Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 10, 16:54)
Labas
Grįžau visa radio aktyvi.Buvau Kauno onkologiniame Panemunėje.Buvau ten prieš 10 metų, tai dabar labai pažanga, prašviesėje, remontai daromi ir žmonių ne tiek daug kaip Klinikose.Labai paslaugūs darbuotojai.Nenusisekė su kateterio įstatymu.Gerai, kad dalį kontrasto pradėjo įleido ne kaip Klinikose iš kito kabineto per dozatorių  , o šalia , tai iš karto pamatė kaip vena pučiasi , o ir aš cypti pradėjau.Būtų buvę venai ir rankai basta.Dūrė į kitą veną.Venų tamprumui , sakė yra vaistai, reiks sužinoti kokie, o tai dabar trūksta nuo sudeginimo.
Atsakymas gal antradienį į Klininkas parkeliaus.Oi kaip nekenčiu laukimo. schmoll.gif

Gabija 4u.gif - linkiu tik tau geriausių atsakymų... labai labai linkiu... wub.gif

O trijų metų... gal ir būtume buvę kitokie - bet pasirinkimo nebuvo. Viskas vienas iš vieno - tai toks tas mūsų ir skonis buvo... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 09 10, 09:31)
Lauko jau nebenori  schmoll.gif  Išmaudėm, dabar vėl toks baltas... Jau valgo, matyt, į gerąją pusę eina.
Miega kiaurą dieną, panašiai, kaip šis:
user posted image

hihihi.gif Tikriausiai lauko ir nebenorės... Kaži, kur jis buvo, ką veikė? g.gif Labai įdomu būtų žinoti. Labai džiugu, kad atsigavo katiniukas...

Rytoj vėl į mišką žadam važiuoti - ir tetuką pasiimsim, nes jis didelis grybininkas, o kai mamytė namučiuose būdavo , nepalikdavo jos vienos, nors ir mamytė sakė, kad važiuotų...Visada atsisakydavo šio malonumo, o rytoj puiki proga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 11 rugsėjo 2010 - 19:31
Labutis visoms pavėsinės gyventojoms... 4u.gif 4u.gif
Mes jau vėl prisigrybavom... Tetukas linksmas - 2 metus miške nebuvo. Ir diena nuostabi. Kaip ir kiekviena... Rytoj mamytę parsivešime iš ligoninės. Ir vėl bus puiki diena. Teikiuosi geriausiam - tikrinsiu rytoj echoskopu papuką...

Na, stipravokit visos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 12, 18:15)
Labutis visoms  pavėsinės gyventojoms... 4u.gif  4u.gif
Mes jau vėl prisigrybavom... Tetukas linksmas - 2 metus miške nebuvo. Ir diena nuostabi. Kaip ir kiekviena... Rytoj mamytę parsivešime iš ligoninės. Ir vėl bus puiki diena. Teikiuosi geriausiam - tikrinsiu rytoj echoskopu papuką...

Na, stipravokit visos.  thumbup.gif

Labas
Šaunu, kad taip smagiai grybavote.Tėvukams tikrai ryt bus šventė.Geriausi vaikai neatstos jų tarpusavio bendravimo.Tai lyg į vieną kamieną suaugusių medžių ryšys.
Aš dar vis bijau eiti į mišką dėl encifalitinių erkių, nes mūsų miške jų yra.Kaimynas per jas dabar turi 2-ą grupę.
Išleidau savo jaunimą.Atšventėm vyro gimtadienį sava šeima.Diena tikrai puiki.Kepėm šašlykus ir valgėme lauke pavėsinėje.
Laukiu savo "fotkės"/tiksliau diskelio/ antradienį.Ryt dar neatveš į Klinikas.Bandysiu pasiskambinti .Kad taip galėtum išsiburti ... blink.gif
Geros savaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 12, 18:15)
Ir diena nuostabi. Kaip ir kiekviena... Rytoj mamytę parsivešime iš ligoninės. Ir vėl bus puiki diena. Teikiuosi geriausiam - tikrinsiu rytoj echoskopu papuką...

Tikrai reikia sau teigti, kad bus gerai, bus gerai... Anam skyrely jau baigiam uždusti nuo netekčių... Nėra lengva tą nusipurtyti.

