Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 20, 21:16)
wub.gif
Yra, Arūniuk 4u.gif  tas guzelis - nemažas ir labai gerai čiuopiasi, todėl gydytojai ir keista, kad jo mamograma nerodo...  g.gif

A, aš ne taip supratau, maniau, kad ir gydytoja nieko nečiuopia. Tada tikrai keista, kad mamograma nerodo. Kartais man mamogramą daro iš kelių kartų, vieną kart padaro, apsirengiu, tada sako "eime dar kartą", tada kitaip suspaudžia, kitu kampu,... matyt ir tau neužfiksavo, nes ne ta pusė, ne tas kampas, ar kaip čia paaiškint. Echoskopas įneš aiškumo. Bet labai reik žiūrėt echoskopuotojo kvalifikacijos, nes man prieš diagnozę vietinė ginekologė echoskopu kai žiūrėjo, nieko nematė doh.gif , sako viskas pas tave gerai, o liga jau pažengusi buvo. Na, bet tavo echoskopuotojas geras, ir padarys viską, kas priklauso.

Džiugu, kad mamytei geriau.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 08 20, 22:35)
A, aš ne taip supratau, maniau, kad ir gydytoja nieko nečiuopia. Tada tikrai keista, kad mamograma nerodo. Kartais man mamogramą daro iš kelių kartų, vieną kart padaro, apsirengiu, tada sako "eime dar kartą", tada kitaip suspaudžia, kitu kampu,... matyt ir tau neužfiksavo, nes ne ta pusė, ne tas kampas, ar kaip čia paaiškint. Echoskopas įneš aiškumo. Bet labai reik žiūrėt echoskopuotojo kvalifikacijos, nes man prieš diagnozę vietinė ginekologė echoskopu kai žiūrėjo, nieko nematė  doh.gif , sako viskas pas tave gerai, o liga jau pažengusi buvo. Na, bet tavo echoskopuotojas geras, ir padarys viską, kas priklauso.

Džiugu, kad mamytei geriau.

Tai tikiuosi, kad bus aiškiau po echoskopijos. Tai dabar onkologinėje dar yra echoskopuotojų, bet gydytoja kažkodėl pas šitą nori, kad eičiau... Tai palauksim...
O mamogramą ir vertikaliai ir horizontaliai suspaudžia. Na šiaip ar taip tas guziukas į suspaudimą tikrai patenka, nes tokioj vietoj yra...
Vėsios dienelės atėjo - man jau iš ryto šiandien šalta buvo - 12 laipsnių terodė anksti ryte... ir visas laukas jau rudenėliu kvepėjo.... ax.gif
Jei rytoj nelis - varom į grybus miškan...
Atsakyti
As cia.as cia! Vakar lankytojai buvo nuo 12 vval. dienos iki 19 val.pasikeisdami, o dar buvau i darbbu trumpam nuvaziavusi..dar ir siulus iseme pas gyd.bbuvau. vieenu zodziu, nebeeliko laikucio cia priisesti. Vakare dar siek tiek temp.pakilo iki 37.5.
Rasu lankele, tai ir gyvenk ramiai toliau, jei mamograma nerodo, tai juo labiau gali buti rami.is pasakojimu, tai tau vsio koroso biggrin.gif , juk jau jei blogai butu mate mamogramoje. Greros dieneles visoms!
Atsakyti
Aciu Dievuliui! Kasdien vis stipresne jauciuos. Valiooooo! Jau galiu prigulti ir operuotaji desini sona. Kartais pagalvoju..kodel a.a. adis nedare tokios operacijos - pleurodezes. As si vakara nutaisiau toki cirka uz 260 lt nusipirkau sau ir suneliui bilietus i Briuseli lapkr 24 -27 dienoms.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 21, 23:57)
Aciu Dievuliui! Kasdien vis stipresne jauciuos. Valiooooo! Jau galiu prigulti ir operuotaji desini sona. Kartais pagalvoju..kodel a.a. adis nedare tokios operacijos - pleurodezes. As si vakara nutaisiau toki cirka  uz 260 lt nusipirkau sau ir suneliui bilietus  i Briuseli lapkr 24 -27 dienoms.

