Tik nustebau dėl spalvos...Ar taip norėjot, ar taip gavosi?
Aplamai jie juodi, tik skirtingos medžiagos ir juoda spalva yra kelių tonų, o fotografuojant su telefonu ir taip kokybė ne super.Turbūt skirtingų medžiagų laužiama šviesa ir duoda tokį efektą .Žodžiu fizika.
Labas vakaras Gabija, patyliukais zaviuosi Jumis Daugiau tokiu sviesuliu
Gal tiks i tema:
http://www.bernardin.../49024/comments
Atnesu ir as Jums trupineli grozio:
Gal tiks i tema:
Sveikute, sypsena-saule, niekas neissilakste, kiekviena vakara prisijungiu cia. Vardas tikrai maloniai nuteikia. Dalyvauk ir dziugink mus pavesineje!
Kabarksta, sveikute ir Tu prisijungusi bei atnesusi tiek grozio!
GABIJA, graziai suverei..daug darbo reikia ideti norint toki grozi sukurti. As nebegaliu megzti, kelias eiles pamezgu ir padedu. Isitinginiavau, i darba neinu dar vis, taip gerai miegoti kiek nori.
QUOTE(sypsena-saule @ 2010 08 26, 01:35)
aciu jau maniau visos naujokiu isigando ir isilakste
GABIJA, graziai suverei..daug darbo reikia ideti norint toki grozi sukurti. As nebegaliu megzti, kelias eiles pamezgu ir padedu. Isitinginiavau, i darba neinu dar vis, taip gerai miegoti kiek nori.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 16:46)
O čia mano pirmas blynas.
labai gražu, Gabija! Ypač, kai dovanoji artimam žmogui, - tai įgyja kitą vertę. Aš kažko aptingau su rankdarbiais. Dabar skaitymo periodas
QUOTE(arune @ 2010 08 27, 21:37)
labai gražu, Gabija! Ypač, kai dovanoji artimam žmogui, - tai įgyja kitą vertę. Aš kažko aptingau su rankdarbiais. Dabar skaitymo periodas
O ką skaitai ?
Pas mane dabar anūkų priežiūros ir obuolių pjaustymo periodas
Karoliai buvo padaryti eksprontu.
O dabar ir marti užsinorėjo karolių, bet ji nenori juodų, tai negalėsiu panaudoti karoliukų likučių.
Aš iš interneto atsisiųstą saviįtaigos knygą studijuoju, bet dar tik paviršutiniškai perskaičiau.Antram kartui laiko nelieka.Kitą savaitę ruošiuosi rimtai prisėsti.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 27, 21:32)
Sveikute, sypsena-saule, niekas neissilakste, kiekviena vakara prisijungiu cia. Vardas tikrai maloniai nuteikia. Dalyvauk ir dziugink mus pavesineje!
Patricija apsiramink , tik iš po peilio , o jau megsti nori.
Tinginiauk, eik pasivaikščioti , pramogauk .
Aš ,jau greit bus trys metai kaip nedirbu, o vis laiko neturiu.
Aišku pinigų irgi
Papildyta:
QUOTE(kabarksta @ 2010 08 27, 19:52)
Labas vakaras Gabija, patyliukais zaviuosi Jumis Daugiau tokiu sviesuliu
Gal tiks i tema:
Gal tiks i tema:
Sveika atvykusi
Visos čia apsilankančios mergaitės yra šviesuliai .Vienos patyrė ligą pačios, kitos atsidavusiai slaugo artimuosius.Visos palaiko viena kitą.Visos neša supratimą ir gėrį.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 21:52)
O ką skaitai ?
Pagal nuotaiką . Šalia lovos - pradėtos kelios knygos. Baigiau psichologo ir kunigo B. J. Groeschel "Pakilimas iš tamsos", čia tokia psichologinė knyga, su krikščioniškais elementais, kai kurie skyriai man patiko. Pradėjau K. Džibrano "Pranašas. Pranašo sodas". Dar prisinešiau iš bibliotekos "Psichologija tau" žurnalų. O kai noriu ko lengvo, žaismingesnio - žurnalų moteriškų skaitinėju, irgi iš bibliotekos
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 23:01)
O ką skaitai ?