Pavydžiu tau grybavimo. Man irgi labai patinka. Bet dukriukas mano uodegiukas, vis iš paskos pėda į pėdą mina miške, tai nelabai ir pagrybausi. Na, tik miške pasivaikščiot.

Gabija, sėkmės tau antradienį! Palankių žinių.

Aš antradienį taip pat važiuoju eilinei. Net nžn., ką bedarys. Gal tik pokalbis.

Rasų lanka, kumštukus spaudžiu jau rytoj ryte. Turi būt gerai!
Atsakyti
Ačiū, Mergaitės 4u.gif
Dėl tų erkių - encifalitinių ir kitokių yra visoje Lietuvoje. Vyro brolio dukrelė irgi parsinešė erkę, pažaidusi su draugais kieme beveik miesto centre, kur žolės beveik nėra ir teauga keli medžiai... Bet , aiškų, geriau nerizikuoti. Jei aš būčiau ne aš - tikriausiai irgi neičiau... blush2.gif Na, nežinau kaip čia su manim yra...

Arūniuk 4u.gif ir aš laikysiu kumštelius už tave. Man toks klausimėlis iškyla laikas nuo laiko... Ar tavo dukrytė dar žaidžia su lėlėmis? Ar meškučiais? Dabar pažiūriu, kad daug tokio amžiaus vaikų visai kiti interesai...O aš vaikystėje visai mažai lėlių turėjau. Labiau mylėjau minkštus meškiukus, šuniukus, drambliukus....Pražaidžiau iki ... blush2.gif ...metų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 12 rugsėjo 2010 - 19:10
Sveikutes!

Pradzioje zinutes noriu visoms GABIJAI, arunei ir rasu lankai, palinketi kuo geriausiu tyrimu atsakymu.
Penktadieni bbuvo sv.Misios uz a.a. teti, isejusi pries 7 metus, mamyte mirusia pries 2 su trupuciu metu. Kazkodel as vis sapnuoju abu tevelius. Praeita nakti sapnavau, kad tetis sako, jog pataisyciau lovoje patalyne, tiek jis ten susikuites, pagalve mazyte, paklode taip pat neuzdengia lovos krastus...mamma gretimoje lovoje gulejo.
Vakar per diena neveik visa pratysojau lovoje, nieks neatejo aplankyti, tai taip isimeciau i tingini ir beveik per diena pramiegojau. Siandien jau i baznycia issiruosiau. Po ligonines pirma sekmadieni. Praeitus du dar taip nusprendusi buvau, jog dar nevisai stipri smile.gif
Sona desinyji vis dar paskaudena kai pasijudini. Ramybes busenoj nebejsuciu jokio skausmo.
Siaip tai man nepatinka sis laikmetis, kai namuos darosi vesu ir dregna, kai nera sildymo. Man namuose turi buti apie 25 laipsniai silumos. Esu siltnamine biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo šios savaitės pradžia visoms įtempta.Taigi laikom viena už kitą kumštukus ir viskas bus gerai.
Rasele, tikrai tau nieko naujo naujo tas echoskopas neras.
Arūne sėkmės tau.
Kovokim kaip mūsų krepšininkai.Niekas nesitikėjo tokios pergalės , o štai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaune sakė ir fejerverkus šaudo.Net pas mus kaime mašinos signalino gal pusvalandį.

Todėl kai gausim gerus atsakymus , nusiperkam ir iššaunam savo pergalei fejerverką.

O pliušiniai žaislai man atrodo kūriami suaugusiems .Retas vaikas su jais žaidžia.Dukra kai augo žaidė su puodais , dangčiais.Lėlių nevertino visiškai.
Anūkai burzgina mašinėles, mėgsta supynes ir filmukus.Deja tai negerai, bet išeitis , kada reikia pasidaryti pietus.
Jau turiu pusę majonezo kibiriuko maxsiminių rutuliukų, radau rūsyje tokį skardinį lovelį , net nežinau kam jį vyras naudojo, tai dabar ridena tuos rutuliukus kaip velykinius kiaušinius .Garsas ... doh.gif doh.gif doh.gif
Didysis mėgsta dažais terlioti.Šiandien nupirko dažų, kuriais rankomis dažo.Tai vaizdelis buvo thumbup.gif
Šiandien visą vakarą varčiau tinklapius su biserio karoliukų papuošalais.Niekad negalvojau, kad yra tokių grožybių.

