Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 17:46)
O čia mano pirmas blynas.Nuotrauka daryta telefonu.Tai kokybė vidutinė.
user posted image

Gabija 4u.gif koks nuostabus tavo pirmas blynas bigsmile.gif Tai kokie kiti bus? Ar tą seką vėrimo , karoliukų dydžius, koks po kokio eina pati sugalvoji, ar žiūri į kokią schemą?
Man karoliukų vėrimas - tamsus miškas....

Patricija 4u.gif , einu į savo gėlių knygą tavo pinigėlių medžio pavadinimo ieškoti - gal rasiu...
Koks ten paveikslas ant sienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 rugpjūčio 2010 - 16:58
rasu lankele, dziugu, kad tokia didvyre Tavo Mamyte. Tikrai, juk kiek reikia jegu iskenteti toki gydyma, zinome mes, tai patyrusios. Kuo nuosirdziausi linkejimai ir kuo daugiau stiprybes, jegu ir sveikatytes Jai linkiu. Taip pat Tu, rasele, nepersitempk, juk tau irgi reikia suprasti, kad turi gyventi cia ir dabar, ir sau. smartass.gif wink.gif

Ant sienos pas mane didziajame kambary yra penki paveikslai, o tas prie pat lango yra is medzio mieganti grazuole - indė. biggrin.gif Labai raminanciai veikia i ji ziurint.

Na, ar suradai pavadinima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 rugpjūčio 2010 - 17:10
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 29, 19:00)
rasu lankele, dziugu, kad tokia didvyre Tavo Mamyte. Tikrai, juk kiek reikia jegu iskenteti toki gydyma, zinome mes, tai patyrusios. Kuo nuosirdziausi linkejimai ir kuo daugiau stiprybes, jegu ir sveikatytes Jai linkiu. Taip pat Tu, rasele, nepersitempk, juk tau irgi reikia suprasti, kad turi gyventi cia ir dabar, ir sau.  smartass.gif  wink.gif

Ant sienos pas mane didziajame kambary yra penki paveikslai, o tas prie pat lango yra is medzio mieganti grazuole - inde.  biggrin.gif  Labai raminanciai veikia i ji ziurint.

Ačiū uš gerus žodelius. wub.gif
Tai ten tapyba ant medžio tikriausiai - kaip šiuolaikinė ikona. Gal dėl to ir veikia raminančiai?

O dabar klausykis bigsmile.gif - tavo pinigėlis vadinasi ZAMIOKULKAS
Atsakyti
Aciu uz ZAMIOKULKO pavadinima ir aprasyma. 4u.gif Reiketu persodinti viena, nes jau nepersodintas nuo 2006-12men, kai atsikeliau i si buta, bet labai sunku rasti didesni vazona, jau uz si paskutini mokejau net 70 litu, didelis. Tik jau matau, kad daros per mazas, nes gumbai formuojas virsuje zemes.

Du augalelius uzsiauginau pati is lapo. Nupjoviau ne jauna, bet suaugusi-sena lapa ir pasodinau i zeme, po metu isleido nauja lapa, tai buvo po mano ligos pradzios, pasibaigus gydymui, t.y. 2002m. pavasari. Kitus du gavau dovanu, vienas buvo dovanotas a.a. Mamytei 2006metais. Jis labai greitai pas mane isbujojo i didziuli augala.
Paveikslas yra ne tapytas, o isdrozinetas is medzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 rugpjūčio 2010 - 17:47
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 29, 19:24)
Du augalelius uzsiauginau pati is lapo. Nupjoviau ne jauna, bet suaugusi-sena lapa ir pasodinau i zeme, po metu isleido  nauja lapa, tai buvo po mano ligos pradzios, pasibaigus gydymui, t.y. 2002m. pavasari. Kitus du gavau dovanu, vienas buvo dovanotas a.a. Mamytei 2006metais. Jis labai greitai pas mane isbujojo i idziuli augala.
Paveikslas yra ne tapytas, o isdrozinetas is medzio.

O pas mus pinigų medeliu vadina tokį storalapį medelį...user posted image
Čia ne mano... ax.gif Mano mažuliukas dar labai...
Atsakyti
o pas mus tokia gelyte vadina Laimes medziu. Turejau didele, bet kai gyvenau mazame bute ir ziemomis labai sausa budavo, tai beveik visi lapeliai nukrisdavo... neiskenciau tokios plikos ir ismeciau savo Laimes medi, neatsiveziau i si buta.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 29, 17:40)
user posted image

Vat, mano namai, mano Rojus ir mano Tvirtove. Cia geles Pinigeliais vadinamos pas mus. Koks istikruju ju pavadinimas nebezinau. Gal kas zinote?

