Mamytės neparsivežėm - kraujukas nusėdęs, tai gydytoja dar sakė palaikys, mat pora dienų neleido į pilvelį leukams pakelti. Tai palikom vėl. Gyvena kaip sanatorijoje - viena palatoje. Dieną ateina ligoniukių - pasilašina ir išvyksta. Tai mamytė ir pabendrauja ir pailsi. Nuotaikos jau ne tokios blogos. Dabar reikia vis stiprėti, nes visos chemijos sulašintos ir aiškų tikimės visko geriausio... Nusimato ir tyrimukai, bet tai sužinosime, kai išleis iš ligoninės - kada, kas ir kaip...
Na, o aš esu tokiame taške - nei paleista, nei pririšta. Negaliu sakyti, kad palengvėjo, negaliu sakyti, kad ir ojojojoj... Pažiūrėjo tą mano guzelį - navikas, atrodantis kaip nepiktybinis , fibroadenominis tratatam kažkas tokio - kiek spėjau perskaityti išraše, kol nuėjau pas gydytoją. Gydytoja sako, kad dar palauktume tris mėnesius ir tada pasidaryčiau vėl echoskopą, jei bent truputi didėja - tai operuoti. Siųlė ir šiandien pas chirurgą nuvesti, bet reikėjo dar pora valandų laukti, o man būtinai į darbelį reikėjo važiuoti - tai atsisakiau. Dar pradėjau galvoti, kad reikia čia pat pas atvažiuojantį papukų echoskopuotoją prisiregistruoti. Nieko nesakyti ir pažiūrėti, ką jis paporintų... Kartais atrodo, kad reikia išsioperuoti, o kartais atrodo , kad reikia pagerti kokio nors stipresnio augalėlio ar grybuko, pasitarus pvz. su Vaistininku... O dar kartais atrodo, kad galėsiu pati susitvarkyti su savo guziukais, kai vėl pradėsiu lankyti bioenergetiko seminarus (kuriuos pernai lankiau, bet nepilną kursą), ir pati išmoksiu kai ko - kad ir savygydos - ne tik kūno bet ir dvasios... Aš žinau, kaip man tai daryti, bet kaip Gabija sako - tai milžiniškas darbas pačiam su savimi - praktikuoti, praktikuoti, praktikuoti....
SVETA Tikiuosi, kad psichologas tikrai ką nors patars dėl dukrytės ir jūs rasit jai geriausią sprendimą...
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 12, 23:49)
Jau turiu pusę majonezo kibiriuko maxsiminių rutuliukų, radau rūsyje tokį skardinį lovelį , net nežinau kam jį vyras naudojo, tai dabar ridena tuos rutuliukus kaip velykinius kiaušinius .Garsas ...
Didysis mėgsta dažais terlioti.Šiandien nupirko dažų, kuriais rankomis dažo.Tai vaizdelis buvo
Šiandien visą vakarą varčiau tinklapius su biserio karoliukų papuošalais.Niekad negalvojau, kad yra tokių grožybių.
Didysis mėgsta dažais terlioti.Šiandien nupirko dažų, kuriais rankomis dažo.Tai vaizdelis buvo
Šiandien visą vakarą varčiau tinklapius su biserio karoliukų papuošalais.Niekad negalvojau, kad yra tokių grožybių.
Tai žaidimą su rutuliukais sugalvojo , aiškų močiutė... O leisti vaikams piešti ir paterlioti ant sienų , labai gera iškrova jiems - tai ne kokia popieriaus skiautelė, kur pabraukei brūkšnelį ir jau pilnas....
O apie tokius papuošalus ir karoliukus nesu girdėjusi, reikės pasidomėti...Kai ką nors padarysi , Gabija, o aš tikrai žinau, kad padarysi - prašau ir mus padžiuginti.
Laikau kumštukus...
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 13, 21:20)
Rytoj vaziuoju i Kauno onkoligonine pas gydytoja be talono. Pasiskambinau sesutei ir paprasiau, kad paklaustu ar mane priims be talono. Juk talonas tik spalio 11 d., o man jau siek tiek daros neramu, kad neaisku ka su manim nutars daryti, o spalio 15 d. juk TURIU i Paryziu skristi.
Laikysiu ir aš už tave kumštelius . Kad viskas tau susidėliotų, kaip tau reikalinga...
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 09 13, 09:11)
mano dukriukas žaidė, žaidžia ir žais dar ilgai, man atrodo, su lėlėmis. Ji pas mane tokia "natūralistė", - jokių kompų, tokio TV, tik lėlytės, - su jom vyksta vaidinimai, šokių konkursai, gimtadieniai kasdien vis kitos lėlės, ir t.t. Kartais, kai lėlių vaikinų pritrūksta, tai ir Perlas juo pabūna Kompe turime visokių žaidimų mergaitiškų, kur galima aprengti, makiažus padaryti, ir pan., ..., ne, tai ne jai - truputį pažaidžia ir eina prie savo lėlyčių.
:hihihi:Kaip džiugu, kad vaikai dar žaidžia lėlėmis ir meškučiais, bet man , kaip bendraujančiai su daug vaikučių įvairaus amžiaus, labai aiškiai matosi, kad su kiekvienais metais tokių perliukų - vaikų vis mažiau...kažkur pradingsta vaikų vaikystė... o gal ir aš jau senstu... Et...