Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(arune @ 2010 08 17, 21:42)
A, dabar aišku.  smile.gif  Tai tada stiprėk, tausok ir lepink save.  4u.gif

dekoju Arunele, lepinuosi dabar miegu rytais kiek noriu ir siaip man labai gera namuciuose. Tiesa, mano vienas pinigelis zieda leidzia. Tiksliai nezinau geles pavadinimo, bet jas taip vadina.
Atsakyti
Labas
Aš pasirodo gyvenu Dievo užantyje.Per didžiausius škvalus tik 6 semkes iš 30 nulaužė.Ir tada buvo eilinis griaustinis, o šiomis naktimis irgi nieko nebuvo.Šeštadienį dieną kiek stipriau griaudė.

Patricija
kaip pas tave dabar gražu.Kaip po gimtadienio. 4u.gif
Kad kitos nebūtų nuskriaustos , siunčiu visoms pasidalinti gladiolių, maždaug tokios pas mane žydi ir viena violetinė.
user posted image

Lankytojai labai pakelia temperatūrą.Taip man buvo, kai į trečią parą po operacijos , sekmadienį palatos durys neužsidarė.Vakare buvo vos ne 38, nors dieną atrodė viskas gerai.Pavargsti, nes kiekvienam reikia išpasakoti, pabendrauti.Gerai per paskutinę gana sunkią operaciją, kada ir taip antibiotikus dėl temperatūros leido , buvo karantinas.Vyras klinikų požemiais prasprukdavo, seselės į tai žiūrėjo pro pirštus.Tai net džiaugiausi, kad niekas nevaikščiojo.

Kaip Patricija tiek skanumynų suvalgysi.Kaip reklamoje apsirūpink mezym forte. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O iš koplyčios reikėjo išeiti , kol dar nebuvau suledijusi, bet kas kaltas ,kad tas kunigėlis toks gražus buvo. lotuliukas.gif Reikėjo jo fotkę pasidaryti ir būtum palatoje šiltai baigus melstis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, lankytojai siek tiek vargina. Ligonineje net du vakarus labai prasiau, kad neitu pas mane kiti lankytojai, isskyrus sunu. Gladijos pas mane triju spalvu: kremines , baltos ir viena violetine tamsi.

Operacija, kuria man dare, vadinasi pleurodeze. Gerai dabar kvepuojas. Pries tai ikvepdavau giliai, bet iskvepimo beveik nebudavo. Nemoku paaiskinti. Iskvepimas silpnutis budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 18 rugpjūčio 2010 - 19:53
Labukas,
QUOTE(arune @ 2010 08 17, 20:13)
išjungiau kompą, ir nuėjome abi su dukryte ir Perliuku į lovą "bijoti" 

Mano žvejai irgi peršlapo Juodkrantėje....
Bet man labiau prisiminė mūsų vienų Naujųjų metų sutikimas Druskininkuose. Dukrytei buvo 2,5 metukų. Buvom centre, prie eglutės, didelis ekranas, fejerverkai. Klausiam, kai grižom į patalpas, kas mažiukei labiausiai patiko. Vaikas ir sako: "Patiko tebizorius (t.y.ekranas), feverkai, patiko bijoti....." blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 08 18, 21:52)
Labukas,

Mano žvejai irgi peršlapo Juodkrantėje....
Bet man labiau prisiminė mūsų vienų Naujųjų metų sutikimas Druskininkuose. Dukrytei buvo 2,5 metukų. Buvom centre, prie eglutės, didelis ekranas, fejerverkai. Klausiam, kai grižom į patalpas, kas mažiukei labiausiai patiko. Vaikas ir sako: "Patiko tebizorius (t.y.ekranas), feverkai, patiko bijoti....." blush2.gif

Labas
Na vaikų mąstymas labai originalus, bet labai juokinga lotuliukas.gif thumbup.gif

Kaip prie jūros ? Pas mus šiandien lyja, tiksliai taip purškia smulkiais lašiukais , taip kad skėtis gal tik viršugalvį apsaugotų.
Jau dvi vėsias dienas žmogumi jaučiuosi, o šiandien tai jau šalta schmoll.gif
Miegojau iki 10 val , nuo 12 nakties blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 19, 10:32)
Labas
Na vaikų mąstymas labai originalus, bet  labai juokinga  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kaip prie jūros ? Pas mus šiandien lyja, tiksliai taip purškia smulkiais lašiukais , taip kad skėtis gal tik viršugalvį apsaugotų.

Aš jau ne pajūry...Vakar išvažiuojant lijo, kiek žinau - šiandien irgi...O mes kai buvom savaitę - naktį palyja, o dieną - giedra. Vienintelis vakaras - kai lietutis iš žvejybos iškrapštė, bet ir tai apie kokią 20 val.
Atsakyti
PATRICIJA kaip tau?
Ar neužkilo temperatūra po visų lankymų?

RASELE -geros išvados.Lauksim žinių.

