų, kas nulemia mūsų gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(Žiba @ 2010 10 08, 20:29)
Norėjau prajuokinti, kaip lietuvos rytas neinformuotas biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Šiemet VGN pagimdžiau dar didesnį berniuką, tiesa svoris tas pats, o ūgis 64 cm buvo biggrin.gif Tik niekas to neaprašo kažkodėl lotuliukas.gif

Žiba , kaip tau tai pavyko? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti