Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 29, 14:57)
Ačiū, Mergaitės 4u.gif Jaučiuosi normaliai, kitas gal pagalvotų , kad esu... fool.gif  blush2.gif , bet kažkas mane veda tuo keliu - žinau aiškiai, kad nieko pakeisti nebegaliu, o verkdama dar labiau Tenai mamytei sunkumų pridaryčiau... nors jos vardas mano lūpose taip ir liejasi begaline meile... Didžiuojuosi ir tetuku, kad jis laikosi tvirtai... Daug kas sako ( o ir aš pati žinau) , kad paskui bus sunkiau... nelaukiu to - noriu ir toliau išlikti rami...Dabar turim begale darbelių - dėl testamento, našlio pensijos, darbeliai sode. Man darbelis, šią savaitę einu vėl į bioenergetinius seminarus (tikrai ne be jų pagalbos taip jaučiuosi)... ir dar tikriausiai eisime gyventi pas tetuką, nes jam vienam dideliam name tikrai nekas bus - taigi darbelių daugybė.... Kai truputi viską apsidirbsiu, tikrai užsuksiu vėl nuolatinai...

*** Visoms po tukstantį spindulėlių... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Patricija 4u.gif - nepamesk galvos dėl kokio turko - ir pas mus vyrų užtektinai...Pailsėk gerai... mirksiukas.gif

Rasyte, tiesiog esu su Jusu seima kartu, zinau koks tas jausmas, o Jus, Ifauru buvote pavyzdys man, kaip reikia nepasiduoti ir kovoti del savo brangaus zmogaus, kad jis butu salia kuo ilgiau, deja yra kaip yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 09 29, 12:49)
noriu turėti pečių  verysad.gif pašildyčiau savo snargliotą nosį prie jos.
Sloguoju, skauda galvą, gerklę, jau nesugalvoju kokių dar naminių priemonių pasiruošt, kaži kiek jau išbandžiau.

4u.gif 4u.gif 4u.gif ziurek neuzsitesk su naminiais priemoniais.As tik uzvakar baigiau gerti antibiotikus,pries tai 4 dienas bandziau gydytis liaudiskai,bet kai uzkimau kaip reikant ir pradejau baisiai koseti,issigandau labai,tikrai galvojau kad atkritau vel.Nes pagrindinis simptomas buvo man-kosulys ir visa gydyma uzkimes balsas...Bet ,aciu dievui,praejo karsta.gif O dabar mazoji susirgo,siandien visa nakti nemiegojom,verke ji ,temperatura,buvom pas gydytuoja-antibijotikai verysad.gif auses uzdegimas+kosulys+gerkle+snargliai iki keliu doh.gif Kai tokie orai labai daug serganciu,kas nebudinga dar rugsejuj unsure.gif Bet nieko,pasveiksim visi biggrin.gif

Patricija ,pailsek gerai,ot dushi biggrin.gif sokiai.gif

rasu lanka heart.gif ,tikrai labai gerai kad taip jautesi,ir paciai lengviau ir mamytei tikrai TEN ramiau...
Atsakyti
SVETACKA, pasveiks Tavo princese, tik jau aisku, kad vaistuku reikia! Pas mus irgi daug serganciu. Vakar buvo sveciuose abi seses mano ir vienos marti su anukele, kuria nuo rugsejo pradejo vesti i darzeli, tai sake darzelyje is desimties vaiku visi susirgo, isskyrus musu mazaja seses anukele . Jai vasario 15 d. bus 2 metukai.
QUOTE(SVETA K. @ 2010 09 29, 20:21)
4u.gif  4u.gif  4u.gif ziurek neuzsitesk su naminiais priemoniais.As tik uzvakar baigiau gerti antibiotikus,pries tai 4 dienas bandziau gydytis liaudiskai,bet kai uzkimau kaip reikant ir pradejau baisiai koseti,issigandau labai,tikrai galvojau kad atkritau  vel.Nes pagrindinis simptomas buvo man-kosulys ir visa gydyma uzkimes balsas...Bet ,aciu dievui,praejo karsta.gif O dabar mazoji susirgo,siandien visa nakti nemiegojom,verke ji ,temperatura,buvom pas gydytuoja-antibijotikai verysad.gif auses uzdegimas+kosulys+gerkle+snargliai iki keliu doh.gif Kai tokie orai labai daug serganciu,kas nebudinga dar rugsejuj unsure.gif Bet nieko,pasveiksim visi biggrin.gif

Patricija ,pailsek gerai,ot dushi biggrin.gif  sokiai.gif

rasu lanka  heart.gif ,tikrai labai gerai kad taip jautesi,ir paciai lengviau ir mamytei tikrai TEN ramiau...

