Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 19:01)
Tik nustebau dėl spalvos...Ar taip norėjot, ar taip gavosi?

Aplamai jie juodi, tik skirtingos medžiagos ir juoda spalva yra kelių tonų, o fotografuojant su telefonu ir taip kokybė ne super.Turbūt skirtingų medžiagų laužiama šviesa ir duoda tokį efektą .Žodžiu fizika. lotuliukas.gif

Po Ifauru zinutes, mano pirma mintis buvo, kad klausia, kodel ne raudoni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 08 28, 00:59)
Po Ifauru zinutes, mano pirma mintis buvo, kad klausia, kodel ne raudoni ax.gif

Būtent, mintis tokia buvo ax.gif Nors žinau, kad .GABIJA. turi ir raudonų papuošaliukų pasigaminusi...Bet kodėl tada juodi???
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 08 28, 01:10)
Būtent, mintis tokia buvo  ax.gif Nors žinau, kad .GABIJA. turi ir raudonų papuošaliukų pasigaminusi...Bet kodėl tada juodi???

Bliuskute, is kurios karoliukus karpe, matomai, juoda buvo mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Patriccija,2010 08 27, 19:32]
Sveikute, sypsena-saule, niekas neissilakste, kiekviena vakara prisijungiu cia. Vardas tikrai maloniai nuteikia. Dalyvauk ir dziugink mus pavesineje!

4u.gif

labas rytelis visoms biggrin.gif siandien toks grazus oras biggrin.gif ir taip salta doh.gif ir dar muse zvimbdama pazadino.. lotuliukas.gif zodziu geras rytas smile.gif kaip jusu rytai?as dar siandien dziaugiuos paskutiniu laisvu sestadieniu,i kita savaiet mane mokslo arkliukas ikinkys i savo veze blink.gif biggrin.gif doh.gif

o karoliai tikrai grazus 4u.gif o del svarowskiu tai gal LT jie brangus,nors pas mus jie irgi nepigus,bet tarkim turedama 10svaru galima prispirkt oho kiek,jei randi pigiau smile.gif tai darbe iskart klause,uz kiek parduosiu,sakau-gaminu del saves o jei ks nores -prasom,galiu ir parduot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 08 28, 01:10)
Būtent, mintis tokia buvo  ax.gif Nors žinau, kad .GABIJA. turi ir raudonų papuošaliukų pasigaminusi...Bet kodėl tada juodi???

Labas

Nesijuokit jūs iš mano raudonumo lotuliukas.gif

Juos vėriau dukrai prie juodo moheros megztinio , kurį pernai demonstravau.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 28, 11:21)
Labas

Nesijuokit jūs iš mano raudonumo  lotuliukas.gif

Juos vėriau dukrai prie juodo moheros megztinio , kurį pernai demonstravau.

Labas darbo rytas 4u.gif doh.gif

Nu va, ir viskas pasidarė aišku. O mes visai ir nesijuokiam...
Atsakyti
[quote=sypsena-saule,2010 08 28, 10:25]
[quote=Patriccija,2010 08 27, 19:32]
Sveikute, sypsena-saule, niekas neissilakste, kiekviena vakara prisijungiu cia. Vardas tikrai maloniai nuteikia. Dalyvauk ir dziugink mus pavesineje!

4u.gif

labas rytelis visoms biggrin.gif siandien toks grazus oras biggrin.gif ir taip salta doh.gif ir dar muse zvimbdama pazadino.. lotuliukas.gif zodziu geras rytas smile.gif kaip jusu rytai?as dar siandien dziaugiuos paskutiniu laisvu sestadieniu,i kita savaiet mane mokslo arkliukas ikinkys i savo veze blink.gif biggrin.gif doh.gif
o karoliai tikrai grazus 4u.gif o del svarowskiu tai gal LT jie brangus,nors pas mus jie irgi nepigus,bet tarkim turedama 10svaru galima prispirkt oho kiek,jei randi pigiau smile.gif tai darbe iskart klause,uz kiek parduosiu,sakau-gaminu del saves o jei ks nores -prasom,galiu ir parduot rolleyes.gif
[/quote]

Prašome įdėti savo brangenybių nuotraukyte .Tikriausiai britės rankų darbeliais nelabai užsiima?

