Artėja garži vasaros šventė - Joninės.
Sveikinu pavėsinės šeimininkę su vardo diena. Siunčiu pilną pievą vasaros gėlių ir galingą stiprybės ąžuolą (.GABIJA., prisimenat susitarimą? )
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 06 21, 14:02)
Kokia nuostabi ramybė ir grožis.Paauglystėje su drauge išsinuomodavome valtį ir visą dieną praleisdavome ežere.Beje aš tai netgi plaukti nemoku.Jei būčiau išvirtusi, būtų tekę dugnu pareiti...
O ten tokia vieta, kad dugnu galima vaikščioti labai toli. Iki valties vanduo nesiekia keliu. Aš irgi plaukti nemoku. Labai bijau. Bet myliu jūrą ir šiaip bet kokį vandenį. Tiesiog stengiuosi būti arti kranto.
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 23, 11:31)
Noriu pagirti temos autorę Nesirgau jokiomis rimtomis ligomis (na tik kudikysteje) ir planuoju nesirgti, todel cia uzejau tik is smalsumo, bet pajutau tiek šilumos ir tai nuostabu !
Domiuosi pozityvaus mastymo galia, minties galia ir galiu pasakyti, kad gyvenime tai tikrai veikia. Elementariausia gripuka issigydau mintimis
Papildyta:
gaila nesuprantu rusiskai, bet vat irgi mokausi mylet save kokia esu. reikia save priimt kaip dieviska kurini, dievo dali, o dievo juk mes nekritikuojam ir priimam ji kaip tobulybe
man dabar netiketai kilo tokia mintele (prisiminiau patarimus is perskaitytu knygu), kad norint nesirgti reikia kalbeti ne apie liga ir pasveikimo budus, o susikoncentruoti ir kalbeti apie sveikata, apie gera nuotaika, apie energija plustancia ne is fizinio kuno o is dvasinio potencialo
tiesa, manau kai kuriais atvejais pozityvaus mastymo nepakanka, yra teorija, kad zmogui pasukus netinkama gyvenimo kryptimi ivyksta luzis (liga) ar kaip Karnisauskas vadina katastrofa. Neradus savojo kelio, neismokus pamokos nepasveikstama. Gal tiesiog reikia apsidairyti i supancia aplinka, koki darba dirbai, ka veikei, jei susirgai vadinas tai buvo ne tau... galima bandyt suzinot savo kelia per samoninga sapnavima ... na cia priveliau dabar
Domiuosi pozityvaus mastymo galia, minties galia ir galiu pasakyti, kad gyvenime tai tikrai veikia. Elementariausia gripuka issigydau mintimis
Papildyta:
gaila nesuprantu rusiskai, bet vat irgi mokausi mylet save kokia esu. reikia save priimt kaip dieviska kurini, dievo dali, o dievo juk mes nekritikuojam ir priimam ji kaip tobulybe
man dabar netiketai kilo tokia mintele (prisiminiau patarimus is perskaitytu knygu), kad norint nesirgti reikia kalbeti ne apie liga ir pasveikimo budus, o susikoncentruoti ir kalbeti apie sveikata, apie gera nuotaika, apie energija plustancia ne is fizinio kuno o is dvasinio potencialo
tiesa, manau kai kuriais atvejais pozityvaus mastymo nepakanka, yra teorija, kad zmogui pasukus netinkama gyvenimo kryptimi ivyksta luzis (liga) ar kaip Karnisauskas vadina katastrofa. Neradus savojo kelio, neismokus pamokos nepasveikstama. Gal tiesiog reikia apsidairyti i supancia aplinka, koki darba dirbai, ka veikei, jei susirgai vadinas tai buvo ne tau... galima bandyt suzinot savo kelia per samoninga sapnavima ... na cia priveliau dabar
Manau, kad gyvenimo būdo ir mąstymo keitimas tikrai padėjo.Bet , kad pradėti kažką keisti ir keistis irgi reikalingas laikas, deja ne kiekvienam dangaus ministerija jo išrašo.O daugelis , kai pradedi kalbėti apie pozityvą ar kokias nors psichologines praktikas, to aplamai nepriima.Žiūri kaip į trenktą.
Jei pasiūlytum tablečių, čia jau kitaip žiūrėtų.
Psichologinės paramos iš medikų - nulis.Kauno klinikose net nėra psichologo dirbančio su onko ligoniais.Vienintelė pagalba -išrašyti antidepresantų, jei pati to prašai.Vizito pas klinikų psichologę veiksmas-nupiešti tris paveikslėlius ir atsakyti į kelis klausimus.Tai užtrunka gal 10 min.Atsakymas- pas gydantį psichiatrą.Nueinu pas jį.Klausiu , ką pasakė psichologė.Sako vidutinio laipsnio depresija, vaistų dozės nedidiname.
Pasijunti kaip dykumoje : bejėgė ir nežinanti kur eiti.Na netenkina tokia "pagalba".
O visur rašo, kad dvasinė ramybė pagrindinė išgijimo sąlyga.
Dėkui Dievui, kad man davė laiko ir salygas skaityti, ieškoti .
Daug galvojau ir apie gyvenimo pamokas.Daug metų deginau save ir su nesibaigiančiais darbais ir vidiniu savo teisėju, kuris savo juodą darbą dirbdavo vos padėdavau galvą ant pagalvės ir visada buvau savimi nepatenkinta, bijojau suklysti, norėjau dirbti tobulai.pergyvenau , kad nieko nespėju, nes galų gale netekdavau jėgų.
Taigi galiu pilnai sutikti, kad šį kryžių susikaliau pati, bet jokios teorijos negali pateisinti, kada suserga vaikai.Čia mano protas neranda jokios atpirkimo teorijos, o su esančiomis kategoriškai nesutinka.
Papildyta:
QUOTE(waterloo @ 2010 06 23, 16:16)
O ten tokia vieta, kad dugnu galima vaikščioti labai toli. Iki valties vanduo nesiekia keliu. Aš irgi plaukti nemoku. Labai bijau. Bet myliu jūrą ir šiaip bet kokį vandenį. Tiesiog stengiuosi būti arti kranto.
Oi ten vandens buvo 2-3 metrai virš galvos, bet jaunystėje tai nerūpi.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 06 23, 12:48)
Artėja garži vasaros šventė - Joninės.
Sveikinu pavėsinės šeimininkę su vardo diena. Siunčiu pilną pievą vasaros gėlių ir galingą stiprybės ąžuolą (.GABIJA., prisimenat susitarimą? )
Labai dėkoju.Nuostabus vaizdas.
O ką aš prižadėjau?Žinai po 5-ių narkozių atleistina ir pamiršti.Gal pažadėjau iš po ąžuolo šaknų , kokios trauktinės buteliuką padėti iškasti ir pasidalinti?
Na Jonas pas mus tai tikras mižnius.Jau dvi dienas su pertraukomis lija.Vakar dar sugebėjau drabužius išdžiovinti.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 06 23, 18:13)
O ką aš prižadėjau?Žinai po 5-ių narkozių atleistina ir pamiršti.Gal pažadėjau iš po ąžuolo šaknų , kokios trauktinės buteliuką padėti iškasti ir pasidalinti?
Primenu
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 06 23, 19:14)
Labas
Na ir atmintis pas tave.
Ir dar per tiek temų atrasti tą postą
Na iki metų liko 2-u mėnesiai.Buvo ir supurtymų ir nemalonaus laukimo.Pamačiau Adis vardą, jausmas , kad ji tik laikinai nerašo...
Labai keistas jausmas paskaityti pirmuosius postus, atrodo, kad kažkas kitas rašė.
geros dienelės
Dziaugiusoi, kad atradau sita temele Aciu Gabijai
Kazkaip labai nemegstu rasyti apie savo ligas (turiu ju daugiau negu padoru tureti ) Pastoviau ieskau budu pagerinti savo sveikata. Tai paskutinis mano atradimas - akupunktura. Labai rekomenduociau pabandyti, (zinoma, jeigu rasite gera specialysta). Onkologinem ligom, gal nelabai padeda, bet nuo stuburo, kepenu, inkstu ir t.t. labai veiksmingas budas. O seip esu tokios nuomones, kad kiekvieno kelias i sveikata yra skirtingas, reikia tik ieskoti to kelio ir gyvenmas pats nurodys kokia kryptim judeti.
Sveikatos visoms ir stiprybes
Kazkaip labai nemegstu rasyti apie savo ligas (turiu ju daugiau negu padoru tureti ) Pastoviau ieskau budu pagerinti savo sveikata. Tai paskutinis mano atradimas - akupunktura. Labai rekomenduociau pabandyti, (zinoma, jeigu rasite gera specialysta). Onkologinem ligom, gal nelabai padeda, bet nuo stuburo, kepenu, inkstu ir t.t. labai veiksmingas budas. O seip esu tokios nuomones, kad kiekvieno kelias i sveikata yra skirtingas, reikia tik ieskoti to kelio ir gyvenmas pats nurodys kokia kryptim judeti.
QUOTE(Jelena.R @ 2010 06 24, 14:50)
Dziaugiusoi, kad atradau sita temele Aciu Gabijai
Tai ir dalinkimės savo mintimis , visos ,kurios dėl ligos priverstos sėdėti namuose ,kurios savo stiprybe nustebino pasaulį, papasakokite apie savo paprastas dienas.Pabūkime sveikos šioje pavėsinėje, paalsuokime čia jūros vėju.
.GABIJA., grazia temute sukurei, liuks, man patinka pasigirti kokia as neparmusama kol kas, dekoju Dievuliui ir dziaugiuosi kiekviena diena.
QUOTE(Patriccija @ 2010 06 24, 19:50)
.GABIJA., grazia temute sukurei, liuks, man patinka pasigirti kokia as neparmusama kol kas, dekoju Dievuliui ir dziaugiuosi kiekviena diena.
Taigi žingsniuojame su tavimi koja į koją pirmyn.
Šiandien , nors blogas oras, bet tiek balų, tai su anūku , tiek pavargome, nes reikėjo išbraidyti visas balutes.Kelnės buvo iki klyno šlapios.Vaikams nėra blogo oro, visur galima rasti atrakcijų.
O jo mylimiausia avalinė oranžiniai guminukai.Tenka kovoti, kad kambaryje su jais nevaikštoma.
Zinai, GABIJA, as beveik pavydziu Tau anukeliu. ... Zygiuojame, o dabar as ieskau paskutines minutes keliones kur nors kad ir i Bulgarija, noriu prie juros, tik prie musu tai man salta, nesmagu, ir sinusitas gali prikibti nuo salto vandens, bei sanarius skaudeti. man reiiik silto oro.
OOOoooo, rezervavau kelione i Bulgarija nuo liepos 1 d., jei neapgavo tinklalapis kelioniugurmanai, tai 11 dienu tik 890 Lt. Spalio 15-20 dienomis nusipirkau bilietus Ryanair lektuveliu i Paryziu. vo, planai liuks, nuteikiantys, kad gyvenimas ir musu pasaulis yra grazus, gyvenimas kaip Rojuje. Ir tik ta supranti tada, kai tau Dievulis atsiuncia ispejima.
Papildyta:
Stai, kaip tik radau tema Nr. 21, is jos isrinksiu adis a.a. zinutes.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 06 23, 20:14)
Stai, kaip tik radau tema Nr. 21, is jos isrinksiu adis a.a. zinutes.
http://www.youtube.c...feature=related
Visą pasaulį mes nešiojamės savyje ir jis nežiūrint netekimų , šiandien yra gražus.
Papildyta:
Patricija tavo žingsniukai tikrai septinmyliai.Opa opa po Europą.
O namo grįžk tik prisigėrusi parižietiškos romantikos ir meilės.
Geros , skaidrios nuotaikos.Gražios dienos.Visiems , kurie čia užeis pailsėti ir pasisvečiuoti.
Visą pasaulį mes nešiojamės savyje ir jis nežiūrint netekimų , šiandien yra gražus.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 06 25, 10:39)
OOOoooo, rezervavau kelione i Bulgarija nuo liepos 1 d., jei neapgavo tinklalapis kelioniugurmanai, tai 11 dienu tik 890 Lt. Spalio 15-20 dienomis nusipirkau bilietus Ryanair lektuveliu i Paryziu. vo, planai liuks, nuteikiantys, kad gyvenimas ir musu pasaulis yra grazus, gyvenimas kaip Rojuje. Ir tik ta supranti tada, kai tau Dievulis atsiuncia ispejima.
Patricija tavo žingsniukai tikrai septinmyliai.Opa opa po Europą.
O namo grįžk tik prisigėrusi parižietiškos romantikos ir meilės.
Geros , skaidrios nuotaikos.Gražios dienos.Visiems , kurie čia užeis pailsėti ir pasisvečiuoti.