Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

Štai nuorodėlė kaip reikėtų gerti vandenuką... Taip gal ir nedarysime, bet bent pasiskaitymui ir žinojimui... rolleyes.gif
Apie vandens gėrimą

Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 01, 17:10)
...Nebent , kad kiekvieną dieną mokausi gyventi kitaip...

Būtent... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes juk kasdieną mokomės kažko, jei ne naujo ko nors, tai iš klaidų - savo ar kitų...

Gabija 4u.gif , o iš tų nuorodėlių (rusiško puslapio) negalima sau įsirašyti ko nors? Ten tiek randu rolleyes.gif . Taip norėtųsi turėti kompaktinėje... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 rugsėjo 2010 - 22:00
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 01, 22:58)
Štai nuorodėlė kaip reikėtų gerti vandenuką... Taip gal ir nedarysime, bet bent pasiskaitymui ir žinojimui... rolleyes.gif
Apie vandens gėrimą
Papildyta:

Būtent... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Mes juk kasdieną mokomės kažko, jei ne naujo ko nors, tai iš klaidų - savo ar kitų...

Gabija 4u.gif , o iš tų nuorodėlių (rusiško puslapio) negalima sau įsirašyti ko nors? Ten tiek randu rolleyes.gif . Taip norėtųsi turėti kompaktinėje... rolleyes.gif

Kokį puslapį turi mintyje? Yra tinklapių iš kurių galima atsisiųsti.Iš Yotube atsisiunčiu, bet nei video , nei radio grotuvas nepriima, nors kompas rodo.Kiti tinklapiai leidžia atsisiųsti tik apmokėjus.Jei galima SMS paprasčiausia, o štai radau tinklapį, kur man labai patinkanti gydomoji muzika ir apmokėjimas kortele, reikia pateikti kortelės nr.Tiek dar aš jais nepasitikiu.
Ate
Atsakyti
TOBULA - reik išsirašyt ant sienos didelėm raidėm ir kiekvieną mielą dienelę skaityt,

Aš dėkoju:

savo žmonai

kuri vėl sako "šiandien vakarienei sasyskos" - bet ji šį vakarą namie, o ne kažkur su kitu

Savo vyrui

Kuris šį vakarą vėl kėpso ant sofos kaip didelė rudeninė bulvė - bet jis su manimi namie, o ne šlaistosi kur nors po barus

Savo paaugliams vaikams

Kurie ir vėl niurna, jog reiks plauti indus - bet jie su mumis namuose, užuot šlaistęsi po gatves.

MOKESČIAMS, KURIUOS MOKU

Nes tai reiškia, kad turiu darbą

Už betvarkę po vakarėlio, kurią reikės iškuopti

Nes tai reiškia, kad mane supo bičiuliai

Už truputį veržiančius drabužius

Nes tai reiškia, kad turiu pakankamai valgio

Už veją, kurią reikės nušienauti, už langus, kuriuos reikės išvalyti, už lataką, kurio kiaurymes reikės užtaisyti

Nes tai reiškia, kad aš turiu namus

Už visas dejones ir bambėjimus ant valdžios

Nes tai reiškia, kad šalyje yra žodžio laisvė

Už vietą mašinų stovėjimo aikštelės pakrašty

Nes tai reiškia, jog aš galiu vaikščioti ir esu laimingas, galėdamas susisiekti mašina

Už mano didžiulę sąskaitą už šildymą

Nes tai reiškia, jog man nešalta

Už močiutę, kuri bažnyčioje stovi man už nugaros ir giedodama pjauna pro šalį

Nes tai reškia, kad aš galiu girdėti

Už krūvą skalbinių, kuriuos reikės išlyginti

Nes tai reiškia, kad turiu kuo apsivilkti

Už nuovargį ir paskaudusius raumenis dienos pabaigoje

Nes tai reiškia, kad galėjau drūčiai padirbėti

Už žadintuvą, zirziantį kiekvieną ankstų rytą

Nes tai reiškia, kas esu gyvas

dėkoju žmonėms, su kuriais pašėlusiai leidžiu laiką,

Nes su jais smagu ir įdomu

ir galiausiai ačiū - už gausybę el. laiškų

Nes jie reiškia, kad daug bičiulių apie mane galvoja

Gerai gyvenk, dažnai juokis ir mylėki iš visos širdies!
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 02, 01:56)
Kokį puslapį turi mintyje?

