Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(Patriccija @ 2010 09 27, 15:15)
rasu lankele 4u.gif , matau prisijungusi. Ar morfiną leido a.a.Mamytei? Žinok, jei leido jį, ji beveik kaip narkozės būsenoje buvo ir jai neskaudėjo. Esu tą patyrusi.

Mamytei nieko neskaudėjo, tik jautėsi kūnu silpna, nors kalbėjo iki paskutinės sekundės...Iš jos žodžių supratome, kad jos siela pereina į kitą matavimą, terpę ar dar kažką - net nežinau kaip tai pavadinti... Paskutinėmis akimirkomis kažką suleido - gydytoja sakė"...suleiskit puse kažko tai, kad pareikalavimas mažesnis būtų..." Čia jų terminai. Aš to negirdėjau - vyras pasakojo, nes jis buvo su mumis taip pat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 27 rugsėjo 2010 - 17:51
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 27, 18:22)
Dėkui už pagyrimą.
Šitiek talentų turiu  thumbup.gif , o biznio jokio. schmoll.gif

Palangoje buvo 1000 stalų šventė.Galima buvo ir vyrėjų meno paragauti, bet kai mes grįžom nuo jūros , tai ne kas beliko.Viena moteris riešines mezgė.Apie Saulėlydį pagalvojau.Būtų rankoje nuotrauka,  būčiau sulyginus ar ne ta. lotuliukas.gif
Kažin kiek tų suvenirų parduoda?Nemačiau perkančių.
Prekės tos pačios.Buvo parodoje keli antivariniai automobiliai.Kai dukra perkels nuotraukas, įdėsiu į albumėlį.

.GABIJA., juk pinigai kartais tampa beverčiais. Kas kad tas grožybes dalintum už pinigus? Jie netektų savo vertės. Manau taip, juk svarbiausia artimam padovanota dovanėlė su didele meile, kaip kad Tavieji karoliukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 27, 19:19)
Mamytei nieko neskaudėjo, tik jautėsi kūnu silpna, nors kalbėjo iki paskutinės sekundės...Paskutinėmis akiirkomis kažką suleido - gydytoja sakė"...suleiskit puse kažko tai, kad pareikalavimas mažesnis būtų..." Čia jų terminai. Aš to negirdėjau - vyras pasakojo, nes jis buvo su mumis taip pat...
Tai didelis dekui Dievuliui ir Tau, kad Jai buvo nesunku išeiti. Mano mamytė irgi iki paskutines minutes kalbejo, bet visada saukesi broli-pirmagimi sunu. Matomai, labai ji mylejo. Deja, jo nebuvo paskutinemis minutemis. Tik tiek kartais pagalvoju, jog mano Mamyte gal ir negerai sakydavo, jog ir numirus mane šauksis. Taip ir buvo. Jau pirmaja nakti, kai ji buvo pašarvota sapnavau:
-Oi, man čia taip negerai...
-Tai kas yra,mamyte?
- Čia iš manęs bėga...
- Tai sakykit kam nors.
- Sakiau, ale, kad niekam čia nesvarbu.

Žodis į žodį prisimenu tą sapną.

Papildyta:
QUOTE(NBA @ 2010 09 26, 21:18)

Nesutampa šį kartą laikas mūsų. Kažin ar tu tiek užtruksi, nes iš praktikos žinau, kad  laša vinorelbinas su praplovimais apie 1 val. Man lašina 1 ir 8 dienomis kas dvi savaites. Aš, kai atvažiuosiu, pasiklausiu, ar dar tu esi?

thumbup.gif NBA, pasiklausk, o gal dar aš būsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 27 rugsėjo 2010 - 17:27
thumbup.gif NBA, pasiklausk, o gal dar aš būsiu.

Būtinai, o pas ką galvoji lašintis?
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 09 27, 20:38)
thumbup.gif  NBA, pasiklausk, o gal dar aš būsiu.
Būtinai, o pas ką galvoji lašintis?

