Sveikutės , mieliausios Mergaitės .
Buvau išsiskyrusi su kompu. Išleidom į pensiją... Atrodė, kad namie trūksta šeimos nario... Dabar turiu gerą didelį didžiulį monitorių - įtariu tokį pat, kaip Gabija.
Veltui tas dieneles laiko neleidau - po mišką laksčiau, ir Gabijos nepamiršau - štai tavo akims peno iš miško gėrybių asortimento...
Ir mamytė laikėsi savaitgalį puikiai ( na, gal per drąsiai pasakiau , bet geriausiai iš visų dienų) . O šiandien esame po paskutinės chemijos. Gydytojų priežiūroje. Tiesiog sakė, pastiprinsim, pastebėsim, palašinsim vandenukų. Liekame laukti geriausio. Mamytė šypsojosi, jau nemažai valgė ir apie tai , kad turi ištverti šią chemiją kalba.
O man - o čia čia, o pa pa - į mokyklėlę. Karštos dienos, nes aš turiu vaikučių , kurie pirmus metus lanko - nuo 7 iki 17 metukų. Tai kaip žąsis žąsiukus juos skirstau, rūšiuoju pagal amžių ir kitus parametrus...
Na, o čia visoms , Mergaitėms dovanėlė iš miško. Būkit gražios, sveikos ir drūtos, kaip šis raudonikis...
Patricija, taip noriu ir linkiu, kad Jūsų su sūnum keliai po teismus kuo greičiau pasibaigtų ir Jūs galėtumėte ramiau atsikvėpti...
Rasele,
kaip gražiai grybavai.Raudonikis , kaip studijoje, net apšvietimas padarytas.Galima rėmintis, ant sienos triptikas būtų.
Džiaugiuosi, kad pas tave atokvėpis, mamai geriau.Duok Dieve , kad jis būtų kuo ilgesnis.
Patricija,
teisybė vaikšto kažkur pakampiais, nes akys užrištos.Vis tiek turėtų kažkada išsispręsti.
Aš atrodo roto virusą ar kokią kitą infekciją vakar pasigriebiau, nes žentas vėmė ir skrandį skauda, o aš pusę paros net smektos negalėjau išgerti.Viską po poros minučių išvemdavau.Naktelė buvo kaip po šeštos chemo.Šiandien beveik lovos režime.Net, kaip Raselė sako su šeimos nariu kompu ,negalėjau, per skrandžio skausmą pasėdėti.Tik į pavakarę apsiramino.
Už tai lietuviškų serialų po seriją pažiūrėjau.Jau nebe pirmos serijos, bet gal kur Irūna vaidina reiks pasižiūrėti.Nesudėtinga siužetą ir nemačius atkurti.
Maximoje nusipirkau žurnalą "Vėriniai" , kiek ten paslapčių sužinojau.Yra ir knyga, bet labai brangi.
Dabar marčiai pradėjau gimtadieniui verti dovaną.
Iki
kaip gražiai grybavai.Raudonikis , kaip studijoje, net apšvietimas padarytas.Galima rėmintis, ant sienos triptikas būtų.
Džiaugiuosi, kad pas tave atokvėpis, mamai geriau.Duok Dieve , kad jis būtų kuo ilgesnis.
Patricija,
teisybė vaikšto kažkur pakampiais, nes akys užrištos.Vis tiek turėtų kažkada išsispręsti.
Aš atrodo roto virusą ar kokią kitą infekciją vakar pasigriebiau, nes žentas vėmė ir skrandį skauda, o aš pusę paros net smektos negalėjau išgerti.Viską po poros minučių išvemdavau.Naktelė buvo kaip po šeštos chemo.Šiandien beveik lovos režime.Net, kaip Raselė sako su šeimos nariu kompu ,negalėjau, per skrandžio skausmą pasėdėti.Tik į pavakarę apsiramino.
Už tai lietuviškų serialų po seriją pažiūrėjau.Jau nebe pirmos serijos, bet gal kur Irūna vaidina reiks pasižiūrėti.Nesudėtinga siužetą ir nemačius atkurti.