Pas mus ūkanota, rudeniška.Liko mano trimetis anūkas, tai abu miegojom iki 10 ryto.Ramu nerealiai.Prikepiai figūrinių blynelių.Ant keptuvės prilieju kringelių, o kai iškepa žiūrim kokie žvėreliai gavosi.
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2010 08 28, 07:21)
Bliuskute, is kurios karoliukus karpe, matomai, juoda buvo mastau.gif  hihihi.gif

Šia originalūs ir nauji.
Indiškų suknelių dar ieškosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2010 08 28, 09:33]
Prašome įdėti savo brangenybių nuotraukyte .Tikriausiai britės rankų darbeliais nelabai užsiima?

del nuotraukytes tai atsiprasysiu,bet idesiu tik po mazdaug 4 savaiciu blush2.gif blush2.gif nes fotikas liko LT i ja vaziuosim atostogu po 2 sav,o grysim irgi po 2sav,o kadangi bus mokslai tai nezinau ar bus galimbe ikelt blush2.gif ,bet bet kokiu atveju visoms parodysiu savo pirma blyna biggrin.gif man jie labai grazus,spalvingi,spalvytes svelnios,o kitiem pasirode kad per daug blizgesio nes svarovskiai turi atspalvi kaikurie smile.gif bet as jau tokia esu-megstu ryskuma ir gaminu ryskiai tongue.gif

apie brites ne nekalbu,gal ir yra viena kita,bet jos kaskaip negarseja tuo,nes kai viena buvus bendradarbe pamate kaip esu atsilenkus per ilgas savo kelnias ir apsiuvus dygsneliu tokiu kryzminiu,sako cia tu taip taip padarei?jiems tai didele naujiena blink.gif
ir bosui sako paziurek kai ji moka biggrin.gif o as sakau kad pas mus mergaites mokomos tokiu dalyku dar namuose kitos ismoksta mokyklose bet tikrai nepazystu ne vienos lietuvaites kuri nemoketu vienaip ar kitaip siuvinet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsena-saule: 28 rugpjūčio 2010 - 11:26
My Webpage
Sveikos, kazin pavyks iterpti astras?

A, pavyko, bet ne taip, kaip norejau, nemoku sad.gif
user posted image

Buu-buuuu lotuliukas.gif ismokau... Pas mane namuose istisai zydi geles, eina zmones ir eina, nesa visko man, medaus,cukiniju, obuoliu,avieciu, sokoladu ir t.t... dziaugiuosi labai, kad mane taip myli visi.

O cia PINIGELIO ZIEDAS pas mane namuose, jis prazydooo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 rugpjūčio 2010 - 17:47
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 28, 18:35)
My Webpage
Sveikos, kazin pavyks iterpti astras?

A, pavyko, bet ne taip, kaip norejau, nemoku sad.gif
user posted image
Buu-buuuu  lotuliukas.gif ismokau... Pas mane namuose istisai zydi geles, eina zmones ir eina, nesa visko man, medaus,cukiniju, obuoliu,avieciu, sokoladu ir t.t... dziaugiuosi labai, kad mane taip myli visi.
O cia PINIGELIO ZIEDAS pas mane namuose, jis prazydooo.
user posted image

Puikus natiurmortas.Tik šokolado vienai perdaug , prašau dalintis lotuliukas.gif

Pirmą kartą matau ir girdžiu apie žydintį pinigų medį.Išloši loterijoje. thumbup.gif
Atsakyti
Butu gerai islosti, bet niekada neperku jokiu bilietu. Mano pinigeliai labai graziai auga. Kita dienele.kaisedesiu prie kompiutterio galesiu Jums parodyti. Siandien telefona maigau.
Atsakyti
user posted image

Vat, mano namai, mano Rojus ir mano Tvirtove. Cia geles Pinigeliais vadinamos pas mus. Koks istikruju ju pavadinimas nebezinau. Gal kas zinote?
Atsakyti