bigsmile.gif thumbup.gif Nu tu pavarai good.gif Reiskia tikrai viskas bus geeerai! Ir kaip pigiai nupirkai bigsmile.gif

Uzsukau ir as cia smile.gif

rasu lanka ,ir as tikiu ir manau kad viskas tvarkoje,jeigu mamografas neparode 4u.gif Laikau uz tave kumstukus stipriai stipriai heart.gif
Atsakyti
Jooooo, dar niekas nezino, tiksliau tik sunui pasakiau apie Briuseli, juk nupirkau internetu, kai jo namuos nebuvo. Kai sugrizo pasakiau pries valanda, jis apsidziauge.
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rasų lanka,2010 08 20, 19:40]
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif Siunčiu jums mano gėlelės pasaulėlį. Kartais vis ieškom kažko didelio, gražaus , o nepastebim , kad grožis ir laimė gali būti ir mažytėse smulkmenėlėse. Taip yra su laimės , džiaugsmo suvokimu, taip kartais būna su meilės paieškomis. Atraskim sau malonumą ir palaimą kuo dažniau...

user posted image
[COLOR=red]Kokia čia technika toks tarsi ne šio pasaulio stebūklas nufotografuotas ? Neatpažįstu, o tur būt kokia paprasta gėlytė .Greičiausiai labai iš arti fotografavai.Kažkoks fantastinis augalas gavosi.Įtariu orchidėja, kuri dabar labai populiari.Tiesa ji kiek kitaip vadinasi, porūšis toks.

Ačiū palaikymo komandai. 4u.gif
Štai ir aš grįžau. Padarė mamogramą, kuri rodo mastopatinius pakitimus (mūsų amžiui tai būdinga), bet nerodo mano guzelio... g.gif Gydytoja apčiupinėjo ir sako, kad keista, kad tokio nerodo. Taigi ji mane užregistravo dar echoskopijai (rugsėjo 13 d .) Laukti ilgokai, bet gydytoja norėjo būtent pas tą echoskopuotoją, o jis dar kol kas atostogose.
[COLOR=red]Gydytoja turbūt ir užčiuopia tuos mastopatinius pakitimus ir kelia bangas.O kadangi jie ne piktybiniai , tai mamograma ir nerodo.Man darant mamogramą per mažai supresavo, tai pasirodė , kad darinys yra, įvarė baimės.Po to perdarė po tokiu presu , kad staugti norėjosi ir darinio neliko.

Papildyta:
[quote=rasų lanka,2010 08 20, 21:16]wub.gif

Jooo, mamytei sulašino porą litriukų su pastiprinančiais vaistukais. Tai dabar kai skambinausi, tai sakė, kad nemiegojo ir dieną, visus laikraščius naujus išskaitė, savo serialus pažiūrėjo, nors vakar vakare dar abejojo, kad pavyks iki mašinos nueiti... Nes po cheminių skausmelių, kojelėse jėgelių nebėra (paskui atsistato). Iš ryto dar irgi slabna buvo. [/quote]

Kovotoja tavo mamytė.Gerai , kad tokią rūpestingą ir mylinčią dukrą turi.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 20, 21:48)
Jei rytoj nelis - varom į grybus miškan...

Gal musmirių raudonųjų yra .Turiu receptų kaip jas naudoti vėžio profilaktikai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 22 rugpjūčio 2010 - 09:41
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 21, 23:30)
Jooooo, dar niekas nezino, tiksliau tik sunui pasakiau apie Briuseli, juk nupirkau internetu, kai  jo namuos nebuvo. Kai sugrizo pasakiau pries valanda, jis apsidziauge.
biggrin.gif  biggrin.gif

Patricija tu super thumbup.gif Su tokiu optimizmu pasveiksi ir būsi nemirtinga kaip Dankanas Maklaudas arba kaip Leontjevas , kuris svajoja gyventi 500 metų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Čia Briuselio vaizdelis.
Ir aš noriu Briuselio kopūstų ... lotuliukas.gif

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Vakar pradėjau kruopų dietą .Kadangi praeitą kartą ištvėriau tik 7 dienas, tai dabar vėl bandysiu.Bent 8 dienas , tai būtų kiekvienai kruopų rūšiai po 2 dienas.
Dabar optimistiškai nusiteikiau, tai ne taip jau sunku ir praryti košę.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 21, 23:57)
Aciu Dievuliui! Kasdien vis stipresne jauciuos. Valiooooo! Jau galiu prigulti ir operuotaji desini sona. As si vakara nutaisiau toki cirka  uz 260 lt nusipirkau sau ir suneliui bilietus  i Briuseli lapkr 24 -27 dienoms.

