Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

Visi kazkodel vaziuoja i Lenkija. Ar zinote, kad Briuselyje PET tyrimas kainuoja tik 500 euru? Yra privati J. Bordet ligonine Briuselyje www.bordet.

Šioje klinikoje paprašė atsiųsti diagnozę. Gavau atsakymą, kad su krūties onkologija reikia siuntimo. O jei rašo onkologė siuntimą, tai manau, kad turėtų apmokėti ligonių kasos. Smulkiau nesiaiškinau ir vykau į Lenkiją.
Prieš 3 dienas grįžau iš Brazilijos. Labai laiminga, kad ten nuvykau antrą kartą. Psichologiškai labai sustiprėjau. Fiziškai - pailsėjau. Kas tik galit sau tai leisti - nuvykite. Patirtis nepakartojama!! Jei galimybės leis, būtinai vyksiu ir kt. vasarą. Gal kas kartu??
Atsakyti
QUOTE(ZoVi @ 2010 09 15, 20:39)
Prieš 3 dienas grįžau iš Brazilijos. Labai laiminga, kad ten nuvykau antrą kartą. Psichologiškai labai sustiprėjau. Fiziškai - pailsėjau. Kas tik galit sau tai leisti - nuvykite. Patirtis nepakartojama!! Jei galimybės leis, būtinai vyksiu ir kt. vasarą. Gal kas kartu??

O čia kaip? Turistauti ar su tikslu pas tą brazilų gydytoją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 14, 22:31)

Man nebuvo staigmena, kad siulys gydyma, to beveik tikejaus. Tik dabar kyla mintys, o gal atsisakyti. Na kad kas zinotu kaip geriau...

Manau, kad tai akimirkos impulsas.O adis aplamai visas chemo labai sunkiai pakeldavo, net tas chemo kurioms kitoms moterims nesukeldavo didelių problemų.Tai užteko proto išsirinkti pačius baisiausius jos negalavimus.Tau dar ne 80 metų ir dar neaplankei ne tik Paryžiaus , bet ir dar daug nuostabių miestų.O aplamai už tokias mintis neturi kas kailį iškarštų.

xxxxxxxxxxxx
Arūne kol kas tavo skausmas labai primena stuburo išvaržos simptomus.

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Sveikas žmogus -tai blogai ištirtas ligonis.
Šiandien visą dieną praleidau Klinikose, gydymo variantų nuo stebėjimo iki operacijos ir chemo.Žinau, kad nieko nežinau.Tęsiu toliau konsultacijų maratoną.

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Gerą komediją rodo 20,30 per 6-ą kanalą "Rezidentai", net šiandien prisijuokiau.

xxxxxxxxxxxxxxxx

Apie Braziliją vasarą kalbėjo profesorė , kuri domisi alternatyviu gydymu.Jos manymu efektas pasiekiamas per žmogaus tikėjimą.
Bet kiek aš suprantu , ta įtaiga turi būti pakartotinė.Gal ten ir energetika pakraunama, bet tai irgi negali būti vienkartinis seansas.
Tarp kitko Dievas Džonas eina pas gydytojus, tai jis pasakė Lietuvos žurnalistams, kad nedaug turi laiko, turi sveikatos problemų ir jo laukia vizitas pas gydytoją.

Mano nuomone per remisiją galima važiuoti visur, kur tik tiki , kad bus geriau, bet prieš tai reikia praeiti gydymo kursą.

Iki
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 15, 22:13)
.Žinau, kad nieko nežinau.
.

Aš taip pat. Spalio 21 paskirta KT, pirmą kartą turėsiu KT, dar nėra man jos skyrę išvis.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 09 15, 22:25)
Aš taip pat. Spalio 21 paskirta KT, pirmą kartą turėsiu KT, dar nėra man jos skyrę išvis.

Aš jau skaičių pamečiau kiek kartų gavau.
Atsakyti
labas rytas,
nesenai paskambino gydytojos onkologės sesutė, ir pasakė, kad rytoj yra vieta KT vietoj spalio 21. Taigi, ryt važiuoju. Sakykite, kam yra darę, ar reikia kaip pasiruošt KT - jai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 16 rugsėjo 2010 - 08:21
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 15, 23:13)
Manau, kad tai akimirkos impulsas.O adis aplamai visas chemo labai sunkiai pakeldavo, net tas chemo kurioms kitoms moterims nesukeldavo didelių problemų.Tai užteko proto išsirinkti pačius baisiausius jos negalavimus.Tau dar ne 80 metų ir dar neaplankei ne tik Paryžiaus , bet ir dar daug nuostabių miestų.O aplamai už tokias mintis neturi kas kailį iškarštų.
xxxxxxxxxxxxxxxxx

Sveikas žmogus -tai blogai ištirtas ligonis.
Šiandien visą dieną praleidau Klinikose, gydymo variantų nuo stebėjimo iki operacijos ir chemo.Žinau, kad nieko nežinau.Tęsiu toliau konsultacijų maratoną.

xxxxxxxxxxxxxxxx
Mano nuomone per remisiją galima važiuoti visur, kur tik tiki , kad bus geriau, bet prieš tai reikia praeiti gydymo kursą.

