labas rytas mergaites
bandysiu jungtis ir as i jusu buri paskaicius vos kelias pastraipas taip gera pasidare kad galvoju cia uzsilikt tik nezinau ar pavyks ilgiau nes to laiko turiu ne kazin kiek
QUOTE(sypsena-saule @ 2010 08 25, 09:58)
labas rytas mergaites
bandysiu jungtis ir as i jusu buri paskaicius vos kelias pastraipas taip gera pasidare kad galvoju cia uzsilikt tik nezinau ar pavyks ilgiau nes to laiko turiu ne kazin kiek
Labas
Sveikinu viešnią su tokiu optimistiniu ir gražiu vardu.Sveika atvykus.
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 24, 21:16)
Kodel cia taip tylu?
Kaip sekasi vikruolei?
Nuo vakar turių anūkų svečiuose.Yra ir marti.Aš ne viena.
O užvakar vienas "žvaigžde " patapo.Viskas baigėsi gerai.Tik baimės daug buvo.Atvažiavo trys gaisrininkai su žirklėmis ir krūva prietaisų, o paprasčiausio atsuktuvo teko marčiai per kaimynus ieškoti.Kaip sakė gydytoja tai žingeidumo trauma.Nors pirščiukui tik žiedelis rausvas liko.
http://www.15min.lt/...iukus-59-112574
http://www.diena.lt/...berniuka-295190
Tiek naujienų Lietuvoje , kad neturi ką rašyti.
Dar pjausčiau obuolius sūriui.Dariau pirmą kartą, tai gal greičiau džemas gausis ne sūris.
Dar savaitgaliui darau dukrai karolius.Taigi darbų kaip man iki kaklo.Kai pagaminsiu įdėsiu foto.
Lauksiu jūsų naujienų.
http://www.log-in.ru/illusions/3575/
spalvota -nespalvota nuotrauka
http://www.log-in.ru/illusions/3472/
paminklo diena ir naktis
http://www.log-in.ru/illusions/3577/
duobės ant asfalto
http://www.log-in.ru...s/stereogramms/
stereo iliuzijos
čia specialiai Raselei.Labai gražūs paveikslai , tik reikia mokėti į juos žiūrėti.
Iki
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 25, 15:44)
O užvakar vienas "žvaigžde " patapo.
Ar tai čia tavieji džigitai buvo? Girdėjau per Lietuvos radiją žiniose tą įvykį Gerai, kad tiek bėdos ir tebuvo, ale nušvietė per visą Lietuvą ! Radio įrašą ir iškarpas iš laikraščio - į prisiminimų kraitelę močiutė tegul įdeda
Sveikutes, oho, kas per nuotykis ivyko muskietininkui vienam
Man viskas LIUKS, tik tiek, kad gal kazkokia bacila pagavau i gerkle tiek kutena ir sausa kosuliukas atsirado.
Man viskas LIUKS, tik tiek, kad gal kazkokia bacila pagavau i gerkle tiek kutena ir sausa kosuliukas atsirado.
"Jaunieji muškietininkai"
GABIJA ,nu tikras berniukas auga ,nors isivaizduju kaip issigandote visi
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 25, 13:22)
aciu jau maniau visos naujokiu isigando ir isilakste
QUOTE(SVETA K. @ 2010 08 25, 23:50)
GABIJA ,nu tikras berniukas auga ,nors isivaizduju kaip issigandote visi
Labas
Aš nedalyvavau, nes jie gyvena mieste.
Papildyta:
QUOTE(sypsena-saule @ 2010 08 26, 00:35)
aciu jau maniau visos naujokiu isigando ir isilakste
Šypsenų kuo daugiau tuo geriau, o saulutės bijome , kai pasiekia 34 laipsnius pavėsyje
Iki 17 val turiu baigti karolius, vakar dariau iki 2-os nakties, pabaigoje viena eilė pabėgo ...
Šiandien jau pas mane visi trys muškietininkai Abi su marčia turim darbo.
Geros dienos
[quote=.GABIJA.,2010 08 27, 07:46]
Labas
Šypsenų kuo daugiau tuo geriau, thumbup.gif o saulutės bijome , kai pasiekia 34 laipsnius pavėsyje doh.gif
Iki 17 val turiu baigti karolius, vakar dariau iki 2-os nakties, pabaigoje viena eilė pabėgo ... doh.gif
Šiandien jau pas mane visi trys muškietininkai bigsmile.gif Abi su marčia turim darbo.
Geros dienos
nu pas mus dabar oras toks kad bent 10laipsniu daugiau nepamaisytu o tai jau tikras ruduo slapia lyja,apsiniauke ir vesu... o kokius karolius tu darai?as vakar uzsimaniau pirma kart pagamint auskarus is svarovskiu,tai gavos neblogai,tik va antrojo niekaip nepadaru tokio pacio kaip pirmojo,nes jie nera kaip kamuoliukai o tokie kaip rombai ar pan
apie kokius muskietininukus jus kalbat?
Labas
Šypsenų kuo daugiau tuo geriau, thumbup.gif o saulutės bijome , kai pasiekia 34 laipsnius pavėsyje doh.gif
Iki 17 val turiu baigti karolius, vakar dariau iki 2-os nakties, pabaigoje viena eilė pabėgo ... doh.gif
Šiandien jau pas mane visi trys muškietininkai bigsmile.gif Abi su marčia turim darbo.
Geros dienos
nu pas mus dabar oras toks kad bent 10laipsniu daugiau nepamaisytu o tai jau tikras ruduo slapia lyja,apsiniauke ir vesu... o kokius karolius tu darai?as vakar uzsimaniau pirma kart pagamint auskarus is svarovskiu,tai gavos neblogai,tik va antrojo niekaip nepadaru tokio pacio kaip pirmojo,nes jie nera kaip kamuoliukai o tokie kaip rombai ar pan
apie kokius muskietininukus jus kalbat?
Trys muškietininkai tai mano trys anūkai.Dukters berniukas beveik trys metai, sūnaus vienas 2 metai 3 mėnesiai, antras 6 mėnesiai.
O čia mano pirmas blynas.Nuotrauka daryta telefonu.Tai kokybė vidutinė.
Aplamai karolių vėrimas brangus malonumas.Vien kabliukų sistema kainavo 14 Lt, o kadangi pirmą kartą dariau, tai dar už kokius 7 Lt sugadinau.
Karoliukai Svarovski iš viso kosminės kainos.Pardavimui daryti neverta , nes už darbą jau nieko negali prašyti.
Dabar liko juodų karoliukų keliems vėriniams.
Tiesa sužinojau ekonomišką karoliukų įsigijimo variantą.Tai pirkti iš skudurinų karoliukais siuvinėtas sukneles ir šalius.
Aplamai karolių vėrimas brangus malonumas.Vien kabliukų sistema kainavo 14 Lt, o kadangi pirmą kartą dariau, tai dar už kokius 7 Lt sugadinau.
Karoliukai Svarovski iš viso kosminės kainos.Pardavimui daryti neverta , nes už darbą jau nieko negali prašyti.
Tiesa sužinojau ekonomišką karoliukų įsigijimo variantą.Tai pirkti iš skudurinų karoliukais siuvinėtas sukneles ir šalius.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 27, 16:46)
Trys muškietininkai tai mano trys anūkai.Dukters berniukas beveik trys metai, sūnaus vienas 2 metai 3 mėnesiai, antras 6 mėnesiai.
Super Tik nustebau dėl spalvos...Ar taip norėjot, ar taip gavosi?