O dabar ir marti užsinorėjo karolių, bet ji nenori juodų, tai negalėsiu panaudoti karoliukų likučių.
Aš iš interneto atsisiųstą saviįtaigos knygą studijuoju, bet dar tik paviršutiniškai perskaičiau.Antram kartui laiko nelieka.Kitą savaitę ruošiuosi rimtai prisėsti.
Papildyta:
Aišku pinigų irgi
Papildyta:
Aišku pinigų irgi
GABIJA, as visus atostoginius isleidau Bulgarijos kelionei, pinigu irgi baba. I Briuseli bilietus pirkau is kreditines korteles. Seses mane labai myli. Vyresnioji dirba kavineje, tai valgyti man uztenka, nebadauju. Ligoninei irgi seses ir brois sumete operacijai. Dabar rugsejo 6 Teismui Kaune advokatui vel reikes,dar uz biuleteni ir grupe nebusiu gavusi. Santaupu jokiu neturiu,gyvenu siandien!
Knygu skaityti nesusikaupiu kol kas. Spalio men.po operacijos Druskininkuos daug sksiciau. Labai patiko MEGE. ERSKECIU PAUKSCIU tesinys. Tiesa, priespaskutine operacija perskaiciau "Mazaji princa".
QUOTE(arune @ 2010 08 27, 22:06)
Pagal nuotaiką . Šalia lovos - pradėtos kelios knygos. Baigiau psichologo ir kunigo B. J. Groeschel "Pakilimas iš tamsos", čia tokia psichologinė knyga, su krikščioniškais elementais, kai kurie skyriai man patiko. Pradėjau K. Džibrano "Pranašas. Pranašo sodas". Dar prisinešiau iš bibliotekos "Psichologija tau" žurnalų.
Oho
Papasakok , kokių prasmingų minčių radai.
Pas mus kaimo bibliotekoje tokių knygų negausi.Gal galima Kaune centrinėje bibliotekoje prisirašyti, bet tai jau problema prisiruošti nuvažiuoti, o pirkti prabanga.
Lovoje man irgi geriausiai skaitosi.Egzaminams irgi lovoje ruošdavausi.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 27, 22:08)
GABIJA, as visus atostoginius isleidau Bulgarijos kelionei, pinigu irgi baba. I Briuseli bilietus pirkau is kreditines korteles. Seses mane labai myli. Vyresnioji dirba kavineje, tai valgyti man uztenka, nebadauju. Ligoninei irgi seses ir brois sumete operacijai. Dabar rugsejo 6 teismui uKaune vel reikes,dar uzbiuleteni ir grupe nebusiu gavusi. Santaupu jokiu neturiu,gyvenu siandien!
Knygu skaityti nesusikaupiu kol kas. Spalio men.po operacijos Druskininkuos daug sksiciau. Labai patiko MEGE. ERSKECIU PAUKSCIU tesinys.
Knygu skaityti nesusikaupiu kol kas. Spalio men.po operacijos Druskininkuos daug sksiciau. Labai patiko MEGE. ERSKECIU PAUKSCIU tesinys.
Kaip sako davė Dievas dantis duos ir duonos.Svarbiausia išgyti, o tada ir pinigų atsiras.
Tai tau gerai, kad valgyti nereikia darytis
O aš su kruopų dieta pasidaviau, tik 3 dienas ištvėriau.Atrodė, kad geriau visai nevalgyti , negu kruopų košę.
O aš "Mažojo princo" nesu skaičiusi, nes buvo mokyklos programoje privalomas , o kas privaloma , to stengiausi nedaryti.
Na mokytis irgi buvo privaloma, bet mokiausi.Už tai atsigriebdavau kitur.
Į komjaunimą ,blioviau pas mokyklos direktorių, bet neįstojau, nes labai stipriai spaudė. Užtai baigiau mokyklą su 2 iš elgesio kaip nepartinė.
Net nežinojau , kad yra "Erškėčių paukšių" tęsinys.
