Na va, KT padaryta. Darė dubens srities, bet kontrasto nereikėjo. Atsakymas pirmadienį. Kažkur įkišt reikės per savaitgalį nerimą
Rytoj eisime su dukriuku į SPA centrą Jakuzi pasilepint. Pusvalandžio kaina juokinga - 5 litai žmogui.
Kaip gi jūs? Gabija, kada išaiškės tavo tolesnis kelias? Patricija, aš pagalvojau, kad gerai, kad turi tą Paryžių, yra kur mintis nukreipt... Aš jau link Kalėdų kreipiu , galvoju apie dovanas, kokias galėčiau padaryti.
Rasų lanka dingo... Neramu. Vakar, pažiūrėjau, nebuvo prisijungusi.
arune , suprantu Tave ir GABIJA taip pat, kaip reikia save nukreipti tinkama linkme, kad nebeliktu vietos mintims bereikalingoms kaip bus. Rodos, lyg taip sunku nors zodziais pasakyti ka mate.
Vakar grybus tik apviriau, o siandien, t.y.
dabar einu juos uzvakuosiu.
Rasu lanka, manau, kad jei gali, tai kasdien prisijungia. Kas rasu lankai atsitiko, kad nera?
Vakar grybus tik apviriau, o siandien, t.y.
dabar einu juos uzvakuosiu.
Rasu lanka, manau, kad jei gali, tai kasdien prisijungia. Kas rasu lankai atsitiko, kad nera?
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 17, 19:17)
Rasu lanka manau, kad jei gali, tai kasdien prisijungia. Kas rasu lankai atsitiko, kad nera?
Manykim, kad viskas gerai, tik kompas streikuoja, minėjo, kad nesenai taip buvo
Sveikutės, Mergytės
...Atsitiko... Po paskutinės žinutės, kitą rytą gavau mamytės skambutį iš ligoninės, kad labai blogai. Iškart vėl nuvažiavome. Pasitaikė įdealios sąlygos. Visas tas dieneles gyvenau su mamyte palatoje kartu... Smulkmenų nerašysiu, nes juk čia Pozityvių ir Neligoniukų pavėsinė...Tik pasakysiu, kad labai labai tikiu. Rytoj vėl važiuoju, kiek ilgai būsiu - nežinau...Ir tikiuosi,kad grįšiu su geresnėm žiniom - labai tikiuosi...
Laiką, skirtą sau tenka atidėti - dabar viskas mamytei...
Visos Mergytės laikykitės , labai jus myliu, sesulės mano...
...Atsitiko... Po paskutinės žinutės, kitą rytą gavau mamytės skambutį iš ligoninės, kad labai blogai. Iškart vėl nuvažiavome. Pasitaikė įdealios sąlygos. Visas tas dieneles gyvenau su mamyte palatoje kartu... Smulkmenų nerašysiu, nes juk čia Pozityvių ir Neligoniukų pavėsinė...Tik pasakysiu, kad labai labai tikiu. Rytoj vėl važiuoju, kiek ilgai būsiu - nežinau...Ir tikiuosi,kad grįšiu su geresnėm žiniom - labai tikiuosi...
Laiką, skirtą sau tenka atidėti - dabar viskas mamytei...
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 17, 21:09)
Ir mes tave mylime... Galbūt tavo meilė, tikėjimas padės išlipti iš duobės... Stipriai apkabinu, Rasyt...
Labas
Mano mintys šiandien su anūku užimtos, dukra išvažiavo į Stingo koncertą.Jos laimei laisvė, išlekia kur nori ,kol aš laikausi, nes žento motina dėl stuburo problemų vos bepaeina,guls į ligoninę.
Smegeninė jau atbuko nuo visų baimių. Šeip ar taip blogiau chemo nieko nebus.Bus proga naują peruką nusipirkti, nes pirmajį , nutriušusį, sudeginau.Chemija nelabai pykina , taigi žiemą ir be plaukų išgyvensiu.O pavasarį jau stiliova būsiu.
Mano Reiki meistras vis tikina , kad viskas bus gerai.Galėjo limfmazgiai ir po to galingo apsinuodijimo padidėti, nes kompą dariau trečią parą po visų negerumų.