Noreciau pas labiau patyrusia, Rimute, bet nezinau. Paprastai man vis Jolanta lasindavo.

Kur visos dingote? Labos. Ryt nezinau kaip jausiuos, bet, aisku, kad parasysiu butinai. Manau, kad Dievulis manes neskriaus labai, kad atlaikysiu VYRIŠKAI> wink.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 27 rugsėjo 2010 - 21:06
Rasu lanka.. liudziu su Jumis ir Jusu teveliu... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 27, 21:57)
Noreciau pas labiau patyrusia, Rimute, bet nezinau. Paprastai man vis Jolanta lasindavo.

Kur visos dingote? Labos. Ryt nezinau kaip jausiuos, bet, aisku, kad parasysiu butinai. Manau, kad Dievulis manes neskriaus labai, kad atlaikysiu VYRIŠKAI> wink.gif gun_bandana.gif

Labas
Kai lašins kalbėk maldelę , kad chemija tai gėris.O kas daugiau , jei ji tik viena mus gelbsti? Įsivaizduok kaip žūva visos blogosios lastelės.Užimk visą tą laiką saviįtaiga.Duok valią vaizduotei, įsivaizduok kad esi sveika jau dabar , o chemo tik profilaktikai.

Durna ta mūsų liga.Šiandien jau dingo mano kelionės nuovargis, kojų nebeskauda kaip vakar.Jaučiuosi tokia sveika.Liko 20 dienų ir vėl būsiu ligonis prapjautu pilvu, po to pusmetį mylima chemo.Viskas atbulai.Suprastum, kad tau bloga, o tada tave gydo ir pradedi jaustis vis geriau.
O čia kuo daugiau gydo, tuo blogiau jautiesi doh.gif .
Pradėjau kilnoti hanteliukus. lotuliukas.gif Gal venos sustiprės ?
Vakar jogos pratimų padariau.Reikia pasistiprinti prieš startą lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
GABIJA, jau vaistukas skveerbias po laseli i mano gana sveika kuna ir dabar GALAS TOMS ISKRYPELEMS LASTELEMS! Dabar uzsmerksiu ir pasvajosiu kaip as sedesiu po palmemis uz dvieju dieneliu! Aciu tau uz grazius ir gerai nuteikiancius zodelius!
GABIJA, viskas ir tau bus gerai, jei jauties tokia stipri!
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 28, 10:22)
Labas
Kai lašins kalbėk maldelę , kad chemija tai gėris.O kas daugiau , jei ji tik viena mus gelbsti? Įsivaizduok kaip žūva visos blogosios lastelės.Užimk visą tą laiką saviįtaiga.Duok valią vaizduotei, įsivaizduok kad esi sveika jau dabar , o chemo tik profilaktikai.

Durna ta mūsų liga.Šiandien jau dingo mano kelionės nuovargis, kojų nebeskauda kaip vakar.Jaučiuosi tokia sveika.Liko 20 dienų ir vėl būsiu ligonis prapjautu pilvu, po to pusmetį mylima chemo.Viskas atbulai.Suprastum, kad tau bloga, o tada tave gydo ir pradedi jaustis vis geriau.
O čia kuo daugiau gydo, tuo blogiau jautiesi  doh.gif .
Pradėjau kilnoti hanteliukus. lotuliukas.gif Gal venos sustiprės ?
Vakar jogos pratimų padariau.Reikia pasistiprinti prieš startą  lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 rugsėjo 2010 - 09:38
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 10:27)
GABIJA, jau vaistukas skveerbias po laseli i mano gana sveika kuna ir dabar GALAS TOMS ISKRYPELEMS LASTELEMS! Dabar uzsmergsiu ir pasbajosiu kaip as sedesiu po palmemis uz dvieju dieneliu!  Aciu tau uz hrazius ir gerai nuteikiancius zodelius!