Vakar pasidariau markerį 25,1-norma -35.Taip jau ketvirtį svyruoja nuo 27 iki 22, tai +, tai - ; kelios dalelės.Rugsėjo 10 darausi kompiuterinę tomogramą, tada vizitai pas daktarus ir matysiu kaip bus.
Jei pavyks bent 3 paroms prie jūros su MB ištrūksiu po rugsėjo 1-os.Marti žada mamą pažiūrėti.
Pasijuokti prieš miegą.Tiesiog labai lietuviška
http://www.youtube.c...h?v=RJNHxeVyAew
Labanaktukas
Butinai istruk prie juros!
Yra.yra tesinys! Pagalvoju vis apie Tavo istverme su kruopomis, zaviuosi. Viskas, mergaites, einam liulia. Labanaktukas!
Yra.yra tesinys! Pagalvoju vis apie Tavo istverme su kruopomis, zaviuosi. Viskas, mergaites, einam liulia. Labanaktukas!
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 23:20)
Oho
Pas mus kaimo bibliotekoje tokių knygų negausi.Gal galima Kaune centrinėje bibliotekoje prisirašyti, bet tai jau problema prisiruošti nuvažiuoti, o pirkti prabanga.
Papildyta:
O aš su kruopų dieta pasidaviau, tik 3 dienas ištvėriau.Atrodė, kad geriau visai nevalgyti , negu kruopų košę.
Papildyta:
Isiterpsiu... Kazkada buvau tokioje ispudi palikusioje paskaitoje apie maista, dietas ir t.t. Pagrindine mintis buvo - reikia ismokti isikalusyti i savo organizma, ko ir kada jam reikia, jei yra produktas apie kuri bloga vien pagalvojus, geriau tokio nevartoti, nes jame yra medziaga kurios organizme zenkliai perdaug, taigi matomai is kruopu Jusu organizmui jau nieko nebereikia Paziurekit kaip valgo vaikai, kaip issirenka maista, jei leidzia galimybes pabandykit ir Jus taip
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 22:20)
...
...
...
QUOTE(Blusiukė @ 2010 08 27, 22:31)
Isiterpsiu... Kazkada buvau tokioje ispudi palikusioje paskaitoje apie maista, dietas ir t.t. Pagrindine mintis buvo - reikia ismokti isikalusyti i savo organizma, ko ir kada jam reikia, jei yra produktas apie kuri bloga vien pagalvojus, geriau tokio nevartoti, nes jame yra medziaga kurios organizme zenkliai perdaug, taigi matomai is kruopu Jusu organizmui jau nieko nebereikia Paziurekit kaip valgo vaikai, kaip issirenka maista, jei leidzia galimybes pabandykit ir Jus taip
Kaip organizmas norės maisto virto su vandeniu ir nieko daugiau ?
Aišku organizmas ir protas to nenori ir valia pasiduoda.
Tai užslėpta badavimo forma , stabdant vėžio lastelių dauginimąsi.Ji aprašyta daktarės Taunytės.Tai alternatyva tikram badavimui, kurio tikrai neištverčiau, be to tikram badavimui reikalinga medikų priežiūra, o tokiu atveju nė vienas nepasirašytų.
Ne visai taip kaip norejau buvau suprasta. Ta badavimo forma as zinau, skaiciau apie tai ir tikiu, kad veikia. Mano mintis, kad gal nereikia saves jau taip kankinti, jei net paziuret nesinori... Gal tai ne tas momentas, kada reikia badauti? Tikiu kad imanoma rasti ta "organizmo harmonija", bet tam reikia laiko, kad isiklausyt i organizma kada jis pasiruoses.
Tikiuosi dabar busiu teisingiau suprasta
Tikiuosi dabar busiu teisingiau suprasta
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 22:53)
Kaip organizmas norės maisto virto su vandeniu ir nieko daugiau ?
Tai užslėpta badavimo forma , stabdant vėžio lastelių dauginimąsi.Ji aprašyta daktarės Taunytės.Tai alternatyva tikram badavimui, kurio tikrai neištverčiau, be to tikram badavimui reikalinga medikų priežiūra, o tokiu atveju nė vienas nepasirašytų.