Rasu lankele, tureciau nesudurnuoti, nes kiek keliavau nekreciau tokiu cirku su svetimtauciais. Nors nuotykiu yr buve. Kai dar 1983m. GRUZIJOJE turguje nupirko 5kg apelsinu, o paskui trys merguzeles jau nesem fuga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 rugsėjo 2010 - 21:55
QUOTE(GREK @ 2010 09 29, 11:49)
noriu turėti pečių  verysad.gif pašildyčiau savo snargliotą nosį prie jos.
Sloguoju, skauda galvą, gerklę, jau nesugalvoju kokių dar naminių priemonių pasiruošt, kaži kiek jau išbandžiau.

Bičių pikį, pienelį bandei.Jei kabinasi į plaučius ir aplamai gerai imunitetui plautė .
o nuo slogos aš lašinu pusiau skiestas svogūnų sultis, staigiai jas išpučiu , bet nudegina ....oi.Bet antrą dieną ,jei dar bėga vanduo ,deginimas jau sumažėja.Vandenukas jau po pirmo lašinimo pradeda tirštėti.Bet jei sinusitas , ar gleivinė problematiška , tai gal nebandyti.

Oi negąsdinkit čia su gripais.Dar man prieš operaciją to betrūktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 30 rugsėjo 2010 - 07:57
GABIJA, turi pries operacija pagerti C vitamino. Kazkur skaiciau, kad ir zaizdos geriau gyja!
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 30, 09:53)
Bičių pikį, pienelį bandei.Jei kabinasi į plaučius ir aplamai gerai imunitetui plautė .
o nuo slogos aš lašinu pusiau skiestas svogūnų sultis, staigiai jas išpučiu , bet nudegina ....oi.Bet antrą dieną ,jei dar bėga vanduo ,deginimas jau sumažėja.Vandenukas  jau po pirmo lašinimo pradeda tirštėti.Bet jei sinusitas , ar gleivinė problematiška , tai gal nebandyti.
Oi negąsdinkit čia su gripais.Dar man prieš operaciją to betrūktų.

GREK, pabandyk Influcid ir Cinabsin. Homeopatiniai. Bandziau. Padejo!
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 29, 14:03)
Tiesa, GREK, na tai mergytei kur peciaus tikro neturi, siulau elektrini jungtis. As taip jau padariau didziajame kambary!

kad mergytė nori tikrrrro pečiaus, kaimiško, savam name rolleyes.gif turiu tokią svajonę ax.gif Elektrinis tik apgaulė schmoll.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 29, 14:57)
*** Visoms po tukstantį spindulėlių... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai čia tau reik tiek spindulėlių, kad suteiktų jėgų išgyvenant šį sunkų laikotarpį, laikykitės 4u.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 09 30, 09:12)
GREK, pabandyk  Influcid ir Cinabsin. Homeopatiniai. Bandziau. Padejo!

nea, turiu karčią patirtį su Influcidu, net nesiūlykit schmoll.gif

Ačiū, mergaitės už patarimus, jaučiuosi daug geriau, iš ryto, kol prasikvėpuoju, dar nosis pagulta būna, bet dieną jau sveikutėlė. Tiesiog nerimauju, dėl nusilpusio imuniteto. Geriu arbatas medetkų, žalią, valgau bičių duonelę, spanguoles su medum, daug vaisių, daržovių. Dar paskaičiau, kad Ruolia rekomenduoja šaltalankių aliejų, tai ir to radau spintelėj pasislėpus pati nuo savęs, dar ir tą suvartosiu. Pasidalinkit savo receptukais , kaip stiprinat imunitetą smile.gif Visokiais papilais, skiepais ir vitaminais netikiu seniai, taigi jie atkrinta.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 09 30, 16:25)
radau spintelėj pasislėpus pati nuo savęs, dar ir tą suvartosiu. Pasidalinkit savo receptukais , kaip stiprinat imunitetą  smile.gif Visokiais papilais, skiepais ir vitaminais netikiu seniai, taigi jie atkrinta.

Aha, ir aš šaltalankių aliejaus eisiu pirkt po Ruolios straipsnio... primiršus jį buvau.

O aš imunitetą stiprinu: CitroPlus perkuosi, dar ežiuolės kapsules, po to duonytė su česnaku... Triovitą dar geriu. Ale vistiek slogavau porą dienų. Slogai tik pasirodžius, nusipirkau nosies purškalą Quixx, tai jūros vanduo su stipresne koncentracija nei kitų vandenų, ... nežinau, ar čia jis padėjo, bet slogos nebėr.