Valioooooooooooooooooooooooo 4u.gif 4u.gif Stipruolė varlytė keliauninkė.... Tu tik keliauk ir mums nešk žinias kaip už jūrų marių žmoneliai gyvena ir kokios aukso upės ten teka.... biggrin.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 22, 11:43)
Kovotoja tavo mamytė.Gerai , kad tokią rūpestingą ir mylinčią dukrą turi.
Papildyta:
Gal musmirių raudonųjų yra .Turiu receptų kaip jas naudoti vėžio profilaktikai. drinks_cheers.gif

Neee, musmirių neužėjome (vyras sakė, kad vieną matęs), ir apskritai mažai grybukų radom - valgomų. O visokių visokiausių nevalgomų - skrybėlėtų ir šlakuotų, ilgakojų pentinuotų - nors vežimu vežk....

Man atrodo, kad visos mamos turi mylinčius jas vaikus ir kiekvienas rūpinasi, kaip gali .... wub.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 22, 12:02)
Čia Briuselio vaizdelis.
Ir aš noriu Briuselio kopūstų ... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man neskanu... nors visus kopūstus labai mėgstu, išskyrus šituos...

Skanios ir veiksmingos tau kruopų dietos. drinks_cheers.gif Labai tave palaikau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 22 rugpjūčio 2010 - 19:46
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 22, 20:44)
O man neskanu... nors visus kopūstus labai mėgstu, išskyrus šituos...

Skanios ir veiksmingos tau kruopų dietos.  drinks_cheers.gif  Labai tave palaikau....

Briuselio kopūstų ta prasme , kad paragauti Briuselyje thumbup.gif .Gali būti ir balandėliai lotuliukas.gif
Kažkaip sunkiai einasi kruopos.Šiandien pietums vietoj jų pora bulvių su agurku suvalgiau.Delikatesas thumbup.gif , bet be jokų riebaliukų.Vakare pomidorą.Tokią laisvesnę dietą pasiskyriau."Draugeliui " nuo to , maisto turbūt nepadaugės, o vien košės tiesiog pykina, atrodo jau geriau iš viso nieko nevalgyti.

Oras šiltai rudeniškas ir man kaip tik.Atsigavau per šį laiką.
Geros darbo savaitėlės. 4u.gif
Atsakyti
Niu sveikutes!
Negirkit tiek manes, o tai pradesiu pustis kaip katinas glostomas.

GABIJA teisi. Stebuklai aplink mus. Pas mane namuos prazydo vienas pinigelis, ziedas turi panasumo i kalijos siek tiek. Briuselio tokia foto jau esu maciusi, man rodos, kad Samta0203 buvo idejusi i musu albumeli. Nuostabus vaizdas. Tikiuos teks man tai pamatyti gyvai.

Rasu lanka, kaip grybai? Sia nakti ir visa ryta pas mus lyja. Oras rudeniskas. Mieliau butu, jei sildytu iki 28 silumos, manes tai nevargina, o siandieninis oras jau man ne taip patinka.
Tiesa, vakar kai priguliau apie 19 val.ir ismiegojau iki puses astuoniu ryto.
biggrin.gif

SVETA, stengiuos gyventi pilnaverti gyvenima ir kuo daugiau pamatyti kol jauciuosi stipri pakankamai.
bigsmile.gif

Ai, Rasu lankele. Tik dabar daskaiciau, kad tavo grybukai ilgakojai ir pentinuoti, vaizdziai issireiskei.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 23 rugpjūčio 2010 - 07:03
Kodel cia taip tylu? bigsmile.gif
Atsakyti