Turiu šitą mintyje, kur visokių stebuklingų dalykų galima rasti... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif http://youryoga.org/...c/goodmusic.htm

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 09 02, 16:17)
TOBULA - reik išsirašyt ant sienos didelėm raidėm ir kiekvieną mielą dienelę skaityt,
Aš dėkoju:  .....

Ačiū, Gabija 4u.gif thumbup.gif Tu tikrai tobula.... Jau išsirašiau ir dėl savęs...
Atsakyti
Sveikos!
Na, neprisijungusi atidziai perskaiciau apie vandens gerima ir apie tai, kad kaip turime ismokti dziaugtis visu tuo ka turime.
Man grupe pratese atbuline data, t.y nuo rugpj 18d., i darba jau vakar ejau, esu labai laiminga ir dekinga Dievuliui ir visam Pasauliui, ir visiems artimiesiems, sesems bei draugams, visiems zmonems su kuriais nuosirdziai bendrauju per interneta forumuose, zmonems su kuriais bendrauju per skype.dabar esu labai laiminga, kad galiu eiti darba, kad jauciuos taip gerai...siandien ir uzvakar prikepiau praustbliudi biggrin.gif bulviniu blynu, kepiau dviejose keptuvese visa puse valandos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 02 rugsėjo 2010 - 19:44
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 02, 21:29)
Sveikos!
Na, neprisijungusi atidziai perskaiciau apie vandens gerima ir apie tai, kad kaip turime ismokti dziaugtis visu tuo ka turime. 
Man grupe pratese atbuline data, t.y nuo rugpj 18d., i  darba jau vakar ejau, esu labai laiminga ir dekinga Dievuliui ir visam Pasauliui, ir visiems artimiesiems, sesems  bei draugams, visiems zmonems su kuriais nuosirdziai bendrauju per interneta forumuose, zmonems su kuriais bendrauju per skype.dabar esu labai laiminga, kad galiu eiti darba, kad jauciuos taip gerai...siandien ir uzvakar prikepiau praustbliudi biggrin.gif bulviniu blynu, kepiau dviejose keptuvese visa puse valandos...

Šaunuole, o su mumis blynais nepasidalinsi? mirksiukas.gif Ar viena visus ir suvalgei? gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 02, 22:46)
Šaunuole, o su mumis blynais nepasidalinsi? mirksiukas.gif  Ar viena visus ir suvalgei?  gathering.gif

Rasu lankele, virsutineje temoje dabar paskaiciau apie jusu rupesteli, apie paskutine chemija...oi, kaip uzjauciu. Oi, is kur jegu pasisemti. As net pagalvoju ar reikia taip kankinti silpna zmogu, gal pakanka...mano kaimyne pries 6 metus atlaike tik 1 chemo kursa, jai buvo baisiai bloga. Tolimesniu chemiju atsisake, dziaugias gyvenimu ir dabar, sulauke 70 m. Pas mane dar ir vynelio taure isgeria...

Gal buciau susprogusi, jei tiek blynu viena suvalgiusi buciau:D.
Mano sunaitelis ir seses dvynes maziulis(maziuliui rugs 15 d.bus 24metukai) biggrin.gif kirto blynus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 02 rugsėjo 2010 - 21:14
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 02, 19:57)
Turiu šitą mintyje, kur visokių stebuklingų dalykų galima rasti... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  http://youryoga.org/...c/goodmusic.htm

Tai čia labai paprasta.Spragteli ant norimo išsisaugoti kūrinio ar kokios nors programos
PVZ
http://youryoga.org/...nergo_music.htm
http://youryoga.org/music.htm

Po muzikos albumo vaizdu yra nuoroda"Skačat", ja nuspaudus iššoka lentelė, ten yra nuorode "Save". ją nuspaudus išsirinksi savo kompiuterio bylą ir viskas.Perkelia kūrinį į tavo kompą.

http://youryoga.org/med/eyes.htm
Čia programa akims-ją reikia žiūrėti tiesiog šiame tinklapyje.

http://youryoga.org/...ion_program.htm
Momentinė evoliucija-"skačat programu"- "Save"- išsirinksi savo kompiuterio bylą -
išsiarchivuosi.
Daug čia prirašyta ir visokių kaip aš sakau 'blyvyzgų", reikia gero sieto , kad atsijoti ir kažkuo pasinaudoti.Yra metodika naujiems dantims užsiauginti , minties pagalba thumbup.gif
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 09 02, 19:57)
Ačiū, Gabija 4u.gif   thumbup.gif  Tu tikrai tobula....  Jau išsirašiau ir dėl savęs...

