Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

Sveika net labai sveika cia atejusi! DRAUGAUKIM!
QUOTE(robyte_ff @ 2010 10 08, 16:59)
Sveikos mergaites! smile.gif
Netycia uzklydau i sia pavesine ir panorau pasilikti. Tikiu, kad priimsit ir susidraugausim:)
Mano istorija trumpai aprasyta cia http://rolld.lt/articles/view/id.5 Po to, kai ji buvo parasyta, operaciju skaicius isaugo iki 12kos, o pries menesi baigiau dar viena spindulini gydyma.
Liga vis periodiskai primena apie save, todel as vis dar ieskojimuose.
Buvau pas Ruolia, pas Azanova (bioenergetika), pas kuniga egzorcizmo seansa net apturejau:), kaip ir Gabija turiu I Reiki pakopa, tik beveik nepraktikuoju, nes Azanovas sake, kad sergantis zmogus pats saves gydyti negali, o biolauka atstatyti gali tik bioenergetikas, tai ir nebezinau kuom cia tiket unsure.gif . Paskutinis mano apsilankymas buvo pas Ksavera Vaistariene. Ji su virgule tiria ir paskui mitybos rekomendacijas duoda. Patiko. Dar tik kelios dienos po vizito, tai jos paskirto rezimo pradejau laikytis, visai patinka, nors nelengva.
Gabija, o tu mesa, zuvi, pieno produktus, kiausinius valgai ar tik periodiskai kruopu dietos laikaisi?
Latikaa, o pas kokius bioenergetikus lankaisi?
Daugelis raso apie keliu kg atsikratyma, o man sunku svorio priaugti. Dar ir per aktyvi skydliauke nepadeda - gal dabar kokius 47 ir sveriu, o daugiau niekaip:). Kaip visi valgyti negaliu, nes zinau (is patirties ir sukauptu ziniu), kad kartu ir liga pamaitinsiu, tad labai svarbu rinktis maista. Kadangi produktu ratas labai susiaurejes, tai daug fantazijos reikia:). Greit pabosta tas pats per ta pati. Vakar atradau superinius sumustinukus - juoda duona+avokadas+sezamo seklos. Mmm.. kaip skanu:)
Gydytojai sako - prognoze neaiski. O mano prognoze - gyvenimas! Kai susiduriam akis i aki su didele beda, o kai kurie - su mirtimi, tada suprantam, ne kiek daug mums reikia, o kiek daug mes turim CIA IR DABAR. Man kiekvienas isbandymas yra tarsi stimulas keliauti i prieki. O kai paziuri atgal, pamatai - kiek daug is tikruju gali. Svarbiausia nenuleisti ranku ir tureti daug daug valios. Lengviausia - pasiduoti, o zengti i prieki kartais buna taip sunku... Bet atsistoji, nusisypsai pasauliui ir vel eini pirmyn. Turim sia diena, tai ir gyvenkim siandien:).

Sveikatos ir geros nuotaikos visoms!

Nera prasto oro - yra tik prastas poziuris i ji smile.gif

R.

Atsakyti
Sveikutės, Žiba, robyte_ff ! Pagarba Jums - drąsioms kovotojoms! Ir sėkmės,sėkmės, sėkmės! 4u.gif user posted image 4u.gif
Atsakyti
robyte_ff,

tavo istorija tikrai ypatinga, tiek iškęsti reikėjo 4u.gif Bet aš irgi manau, kad nėra nepagydomų ligų, yra žmonės kurie nenori pasveikti biggrin.gif
Aišku suku, kai esi dar ieškojimuose, linkiu atrasti savąjį pasveikimo kelią 4u.gif Bet kokiu atveju, svarbiausia gerti dauuug vandens, mąstyti pozityviai ir pasidomėti kas yra meditacija. Ji daug ką pakeičia žmoguje, galima sakyti "sutvarko" mintis, o tuo pačiu ir sveikti padeda.
Gali nuvažiuoti prie Česukų piramidės, daug kam padeda, aišku jei tiki.