Maximoje nusipirkau žurnalą "Vėriniai" , kiek ten paslapčių sužinojau.Yra ir knyga, bet labai brangi.
Iki
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 06, 23:27)
Rasele,
Iki
Iki
Raudonikio apšvietimą padarė gamta. Aš ne prie ko... Jis tik augo tamsiame eglynėlyje - na, tokiame šabakštyne, bet jo grožiui tai visiškai nepamaišė...
Na, kartais gerai ir kokį serialą paspoksoti - taip sakant, atsijungti nuo rutinos ir pažiūrėti "kaip kiti gyvena"
O dėl pilvelių jūsų šeimos tikrai apmaudu... Gal ką ne tą užvalgėt? Juk kiti šeimos nariai sveiki? Būkit stiprūs. Lauksime naujo vėrinuko foto. Kažkodėl man atrodo, kad tapybos kloniai užleisti ir teptukai atostogauja jau senai?
labai gražūs tavo grybukai, Rasų lanka! Ir aš, ir aš buvau grybauti ! Aš ir trys vaikai. Tai tas grybavimas buvo daugiau pažaidimas - vaikai pagalius drožė, o aš aplink mašiną grybavau. Pusė litro vien baravykų išviriau ir uždariau į stiklainį, ir nunešim savo mylimai auklytei . Labai patiko miške, jau ruošėmės ir šią savaitę vykt, bet entuziazmas dingo, kai grįžę radom pas 2 vaikus erkių
Gabija, užjaučiu dėl apsirgimo. Gal tikrai Rota, jei žentas tuo pačiu apsirgęs.
Mano kačiukas buvo išėjęs "gastrolių", negrįžo naktį namo palaidūnas , o šį rytą parėjo visas peklinas - uodega ir nugara juoda - ir dar vemia... Matyt, bus kažkur pasivaišinęs Žiūrėsim, kaip toliau čia bus.
Gabija, užjaučiu dėl apsirgimo. Gal tikrai Rota, jei žentas tuo pačiu apsirgęs.
Mano kačiukas buvo išėjęs "gastrolių", negrįžo naktį namo palaidūnas , o šį rytą parėjo visas peklinas - uodega ir nugara juoda - ir dar vemia... Matyt, bus kažkur pasivaišinęs Žiūrėsim, kaip toliau čia bus.
QUOTE(arune @ 2010 09 07, 12:39)
Jei gali parodyk veterinoriui, o jei ne tai, paskaičiuok kiek pagal vaiko dozę ir svorį , kiek proporcingai katinuko svoriui ,atskelti tabletės ir jei ėda , tai su mėsyte, jei ne su vandeniu sugirdyk nošpos, mezim forte ir antibiotikų.Neaišku kokį užkratą suėdė.
Čia radau forumuose pasisakymus.
Duok CERUCAL pusė tabletėlės, pasodink ant bado dietos kelioms dienoms, gerti tik virintas vanduo. jei nepraeis marš pas veterinarą
Vemia, nes taip pravalomas skrandis. Tam gyvūnai ir ėda žolę. Kogero labai dažnas toks vėmimas gal ir nėra gerai-visgi skrandis, gleivinė yra dirginami. Bet retkarčiais pravalyti skrandį tikrai naudinga. Savo katei kartas nuo karto atnešu žolės iš lauko. Jei atnešu nedaug-tada suėdus nevemia. Jei suėda daugiau-tada jau išvemia.
Skaičiau, kad kailį išsilaižydami gali plaukų per daug prisilaižyti, kad net kamčiai susidaro.Po to vemia, o jusiškis jei buvo nešvarus , tai gal dar ir mikrobų prisilaižė.
Aš dar šiandien vaikštau su išsikrovusiomis batareikomis.3 kg nukritau.Dabar tik sultinio išgėriau, o tai džiuvėsius graužiau.Viskas fe...
Tai kur mūsų mieloji GABIJA dingo? Kaip šiandien sveikatėlė? Neramu net, kad tiek laiko nemačiau.
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 09, 13:47)
Tai kur mūsų mieloji GABIJA dingo? Kaip šiandien sveikatėlė? Neramu net, kad tiek laiko nemačiau.
