Šiandienos mano pasivaikščiojimo istorijos.Paskutiniai bobų vasaros pievos gėlynėliai.
O čia mes su Džinka.
Labai gražu, Gabija ! Ačiū. Turbūt Džinka tavo labai gera draugė - toks mielas ir protingas šuniukas atrodo. Saulutei suspindus, ir aš noriu gamtos - važiuosime šeštadienį į Platelius pasivaikščiot, pafotografuot gamtą.
GABIJA, GRAZI SI MUSU ZEME!
Tik pagal save sprendziu, jei as viena iseinu vaikstineti "i dykuma", kitaip sakant eini kur akys veda, nera gerai, jauti nerima. Na, gal Tau kitaip, bet man taip yra buve ir laukuos tada noris balsu rekti, staugti is sielvarto. GERIAU NEVAIKSCIOK VIENA, MIELOJI GABIJA. Geriau buk salia artimuju. Jei netaip ka nors parasiau, atsiprasau!
Tik pagal save sprendziu, jei as viena iseinu vaikstineti "i dykuma", kitaip sakant eini kur akys veda, nera gerai, jauti nerima. Na, gal Tau kitaip, bet man taip yra buve ir laukuos tada noris balsu rekti, staugti is sielvarto. GERIAU NEVAIKSCIOK VIENA, MIELOJI GABIJA. Geriau buk salia artimuju. Jei netaip ka nors parasiau, atsiprasau!
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 23, 21:55)
GABIJA, GRAZI SI MUSU ZEME!
Ne tikrai šiandien nenorėjau staugti.Gal Reiki padeda, bet dabar visa įtampa greičiau praeina.Šiandien sužinojau visą operacijos seką, tai visai dzin pasidarė.Kol kas.Dar vos ne mėnuo.Blogai buvo kai nežinojau.
Spalio 18 guldo, 19-to 9 val gaunu pirmą silpną narkozę įvesti stentui į inkstą, nes be narkozės neįves, labai užsiaurėjęs šlapimo kanalas, o stento reikia, nes sugęs inkstas.Aš to stentavimo bijojau, o po narkoze, tegul daro , ką nori.Svarbu, kad iš viso galėtų įvesti.Jei neįves , tai operuoti ties šlapintakiu labai pavojinga, gali nupjauti, o tas limfmazgis kaip tik ten guli.O po to gaunu didesnę dozę narkozės, veža į kitą operacinę ir šalina mano "draugelį"
Na iki ryto podružkės
Tai tada saunuole, kad gali ramiai laukti to ka jau zinai kas bus.
Susikroviau tasyte i ligonine rytojui ir mazdaug kelionei i Turkija kita didesni lagamineli.
Manau.. kad sestadieni grisiu namo. Iki ryt!
Susikroviau tasyte i ligonine rytojui ir mazdaug kelionei i Turkija kita didesni lagamineli.
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 24, 00:12)
Tai tada saunuole, kad gali ramiai laukti to ka jau zinai kas bus.
Labas rytas,
Tu jau tikriausiai pakeliui į Kauną. Sėkmės tau ir lauksim žinių iš tavęs. Laikykis, mergyt!
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 23, 23:12)
Labas
Sėkmės šiai dienai.
Ar dar tavo bute liko kas nors nesukrauta į lagaminus?
Savaitgaliui planuoju į Palangą.
Dukra pažiūrės mamą.
Liuks. Valioooo! Isvaziuosi i Palanga, pakeisi aplinka!
Liko dar pilni namai visko. As daznai isisuku ir eidama ieskau "Ka cia ismest"
Sedim prie032 kabineto. Laukiu atsilaisvinancios lovos, tada nuves i palata.
Liko dar pilni namai visko. As daznai isisuku ir eidama ieskau "Ka cia ismest"
Sedim prie032 kabineto. Laukiu atsilaisvinancios lovos, tada nuves i palata.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 24, 10:41)
Labas
Sėkmės šiai dienai.
Dukra pažiūrės mamą.
Sėkmės šiai dienai.
Dukra pažiūrės mamą.
Sveiko merginos
Darbai, vaikai....Sėdžiu užsikasus, nepamčiau, kada pasibaigė anoji temelė ir nesupratau, apie kokius negerumus kalbėjo. Vakar atsisėdau, perskaičiau.....Liūdna.
Labai noriu geriausio rasų lankos mamytei ir TIKĖSIU....
Aukščiausiasis dažnai mato toliau ir geriau už mus...
Visoms kitoms - stiprybės. Džiaugiuosi, kai Jums sekasi, ir virpa širdelė, kai vėl skaitau apie naujas n-tąsas chemijas. Nors tai irgi teikia vilties
Darbai, vaikai....Sėdžiu užsikasus, nepamčiau, kada pasibaigė anoji temelė ir nesupratau, apie kokius negerumus kalbėjo. Vakar atsisėdau, perskaičiau.....Liūdna.
Labai noriu geriausio rasų lankos mamytei ir TIKĖSIU....
Aukščiausiasis dažnai mato toliau ir geriau už mus...
Visoms kitoms - stiprybės. Džiaugiuosi, kai Jums sekasi, ir virpa širdelė, kai vėl skaitau apie naujas n-tąsas chemijas. Nors tai irgi teikia vilties
Ifauru, neliudek, reikia dziaugtis gyvenimu!
Jau priemimo skyriuje laukiu!
Jau priemimo skyriuje laukiu!
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 23, 23:12)
... kelionei i Turkija ...
Ech... kaip norėčiau...
vakar brolio šeima grįžo iš Turkijos, pasiklausiau įspūdžių,... ir tokia kvaila mintis - ir aš važiuoju! Prieš porą metų viena mano gera draugė, tarp kitko su tokia pat ligele, - padovanojo mums su dukryte 1 000 lt. su ta mintim, kad "pasidarykite pramogą". Žmogus kaip niekas kitas supranta, kaip reikia atitrūkt nuo ligos, pakeist aplinką... kažkiek pridėjus pinigų, galėtumėm su dukriuku nuvažiuot kur nors... Bet kažkaip nekilo ranka juos kelionei išleist, tebeguli saugiai padėti ligos reikmėms...
Ifauru, ačiū už palaikymą. Laikykis! Labai tikiuosi, kad ilgainiui prislops tas skausmas, ir liks šviesus mamytės prisiminimas...