Aš turiu tokį daiktą http://www.kfs.lt/, tiksliau kelis, manau, kad padeda mirksiukas.gif Nors jo poveikis subtilus, aišku ne kaip kokių vaistų... tuo pačiu apsaugo žmogaus biolauką ir t.t. Yra oficialus puslapis rusų kalba. Aišku čia ezoteriniai dalykai, žmonėms kurie nesidomi tuo ir netiki, gali pasirodyti kvaila arba nesamonė mirksiukas.gif

Arūne, manau, kad visos mes vertos pagarbos, vien dėl to, kad kovojame ir ieškome. Bet ištikrųjų, manau su liga reikia ne kovoti, o kaip čia aiškiau pasakyti, susitarti gal... Tada ji kaip ir atsitraukia, nes tu jos nebijai. Liga tai galimybė pradėti gyvenimą iš naujo bigsmile.gif Todėl manau, mes savotiškai laimingos mirksiukas.gif

Tiesa, gal kam pasirodys įdomu, labai pigus ir veiksmingas daiktas thumbup.gif (Išbandytas)
http://putpoznania.r...rekis-vodoroda/

P. S. į ginčus nesivelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba: 08 spalio 2010 - 18:10
Norėjau prajuokinti, kaip lietuvos rytas neinformuotas biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Šiemet VGN pagimdžiau dar didesnį berniuką, tiesa svoris tas pats, o ūgis 64 cm buvo biggrin.gif Tik niekas to neaprašo kažkodėl lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiba 4u.gif , robyte_ff 4u.gif Štai kokių reikia žmogiukų šiai pavėsinei. wub.gif Jūs šaunuolės ir labas Jums 4u.gif ... Kuo daugiau šviesiu minčių ir pamąstymų, kuo daugiau pasidalinimų savo praktikomis - tuo daugiau optimizmo, vilčių ir šviesesnio gyvenimo to stokojantiems pavėsinės lankytojams... thumbup.gif

blush2.gif Žinoma, nuostabios ir seniokės mūsų... flirt.gif

Patricija 4u.gif - kada baigiasi katino dienos užsieniuose?

Gabijuk 4u.gif - suprantame tave urvelyje...Bet tikiu ir žinau, kad viskas tau bus gerai. Stipriai laikau suspaudus tave glėbyje per pečius ...... na, čia toks mano apkabinimas buvo.... rolleyes.gif Kol tu sveiksi, mes apsišlavinėsim čia pavėsinėj ir pakurstysim židinėlį, pakol sugrįši...
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 10 06, 15:40)
Rasų lanka, o jei nulėkt iki Klinikų pasitikrint? Ar toli, tai nesinori dėl to? Ten gi super daktariukai.

Žinau, kad geri daktariukai, bet pakol kas maišausi savo apskrity... Truputi toli iki Kauno iš Mažeikių...bet jei reiks, kada - niekur nedingsim... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 10 07, 00:07)
Aš irgi turiu šiokią tokią "terapiją" darboholizmą...

Saugok save ir nepersidirbk, kad tai paskui netaptų įpročiu... Neužmiršk sustoti ir prisiminti, kad esi... Mylėk save... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 10 07, 10:16)
Geros dienos visoms:
user posted image  (Perliuko šokis  hihihi.gif )

4u.gif Keksiukui laaaaabai gražus Perliuko šokis - mielai pašoktų kartu, tik svorio statusas riboja...

user posted image
Užtat mielai paplojam uodegyte katučiu.... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 spalio 2010 - 20:39
Sveikos naujokės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Džiaugiuosi, kad atsirado naujų draugių.

Parašysiu daugiau sekmadienį, kai anūkai išvažiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2010 10 08, 21:29)
Šiemet VGN pagimdžiau dar didesnį berniuką, tiesa svoris tas pats, o ūgis 64 cm buvo biggrin.gif Tik niekas to neaprašo kažkodėl lotuliukas.gif

Oho bigsmile.gif Saunuole thumbup.gif ir dar trys vaikuciai wub.gif

robyte ff ir tu saunuole,tiek iskentei ir likai tokia optimiste 4u.gif

arune ,sveikite su dukriuku 4u.gif Mes kazko ir sergam ilgai jau tryse...

