QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 10, 16:54)
Labas
Grįžau visa radio aktyvi.Buvau Kauno onkologiniame Panemunėje.Buvau ten prieš 10 metų, tai dabar labai pažanga, prašviesėje, remontai daromi ir žmonių ne tiek daug kaip Klinikose.Labai paslaugūs darbuotojai.Nenusisekė su kateterio įstatymu.Gerai, kad dalį kontrasto pradėjo įleido ne kaip Klinikose iš kito kabineto per dozatorių , o šalia , tai iš karto pamatė kaip vena pučiasi , o ir aš cypti pradėjau.Būtų buvę venai ir rankai basta.Dūrė į kitą veną.Venų tamprumui , sakė yra vaistai, reiks sužinoti kokie, o tai dabar trūksta nuo sudeginimo.
Atsakymas gal antradienį į Klininkas parkeliaus.Oi kaip nekenčiu laukimo.
Grįžau visa radio aktyvi.Buvau Kauno onkologiniame Panemunėje.Buvau ten prieš 10 metų, tai dabar labai pažanga, prašviesėje, remontai daromi ir žmonių ne tiek daug kaip Klinikose.Labai paslaugūs darbuotojai.Nenusisekė su kateterio įstatymu.Gerai, kad dalį kontrasto pradėjo įleido ne kaip Klinikose iš kito kabineto per dozatorių , o šalia , tai iš karto pamatė kaip vena pučiasi , o ir aš cypti pradėjau.Būtų buvę venai ir rankai basta.Dūrė į kitą veną.Venų tamprumui , sakė yra vaistai, reiks sužinoti kokie, o tai dabar trūksta nuo sudeginimo.
Atsakymas gal antradienį į Klininkas parkeliaus.Oi kaip nekenčiu laukimo.
Gabija - linkiu tik tau geriausių atsakymų... labai labai linkiu...
O trijų metų... gal ir būtume buvę kitokie - bet pasirinkimo nebuvo. Viskas vienas iš vieno - tai toks tas mūsų ir skonis buvo...
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 09 10, 09:31)
Lauko jau nebenori Išmaudėm, dabar vėl toks baltas... Jau valgo, matyt, į gerąją pusę eina.
Miega kiaurą dieną, panašiai, kaip šis:
Miega kiaurą dieną, panašiai, kaip šis:
Tikriausiai lauko ir nebenorės... Kaži, kur jis buvo, ką veikė? Labai įdomu būtų žinoti. Labai džiugu, kad atsigavo katiniukas...
Rytoj vėl į mišką žadam važiuoti - ir tetuką pasiimsim, nes jis didelis grybininkas, o kai mamytė namučiuose būdavo , nepalikdavo jos vienos, nors ir mamytė sakė, kad važiuotų...Visada atsisakydavo šio malonumo, o rytoj puiki proga...