Gerai, kad aš grybų kaip sunkaus maisto dabar nevalgau , tai ir nepavydžiu.Svarbiausia , kad nėra grybų dorojimo darbų. Šeimynai padariau šampinjonų.Vyras negrybauna, aš erkių bijau, tai grybų nėra.
Iki
Parašiusi pamačiau Raselės žinutę.Varge tu mano, juk jau buvo kažkokie pragiedruliai.Stiprybės tau Rasele.
Mano mintys šiandien su anūku užimtos, dukra išvažiavo į Stingo koncertą.Jos laimei laisvė, išlekia kur nori ,kol aš laikausi, nes žento motina dėl stuburo problemų vos bepaeina,guls į ligoninę.
Smegeninė jau atbuko nuo visų baimių. Šeip ar taip blogiau chemo nieko nebus.Bus proga naują peruką nusipirkti, nes pirmajį , nutriušusį, sudeginau.Chemija nelabai pykina , taigi žiemą ir be plaukų išgyvensiu.O pavasarį jau stiliova būsiu.
Mano Reiki meistras vis tikina , kad viskas bus gerai.Galėjo limfmazgiai ir po to galingo apsinuodijimo padidėti, nes kompą dariau trečią parą po visų negerumų.
Gerai, kad aš grybų kaip sunkaus maisto dabar nevalgau , tai ir nepavydžiu.Svarbiausia , kad nėra grybų dorojimo darbų. Šeimynai padariau šampinjonų.Vyras negrybauna, aš erkių bijau, tai grybų nėra.
Iki
Parašiusi pamačiau Raselės žinutę.Varge tu mano, juk jau buvo kažkokie pragiedruliai.Stiprybės tau Rasele.
rasu lanka ,ir mes tavr mylim labai Pasimelsiu , kad mamytei butu geriau.
arune Nekenciu tokiu laukimu,bet kaip nors pasistenk perdaug negalvoti,pasilepinkite abi SPA
GABIJA ,pasikartosiu,esi nuostabi mociute
Patricija ,mums darzelyje jau po truputi gereja situacija,siandien buvo be manes jau 3 val. ,tik vaiksto issikibus i aukletoja ,bet nors neverke,tik kai as isejau paverke truputi.
arune Nekenciu tokiu laukimu,bet kaip nors pasistenk perdaug negalvoti,pasilepinkite abi SPA
GABIJA ,pasikartosiu,esi nuostabi mociute
Patricija ,mums darzelyje jau po truputi gereja situacija,siandien buvo be manes jau 3 val. ,tik vaiksto issikibus i aukletoja ,bet nors neverke,tik kai as isejau paverke truputi.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 18, 14:17)
OHO, koks grožis, GABIJA, labai įspudingai atrodo.
SVETA, tai reikia manyti, kad pamažu pripras mažoji prie darželio, o ir tau nebeskaudės širdelės ją paliekant.
Papildyta:
QUOTE(Tapati2 @ 2010 09 18, 16:28)
Sveikos,ar yra cia tokiu,kurios sirgo,ar serga gimdos kaklelio veziu,labai reiktu pasikonsultuoti .
Tapati2, mes čia nei viena nesergaammm, o tik gydytojai iškrypusių lastelių ieško vis musu kuneliuose. Man pirmiausiai jas atkapstė dešinėje krūtelėje.
O šiandien nutaisiau cirkąąąą.
Spalio 1 d. skrendu į Turkiją. Grįšiu 9 d.
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 18, 19:28)
Įsivesk signalizaciją , nes visai nebebūni namuose.
Negaliu atsižavėti tavo veiklumu.Fantastika
Papildyta:
QUOTE(Tapati2 @ 2010 09 18, 15:28)
Sveikos,ar yra cia tokiu,kurios sirgo,ar serga gimdos kaklelio veziu,labai reiktu pasikonsultuoti .
Ne ta diagnozė , bet netolima-kiaušidės.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 18, 19:38)
Ne ta diagnozė , bet netolima-kiaušidės.
Sveikos.Pas mane prasidejo bedeles su jomis,bet ir ne tik,bedos ir su gimdos kakleliu,siuo metu laukiu jau nezinau kelinto atsakymo citologinio .Jei butu nesunku,gal galetumet pozymius nupasakoti ?Atsiprasau,kad isibroviau i jusu tema .