QUOTE(Patriccija @ 2010 09 14, 22:31)
Man nebuvo staigmena, kad siulys gydyma, to beveik tikejaus. Tik dabar kyla mintys, o gal atsisakyti. Na kad kas zinotu kaip geriau...
Manau, kad tai akimirkos impulsas.O adis aplamai visas chemo labai sunkiai pakeldavo, net tas chemo kurioms kitoms moterims nesukeldavo didelių problemų.Tai užteko proto išsirinkti pačius baisiausius jos negalavimus.Tau dar ne 80 metų ir dar neaplankei ne tik Paryžiaus , bet ir dar daug nuostabių miestų.O aplamai už tokias mintis neturi kas kailį iškarštų.
xxxxxxxxxxxx
Arūne kol kas tavo skausmas labai primena stuburo išvaržos simptomus.
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Sveikas žmogus -tai blogai ištirtas ligonis.
Šiandien visą dieną praleidau Klinikose, gydymo variantų nuo stebėjimo iki operacijos ir chemo.Žinau, kad nieko nežinau.Tęsiu toliau konsultacijų maratoną.
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Gerą komediją rodo 20,30 per 6-ą kanalą "Rezidentai", net šiandien prisijuokiau.
xxxxxxxxxxxxxxxx
Apie Braziliją vasarą kalbėjo profesorė , kuri domisi alternatyviu gydymu.Jos manymu efektas pasiekiamas per žmogaus tikėjimą.
Bet kiek aš suprantu , ta įtaiga turi būti pakartotinė.Gal ten ir energetika pakraunama, bet tai irgi negali būti vienkartinis seansas.
Tarp kitko Dievas Džonas eina pas gydytojus, tai jis pasakė Lietuvos žurnalistams, kad nedaug turi laiko, turi sveikatos problemų ir jo laukia vizitas pas gydytoją.
Mano nuomone per remisiją galima važiuoti visur, kur tik tiki , kad bus geriau, bet prieš tai reikia praeiti gydymo kursą.
Iki