Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

Arune, as visai taip nedarau. Dar ir dabar laukiu pin,kad apmokeciau likusia dali uz kelione i Turkija. Dar nebuvo gydytojas, kuris operuos. Buvau uzmigusi. Laukiu .
QUOTE(arune @ 2010 09 24, 14:00)
Ech... kaip norėčiau...

vakar brolio šeima grįžo iš Turkijos, pasiklausiau įspūdžių,... ir tokia kvaila mintis - ir aš važiuoju!  Prieš porą metų viena mano gera draugė, tarp kitko su tokia pat ligele, - padovanojo mums su dukryte 1 000 lt. su ta mintim, kad "pasidarykite pramogą". Žmogus kaip niekas kitas supranta, kaip reikia atitrūkt nuo ligos, pakeist aplinką... kažkiek pridėjus pinigų, galėtumėm su dukriuku nuvažiuot kur nors... Bet kažkaip nekilo ranka juos kelionei išleist, tebeguli saugiai padėti ligos reikmėms...

Ifauru, ačiū už palaikymą. Laikykis! Labai tikiuosi, kad ilgainiui prislops tas skausmas, ir liks šviesus mamytės prisiminimas...

Atsakyti
O. Truputi neramu!
Jau padare echoskopija gyd. Velicka. Ir operuos
mazdaug uz valandos. Oo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 24 rugsėjo 2010 - 14:06
QUOTE(arune @ 2010 09 24, 13:00)
Ech... kaip norėčiau...

vakar brolio šeima grįžo iš Turkijos, pasiklausiau įspūdžių,... ir tokia kvaila mintis - ir aš važiuoju!  Prieš porą metų viena mano gera draugė, tarp kitko su tokia pat ligele, - padovanojo mums su dukryte 1 000 lt. su ta mintim, kad "pasidarykite pramogą". Žmogus kaip niekas kitas supranta, kaip reikia atitrūkt nuo ligos, pakeist aplinką... kažkiek pridėjus pinigų, galėtumėm su dukriuku nuvažiuot kur nors... Bet kažkaip nekilo ranka juos kelionei išleist, tebeguli saugiai padėti ligos reikmėms...

Ifauru, ačiū už palaikymą. Laikykis! Labai tikiuosi, kad ilgainiui prislops tas skausmas, ir liks šviesus mamytės prisiminimas...

Arune, neatgaminu superinio holivudinio filmo pavadinimo...Gal ir esi mačiusi, bet esmė tokia: moteriškutei, sėkmingai pardavėjai gydytojai nustato diganozę. O planai grandioziniai: tuoktuvės, graži ateitis. Viskas dužo. Moteriškė, nenorėdama skaudinti sužadėtinio, aplinkinių, pasiima visas santaupas ir išvažiuoja į slidinėjimo kurortą, apsigyvena prezidentiniame numeryje. Žodžiu, sugalvojo padaryti paskutinėmis gyvenimo dienomis taip, kad džiaugtųsi širdis. Verkiau žiūrėdama, juo labiau, kad filmas baigėsi laimingai....Depardje virtuvės šefą vaidina blush2.gif

Žiūrint atrodė, kad jos sprendimas teisingas. O va dabar rašydama galvoju - juk gyveni ir dėl dukriuko. Pačiai spręst, kaip išleisi tuos pinigėlius. Bet kita vertus - kelionė - džiaugsmas ir dukriukui. Pasikonsultuok su Patricija ir - pirmyn mirksiukas.gif

Dėl mamytės.....Kol Kaune, Vilniuje, darbe - viskas gerai, galva užimta. Bet kai tik parvažiuoju pas tėtį....Tušti namai. Net mažoji, kai sėdam vakarieniaut, sako:
- Nu nebėra linksmumo, šnekų, kažkas kitaip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 24 rugsėjo 2010 - 14:06
Ifauru, laikas viska nuskandins uzmarstin! Mano mamyte pas mane gyveno paskutinius 5m.kai tevelis isejo. Labai truko jos, tusti namai kasdien buvo,juo labiau kai pro jos kambari reikia visada vaikscioti... pasimirso, gyvennimas eina tolyn..savos kovos ir neapsakomas noras gyventi!
QUOTE(ifauru @ 2010 09 24, 16:06)
Arune, neatgaminu superinio holivudinio filmo pavadinimo...Gal ir esi mačiusi, bet esmė tokia: moteriškutei, sėkmingai pardavėjai gydytojai nustato diganozę. O planai grandioziniai: tuoktuvės, graži ateitis. Viskas dužo. Moteriškė, nenorėdama skaudinti sužadėtinio, aplinkinių, pasiima visas santaupas ir išvažiuoja į slidinėjimo kurortą, apsigyvena prezidentiniame numeryje. Žodžiu, sugalvojo padaryti paskutinėmis gyvenimo dienomis taip, kad džiaugtųsi širdis. Verkiau žiūrėdama, juo labiau, kad filmas baigėsi laimingai....Depardje virtuvės šefą vaidina  blush2.gif

Žiūrint atrodė, kad jos sprendimas teisingas. O va dabar rašydama galvoju - juk gyveni ir dėl dukriuko. Pačiai spręst, kaip išleisi tuos pinigėlius. Bet kita vertus - kelionė - džiaugsmas ir dukriukui. Pasikonsultuok su Patricija ir - pirmyn  mirksiukas.gif

Dėl mamytės.....Kol Kaune, Vilniuje, darbe - viskas gerai, galva užimta. Bet kai tik parvažiuoju pas tėtį....Tušti namai. Net mažoji, kai sėdam vakarieniaut, sako:
- Nu nebėra linksmumo, šnekų, kažkas kitaip....

Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 09 24, 10:37)

Labai noriu geriausio rasų lankos mamytei
Aukščiausiasis dažnai mato toliau ir geriau už mus...

Taip.... Rasų lankos MAMYTĖ iškeliavo pas Aukščiausiąjį..... verysad.gif

Užuojatau tau, Rasele, šviesuliuk Tu mūsų ......
Būk stipri. Tu padarei dėl Mamytės viską...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 24 rugsėjo 2010 - 15:09
Nuosidziausia užuojauta! Rasu lankele, buk stipri! Taip jau suredyta, kad vaikai turi teveius isleisti anapilin.
Atsakyti
RASU LANKA, labai uzjauciu.
ilgai tikejau kad Jusu mamyte issikapstys.ech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 09 24, 15:54)
Taip.... Rasų lankos MAMYTĖ iškeliavo pas Aukščiausiąjį..... verysad.gif

Užuojatau tau, Rasele, šviesuliuk Tu mūsų ......
Būk stipri. Tu padarei dėl Mamytės viską...

Ir kodėl gi taip.... angel_sadangel.gif

Rasų lankos mamytė visda buvo pavyzdys manajai....O dabar abi jos jau ten...

Rasų lanka, būčiau arčiau - atvažiuočiau ir apkabinčiau

user posted image
Atsakyti
Užuojauta Rasų lankai, būkite stipri...oi kaip trūksta žodžų...
Atsakyti
Rasyte brangioji, saulyte mūsų, leisk tave apkabinti šią valandą ...
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Rasyte ,uzuojauta...

user posted image
Atsakyti
Užuojauta Rasų lankai, labai gaila...
Atsakyti