Labanakt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 19 rugpjūčio 2010 - 23:45
4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=CF-9Ba1r_QI
http://www.youtube.c...h?v=rJ-2Ld9Ow6o
http://www.youtube.c...feature=related
Ramaus ryto ir geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
Aūūūūūūūūūūūū
kur jūs Rasele ir Patricija?
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif Siunčiu jums mano gėlelės pasaulėlį. Kartais vis ieškom kažko didelio, gražaus , o nepastebim , kad grožis ir laimė gali būti ir mažytėse smulkmenėlėse. Taip yra su laimės , džiaugsmo suvokimu, taip kartais būna su meilės paieškomis. Atraskim sau malonumą ir palaimą kuo dažniau...

user posted image

Ačiū palaikymo komandai. 4u.gif
Štai ir aš grįžau. Padarė mamogramą, kuri rodo mastopatinius pakitimus (mūsų amžiui tai būdinga), bet nerodo mano guzelio... g.gif Gydytoja apčiupinėjo ir sako, kad keista, kad tokio nerodo. Taigi ji mane užregistravo dar echoskopijai (rugsėjo 13 d .) Laukti ilgokai, bet gydytoja norėjo būtent pas tą echoskopuotoją, o jis dar kol kas atostogose. Jei echoskopas rodys įtarimų, darys biopsiją, klausiau - gal žymenį pasidaryti, tai sako, kad neskubėkim... Nežinau, kodėl - bet jaučiuosi nusiraminusi - gal dėl to, kad ledai pajudėjo iš taško. Nes vis laiko nerasdavau. Tai dabar lauksiu - tiksliau , laukti nebus kada, nes ant nosies rugsėjo 1- oji, o aš dar turėsiu pirmakleckius naujokėlius. Darbelio bus - tik ne blogoms mintelėms...
Mamytę taip pat pastiprino thumbup.gif

Tikiuosi, kad Patricija gerai laikosi po skanumynų dietos... bigsmile.gif

Gabija 4u.gif - nenuilstanti medžiotoja - ačiū , kad daliniesi savo atradimais ir žinelėmis... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 rugpjūčio 2010 - 18:43
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 20, 19:40)
Štai ir aš grįžau. Padarė mamogramą, kuri rodo mastopatinius pakitimus (mūsų amžiui tai būdinga), bet nerodo mano guzelio... g.gif

Pradingo tavo guzelis. PRADINGO. Už tai reikia: user posted image, ar ne? mirksiukas.gif Ir echoskopas nieko nerodys. Ar gali pats pranykti tas guzelis? (kiek pamenu - fibroadenoma pas tave). Cistos, žinau, gali. Atsimenu, nėštumo metu mano vaiko galvytėje 17-tą savaitę buvo stebima cista, kokį šoką apturėjau doh.gif , gavau siuntimą į genetikos centrą, reikėjo laukt porą ar 3 sav., o kai ten pažiūrėjo - sako "nebėra". Oi, kokia laiminga tada buvau! wub.gif

Tai mamytė geriau šiandien jaučiasi?

P.S. norėčiau, kad mano vaikas turėtų tokią dailės mokytoją wub.gif , kaip tu.

.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 08 20, 21:53)
Pradingo tavo guzelis. PRADINGO. Už tai reikia: user posted image, ar ne?  mirksiukas.gif  Ir echoskopas nieko nerodys. Ar gali pats pranykti tas guzelis? (kiek pamenu - fibroadenoma pas tave).  Cistos, žinau, gali. Atsimenu, nėštumo metu mano vaiko galvytėje 17-tą savaitę buvo stebima cista, kokį šoką apturėjau  doh.gif , gavau siuntimą į genetikos centrą, reikėjo laukt porą ar 3 sav., o kai ten pažiūrėjo - sako "nebėra". Oi, kokia laiminga tada buvau!  wub.gif

Tai mamytė geriau šiandien jaučiasi?

P.S. norėčiau, kad mano vaikas turėtų tokią dailės mokytoją  wub.gif , kaip tu.
.

wub.gif

Yra, Arūniuk 4u.gif tas guzelis - nemažas ir labai gerai čiuopiasi, todėl gydytojai ir keista, kad jo mamograma nerodo... g.gif

Jooo, mamytei sulašino porą litriukų su pastiprinančiais vaistukais. Tai dabar kai skambinausi, tai sakė, kad nemiegojo ir dieną, visus laikraščius naujus išskaitė, savo serialus pažiūrėjo, nors vakar vakare dar abejojo, kad pavyks iki mašinos nueiti... Nes po cheminių skausmelių, kojelėse jėgelių nebėra (paskui atsistato). Iš ryto dar irgi slabna buvo. Tai kai nuvykom, pirma padarėme kraujuko tyrimą, tada nuvedžiau mamytę ir paguldžiau į dieninę lovelę ir nuėjau pas daktarytę su tyrimukais, Ji susakė, ką papildoma suleisti. Tai mamytei pradėjo lašinti, o aš tada pas tą pačią daktarytę jau su savo klausimukais. Tik registratūroj atstovėjau doh.gif doh.gif eilę, o kortelė su atsakymu pasirodo gydytojos kabinete buvo... Taigi, visus reikaliukus sutvarkėme iki 11 val ryto... thumbup.gif Ir jau grįžtant mamytė daug kalbėjo, jau atkutusi buvo. Aiškų, dar nėra tos jėgos ir apetitas dar neatsistatė. Bet gal ir į naudą, nes dabar ji jau 3 dienos valgo kruopų sriubytes - tokias vandenines - tėtė tik sviestuko įdeda - grikių, avižinių dribsnių, ryžių. Gaunasi beveik kaip Gabijos dieta... thumbup.gif Papasakojau ir apie ją mamytei. Jau antrą kartą... Ir šį kartą visai rimtai pažiūrėjo į kruopų dietas, o pirmą kartą sakė - fui, kaip neskanu, kaip galima praryti...o dabar sueina neblogai... (nes po chemijų išsiplauna visas organizmas visais būdais)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 rugpjūčio 2010 - 20:29