Graži tavo tvirtovė ir dar tos džiunglės thumbup.gif .Jei taip gėlės auga - esi geras žmogeliukas thumbup.gif

Aš panašų mišką turėjau, bet kurios gėlės kurios mamai patiko , tai neatlaikė jos laistymo, vieną gal trašomis nudeginau.Tai gi liko tik orchidėjos.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 28, 22:28)
Butu gerai islosti, bet niekada neperku jokiu bilietu. Mano pinigeliai labai graziai auga. Kita dienele.kaisedesiu prie kompiutterio galesiu Jums parodyti. Siandien telefona maigau.

Turi pabandyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 29, 17:55)
Gabija 4u.gif   Ar tą seką vėrimo , karoliukų dydžius, koks po kokio  eina pati sugalvoji, ar žiūri į kokią schemą?
Man karoliukų vėrimas - tamsus miškas....

[

Schema tokia , kad prisidedu prie savęs ir žiūriu, o bematuojant ima ir pabėga visas nėrinys.. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 29 rugpjūčio 2010 - 19:28
sveika, GABIJA 4u.gif , seimininke temos. Gal ir reiketu pabandyti del losimo. Kaip ir rasu lankai, man karoliuku verimas taip pat tamsus miskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 rugpjūčio 2010 - 19:31
Gražūs tavo namukai, Patricija! Jaukūs ...

Vakar netikėtai aplankiau energetinius labirintus, kur Rasų lanka buvai... tongue.gif Buvo dukros draugės gimtadienis, ir jos mama nusprendė vaikus ne prie stalo sodinti, o į "ekskursiją" gabenti: susodino 8 vaikus į autobusiuką, ir mes, mamos, ir visi išdūmėm į Platelius. Net nežinojom, kur veža tongue.gif . Taigi, patekom ten, į labirintus. Ryt įkelsiu nuotraukytę, šiandien negaliu, nes sugedo fotikas, nebeįsikelia. Labai smagu tuose labirintuose, vaikai zujo po kelis kartus po juos, o aš vieną praėjau. Dar kada nors atvažiuosime ramiai pasivaikščioti. Ir be labirintų kiek ten vaikams pramogų sukurta! Šauni vietelė... Po to važiavome į boulingą, dar pratęsimas tongue.gif buvo.

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 08 29, 21:54)
Gražūs tavo namukai, Patricija! Jaukūs ...

Vakar netikėtai aplankiau energetinius labirintus, kur Rasų lanka buvai... tongue.gif Buvo dukros draugės gimtadienis, ir jos mama nusprendė vaikus ne prie stalo sodinti, o į "ekskursiją" gabenti: susodino 8 vaikus į autobusiuką, ir mes, mamos, ir visi išdūmėm į Platelius. Net nežinojom, kur veža  tongue.gif . Taigi, patekom ten, į labirintus. Ryt įkelsiu nuotraukytę, šiandien negaliu, nes sugedo fotikas, nebeįsikelia. Labai smagu tuose labirintuose, vaikai zujo po kelis kartus po juos, o aš vieną praėjau. Dar kada nors atvažiuosime ramiai pasivaikščioti. Ir be labirintų kiek ten vaikams pramogų sukurta! Šauni vietelė... Po to važiavome į boulingą, dar pratęsimas  tongue.gif  buvo.

arunele, dekoju. Boulinge ir as esu du kartus buvusi pries kelis metus. Vienais metais siaip su bendradarbiais, o kitais senu metu palydos vyko zaidziant boulinga bei puikiai padengto stalo... Labirintai viliojanciai atrodo. Tik as nuo antradienio is namu neisejau, ryt jau kraustysiuos is namu pas gydytoja, gal bus surasiusi popieriius del grupes. Vis bijojau, nes kosuliukas ir temperatura kartais pakildavo, piepsinaus lotuliukas.gif namuose.
Atsakyti
Radau dabar

http://www.youtube.c...feature=related

Pasižiūrėkite tai kas rytą.

O tai afirmacijos sveikatai.
Greta daug įdomių klipų.

O čia rusiška mantra , užtaisas visai savaitei
http://www.youtube.c...feature=related

Vertimas: man malonu viskas ką aš darau, aš viską suspėju.

Geros darbo savaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 29 rugpjūčio 2010 - 21:33
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 29, 18:40)
user posted image

Vat, mano namai, mano Rojus ir mano Tvirtove. Cia geles Pinigeliais vadinamos pas mus. Koks istikruju ju pavadinimas nebezinau. Gal kas zinote?

Labai grazu wub.gif Pas mane namie ir "dziungles",geles auga didziules,nors tiesa sakant nielabai priziuriu blush2.gif Palaistau kai prisimenu ir viskas rolleyes.gif

arune ,smagu del keliones thumbup.gif

GABIJA ,paziurejau thumbup.gif Ypac man patinka "as viska suspeju" biggrin.gif Nes su mazais vaikais tai ypac aktualu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 29 rugpjūčio 2010 - 23:23