Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

Užjaučiu, Rasų lanka, labai užjaučiu...
Atsakyti

Raselės mamai
Tegul žemelė būna lengvesnė už paskutinių metų gyvenimo naštą

user posted image
Atsakyti
Minksto debeselio Rasu lankos Mamytei...
Rasu lankai - nuosirdi uzuojanta. Nepamirsk, kad Mamyte visada turesi sirdeleje.
Atsakyti
Laba,

netyčia atklydau i šią temą, žiuriu čia ir bendraujat gražiai mergaitės iš onko temelės. Ir suradau liūdnų žinių... verysad.gif

Rasų lanka, nuoširdi užuojauta verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Mieliausios,... juk čia pozytyvus kampelis... rolleyes.gif
Bet ačiū visoms mergytėms... Esu šį vakarą jau namie... Šiek tiek pavargusi... Bet pasakysiu, kad nesigailiu dviejų savaičių praleistų ligoninėje su mamyte ir naktį ir dieną. Galėjau padėti ne tik savo mamytei, bet ir kitoms ligoniukėms - likimo draugutėms. Parašysiu, kai galėsiu -rytoj prasideda didžioji mamytės poilsėlio kelionė. Iki...

Net nesu visko perskaičiusi, bet tikrai nepaliksiu šių skyrelių.... Ir myliu Jus visas...
Atsakyti
Mieloji rasu lankele, geroji dukrele ir siaip svelnumo isikunijime, man Tu labai artima, nors nepazistu. Zinoma is tavo zinuciu ir is tavo isgyvenimu tai pastebi ne viena cia rasanti. Rasele, buk s mumis, kartais taip gera sunkia minute sulaukti palaikanciu ir padrasinanciu zodziu. Neverk tik siukstu. Laikykis. Padarei viska kiek tavo jegos leido, o dabar vis sukalbek amzina atilsu uz Mamyte. Veliau gal papasakosi ar synku labai Mamyteei buvo iseiti.

As jau sedziu ne palatoje. Jau prie isejimo, laukiu atvaziuojant sunelio ir seses. Jauciuos puikiai. Jokio skausmo. Tik pakeliant ranka kaire jaucias kazkoks trukdis.
Klausiau gydytojo ar gales antradieni lasinti vaistukus, tai jis atssake, kad taip,gales.
Ziuresim kaip jausiuos. Tikiuos kaip ir NBA taip jaustis, nes ji po sulasinimo net nagucius galejo sau leisti kirpykloje susitvarkyti ir net vienos drauges gimtadienyje pabuti. Vat kokia stipruole!
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 24, 22:18)

Rasyte, su tavimi... heart.gif

Mylime...
Atsakyti
As jau sedziu ne palatoje. Jau prie isejimo, laukiu atvaziuojant sunelio ir seses. Jauciuos puikiai. Jokio skausmo. Tik pakeliant ranka kaire jaucias kazkoks trukdis.
Klausiau gydytojo ar gales antradieni lasinti vaistukus, tai jis atssake, kad taip,gales.
Ziuresim kaip jausiuos. Tikiuos kaip ir NBA taip jaustis, nes ji po sulasinimo net nagucius galejo sau leisti kirpykloje susitvarkyti ir net vienos drauges gimtadienyje pabuti. Vat kokia stipruole!
[/quote]

Kai per dvi temas rašome, tai nemačiau, kad šitoje temoje jau atsakei į mano klausimą smile.gif Nepulk tik namuose į darbus didelius, pasisaugok, stipruole tu.
Atsakyti
NBA,jauciuos gerai. Kepiau karpi, turejau lankytoju. Net vyno raudono isgeriau.

Viskas puiku. Nejauciu nieko, kas trukdytu man gyventi. Jauciuos soti, sveika ir laiminga. Daug zmoniu mane myli!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 26 rugsėjo 2010 - 16:00
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 26, 17:56)
NBA,jauciuos gerai. Kepiau karpi, turejau lankytoju. Net vyno raudono isgeriau.

Viskas puiku. Nejauciu nieko, kas trukdytu man gyventi. Jauciuos soti, sveika ir laiminga. Daug zmoniu mane myli!

Nu va, puiku, kad viskas šitaip smile.gif Aš ir vėl į kitoje temoje tau klausimą uždaviau, į kurį jau atsakymas buvo:geda2: Kurią val. tau antradienį talonas, nes aš taip pat vykstu? Gal pasimatytume arba jeigu laikas sutampa, galim kartu važiuoti. Mano 11.20 val. pas Padvelskienę.
Atsakyti
Na su malonumu ilgiau pasikalbeciau su Tavimi gyvai. Man talonas 9:00. Nesutampa. Nebent uztruksiu ilgiau..gal mane dar rasi lasinantis vaistukus. As irgi noreciau pas Padvelskiene, bet nebuvo talonu. Kas kiek laiko Tau lasina? Man zadejo kas dvi savaites.
QUOTE(NBA @ 2010 09 26, 19:43)
Nu va, puiku, kad viskas šitaip smile.gif Aš ir vėl į kitoje temoje tau klausimą uždaviau, į kurį jau atsakymas buvo:geda2: Kurią val. tau antradienį talonas, nes aš taip pat vykstu? Gal pasimatytume arba jeigu laikas sutampa, galim kartu važiuoti. Mano 11.20 val. pas Padvelskienę.

RASU LANKELE,kaip Tu jauties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 26 rugsėjo 2010 - 18:26
Rasų lanka, nuoširdžiai užjaučiu 4u.gif ..Tu reto gerumo žmogus, padarei viską, ką galėjai...Stiprybės, ramybės linkiu, laikykis....
Atsakyti