Labas
Šiandien labai gyva.Tik turiu gaišintoją.Tai yra dukters vaikutį.Dukra visą savaitę vaikšto su temperatūra- gerklės uždegimas, bet jau geria antibiotikus,o temperatūra vis iki 38 šoka.Tai šiandien ,kai pati atsigavausi, pasiėmiau anūką.Kažkaip sutapo , kad savaitgalis ir savaitės pradžia visiems sergama.
Abu popiečio po 3 val numigom, o jis dar pašnekėjo ir vėl nulūžo.
iki
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 09, 20:06)
Labas
Šiandien labai gyva.Tik turiu gaišintoją.Tai yra dukters vaikutį.
Šiandien labai gyva.Tik turiu gaišintoją.Tai yra dukters vaikutį.
Linkiu ir dukrai kuo greičiau pasveikti. Kažkokie virusiukai plaukioja , nes ir mano vyro mama laaaabai sloguoja ir gerklę skauda...
Arūne , kaip tavo katiniukas laikosi? Labai apmaudu...
Mes tai katinėliui savo irgi žolių nešame iš pievos. Pavasarį anksti pirmą žolytę (nežinau ,kap vadinasi - auga tokiais kuokšteliais - labai sultinga), o vasarą - motiejukus. Tai katinuko delikatesas - niam, niam, niam... Motiejukų prirenku ir žiemai - juos surišu šluotelėmis ir kai sudžiūsta pamerkiu sausai į indą ir pastatau ant žemės, tai jis ir doroja juos, kai tik nori. Pavasarį vieni stagarai belieka...
O į mišką reikia labai gerai apsirengti, ir visokiais "smirdaliukais" nuo erkių prisipurkšti...
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 09, 22:15)
Mes tai katinėliui savo irgi žolių nešame iš pievos. Pavasarį anksti pirmą žolytę (nežinau ,kap vadinasi - auga tokiais kuokšteliais - labai sultinga), o vasarą - motiejukus. Tai katinuko delikatesas - niam, niam, niam...
Nežinojau apie žoles, ir kad tai katinų delikatesas... Manojo Perlo delikatesas - Kitekat guliašas Vieną kartą paragavęs - nebegali sustoti, ... stovi prie šaldytuvo (žino, kad ten padėta), ir vaitoja, kad duotumėm. Reiks žolytėm pavaišinti.
Lauko jau nebenori Išmaudėm, dabar vėl toks baltas... Jau valgo, matyt, į gerąją pusę eina.
Miega kiaurą dieną, panašiai, kaip šis:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 09, 20:06)
Labas
Šiandien labai gyva.Tik turiu gaišintoją.Tai yra dukters vaikutį.Dukra visą savaitę vaikšto su temperatūra- gerklės uždegimas, bet jau geria antibiotikus,o temperatūra vis iki 38 šoka.Tai šiandien ,kai pati atsigavausi, pasiėmiau anūką.Kažkaip sutapo , kad savaitgalis ir savaitės pradžia visiems sergama.
iki
iki
Tai džiugu, kad viskas gerai. Ar ne šiandien GABIJA esi tyrinėjama?
Užsiregistravau į onkologijos ligoninę Kaune spalio 11 d. Ilgokai laukti. Reikėjo ankščiau gal registruotis. Po operacijos bus praėję jau du mėnesiai. Laikas bėga šuoliais. O spalio 15 d. į Paryžių
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 09 10, 09:31)
Nežinojau apie žoles, ir kad tai katinų delikatesas... Manojo Perlo delikatesas - Kitekat guliašas Vieną kartą paragavęs - nebegali sustoti, ... stovi prie šaldytuvo (žino, kad ten padėta), ir vaitoja, kad duotumėm. Reiks žolytėm pavaišinti.
Lauko jau nebenori Išmaudėm, dabar vėl toks baltas... Jau valgo, matyt, į gerąją pusę eina.
arūnėle, gražus TAVo katinėlis baltasis, mačiau nuotraukytese .
