[quote=rasų lanka,2010 08 20, 19:40]
Sveikutės,
Mergaitės Siunčiu jums mano gėlelės pasaulėlį. Kartais vis ieškom kažko didelio, gražaus , o nepastebim , kad grožis ir laimė gali būti ir mažytėse smulkmenėlėse. Taip yra su laimės , džiaugsmo suvokimu, taip kartais būna su meilės paieškomis. Atraskim sau malonumą ir palaimą kuo dažniau...
[COLOR=red]Kokia čia technika toks tarsi ne šio pasaulio stebūklas nufotografuotas ? Neatpažįstu, o tur būt kokia paprasta gėlytė .Greičiausiai labai iš arti fotografavai.Kažkoks fantastinis augalas gavosi.Įtariu orchidėja, kuri dabar labai populiari.Tiesa ji kiek kitaip vadinasi, porūšis toks.
Ačiū palaikymo komandai.
Štai ir aš grįžau. Padarė mamogramą, kuri rodo mastopatinius pakitimus (mūsų amžiui tai būdinga), bet nerodo mano guzelio...
Gydytoja apčiupinėjo ir sako, kad keista, kad tokio nerodo. Taigi ji mane užregistravo dar echoskopijai (rugsėjo 13 d .) Laukti ilgokai, bet gydytoja norėjo būtent pas tą echoskopuotoją, o jis dar kol kas atostogose.
[COLOR=red]Gydytoja turbūt ir užčiuopia tuos mastopatinius pakitimus ir kelia bangas.O kadangi jie ne piktybiniai , tai mamograma ir nerodo.Man darant mamogramą per mažai supresavo, tai pasirodė , kad darinys yra, įvarė baimės.Po to perdarė po tokiu presu , kad staugti norėjosi ir darinio neliko.
Papildyta:
[quote=rasų lanka,2010 08 20, 21:16]
Jooo, mamytei sulašino porą litriukų su pastiprinančiais vaistukais. Tai dabar kai skambinausi, tai sakė, kad nemiegojo ir dieną, visus laikraščius naujus išskaitė, savo serialus pažiūrėjo, nors vakar vakare dar abejojo, kad pavyks iki mašinos nueiti... Nes po cheminių skausmelių, kojelėse jėgelių nebėra (paskui atsistato). Iš ryto dar irgi slabna buvo.
[/quote]
Kovotoja tavo mamytė.Gerai , kad tokią rūpestingą ir mylinčią dukrą turi.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 20, 21:48)
Jei rytoj nelis - varom į grybus miškan...
Gal musmirių raudonųjų yra .Turiu receptų kaip jas naudoti vėžio profilaktikai.