QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 27, 18:22)
Dėkui už pagyrimą.
Šitiek talentų turiu
, o biznio jokio.
Palangoje buvo 1000 stalų šventė.Galima buvo ir vyrėjų meno paragauti, bet kai mes grįžom nuo jūros , tai ne kas beliko.Viena moteris riešines mezgė.Apie Saulėlydį pagalvojau.Būtų rankoje nuotrauka, būčiau sulyginus ar ne ta.
Kažin kiek tų suvenirų parduoda?Nemačiau perkančių.
Prekės tos pačios.Buvo parodoje keli antivariniai automobiliai.Kai dukra perkels nuotraukas, įdėsiu į albumėlį.
.GABIJA., juk pinigai kartais tampa beverčiais. Kas kad tas grožybes dalintum už pinigus? Jie netektų savo vertės. Manau taip, juk svarbiausia artimam padovanota dovanėlė su didele meile, kaip kad Tavieji karoliukai
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 27, 19:19)
Mamytei nieko neskaudėjo, tik jautėsi kūnu silpna, nors kalbėjo iki paskutinės sekundės...Paskutinėmis akiirkomis kažką suleido - gydytoja sakė"...suleiskit puse kažko tai, kad pareikalavimas mažesnis būtų..." Čia jų terminai. Aš to negirdėjau - vyras pasakojo, nes jis buvo su mumis taip pat...
Tai didelis dekui Dievuliui ir Tau, kad Jai buvo nesunku išeiti. Mano mamytė irgi iki paskutines minutes kalbejo, bet visada saukesi broli-pirmagimi sunu. Matomai, labai ji mylejo. Deja, jo nebuvo paskutinemis minutemis. Tik tiek kartais pagalvoju, jog mano Mamyte gal ir negerai sakydavo, jog ir numirus mane šauksis. Taip ir buvo. Jau pirmaja nakti, kai ji buvo pašarvota sapnavau:
-Oi, man čia taip negerai...
-Tai kas yra,mamyte?
- Čia iš manęs bėga...
- Tai sakykit kam nors.
- Sakiau, ale, kad niekam čia nesvarbu.
Žodis į žodį prisimenu tą sapną.
Papildyta:
QUOTE(NBA @ 2010 09 26, 21:18)
Nesutampa šį kartą laikas mūsų. Kažin ar tu tiek užtruksi, nes iš praktikos žinau, kad laša vinorelbinas su praplovimais apie 1 val. Man lašina 1 ir 8 dienomis kas dvi savaites. Aš, kai atvažiuosiu, pasiklausiu, ar dar tu esi?
NBA, pasiklausk, o gal dar aš būsiu.