GABIJA ,gal ir gerai kad dabar pas tave anukai,vis maziau laiko galvoti apie gydyma 4u.gif

Ir jums,ifauru,rasu lanka darbas yra is isigelbijamas kazkokia prasme dabar 4u.gif Laikykites,mergaites 4u.gif

Patricija ,laukiam nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 08 spalio 2010 - 22:39
Sveikutes MIELOSIOS 4u.gif

Esu musu Lietuos zemelej, savo placiojoje lovoje dar dabar, namuciai -
NE SALDYTUVVAS! Nezinau nuo kada, bet jau sildo!

LABAI SMAGU, kad sioje temoje yra nauju zmoniu. Idemiai jau vakar viska perskaiciau ir apie Žibos vaikeli 64cm, ir apie robertyts ff kova gyventi.

Kiek tai priduoda gyvenimui jegu ir sveikatos negaliu pasakyti, bet as jau du metai is eules paciu Nauju metu pradzioje i "svajoniu knygute", t.y, nauja metu kalendoriu uzrasiau metu svajones. Kazkada rasiau, kad 2009metams pati taip svajodama uzrasiiau jog noreciau nuvykti i Kanaru salas ar kita sali. Buvau tais metais balandzio men. netiketai Maljorkoj ir gruodzio men.Tenerifj. Nuo tada jau ir supermamos forume pradejau rasineti kai ruosiaus vienu du i svetima sali su sunumi be kelioniu agenturu pagalbos. Tais metais ir gemzara su taksoliu 6kursus "sugeriau"..bei dvi operacijas turejau.
2010 m. pradzioje "svajoniu knyguteje" uzrasiau, jog noreciau buti tose salyse kur nebuvau dar. Pasiseke! IR KASDIEN UZ TAI DEKOJU DIEVULIUI, kad radau kas mane dziugina...kiekv rytas kai nieko neskauda, suvnyrelis is aplankytos salies, ooooo nuklydau. Tai siais metais, senbuvs zino jau, buvau Bulgarijoj liepos men., o vakar is Turkijos grizau. Siais metais mane vel "krapsto" , t.y. gydo. Gerai, kad gydo ir , kad turiu jegu. Plauciu operacija rugp 9d. ir porto istatymas rugs 24d., chemoterapija pirmoji Navelbine(kiek ju dar bus nepasake) rugs 28 d. ACIU DIEVUI, JOG DAR VIS GYVENU, DZIAUGDAMASI VISAIS GYVENIMO MALONUMAIS!

Apie kelione nuotraukas idesiu veliau i albumeli. Labai graziu nuotrauku yra, netgi menisku. Iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 10 spalio 2010 - 09:05
user posted image
Sveikutės, Meraitės 4u.gif Visoms siunčiu po lašelį ramumos mintims.... ir po balionėlį jausmams.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikriausiai savaitgalis praėjo gerai...

Patricijai tikrai gerai bigsmile.gif ... žinau, ką reiškia sugrįžti į savus namelius, kad ir kur būtų buvę puiku... Ar pailsėjai jau savo lovytėj, Širdele? Galvoju - ir kas tavo pinigėlius palaisto, kai išvyksti ilgesniam laikui... g.gif