Iki

Labas NE ligoniukės

GABIJA, Tu kaip ekstrasensė. Vakar pasidariau širdies echoskopiją, ji visiškai nepažeista, tad jokių kliūčių įsidėti PORTĄ ir priimti paskirtą Novelbine.

Konsultacijų maratonas ko gero labiau nervus ištampo, nei paskirtas gydymas. GABIJA, laikykis!
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 09 16, 10:20)
labas rytas,
nesenai paskambino gydytojos onkologės sesutė, ir pasakė, kad rytoj yra vieta KT vietoj spalio 21. Taigi, ryt važiuoju. Sakykite, kam yra darę, ar reikia kaip pasiruošt KT - jai?

arūnėle man yra darę du kartus. Turi nuvažiuoti bent pusvalandžiu ankšiau, nes turės įvesti kateterį tau į veną. Dėl valgymo tai nepamenu, man rodos, kad neperspėjo, jog turėčiau nevalgiusi būti. Procedūra visiškai neskausminga, tad nebijok. Jei pilvo KT - tai reikės prieš lėtai skysčio duoto išgerti. Linkiu ramiai laukti atsakymo. Viskas išsispręs ir bus ramiau. BUS VISKAS GERAIIIIII ! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Patricija 4u.gif Sėkmės ir tau 4u.gif ir Gabijai 4u.gif , ir Rasytei 4u.gif , ... visoms .
Atsakyti

KT darant reikia skysčius gerti jei daroma pilvo ertmės nuotrauka.Prieš geriant skysčius reikia nubėgti į tuliką , o po to jau kentėti iki padarys KT.Neišsigąsk , kai leis kontrastą.Užkaista pilvo apačia ir atrodo, kad prisiūsinai į kelnes.Dabar net paketą atsargai įsidedu, nes pūslė būna perpildyta, bet dar nieko tokio neatsitiko.
Aš nusipirkau sportinę glaustinukę, tai einu be liemenuko, tada nereikia nusirenginėti, guli su megztiniu.Nes liemenukas turi lankus , metalinius kabliukus.
Vienam kartui, ypač dabar kai jau prisirengiame megztinių , eik be liemenuko, nes 70 Lt glaustinukei gaila išmesti, jei nežadi sportuoti.Šeip tai ji prilaiko krūtinę.

Įkalk uspokojonsų, nes nervų lastelės neatsistato.Viskas bus gerai , sėkmės.
Atsakyti
Siandien apie puse astuoniu vakaro gavau kibira geru grybu, gal tik kokius tris ismeciau dalinai pakirmijusius, triusiau iki 22val. Jau noriu miego, laboooooss!
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 17, 00:10)
Siandien apie puse astuoniu vakaro gavau kibira geru grybu, gal tik kokius tris ismeciau dalinai pakirmijusius, triusiau iki 22val. Jau noriu miego, laboooooss!

As tu grybu gaunu reguliariai lotuliukas.gif Va ir siandien vyras parteme laaaabai daug,jeigu kibirais,tai kokius trys g.gif Siandien tai vovieruskes ir ...pamirsau,ar nezinojau,kaip lietuviskai vadinasi,o rusiskai "opiata"..o pries tai buvo vien baravikai...Saldytuvo kamera jau pilna,ir sudytu grybu pilna doh.gif Jau pavargau tos grybus tvarkyti doh.gif Bet sekmadieni jau isvaziuoja vyras,tai daugiau nenes grybu biggrin.gif

arune ,kumstukai suspausti 4u.gif Man KT dare daug kartu,jau nepamenu,gal 6-7,nieko pries tai visiskai nereikejo daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 16 rugsėjo 2010 - 23:09
QUOTE(SVETA K. @ 2010 09 17, 01:06)
As tu grybu gaunu reguliariai lotuliukas.gif Va ir siandien vyras parteme laaaabai daug,jeigu kibirais,tai kokius trys g.gif Siandien tai vovieruskes ir ...pamirsau,ar nezinojau,kaip lietuviskai vadinasi,o rusiskai "opiata"..o pries tai buvo vien baravikai...Saldytuvo kamera jau pilna,ir sudytu grybu pilna doh.gif Jau pavargau tos grybus tvarkyti doh.gif Bet sekmadieni jau isvaziuoja vyras,tai daugiau nenes  grybu biggrin.gif

arune ,kumstukai suspausti 4u.gif Man KT dare daug kartu,jau nepamenu,gal 6-7,nieko pries tai visiskai nereikejo daryti

SVETA 4u.gif , tai tikiu, kad nusibodo grybus tvarkyti. Kaip Tavo mažajai Princesei sekas darželyje?

arune 4u.gif 4u.gif 4u.gif , te gydytojas mato Tavo kūnelį be pakitimų!!!!
Atsakyti