QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 05, 22:30)
Sveikute atėjusi į mūsų pavėsinę . Na, čia aš užėmiau šeimininkės Gabijos vietą , kadangi dabar kaip tik perskaičiau tavo žinutę...
Tikėkim ir galvokim, kad tavo gyvenimėlis tikai greit nepasibaigs , ir tau dar teks daug bliūdų košės išvalgyti. Vat labai įdomu, kaip tu dirbi su savimi - kokia metodika ir pan. ? Ar turi likimo draugų ratą? Ar tau reikalingi pastoviai vaistukai? Ką tu mėgsti laisvalaikiu veikti , kuo domiesi, ir ką dirbi apskritai (o gal mokaisi)?
Tiesa, matau leliuką turi...
Labutukas visoms Mergaitėms
Patricija - kur šiandien dingusi? Ką pamatei, aplankei?
Papildyta:
Ir aš žinau, bet pačiam miške - po eglelėmis - šalnų nebuvo, na, o jei ir kliuvo koks nuodingas grybukas , tai jis jau senai suvalgytas....kas čia dabar besuseks...
Tikėkim ir galvokim, kad tavo gyvenimėlis tikai greit nepasibaigs , ir tau dar teks daug bliūdų košės išvalgyti. Vat labai įdomu, kaip tu dirbi su savimi - kokia metodika ir pan. ? Ar turi likimo draugų ratą? Ar tau reikalingi pastoviai vaistukai? Ką tu mėgsti laisvalaikiu veikti , kuo domiesi, ir ką dirbi apskritai (o gal mokaisi)?
Tiesa, matau leliuką turi...
Labutukas visoms Mergaitėms
Patricija - kur šiandien dingusi? Ką pamatei, aplankei?
Papildyta:
Ir aš žinau, bet pačiam miške - po eglelėmis - šalnų nebuvo, na, o jei ir kliuvo koks nuodingas grybukas , tai jis jau senai suvalgytas....kas čia dabar besuseks...
Sveikinu naujokę Latikaa.
Kai turi "gerą" ligą pajunti, kad nešiojiesi laikrodį su uždelsto veikimo sprogmeniu.Tuo mes skiriamės nuo sveikųjų.Jie laikrodžio negirdi, bet jų laikrodžiai taip pat tiksi, kaip ir kiekvieno kuris gimė ir pravirko.
Nemalonus mums tas tiksėjimas, bet sveikieji nežino , kada susirgs, gal avarija ištiks, gal medis užvirs.
Todėl mes turime labiau vertinti šią dieną ir ne todėl , kad ji paskutinė, bet todėl , kad gyvename būtent šiandien.
Sveikieji nevertina šiandienos.Kartais baisu žiūrėti, kaip žmonės ardo savo sveikatą, kaip drąskosi tarpusavyje dėl smulkmenų.
Todėl dar neaišku , kas ilgiau gyvens.Ar tas , kuris gyvena brangindamas gyvenimą, ar tas kuris jį nugyvena lyg degindamas šiukšlių krūvą?
xxxxxxxxxxxxxx
Rasele , kadangi aš labai tingiu šeimininkauti, tai jei dar rudens vėjai nenupūs pavėsinės ir joje bus norinčių apsilankyti ir paplepėti , tai rodos per mano "atostogas" baigsis lapai.Taigi kažkuri turėsit perimti šeimininkės pareigas.
Ne kartą abejojau šios temos tikslingumu, todėl jei norėsit atidarykit apšildintą jurtą Tiesiog stebiuosi, kad tiek lapų prisirašė.