[quote=Patriccija,2010 09 26, 20:06]
Na su malonumu ilgiau pasikalbeciau su Tavimi gyvai. Man talonas 9:00. Nesutampa. Nebent uztruksiu ilgiau..gal mane dar rasi lasinantis vaistukus. As irgi noreciau pas Padvelskiene, bet nebuvo talonu. Kas kiek laiko Tau lasina? Man zadejo kas dvi savaites.
Nesutampa šį kartą laikas mūsų. Kažin ar tu tiek užtruksi, nes iš praktikos žinau, kad laša vinorelbinas su praplovimais apie 1 val. Man lašina 1 ir 8 dienomis kas dvi savaites. Aš, kai atvažiuosiu, pasiklausiu, ar dar tu esi?
Labas
Grįžau nuo jūros.Oras nuostabus.Man buvo net per šilta.
Vakar pėstute vaikščiojau, o šiandien kojas išgelbėjo dviračiai.Gal 3 km nuvažiavom krantu.Važiavau tiesiog per bangeles, nes ten krantas suplūktas kietai.Nuvargau
nepaprastai , bet maloniai.
Vakar ir saulutę palydėjom.Žmonių Basanavičiaus alėjoje tirštai.Šiandien su dviračiu teko manevruoti, nes nėra tokios mados neiti dviračių taku.
Visos nuotraukėlės darytos telefonu.
Geros savaitės
Grįžau nuo jūros.Oras nuostabus.Man buvo net per šilta.
Vakar pėstute vaikščiojau, o šiandien kojas išgelbėjo dviračiai.Gal 3 km nuvažiavom krantu.Važiavau tiesiog per bangeles, nes ten krantas suplūktas kietai.Nuvargau
nepaprastai , bet maloniai.
Vakar ir saulutę palydėjom.Žmonių Basanavičiaus alėjoje tirštai.Šiandien su dviračiu teko manevruoti, nes nėra tokios mados neiti dviračių taku.
Visos nuotraukėlės darytos telefonu.
Geros savaitės
Laba visom,
Rasų lanka - užuojauta tau didžiausia, visos jaučiam , kokia nepaprasta tu esi, tai koks turėjo būt žmogus, užauginęs tokią dukrą...Liūdna, nes visa širdim tikėjau, kad jum viskas bus gerai.
Gabija, foto ir jūra...
Rasų lanka - užuojauta tau didžiausia, visos jaučiam , kokia nepaprasta tu esi, tai koks turėjo būt žmogus, užauginęs tokią dukrą...Liūdna, nes visa širdim tikėjau, kad jum viskas bus gerai.
Gabija, foto ir jūra...
Labukas, Mergytės Viskas gerai... Mamytė Saugiuose Nameliuose ir Laiminga. Šiandien išlydėjome.
Nebesusigaudau čia kur kas berašote, tai apie portą anoj temelėj parašiau...
Gabijuk Tavo foto atgaiva sielai ir akelėms...net jaučiu jūros kvapą...
Nebesusigaudau čia kur kas berašote, tai apie portą anoj temelėj parašiau...
Gabijuk Tavo foto atgaiva sielai ir akelėms...net jaučiu jūros kvapą...
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 26, 21:08)
Viskas gerai... Mamytė Saugiuose Nameliuose ...
Sveika, rasų lanka, ... gerai, kad taip jautiesi, kad turi tikėjimą... Visiems nuo to geriau...lengviau...
O tu tikrai čia mums visoms davei pamoką, kaip reikia mylėti, globoti savo artimąjį, eiti koja kojon su juo - ir džiaugsme, ir varge, ... ir mylėti - ne rytoj, ne poryt ar kitą savaitę - o čia ir dabar.....
Rasele visada lauksim tavo žinučių su mažybiniais , malonybiniais žodeliais.
Mes visi kažkada susitiksime vienoje erdvėje, kurios dabar dar nepažįstame.
O dabar žiūrėk savo sveikatą.
Juk dar tiek vaikų ir žmonių gali išmokyti savo gerumo , šviesos ir šilumos, gražaus gyvenimo supratimo.
Laikykis
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 26, 23:29)
...Mes visi kažkada susitiksime vienoje erdvėje, kurios dabar dar nepažįstame...
...Tarp mirties ir mirties yra tarpas DABARTIES..." (A.Andriuškevičius)
rasu lanka kaip gerai kad taip ramiai jautesi,saunuole,tikrai taip visiems lengviau...ir tau ir mamytei...
GABIJA ,nuotraukos o kai is telefono tai kokybe
Oras tikrai nuostabus...mazoji truputi serga,bet vaziavom i skulpturu parka Klaipedoje,labai smagiai pasivaiksciojom Grazus ruduo
Nuotraukytes idesiu i musu albuma
GABIJA ,nuotraukos o kai is telefono tai kokybe
Oras tikrai nuostabus...mazoji truputi serga,bet vaziavom i skulpturu parka Klaipedoje,labai smagiai pasivaiksciojom Grazus ruduo
Nuotraukytes idesiu i musu albuma
Labas rytas,
Gabija, nuotraukos puikios, net kvapą galima pajusti ir bangų ošimą. Ar dviračiui nepakenkė važiavimas smėliu?
Rasų lanka, gerai, kad taip protingai (bent taip atrodo) priėmei skaudų gyvenimo momentą. Tokie jau gyvenimo dėsniai..... Dabar būtinai pasirūpink savimi. Gaila, kad nepranešei dėl laidotuvių, planavom aplankyti, o kai sužinojau kur ir kada, buvo per vėlu jau....
Gabija, nuotraukos puikios, net kvapą galima pajusti ir bangų ošimą. Ar dviračiui nepakenkė važiavimas smėliu?
Rasų lanka, gerai, kad taip protingai (bent taip atrodo) priėmei skaudų gyvenimo momentą. Tokie jau gyvenimo dėsniai..... Dabar būtinai pasirūpink savimi. Gaila, kad nepranešei dėl laidotuvių, planavom aplankyti, o kai sužinojau kur ir kada, buvo per vėlu jau....
rasu lankele , matau prisijungusi. Ar morfiną leido a.a.Mamytei? Žinok, jei leido jį, ji beveik kaip narkozės būsenoje buvo ir jai neskaudėjo. Esu tą patyrusi.
.GABIJA., oi kokios geros nuotraukos ir kokybė pakankamai gera .
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 27, 14:15)
Dėkui už pagyrimą.
Šitiek talentų turiu , o biznio jokio.
Palangoje buvo 1000 stalų šventė.Galima buvo ir vyrėjų meno paragauti, bet kai mes grįžom nuo jūros , tai ne kas beliko.Viena moteris riešines mezgė.Apie Saulėlydį pagalvojau.Būtų rankoje nuotrauka, būčiau sulyginus ar ne ta.
Kažin kiek tų suvenirų parduoda?Nemačiau perkančių.
Prekės tos pačios.Buvo parodoje keli antivariniai automobiliai.Kai dukra perkels nuotraukas, įdėsiu į albumėlį.