Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(GREK @ 2010 09 22, 13:10)
Laba ir šitoj temoj,
ateinu su klausimu, gal senbuvės iš anos temos į šią išsikraustė bėgdamos nuo naujokių, tikiuosi kad ne, nes kitaip teks kapstytis pačioms savo bėdose ir apsieiti be jūsų patarimų  g.gif

Ši galėjo turėjo būti ne vien onkologinė

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė, Stebūklingi pagijimai , nepagydomų nėra

Norėjosi pokalbių apie pozityvias ligos akimirkas, negąsdinant skausmais, žaizdomis ir kančiomis, patarimų kaip dvasiškai atsilaikyti.

Ir niekas nuo nieko nebėgo.

Baigsis 50 lapų ir manau, kad neliks prasmės tęsti šią temą.

Raselės šeimai stiprybės ir stebūklo.

Važiuoju išklausyti nuosprendžio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 22 rugsėjo 2010 - 15:47
GREK, ateik cia, nes toje temoje kazkodel isivyravo ne kokia atmosfera. As ten nenoriu eiti. Kas per klausimss Tavo?

GABIJA
, mintimis mes su tavimi. Jei kas, tai gydysimes kartu, nenukabink nosytes!

Susitvarkiau reikaliukus del porto ivedimo. Penktadieni ryta vel turiu buti KMUK prie 032 kab. Kardiologijos klinikoje. Navelbine lasins 28d., o 30d. vakare i Vilniu, skrydis spalio 1 d. 05:20. Dievulis man pades toliau dziaugtis gyvenimu, zinoma, su mediku pagalba. Laukiu Gabijos. Kaip jai bus.
g.gif
QUOTE(GREK @ 2010 09 22, 14:10)
Laba ir šitoj temoj,
ateinu su klausimu, gal senbuvės iš anos temos į šią išsikraustė bėgdamos nuo naujokių, tikiuosi kad ne, nes kitaip teks kapstytis pačioms savo bėdose ir apsieiti be jūsų patarimų  g.gif

vaje, stiprybės abiem, kažką praleidau per dvi temeles bėgdama, kas atsitiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 22 rugsėjo 2010 - 17:22

Mano nuosprendis: inkstų stentavimas,limfmazgių spaudžiančių šlapimo kanalą, dėl ko didelė tikimybė pažeisti šlapimtakius operacija, chemo- greičiausiai karboplatina ir atsisveikinimas su plaukais.
Atsakyti
GABIJA, apkabinu Tave! Gyvenam toliau!

Kaip pati jautiesi? Ar skauda ka nors? Ar nusiteikusi buvai kazkam panasaus?
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 22, 21:09)
Mano nuosprendis: inkstų stentavimas,limfmazgių spaudžiančių šlapimo kanalą, dėl ko didelė tikimybė pažeisti šlapimtakius operacija, chemo- greičiausiai karboplatina ir atsisveikinimas su plaukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 22 rugsėjo 2010 - 19:25
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 22, 20:09)

labai gaila, Gabija, bet pasirinkimo nėra. Tikėkimės, kad ir vėl sustabdys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 22 rugsėjo 2010 - 19:43
Gabija

ruduo, o jurginai vis tiek zydi...
user posted image
Atsakyti
GABIJA ,kaip gaila verysad.gif Tikekimes ko geresniu gydymo rezultatu...mes visada su tavim mintyse busim,praeisi sita sunki etapa,vel bus geriau,anukai juk lauks taves wub.gif Laikykis,mieloji musu GABIJA .

rasu lanka ,stiprybes tau daug ir jegu 4u.gif Mamytei ko maziau skausmo,lauksim griztanciu jusu ...user posted image
Atsakyti
GABIJA, gyvenime būna visko - ir kalniukų, ir pakalnių.....Tu vėl užkopsi ant kalno. Be to, juk pameni, augini ąžuolą wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 22, 20:21)
GABIJA, apkabinu Tave! Gyvenam toliau!

Kaip  pati jautiesi? Ar skauda ka nors? Ar nusiteikusi buvai kazkam panasaus?

Labas
Dėkui Patricija 4u.gif
Kaip visada jaučiausi gerai tiek fiziškai, net mintis buvo tokia atėjusi lyg žaibas -aš sveika.

Eilinį kartą apsigaunu nusiraminusi.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 09 23, 08:29)
GABIJA, gyvenime būna visko - ir kalniukų, ir pakalnių.....Tu vėl užkopsi ant kalno. Be to, juk pameni, augini ąžuolą  wub.gif
user posted image

Ačiū Saulėlydi, tu mano balzame. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2010 09 22, 22:44)
Gabija

ruduo, o jurginai vis tiek zydi...
user posted image

Ragnez, žydi mano sėkliniai jurginėliai , išsikasiu ir lauksim visi pavasario smile.gif

Sveta , Arūne dėkui už palaikymą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jau net susigraudinau...Tik pakilau iš miegų, o tiek gerų radau žodžių.Neįtikėtina thumbup.gif

Štai taip atrodo žvaigždės gimimas.Linkiu sau ir jums visoms ilgo švietimo, jums mažosios mano žvaigždutės.
user posted image
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 22, 16:45)
Ši galėjo  turėjo būti ne vien onkologinė
Pozityvių NEligoniukių pavėsinė, Stebūklingi pagijimai , nepagydomų nėra
Norėjosi pokalbių apie pozityvias ligos akimirkas, negąsdinant skausmais, žaizdomis ir kančiomis, patarimų kaip dvasiškai atsilaikyti.
Ir niekas nuo nieko nebėgo.

tada gerai, nesinori lįst, kur nesi pageidaujamas.

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 23, 09:24)
Jau net susigraudinau...Tik pakilau iš miegų, o tiek gerų radau žodžių.Neįtikėtina  thumbup.gif

Jungiuos ir aš prie šių žodžių. Gabija, jum kuo didžiausios sėkmės, kantrybės. Vėl nauja sena patirtis iš pradžių, bet jūs gi galit, įrodėt ne kartą visiems.

Laba visom, graži diena, saulytė išvaiko negeras mintis, auksiniai lapeliai džiugina akis ir širdį.
Atsakyti
GABIJA, kas gi čia dabar? Kad man nebūtų jokių graudenimųsi, kad nešnirpščiotum čia kaip kokia maža mergaitė. wink.gif. Žiūrėk, kad gyventum šiandien, o šiandien juk TAU viskas OKEIJ, kaip ir man, kaip ir GREK, kaip ir arunei ar SVETAI. VAŠITEPVA

ryt statys man portą, paršysiu iš telefono kaip AINASI. lotuliukas.gif Manau, kad TĘ viskas AIS kap šniūru. biggrin.gif

P.S. tam Ožiukui parašiau ką galvoju, gal neįžeidžiančiai, jei ką, tai pratrinsiu, pažiūrėkite kaip iš šalies atrodo, viršutinėje temoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 23 rugsėjo 2010 - 12:12
Atsikrausčiau ir aš į šią temukę 4u.gif
Gabija, mieloji, laikykis, kiek tik begali laikykis. Ir visoms stiprybės. wub.gif
Atsakyti