Tas tekstas ne mano kūryba.Aš iki tokio pozityvumo per 1000 km , o iki tobulumo dar daugiau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 02, 22:01)
Rasu lankele, virsutineje temoje dabar paskaiciau apie jusu rupesteli, apie paskutine chemija...oi, kaip uzjauciu. Oi, is kur jegu pasisemti. As net pagalvoju ar reikia taip kankinti silpna zmogu, gal pakanka...mano kaimyne pries 6 metus atlaike tik 1 chemo kursa, jai buvo baisiai bloga. Tolimesniu chemiju atsisake, dziaugias gyvenimu ir dabar, sulauke 70 m. Pas mane dar ir vynelio taure isgeria...

Gal buciau susprogusi, jei tiek blynu viena suvalgiusi buciau:D.
Mano sunaitelis ir seses dvynes maziulis(maziuliui rugs 15 d.bus 24metukai) biggrin.gif kirto blynus.

Aš irgi pagalvoju, kad jei jau sulaukčiau solidaus amžiaus ,dar kankintis su chemijomis, kada su chemo ar be jos išgyvenamumas vos ne tolygus..., gyvenčiau kiek duota ir nesikankinčiau.Na čia mano dabartinė asmeniška nuomonė.Bent kol kas visur einu pati ir už mane niekas , nieko nesprendžia.
Kartą pas chemo terapiautę ėjo jaunas vyras, gal apie 35-40 metų, tiksliau ėjo jo žmona , o jis sėdėjo kolidoriuje ir spėliojo apie savo diagnozę, kuri man neatrodė optimistinė, bet žmogus ar nesuvokė , ar nenorėjo suvokti.Reiškia žmona užsikrauna visą moralinę naštą dėl gydymo ir visų pasekmių ant savęs.O ar iš viso ji turi tokią moralinę teisę?
Žmogų gal tausoja , bet kartu jis ir nesistengia pats mobilizuotis.
O prie diagnozės , kai pavargsti bliauti-pripranti.
Ot tai naktinė filosofija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 02 rugsėjo 2010 - 23:45
Visiskai sutinku su GABIJA del chemiju! Tik del bliovimo nesutinku. Labai daug blioviau, t.y. verkdavau pries ligos pradzia, susidarydavau savo galveleje tokias problemas del smulkmenu, kai dabar pagalvoju. Pirmadieni trecias teismo posedis Kauno apeliaciniame teisme.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 09 04, 21:49)
Visiskai sutinku su GABIJA del chemiju! Tik del bliovimo nesutinku. Labai daug blioviau, t.y. verkdavau pries ligos pradzia, susidarydavau savo galveleje tokias problemas del smulkmenu, kai dabar pagalvoju. Pirmadieni trecias teismo posedis Kauno apeliaciniame teisme.

Labas
jau labai seniai blioviau.Net reikia gerai pagalvoti kada ir tai buvo trumpalaikiai krituliai.
O vakar pas Reiki meitrą , kai darė taškinį masažą , tai stūgavau.Kada užtaiko į problemines vietas , tai gali pasakyti ir kur pinigai padėti... schmoll.gif lotuliukas.gif

Tik kaip nors laikykis kuo ramiau dėl tų teismų.Aišku nesinervuoti negalėsi .Išgerk raminančių, kad tik sau nepakenktum.Svarbiausia , kad būtum stipri ir dvasiškai, tada ir fiziškai greit atsigausi.Smagu, kad ir darbą prie dūšios turi.
Tikėk teisybė yra , tai ji ir bus tavo pusėje.

Iki
Atsakyti
Dekoju mieloji, GABIJA, uz grazius palinkejimus!
Atsakyti
Posedis neivyko, tiksliau dar nebuvo gauta ekspertize papildoma. Jau penktoji ekspertize. Avarija ivyko 2007 08 27d, o lig siol musu teismai dirba issijuose. Kaune man patiko Teiseja, praeitame posedyje, kai paklause eksperto, nuo kada SUZALOTI ORGANAI TINKA TRANSPLANTACIJAI? Ekspertizeje vienoje buvo rasoma, jog suzalota kepenys, plauciai ir sirdis... O sie organai atiduoti transplantacijai. Tai stai kokios buna ekspertizes pas mus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 06 rugsėjo 2010 - 20:04