QUOTE(arune @ 2010 08 20, 21:53)
Pradingo tavo guzelis. PRADINGO. Už tai reikia:
, ar ne?
Ir echoskopas nieko nerodys. Ar gali pats pranykti tas guzelis? (kiek pamenu - fibroadenoma pas tave). Cistos, žinau, gali. Atsimenu, nėštumo metu mano vaiko galvytėje 17-tą savaitę buvo stebima cista, kokį šoką apturėjau
, gavau siuntimą į genetikos centrą, reikėjo laukt porą ar 3 sav., o kai ten pažiūrėjo - sako "nebėra". Oi, kokia laiminga tada buvau!
Tai mamytė geriau šiandien jaučiasi?
P.S. norėčiau, kad mano vaikas turėtų tokią dailės mokytoją
, kaip tu.
.
Yra,
Arūniuk tas guzelis - nemažas ir labai gerai čiuopiasi, todėl gydytojai ir keista, kad jo mamograma nerodo...
Jooo, mamytei sulašino porą litriukų su pastiprinančiais vaistukais. Tai dabar kai skambinausi, tai sakė, kad nemiegojo ir dieną, visus laikraščius naujus išskaitė, savo serialus pažiūrėjo, nors vakar vakare dar abejojo, kad pavyks iki mašinos nueiti... Nes po cheminių skausmelių, kojelėse jėgelių nebėra (paskui atsistato). Iš ryto dar irgi slabna buvo. Tai kai nuvykom, pirma padarėme kraujuko tyrimą, tada nuvedžiau mamytę ir paguldžiau į dieninę lovelę ir nuėjau pas daktarytę su tyrimukais, Ji susakė, ką papildoma suleisti. Tai mamytei pradėjo lašinti, o aš tada pas tą pačią daktarytę jau su savo klausimukais. Tik registratūroj atstovėjau
eilę, o kortelė su atsakymu pasirodo gydytojos kabinete buvo... Taigi, visus reikaliukus sutvarkėme iki 11 val ryto...
Ir jau grįžtant mamytė daug kalbėjo, jau atkutusi buvo. Aiškų, dar nėra tos jėgos ir apetitas dar neatsistatė. Bet gal ir į naudą, nes dabar ji jau 3 dienos valgo kruopų sriubytes - tokias vandenines - tėtė tik sviestuko įdeda - grikių, avižinių dribsnių, ryžių. Gaunasi beveik kaip
Gabijos dieta...
Papasakojau ir apie ją mamytei. Jau antrą kartą... Ir šį kartą visai rimtai pažiūrėjo į kruopų dietas, o pirmą kartą sakė - fui, kaip neskanu, kaip galima praryti...o dabar sueina neblogai...
(nes po chemijų išsiplauna visas organizmas visais būdais)