Jau gali vaizduotėje ir dabar sėdėti po palme ir gerti skanų kokteiliuką. drinks_cheers.gif Labai gerai kai po chemo nereikia daryti valgyti.Aš po chemo važiavau kelis kartus į kavinukes pavalgyti, bet ten labai sunkus maistas.Gavosi dar blogiau, sustojo skrandis, verysad.gif o į tas kavinukes pasižiūrėti negaliu. schmoll.gif
Mano pažįstami vežėsi rodos pelynų užpiltinės/sakė, kad pirkti yra tokios/ ir prieš valgį išgerdavo.Tai išvengė taip dažno apsinuodijimo ir viduriavimo.Po chemo ten labai atsargiai rinkis maistą ir gėrimus.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 28, 11:38)
Jau gali vaizduotėje ir dabar sėdėti po palme ir gerti skanų kokteiliuką. drinks_cheers.gif Labai gerai kai po chemo nereikia daryti valgyti.Aš po chemo važiavau kelis kartus į kavinukes pavalgyti, bet ten labai sunkus maistas.Gavosi dar blogiau, sustojo skrandis, verysad.gif  o į tas kavinukes pasižiūrėti negaliu. schmoll.gif
Mano pažįstami vežėsi rodos pelynų užpiltinės/sakė, kad pirkti yra tokios/ ir prieš valgį išgerdavo.Tai išvengė taip dažno apsinuodijimo ir viduriavimo.Po chemo ten labai atsargiai rinkis maistą ir gėrimus.

Bandysiu elgtis protingai del maisto rinkimosi. Jau zaruliom, tuoj rituos namo. NBA NESUTIKAU.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 27, 18:26)
.GABIJA., juk pinigai kartais tampa beverčiais. Kas kad tas grožybes dalintum už pinigus? Jie netektų savo vertės. Manau taip, juk svarbiausia artimam padovanota dovanėlė su didele meile, kaip kad Tavieji karoliukai thumbup.gif

Grįžtu kiek atgal.
Suėmė durnas juokas.kaži kaip atrodytų daktarų veidai gavus pakišą karoliais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tur būt kaip indėnų , kai pardavė Ameriką už stiklo karolius. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, ziurink koks yra zmogus. Jei turtuolis daktaras, apsiksises aukso papuosalais, tai garantuotai jam toks papuosalas bus juokingas, o kitam, santuriasniam gali net labai tikti. Prisimenu, kai nunesiau marguciu pries Velykas ir maciau kaip kai kurie dziauges tokia dovanele.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 28, 13:49)
Grįžtu kiek atgal.
Suėmė durnas juokas.kaži kaip atrodytų daktarų veidai gavus pakišą karoliais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tur būt kaip indėnų , kai pardavė Ameriką už stiklo karolius. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 28, 13:31)
Na, ziurink koks yra zmogus. Jei turtuolis daktaras, apsiksises aukso papuosalais, tai garantuotai jam toks papuosalas bus juokingas, o kitam, santuriasniam gali net labai tikti. Prisimenu, kai nunesiau marguciu pries Velykas ir maciau kaip kai kurie dziauges tokia dovanele.

Na jei eini eilinei periodinei konsultacijai, gali vieną kartą pažaisti ir su tokia dovanėle g.gif

Mano giminaitį dabar operavo, tai net buvo duota suprasti, kad pinigų suma per maža.

Nepamenu per kurią operaciją , viena daktarė , vėliau jos daugiau nemačiau, kai jau buvau palatoje ,leido suprasti, kad ji per operaciją irgi dirbo 4 val.Ir mina buvo tokia , kad ji tai, turėjo dirbti už dyka, o dar su tokiu onko stažu ligonė, o daktarai dar tiek dėl manęs vargo.Beveik galėjau suprasti, kam dar operuoti ir vargti.Kadangi ,aš po narkoze nemačiau kokias funkcijas ji atliko, o chirurgas jos neminėjo , tai nieko jai ir nedaviau, nežiūrint tokių subtilių jos užuominų.

Atsakyti