QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 29, 14:57)
Ačiū, Mergaitės Jaučiuosi normaliai, kitas gal pagalvotų , kad esu... , bet kažkas mane veda tuo keliu - žinau aiškiai, kad nieko pakeisti nebegaliu, o verkdama dar labiau Tenai mamytei sunkumų pridaryčiau... nors jos vardas mano lūpose taip ir liejasi begaline meile... Didžiuojuosi ir tetuku, kad jis laikosi tvirtai... Daug kas sako ( o ir aš pati žinau) , kad paskui bus sunkiau... nelaukiu to - noriu ir toliau išlikti rami...Dabar turim begale darbelių - dėl testamento, našlio pensijos, darbeliai sode. Man darbelis, šią savaitę einu vėl į bioenergetinius seminarus (tikrai ne be jų pagalbos taip jaučiuosi)... ir dar tikriausiai eisime gyventi pas tetuką, nes jam vienam dideliam name tikrai nekas bus - taigi darbelių daugybė.... Kai truputi viską apsidirbsiu, tikrai užsuksiu vėl nuolatinai...
*** Visoms po tukstantį spindulėlių...
Patricija - nepamesk galvos dėl kokio turko - ir pas mus vyrų užtektinai...Pailsėk gerai...
*** Visoms po tukstantį spindulėlių...
Patricija - nepamesk galvos dėl kokio turko - ir pas mus vyrų užtektinai...Pailsėk gerai...
Rasyte, tiesiog esu su Jusu seima kartu, zinau koks tas jausmas, o Jus, Ifauru buvote pavyzdys man, kaip reikia nepasiduoti ir kovoti del savo brangaus zmogaus, kad jis butu salia kuo ilgiau, deja yra kaip yra