Tikras kaimiškas pečius thumb_yello.gif , GREK, sutinku su tavim... mano buvusio vyro kaimuke toks buvo, iki šiol prisimenu tą pečių su nostalgija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 30 rugsėjo 2010 - 16:23
Labas moterytės 4u.gif
tema gal ir man skirta 4u.gif g.gif 4u.gif
forume dalyvauju jau seniai, seniai seniai buvo tokia irgi tema, tik sveikatos skyrelyje 4u.gif ten buvom susidraugavusios...nuo tada praėjo bemaž 7 metai......

buvau, esu..tebesu? ligoniukė...medicinos mano namuose daug....ir sergu, ir sergam..ir dar net studijuoju mediciną, draugai medikai, giminės irgi....

kartais prisidėčiau prie pokalbių 4u.gif priimat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 09 30, 17:27)

4u.gif sveikute, žinoma, priimam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 09 30, 16:25)
Labas,

kad mergytė nori tikrrrro pečiaus, kaimiško, savam name  rolleyes.gif turiu tokią svajonę  ax.gif Elektrinis tik apgaulė  schmoll.gif
tai čia tau reik tiek spindulėlių, kad suteiktų jėgų išgyvenant šį sunkų laikotarpį, laikykitės  4u.gif
nea, turiu karčią patirtį su Influcidu, net nesiūlykit  schmoll.gif

Tikrą pečių turiu rūsyje.Verdu uogienes ir konservuoju.Kol kaista vanduo ir nereikia nieko maišyti , sėdžiu ir žiūriu į ugnį. thumbup.gif
O kambarius šildo radijatoriai.Rūsyje geležinė krosnis , kurios nemoku užkurti.Ot kokia išlepusi.
Ryt atsivešim 3-metį anūką.Dukrai mokymai.Dar kitą savaitgalį sūnaus didijį pažiūrėsiu, nes eina į vestuves, o paskui močiutė guls ant menčių.Vaikučiai , tai tikra atgaiva dūšiai.
Šiandien pas psichiatrą nuėjau antidepresantų.Tai toks cirkas, kad jie baigė kompensuojamų vaistų limitą.Surašė išrašą šeimos gydytojai, kad ji išrašytų vaistus , nes pas juos dar yra limito.Ir tose pačiose Klinikose abi gydytojos.Gerai , kad eisiu pas šeimos gydytoją dėl kraujo tyrimų ir iš anksto internetu prisiregistravau.
Autobuse nuklausiau moteriškės iš rajono pokalbį, kad Klinikose priregistravo sausio mėnesiui.Įdomu, kiek užsisendins liga ir kiek po to kainuos gydymas, žmogaus sveikatos atstatymas.Nuošaliame rajone , Latvijos pasienyje gyvenanti draugė , sakė , kad visai nuseno jų daktarėliai.Jaunų niekas neatvažiuoja.
Galvoju , kokia laimė , kad gyvenu nepertoliausiai nuo didmiesčio.
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 09 30, 17:27)
Labas moterytės 4u.gif
tema gal ir man skirta 4u.gif  g.gif  4u.gif
forume dalyvauju jau seniai, seniai seniai buvo tokia irgi  tema, tik sveikatos skyrelyje 4u.gif ten buvom susidraugavusios...nuo tada praėjo bemaž 7 metai......

buvau, esu..tebesu? ligoniukė...medicinos mano namuose daug....ir sergu, ir sergam..ir dar net studijuoju mediciną, draugai medikai, giminės irgi....

Labas
O mums konsultantė kaip tik, kartais nusišnekam medicininiais klausimais, tai tada pasakykit, kur mes nesamones kalbame.Ir patarimų laukiame.
4u.gif
Atsakyti
Linkejimai is Turkijos!
Sedziu po didziuliu fikusu, viesbutis ant juros kranto. Sunus maudosi, mes geriam raud.vyna. temperatura oro 30, vandens 27!
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 01, 13:43)
Linkejimai is Turkijos!
Sedziu po didziuliu fikusu, viesbutis ant juros kranto. Sunus maudosi, mes geriam raud.vyna. temperatura oro 30, vandens 27!

Liuks thumbup.gif Pasaulis mažas, telpa visas tavo išmintingame telefone. Gaila, kad pailiustruot mums čia negali savo poilsio rolleyes.gif Gerų emocijų smile.gif
Atsakyti