Iki
Atsakyti
Mergaites ,jums visoms geru rezultatu 4u.gif Kaip visada laikysiu kumstukus 4u.gif

rasu lanka ,nors ne manes klausiai...mano dukryte su lelem isvis nezeidzia,o daugiausiai su minkstais,turi ju laaabai daug biggrin.gif meskuciu,zuikiu,eziuku,parsiuku,suniuku ir t.t. biggrin.gif Ir kiti dar ka nors sako,dainuoja,net uzraso kaip diktofonas...o neseniai vyro draugas grizes is juros padovanojo jai suniuka krepselyje,kuris loja ,uzmiega ir net knarkia biggrin.gif

Diena tikrai siandien nuostabi wub.gif Labai grazus oras ,ir mes kepem saslykus,buvom sode su draugais..uz poros dienu vyras isplauks jau i jura verysad.gif

O rytoj vel i darzeli doh.gif Si karta eis su mociute unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 13 rugsėjo 2010 - 00:02
Labas rytas smile.gif
mano dukriukas žaidė, žaidžia ir žais dar ilgai, man atrodo, su lėlėmis. Ji pas mane tokia "natūralistė", - jokių kompų, tokio TV, tik lėlytės, - su jom vyksta vaidinimai, šokių konkursai, gimtadieniai kasdien vis kitos lėlės, ir t.t. Kartais, kai lėlių vaikinų pritrūksta, tai ir Perlas juo pabūna hihihi.gif Kompe turime visokių žaidimų mergaitiškų, kur galima aprengti, makiažus padaryti, ir pan., ..., ne, tai ne jai - truputį pažaidžia ir eina prie savo lėlyčių.

Sveta, kaip tavo dukriuko darželio reikalai? g.gif

Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 12, 22:49)
Didysis mėgsta dažais terlioti.Šiandien nupirko dažų, kuriais rankomis dažo.Tai vaizdelis buvo  thumbup.gif

Gera idėja yra tapeto antrą pusę prie sienos per visą sieną pridėti, ir leisti vaikams tapšnoti, piešti, kiek širdis nori. Per savo vaiko gimtadienį kažkada taip dariau, buvo labai smagu jiems. Po to nuimi, ir viskas švaru lieka.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 09 13, 08:11)
Labas rytas  smile.gif

Gera idėja yra tapeto antrą pusę prie sienos per visą sieną pridėti, ir leisti vaikams tapšnoti, piešti, kiek širdis nori. Per savo vaiko gimtadienį kažkada taip dariau, buvo labai smagu jiems. Po to nuimi, ir viskas švaru lieka.

Labas rytas
Kano onkologiniame Panemunėje, ėjau ilgu kolidoriumi, tai visa siena nukabinėta paveikslais vos ne per visą sienos aukštį.Išpiešta spalvotomis dėmėmis antra tapeto pusė.Galvojau , kad meno mokyklos vaikų modernistiniai darbai.Pasižiūriu mažytį autorinį lapuką, gi 3-jų metų vaikų darželio vaikučių darbeliai thumbup.gif .Aišku auklėtojos padėjo.Niūri siena tiesiog įgavo gybybę.Nesugalvojau nors su fotiku nufotografuoti.
Iki
Atsakyti
Na, kaip mergaites su atsakymais esate patenkintos?

Rytoj vaziuoju i Kauno onkoligonine pas gydytoja be talono. Pasiskambinau sesutei ir paprasiau, kad paklaustu ar mane priims be talono. Juk talonas tik spalio 11 d., o man jau siek tiek daros neramu, kad neaisku ka su manim nutars daryti, o spalio 15 d. juk TURIU i Paryziu skristi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 09 13, 09:11)
Sveta, kaip tavo dukriuko darželio reikalai?  g.gif

Ai,nelabai verysad.gif Nieko gero tikrai,bunam kartu puse dienos ir iseinam,jau ejo ir su teciu,ir su mociute-tas pats...treciadieni nueisim pas psichologa...gal ka patars , siaip jau manau kad neiseis mums lankyti darzelio,nebent ivyks stebuklas ir pripras ji smile.gif

Kaip jusu rezultatai,mergaites?
Atsakyti