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 09, 23:15)
O į mišką reikia labai gerai apsirengti, ir visokiais "smirdaliukais" nuo erkių prisipurkšti...
rasų lanka, bijau į mišką eiti, bijau erkių. taip ir sako, jei bijai vilko, neik į mišką. Grybų truputį Kūčioms pirkau turguje.
Labas
Grįžau visa radio aktyvi.Buvau Kauno onkologiniame Panemunėje.Buvau ten prieš 10 metų, tai dabar labai pažanga, prašviesėje, remontai daromi ir žmonių ne tiek daug kaip Klinikose.Labai paslaugūs darbuotojai.Nenusisekė su kateterio įstatymu.Gerai, kad dalį kontrasto pradėjo įleido ne kaip Klinikose iš kito kabineto per dozatorių , o šalia , tai iš karto pamatė kaip vena pučiasi , o ir aš cypti pradėjau.Būtų buvę venai ir rankai basta.Dūrė į kitą veną.Venų tamprumui , sakė yra vaistai, reiks sužinoti kokie, o tai dabar trūksta nuo sudeginimo.
Atsakymas gal antradienį į Klininkas parkeliaus.Oi kaip nekenčiu laukimo.
Vyras su trimečiu grįždami guminukus pirko, tai vaikis išsirinko juodus, padas raudonas , su voratinkliais ir pirato žeklu -kaukuolėmis ir sukryžiuotais kaulais.
Kiti netiko.Tai štai ar mes 3-jų metų turėjome skonį ir nuomonę ką rengtis? Nepamenu.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 10, 13:12)
Tai džiugu, kad viskas gerai. Ar ne šiandien GABIJA esi tyrinėjama?
Užsiregistravau į onkologijos ligoninę Kaune spalio 11 d. Ilgokai laukti. Reikėjo ankščiau gal registruotis. Po operacijos bus praėję jau du mėnesiai. Laikas bėga šuoliais. O spalio 15 d. į Paryžių
Papildyta:
Papildyta:
rasų lanka, bijau į mišką eiti, bijau erkių. taip ir sako, jei bijai vilko, neik į mišką. Grybų truputį Kūčioms pirkau turguje.
Papildyta:
Papildyta:
Gal susitartumėme susititikti , aišku dar visas mėnuo, bet mintį paduodu.Klinikose būsi ar į Panemunę važiuosi? Daud neplanuoju, kad kas nors kojos nepakištų.
O tai tu ne į Briuselį planavai? Nebesugaudysi tavęs.
Taip, Kauno onkologijos ligonineje dabar grazesne aplinka. Del susitikimo tiktai nieko pries. Treju metu mes nesirinkdavome kuo rengtis. I Paryziu bilietus nusipirkau dar birzelio men. Nuo spalio 15 iki 20, penkioms naktims. I Briuseli lapkricio rodos kad 24 d.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 10, 16:54)
Labas
Grįžau visa radio aktyvi.Buvau Kauno onkologiniame Panemunėje.Buvau ten prieš 10 metų, tai dabar labai pažanga, prašviesėje, remontai daromi ir žmonių ne tiek daug kaip Klinikose.Labai paslaugūs darbuotojai.Nenusisekė su kateterio įstatymu.Gerai, kad dalį kontrasto pradėjo įleido ne kaip Klinikose iš kito kabineto per dozatorių , o šalia , tai iš karto pamatė kaip vena pučiasi , o ir aš cypti pradėjau.Būtų buvę venai ir rankai basta.Dūrė į kitą veną.Venų tamprumui , sakė yra vaistai, reiks sužinoti kokie, o tai dabar trūksta nuo sudeginimo.
Vyras su trimečiu grįždami guminukus pirko, tai vaikis išsirinko juodus, padas raudonas , su voratinkliais ir pirato žeklu -kaukuolėmis ir sukryžiuotais kaulais.
Kiti netiko.Tai štai ar mes 3-jų metų turėjome skonį ir nuomonę ką rengtis? Nepamenu.
Papildyta:
Gal susitartumėme susititikti , aišku dar visas mėnuo, bet mintį paduodu.Klinikose būsi ar į Panemunę važiuosi? Daud neplanuoju, kad kas nors kojos nepakištų.
Papildyta: