Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

Dar nepasitaike toks atvejis mano istorijoje. Tik tiek, kad jau kaip kazkkada cia rasiau, vienos gydytojos chemoterapeutes is VUOI .. "tai pasakykit kuria vieta jums operuot?" Tokiu pasityciojanciu tonu.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 28, 15:55)
Na jei eini eilinei periodinei konsultacijai, gali vieną kartą pažaisti ir su tokia dovanėle  g.gif

Mano giminaitį dabar operavo, tai net buvo duota suprasti, kad pinigų suma per maža.

Nepamenu per kurią operaciją , viena daktarė , vėliau jos daugiau  nemačiau, kai jau buvau palatoje ,leido  suprasti, kad ji per operaciją irgi dirbo 4 val.Ir mina buvo tokia , kad  ji tai, turėjo dirbti už dyka, o dar  su tokiu onko stažu ligonė, o daktarai dar tiek dėl manęs vargo.Beveik galėjau suprasti, kam dar operuoti ir vargti.Kadangi ,aš po narkoze nemačiau kokias funkcijas ji atliko, o chirurgas jos neminėjo , tai  nieko jai ir nedaviau, nežiūrint tokių subtilių jos užuominų.

Atsakyti
Et noreciau but ta daktare... smile.gif Ranku darbas, vienetinis daiktas... smile.gif Ir rami sazine, kad tai ne kokia pakisa (kurios su savo charakteriu niekaip nepaimciau), o tikra dovana... Deja daugelis dabartiniu daktaru antzmogiai...

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 28, 12:49)
Grįžtu kiek atgal.
Suėmė durnas juokas.kaži kaip atrodytų daktarų veidai gavus pakišą karoliais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tur būt kaip indėnų , kai pardavė Ameriką už stiklo karolius. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As kazkada savo odontologei iergi marguciu nunesiau, paskui dar kokius 5m kol i kitas patalpas persikrauste , vis vitrinoj matydavau smile.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 13:31)
Na, ziurink koks yra zmogus. Jei turtuolis daktaras, apsiksises aukso papuosalais, tai garantuotai jam toks papuosalas bus juokingas, o kitam, santuriasniam gali net labai tikti. Prisimenu, kai nunesiau marguciu pries Velykas ir maciau kaip kai kurie dziauges tokia dovanele.

Kaip jau sakiau, daugelis daktaru dabar nuzmogeje... Mano tetulyte ~80m. is dzukijos kaimo gludumos, nuvaziavo i Kauna pas daktarus, nes kojas baisiai skauda. Per keturis daktarus praejo visi ta pati suoke: oj jus is dzukijos, kaip grybai siemet, ar daug baravyku, voveraiciu? Nu bet jusu metuose, jau tik po miskeli is leto vaiksciot ir rinkt, valgyt jau nelabai galima... Nesuprato tetule, kol vienas daktaras tiesiai sviesiai nepasake, tai lauksim po 2 savaiciu su baravykais ir voveraitem...

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 28, 14:55)
Na jei eini eilinei periodinei konsultacijai, gali vieną kartą pažaisti ir su tokia dovanėle  g.gif

Mano giminaitį dabar operavo, tai net buvo duota suprasti, kad pinigų suma per maža.

Nepamenu per kurią operaciją , viena daktarė , vėliau jos daugiau  nemačiau, kai jau buvau palatoje ,leido  suprasti, kad ji per operaciją irgi dirbo 4 val.Ir mina buvo tokia , kad  ji tai, turėjo dirbti už dyka, o dar  su tokiu onko stažu ligonė, o daktarai dar tiek dėl manęs vargo.Beveik galėjau suprasti, kam dar operuoti ir vargti.Kadangi ,aš po narkoze nemačiau kokias funkcijas ji atliko, o chirurgas jos neminėjo , tai  nieko jai ir nedaviau, nežiūrint tokių subtilių jos užuominų.

Atsakyti
Blusiuke, as jau siemet prasikalusi,.. mano maguciai ispusti ir su kaspineliais , viduje vasko prisvirksta, vienu zodziu bus patvarus. Daug zmoniu juos dovanosiu, kad mane mi
netu wink.gif . Labos, noriu miego!
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 22:01)
Blusiuke, as jau siemet prasikalusi,.. mano maguciai ispusti ir su kaspineliais , viduje vasko prisvirksta, vienu  zodziu bus patvarus. Daug zmoniu juos dovanosiu, kad mane mi
netu  wink.gif . Labos, noriu miego!

Labas
Įdėk kiaušinių nuotraukyčių.

kaip savijauta po chemo, lašišos ir torto ?

Čia toms , kurios dabar neatostogauja

http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...bzo&feature=fvw
4u.gif
Atsakyti
GABIJA, idesiu, kai prisesiu prie kompiuterio. Dabar man namuos jau vesu, tai daug maloniau "baksnoti" lovoje telefona.

PORTO SISTEMOS ivestos visiskai nejauciu, guliu ir ant to sono, kur yra portas! Kai paspaudziu ta puse virs kruteles jauciu, kad kazkas yra, bet neskauda. Chemija si visiskai netoksiska. Prabudusi jauciuos visiskai sveika. Atsikeliau papusryciavau ir vel ilindau i lova. Paskui reikes saldytuve tvarka padaryti ir dar vaistuku ivairiu atsargai susikrauti. Juk ryt po pietu jau isvykstam i Vilniu pas sesees sunu. Skrydis spalio 1d. nakti, oro uoste buti reikes mazdaug
3 val.nakties thumbup.gif .
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 29, 09:06)
Labas
Įdėk kiaušinių nuotraukyčių.

kaip savijauta po chemo, lašišos ir torto ?

Čia toms , kurios dabar neatostogauja

http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...bzo&feature=fvw
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 29, 11:03)
Chemija si visiskai netoksiska. Prabudusi jauciuos visiskai sveika. Atsikeliau papusryciavau ir vel ilindau i lova. Paskui reikes saldytuve tvarka padaryti ir dar vaistuku ivairiu atsargai susikrauti. Juk ryt po pietu jau isvykstam i Vilniu pas sesees sunu. Skrydis  spalio 1d.  nakti, oro uoste buti reikes mazdaug
3 val.nakties thumbup.gif .

Tai šaunu, kad geruolė chemo.Tokią leidžiantis gali iš džiaugsmo šokinėti.O ir tvarkytis į kelionę tada smagu.kad taip po kiekvienos chemo , kas leistų kurorte savaitę pagulėti.Aš dar nė karto neębuvau sanatorijoje.Baigiu tai balandį, tai spalį.Ką tokiu oru veiksi, kad ir prie mano mylimos jūros.O Druskininkai man neįdomu.Tą patį savo kaime turiu.
Lyja bjauriai.Vyras pečių pakūrė. thumbup.gif
Atsakyti
GABIJA, vaziuok i Druskininkus, ten man patinka, ypac "egleje plius", bet gerai ir kituose korpusuose. Tik primoket reikia gal 10Lt kad gautum svediska stala. Kalbu jei su kelialapiu.

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 29, 12:31)
Tai šaunu, kad geruolė chemo.Tokią leidžiantis gali iš džiaugsmo šokinėti.O ir tvarkytis į kelionę tada smagu.kad taip po kiekvienos  chemo , kas leistų kurorte savaitę pagulėti.Aš dar nė karto neębuvau sanatorijoje.Baigiu tai balandį, tai spalį.Ką tokiu oru veiksi, kad ir prie mano mylimos jūros.O Druskininkai man neįdomu.Tą patį savo kaime turiu.

Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 29, 11:31)

noriu turėti pečių verysad.gif pašildyčiau savo snargliotą nosį prie jos.
Sloguoju, skauda galvą, gerklę, jau nesugalvoju kokių dar naminių priemonių pasiruošt, kaži kiek jau išbandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 29, 11:03)
ryt po pietu jau isvykstam i Vilniu pas sesees sunu. Skrydis  spalio 1d.  nakti,

Geros kelionės ! Į sekančią kelionę gal mane prigriebsi su dukriuku wub.gif , jei sugebėsiu nugalėti savo "o, bet , tačiau..." cool.gif juokauju

-------------------

Rasyte, saulyte mūsų, kaip jautiesi? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 29 rugsėjo 2010 - 12:03
Zinoma, kad taip, arune, juk smagiau kai zmoniu daugiau! Jei tik toliau galesiu dirbti, nes vien is pensijos nekas butu. Iki mergaites, einu tvarkytis.

Tiesa, GREK, na tai mergytei kur peciaus tikro neturi, siulau elektrini jungtis. As taip jau padariau didziajame kambary!

Rasyt, gyvenk dabar sau, ieskok kokiu nors uzsiemimu, kad kuo daugiau turetum veiklos!
ax.gif 4u.gif
QUOTE(arune @ 2010 09 29, 13:35)
Geros kelionės !  Į sekančią kelionę gal mane prigriebsi su dukriuku  wub.gif , jei sugebėsiu nugalėti savo "o, bet , tačiau..."  cool.gif  juokauju

-------------------

Rasyte, saulyte mūsų, kaip jautiesi?  unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 rugsėjo 2010 - 13:09
QUOTE(arune @ 2010 09 29, 13:35)
Rasyte, saulyte mūsų, kaip jautiesi?  unsure.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 09 29, 15:03)
Rasyt, gyvenk dabar sau, ieskok kokiu nors uzsiemimu, kad kuo daugiau turetum veiklos!

Ačiū, Mergaitės 4u.gif Jaučiuosi normaliai, kitas gal pagalvotų , kad esu... fool.gif blush2.gif , bet kažkas mane veda tuo keliu - žinau aiškiai, kad nieko pakeisti nebegaliu, o verkdama dar labiau Tenai mamytei sunkumų pridaryčiau... nors jos vardas mano lūpose taip ir liejasi begaline meile... Didžiuojuosi ir tetuku, kad jis laikosi tvirtai... Daug kas sako ( o ir aš pati žinau) , kad paskui bus sunkiau... nelaukiu to - noriu ir toliau išlikti rami...Dabar turim begale darbelių - dėl testamento, našlio pensijos, darbeliai sode. Man darbelis, šią savaitę einu vėl į bioenergetinius seminarus (tikrai ne be jų pagalbos taip jaučiuosi)... ir dar tikriausiai eisime gyventi pas tetuką, nes jam vienam dideliam name tikrai nekas bus - taigi darbelių daugybė.... Kai truputi viską apsidirbsiu, tikrai užsuksiu vėl nuolatinai...

*** Visoms po tukstantį spindulėlių... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Patricija 4u.gif - nepamesk galvos dėl kokio turko - ir pas mus vyrų užtektinai...Pailsėk gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 rugsėjo 2010 - 13:58
Rasyte, ačiū, kad pasidalinai... tu būk savyje, su savo mintimis tiek, kiek tau reikia... Užplūs dar visokių jausmų, kai norėsi - užsuk pas mus, tu visada laukiama. Ir SĖKMĖS tau, tėtukui...
Atsakyti