O aš, mergaitės, noriu pasidžiaugti... bet tuo pačiu ir bijau, nes tai gali ir pasibaigti... Na, tikiuosi, kad taip nenutiks, tiesiog noriu pasdalinti savo išgyvenimais... wub.gif
Mes dabar labai daug laiko praleidžiame pas tetuką - daugiau , negu namie - rengiamės kambarėlius kur gyvensime, kartu gaminame pietus - kad krūvelėje lengviau būtų... Ir taip traukia mane į namus pas tetuką - ten aplanko kažkokios pakilios akimirkos...... g.gif
Papasakosiu savo nutikimą neužilgo po laidotuviu. Stovėjau klasėje per pamoką ir mano krūtinę užplūdo neapsakomas jausmas - kurio nebuvau patyrusi - jį pavadinčiau laimės, palaimos, begalinio džiaugsmo (net nemoku įvardinti) pliūpsniu, ar ekstaze ar dar kažkuo - tas begalinis džiaugsmas buvo dėl to, kad turėjau (būtent turėjau) mamytę, kad dabar eisime gyventi pas tetuką ir viskas yra be galo gerai... bigsmile.gif Griebiausi už krūtinės ir teko išeiti iš klasės, nes nesupratau, kas vyksta. Tai truko apie minutę - kaip užplūdo jausmas, taip ir dingo - negalėjau atsitokėti visą vakarą...
Tai dabar , kartais mane užplūsta toks jausmas dažnai, tik šimtą kartų lengvesnėj formoj...
Vakar nusipirkau knygą - tiesiog ieškodama atsakymų, arba gal savo paraminimui... "Sielų kelionės"... Atsigulusi vakarais mėgstu paskaitinėti knygelių... Ir vakar skaitau "... mes galime jausti išėjusių mylimųjų paguodą, ypač per laidotuves, ar iškart po jų ...tokiomis akimirkomis mūsų imlumas paranormaliems reiškiniams padidėja, todėl gebame priimti meilės, atlaidumo, vilties bei paskatinimo vibracijas ir garantiją, kad mylimas žmogus jaučiasi gerai...." wub.gif wub.gif
Tai, va....

Labai atsiprašau, kad Jums pasipasakojau - mintys tikrai ne šiai temutei, bet taip norėjau pasidalinti... flirt.gif Ir vyras žino - jis matė mano reakciją iškart po įvykio, ir tetukui pasakiau, nes jis viską sunkiau išgyvena... Tiesiog manęs neapleidžia jausmas, kad mes visai neprarandame mylimų žmogiukų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 10 spalio 2010 - 19:14
Patricija ,sveika sugrizusi namo biggrin.gif

rasu lanka wub.gif ir as manau kad tikrai neprarandame...,jie visada bus kazkur salia ...
Atsakyti
Sveikos visos!
Po grazaus savaitgalio vel pradedu darbus:) Tikiuosi visos pasiseme geru emociju is spalvoto ir sauleto rudens naujai savaitei.

Patriccija, smagu, kad nesedi vietoje, geros emocijos - sveikatos saltinis. Puiki mintis su noru knygele. Kiekviena menesi, pagal menulio kalendoriu yra diena, o kartais tik kelios valandos, kada galima norus galvoti ir jie issipildo be dideliu pastangu. As nepraleidziu tos dienos ir visada sudarau sarasa troskimu, kuri padedu i vietele, kur dar ir pagal feng shui tikslus reikia laikyti, kad jie greiciau pildytusi rolleyes.gif.

Žiba, mano meditacija - mandalu piesimas, labai atpalaiduoja ir smagu stebeti, kaip jos keiciasi:). Apie kfs nieko negirdejau, bet labai sudomino. Ar jauti koki poveiki? Kuriuos turi? H2O2 vartoju ir as. Dar poveikio nejauciu, nes tik daugiau nei savaite, bet tikiu, kad i sveikata:).
Zinai, as irgi sutinku su tavimi. Daugelis kartoja - kovoja su liga. O as manau, kad reikia tiesiog susidraugauti ir ismokti su ja gyventi. As niekada nekaltinu gyvenimo, kad tiek isbandymu reikejo patirti. Ne tik daug praradau, bet labai daug ir atradau.

rasų lanka, labai idomus tavo isgyvenimai, tikiu, kad iseje anapilin artimieji, mus saugo. Mano seima mane per sapnus lanko, daznai ispeja apie busimus nemalonumus, mes tokiu budu tarsi bendraujam...
Atsakyti
Žiba, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti