Labas
Patricija sveiksta.Jai viskas bus gerai, nes ji šaunuolė.
Čiuo adresu galima rasti įdomių knygų, deja aš anglų nemoku, tai studijuoju rusų literatūrą.
http://www_e-puzzle_ru/
Васютин Александр - Всемогущий разум или простые и эффективные техники самооздоровления.
Dabar studijuoju šią knygą.Man įdomios praktikos, kaip pajungti protą ir mąstymą sveikatai ir visiškam išgijimui,tačiau tam reikia didelio užsispyrimo , kantrybės ir laiko.Knyga atsisiunčiama nemokamai.Pratimai iš pirmo žvilgsnio paprasti, bet sunkiausia bus suvaldyti protą, kad jis neklaidžiotų ten kur jam įdomiau.Autorius medikas psichoterapiautas.Pats turėjęs puokštę ligų ir psichologinių treniruočių pagalba, kurias ir pats sukūrė , jas išsigydė.
Vėžį jis irgi priskiria ilgalaikių stresų , persitempimų ligai, kurią taip pat galima išsigydyti pakeitus gyvenimo būdą , nuraminus protą ir išmokus jo rekomenduojamus psichologinius pratimus.
В данной книге я представляю на твой суд итог своей многолетней работы по изучению проблемы саморегулирования организма. Ты, конечно же, знаешь, что в последнее время все, что связано с возможностью самому помочь себе, чрезвычайно интересует людей. Косвенным признаком этого интереса является то, что книжный рынок заполнен массой литературы по тому, как вести здоровый образ жизни (или же выздороветь, если человек болеет). Естественно, это связано с тем, что рынок таким образом реагирует на спрос, выдавая массу предложений. И это очень хорошо, так как я глубоко убежден, что до тех пор, пока человек ждет помощи извне, его проблемы не решить. Только тогда, когда человек поймет свою собственную роль в деле оздоровления своей жизни, он сдвинется с мертвой точки.
Все победы начинаются с победы над собой.
Л.Леонов.
...никогда не бывает больших дел без больших трудностей.
Вольтер.
Здоровье гораздо более зависит от наших привычек и питания, чем от врачебного искусства.
Д.Леббок.
Одно из условий выздоровления - желание выздороветь.
Л.Сенека
Здоровье до того перевешивает все блага жизни, что поистине здоровый нищий счастливее больного короля.
А.Шопенгауэр.
Geros sveikatos
Jo jo, spalio 15d. skrisiu i paryziu penkioms naktims. Visa sveika jausiuos apsoliuciai, kai istrauks tas pirsto storio slangas is sono. As stipri, as labai stipri , viso pasaulio stiprybe ir galia slypi manyje!
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 12, 16:10)
Jo jo, spalio 15d. skrisiu i paryziu penkioms naktims. Visa sveika jausiuos apsoliuciai, kai istrauks tas pirsto storio slangas is sono. As stipri, as labai stipri , viso pasaulio stiprybe ir galia slypi manyje!
Šaunuolė
Džiaugiuosi, kad esi tokia optimistė.Paryžius tavęs laukia.
Taip ir toliau laikykis
Sveikutės, pavėsinukės... Kadangi mano atostogos baigiasi, tai stengiuosi tarpuose tarp mamytės ir savo daktariukų pasilepinti vietinėmis kelionėmis...
...į miškelius...
... į energetinius labirintus....
... ir prie jūros, ir prie ežeriukų....
GABIJA , ar tu tas knygeles užsisakai, ar iš bibliotekos imi, ar perki?
Papildyta:
Visa sveika jausies apsoliučiai. Tu stipri, tu labai stipri , viso pasaulio stiprybė ir galia slypi tavyje!
Patricija - visada su tokiom mintim.
...į miškelius...
... į energetinius labirintus....
... ir prie jūros, ir prie ežeriukų....
GABIJA , ar tu tas knygeles užsisakai, ar iš bibliotekos imi, ar perki?
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 09, 22:25)
...Vieną kartą anesteziologas ateina pas mane ruošti operacijai ir sako:
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 12, 17:10)
Visa sveika jausies apsoliučiai. Tu stipri, tu labai stipri , viso pasaulio stiprybė ir galia slypi tavyje!
Patricija - visada su tokiom mintim.
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 13, 22:06)
Nuostabūs tavo vaizdeliai, Rasų lanka. O grybai kokie . Iškart užsimaniau į mišką, patinka man... Gal čia Platelių miške tokius radai? O energetiniai labirintai... aš iš tų kraštų, o nežinojau apie tokius ką ten juose daryti?
P.S. ar radai adis kapelį?
Rasu lankele, geros nuotraukytes!!!
Arunele, as tik valgyti grybus megstu. Grybai slepias nuo manes nerandu ju.
Je jeee, siandien gerai, vakar dar buvo prasciau. Istrauke slangas didziules dvi is sono ir ttemp vis vakarais pakildavo virs 38 , pakeite stiprius antibiotikus zinacefas pavadinimu, rodos, kad tik to ir tereikejooo. O lia lia, siand jau lauke buvau, pirm manau, kad busiu namie visa sveika ir grazi. Xi xi
Visom pavesines lankytojoms palieku geraaaa nuotaikaaaaa!
Arunele, as tik valgyti grybus megstu. Grybai slepias nuo manes nerandu ju.
Je jeee, siandien gerai, vakar dar buvo prasciau. Istrauke slangas didziules dvi is sono ir ttemp vis vakarais pakildavo virs 38 , pakeite stiprius antibiotikus zinacefas pavadinimu, rodos, kad tik to ir tereikejooo. O lia lia, siand jau lauke buvau, pirm manau, kad busiu namie visa sveika ir grazi. Xi xi
Visom pavesines lankytojoms palieku geraaaa nuotaikaaaaa!
Labas
Džiaugiuosi, kad šiuo metu atostogos.Užjaučiu ligoniukus ligoninėse.Per paskutinę tulžies operaciją birželį buvo -24 šilumos, palata mažytė, o trys gulėjom.Šeip tai dažniausiai vyresnės neleidžia langų atidaryti, o kadangi aš gulėjau prie lango, tai neprieštaravo lango atidarymui , aišku jei sutrauks tai ne jas, o aš gavau gryno oro, nes kai jau savomis kojomis grįžau , pajutau, kad palata beorė.
Patricija tu ten dar neišvirei nuo savos temperatūros ir lauko karščio? Geriausia , kad ant lovų ceratos, o klinikose sprindžio storio kaldros.
Kaip suprantu krizė baigėsi , jei jau šlangas ištraukė?
Rasele žiūriu, kad tu ir grybauni ir meną kuri.Aš bijau vasarą eiti į mišką , nes yra encifalitinių erkių.Kaimyno vos nesuparaližavo dėl pavėluotos diagnozės.
Ar buvai tuose labirintuose?Viena pasakojo, kad vaikščiojo tam kartui seminare sukurtais labirintais , kad pajautė kažką nerealaus.
Knygas galima iš interneto už dyka atsisiųsti.Tik už saviįtaigos programas teko sumokėti SMS žinute.Apie 4 Ltl žinutės kaina
Ši knyga Васютин Александр - Всемогущий разум или простые и эффективные техники самооздоровления irgi nemokamai atsisiųsta.
Tai saviįtaiga derinama su kvėpavimu.Bet reikia tam pašvęsti daug laiko ir išmokti suvaldyti protą , kad darant tas praktikas negalvoti , ką pietums virsi.O tai jau žygdarbis, o tam reikia daug dirbti žinant , kad greit to nepasieksi, reikalinga stipri motyvacija , kodėl tą darai ir didelis tikėjimas.
Šis gydytojas rašo , kad kiekvienos ligos gydymas turėtų prasidėti nuo vizito pas psichologą, nes daugelį ligų nulemia pastovi nervinė įtampa, savigrauža, nemokėjimas susidoroti su stersu.Vėžys irgi šiame saraše.Dar nebaigiau skaityti, o kas gausis vėliau matysiu.
Linkiu vėsaus šešėlio
Džiaugiuosi, kad šiuo metu atostogos.Užjaučiu ligoniukus ligoninėse.Per paskutinę tulžies operaciją birželį buvo -24 šilumos, palata mažytė, o trys gulėjom.Šeip tai dažniausiai vyresnės neleidžia langų atidaryti, o kadangi aš gulėjau prie lango, tai neprieštaravo lango atidarymui , aišku jei sutrauks tai ne jas, o aš gavau gryno oro, nes kai jau savomis kojomis grįžau , pajutau, kad palata beorė.
Patricija tu ten dar neišvirei nuo savos temperatūros ir lauko karščio? Geriausia , kad ant lovų ceratos, o klinikose sprindžio storio kaldros.
Kaip suprantu krizė baigėsi , jei jau šlangas ištraukė?
Rasele žiūriu, kad tu ir grybauni ir meną kuri.Aš bijau vasarą eiti į mišką , nes yra encifalitinių erkių.Kaimyno vos nesuparaližavo dėl pavėluotos diagnozės.
Ar buvai tuose labirintuose?Viena pasakojo, kad vaikščiojo tam kartui seminare sukurtais labirintais , kad pajautė kažką nerealaus.
Knygas galima iš interneto už dyka atsisiųsti.Tik už saviįtaigos programas teko sumokėti SMS žinute.Apie 4 Ltl žinutės kaina
Ši knyga Васютин Александр - Всемогущий разум или простые и эффективные техники самооздоровления irgi nemokamai atsisiųsta.
Tai saviįtaiga derinama su kvėpavimu.Bet reikia tam pašvęsti daug laiko ir išmokti suvaldyti protą , kad darant tas praktikas negalvoti , ką pietums virsi.O tai jau žygdarbis, o tam reikia daug dirbti žinant , kad greit to nepasieksi, reikalinga stipri motyvacija , kodėl tą darai ir didelis tikėjimas.
Šis gydytojas rašo , kad kiekvienos ligos gydymas turėtų prasidėti nuo vizito pas psichologą, nes daugelį ligų nulemia pastovi nervinė įtampa, savigrauža, nemokėjimas susidoroti su stersu.Vėžys irgi šiame saraše.Dar nebaigiau skaityti, o kas gausis vėliau matysiu.
Linkiu vėsaus šešėlio
Neiskepiau ir visiskai nejauciu didelio karscio, esu patenkinta supancia aplinka, cia jauku ir pakankamai vesumos! Personalas nuosirdus ir malonus. Gabija, man patinka tavo rekomenduojamas saviitaigos gydymosi budas ir nuostata, kad ligos prasideda galvoje. Pries susergant vis budavau nepatenkinta, vis rodes, kad as nuskriaustoji, kad man vis ko nors truksta, kad noriu graziu drabuziu, kad noriu kur nors i kelione, jauciaus nelaiminga vista . . Dabar visokios smulkmenos dziugina, pati sau kalu as viska galiu..as stipri,as stipresne negu atrodau, viso pasaulio ztiprybe ir galia slypi manyyyjeeeeeee! Jo, jo, jooooooooooooo!
QUOTE(arune @ 2010 08 14, 11:07)
Nuostabūs tavo vaizdeliai, Rasų lanka. O grybai kokie . Iškart užsimaniau į mišką, patinka man... Gal čia Platelių miške tokius radai? O energetiniai labirintai... aš iš tų kraštų, o nežinojau apie tokius ką ten juose daryti?
Ačiū.... Neee, grybai ne Platelių - Mažeikių miškų... Miške labai gerai, bet kol nėra dar karščio - tai mes važiuojame anksti ryte, keliamės su laikrodžiu...
Tai va, apie energetinius labirintus. Pasirodo, kad dabar jau reikia mokėti, kad būti tenai. (Seniau nereikėjo). Bet dabar ir nuoroda jau yra įvažiuojant. Ir visai suprantamas tas mokestis, kai reikia šitiek įdėjimų, kad džiugintų akį. Yra viskas kaip parašyta jų tinklalapyje - trys labirintai...Vienas dar neužbaigtas - tiksliau jis yra jau naudojamas, bet vizualiai neužbaigtas. Mes su vyru likome patenkinti. Tiesa, aš labai didelio poveikio nepajaučiau, gal dėl to, kad labiau užsiėmiau viso ko analize, kažkokia buvau išsiblaškiusi ir negalėjau susikaupti. Čia gavosi taip, kaip kartais medituojant neišeina atsijungti ir gana. Bet tikrai žinau, kad kitą kartą pavyks. Nors sako, kad ir nieko nejaučiant aukštesnių jėgų darbas su tavimi vyksta. Mačiau kai viena moteriškaitė buvo prigulusi ir draugė padėjo jai atsikelti... Viename labirinte (savojo AŠ) jaučiau nuo alkūnių sunkias rankas, tiesiog negalėjau pakelti, o kažkurioje ėjimo atkarpoje pajutau begalinę MEILĘ mano artimiesiems žmogučiams - tiesiog visų tarsi portretai prieš mane vienu metu iškilo ir gerklę meilės , ašarų ir džiaugsmo gumulas užspaudė... Kaip atsirado, taip ir dingo staiga... Tada net nepagalvojau apie tai. Paskui viską , išėjusi apmąsčiau. Tame labirinte tiesiog užsiduodi sau rūpimą klausimą apie save. Ir eini. Kol prieini centrą. Centre pasėdi, gali pamedituoti ir vėl grįžti atgal. Kitas labirintas skirtas komandai, porai arba dviem ... O trečias toks kaip gydomasis. Na, jei domina - yra jų puslapėlyje. Tas tai ilgas - pirmyn, atgal, pameditavimai aikštelėse - apie 1,5 km susidaro. Tai nutiko toks dalykas - kai įeini jau į vieną aikštelę ir pamedituoji, areikia išeiti į kitą takelį. Mus perspėjo, kad kartais žmogus užmiršta iš kokio atėjęs ir vėl grįžta į tą pačią vietą (reiškia, dar problema neišspręsta). Tai iš vienos aikštelės man išeinant, aš pasukau į takiuką, vyras sako, tu ne į tą, į šitą turi eiti. Išėjau kaip jis sakė, ir ką tu manai - iš kitos aikštelės vėl pasukau į tą takiuką , iš kurio atėjau - taigi vis tiek teko sugrįžti, į tą vietą, nuo kurios aš ir anksčiau turėjau grįžti....
Jetau, labai painiai parašiau Neįmanoma aprašyti. Reikia pačiam pabūti. Dariau nuotraukas - vaizdai ten nerealūs - o nuotraukose nieko ypatingo atrodo. Tiesiog reikia ten būti. Yra supynės, yra tvenkinys, kur galima žuvytes batonu pašerti, yra lauko šachmatai, galima pievutėje po medžiu, paužkandžiauti savo sumuštiniais,...ir didžiulės erdvės... Atvažiavus pasitinka mergina, kuri nuveda prie kiekvieno objekto ir viską paaiškina, kaip ir ką reikia daryti, atsako į klausimus. Mums iškilo klausimų, tai dar ją susitikome išvažiuojant ir paklausinėjome. Dar nesupratau , kas ten buvo ir kaip, bet išvažiavom be galo laimingi su vyru ir žinom, kad dar atvažiuosim. Ten geriau važiuoti, kai nėra taip karšta, nes labirintai be jokio pavėsio. Tiesa, dar galima atsivežti savo augalą - krūmelį ar medelį - ir pasodinti į labirintą - taip jis visada bus energetinėje zonoje ir kaups visą teigiamą energiją. Kai nuvažiuosi tiesiog galėsi prie jo pastovėti, pasikalbėti, paliesti ir tau jis perduos visą gerą. Taip pat yra kuriama mandala Stiklainiukai pripildyti smėlio. Galima parašyti savo troškimus, bet reikia rašyti kaip padėką tarsi tai jau įvykę - yra dabar. Atsuki stiklainiuką, įkiši savo padėką ir įdedi į mandalą. Turi išsipildyti. Pvz. jei sergi, parašai"ačiū, Dieve (ar dar kaip nors ), kad aš esu sveika, laiminga" ir t.t.t
Na, galima pasakoti ir pasakoti... Ir dar man atrodo, kad geriau važiuoti darbo dieną... Tie labirintai dar tik kuriasi. Ten buvo nuvažiavęs bioenergetikas, kurio seminarus aš lankau - tai sakė kad su laiku bus stipri vieta.... Na - tiesiog įdomu...
Aplankėm Adis kapelį. Radom iš karto - lyg būtume žinoję ir buvę - ant kalnelio....
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 14, 18:08)
Aš esu "pakvakusi ant gamtos" Nieko negaliu su savim padaryti - traukia į mišką. Jau esu sirgusi laimo liga (bijau ir pagalvoti). Ir erkių bijau. Esu apsirengusu nuo kojų iki viršūgalvio plaukelio Po laimo ligos šeimos gydytoja primygtinai paliepė skiepytis nuo encifalito tai preitais metais pradėjau - šiais užbaigiau visą kursą... nors ir nuo laimo ligos visokių blogybių gali būti tfu,tfu,tfu... Grįžusi apsižiūriu, einu maudytis , šukuotis ir bijoti..., o kitą dieną vėl apie mišką galvoju. Apsiginkluoju fotoaparatu, nes ko tik ten nebūna...
Tai būtinai aš dar važiuosiu ir žinau, kad labirintuose labai gerai...
Patricija žvirbleli, kaip džiaugiuosi tavo optimizmu... Man jo labai dabar reikia, nes pirmadienį važiuojame mamytei chemoterapiją daryti, tai gydytojos prašysiu, kad mano guziuką kruty apžiūrėtų ar bent kitam kartui susitarsiu....
Idomiai apie labirintus aprasei. Kur jie randasi? Mamytei linkiu, kad nebutu sunku, linkiu kad rastu koki nors maisteli, uogeles, pvz, silauoges,kurios nuimtu visa bloguma. Raselei, kad gydytoja nuramintu jog tai riebaliukas.
Velnelis kaip man toli važiuoti į labirintus .Nuvažiuoti, pasivaikščioti ir vėl namo važiuoti.Nors rodos skaičiau , kad ten nakvynės jau galima apsistoti.Taip suintrigavai su tais labirintais .Internete buvau radusi tos sodybos tinklapį, bet tada taip neužkabino.Na dar tokį kelią trenktis vyrą reikia prišnekinti.Sakys , kad pamiške pasivaikščioti ir namie galiu.
Tu Rasele tikra fanatikė.Jau turėjusi laimo ligą dar eini į mišką.Aš tai važiuoju pasivažinėti, bet į šalikelę kur žolė -nė žigsnio.Kai atšala , tada jau su Džina einame.
O dėl guziuko dar nesinervuok, su metais atsiranda visokių riebalinių darinių, pieno liaukos darosi graublėtos.Aš pati kai sau žiūriu, tai vieni mazgai, o kai gydytoja ar kompas -tik tokie įvairūs sustandėjimai.
Dėl šventos ramybės bandyk išsiprašyti, kad greičiau pažiūrėtų.Geriau kokią pakišą duoti negu nervintis.Jau laukimo kaip nekenčiu.Tada rodos viduriai prie nugaros prilimpa.
Tu Rasele tikra fanatikė.Jau turėjusi laimo ligą dar eini į mišką.Aš tai važiuoju pasivažinėti, bet į šalikelę kur žolė -nė žigsnio.Kai atšala , tada jau su Džina einame.
O dėl guziuko dar nesinervuok, su metais atsiranda visokių riebalinių darinių, pieno liaukos darosi graublėtos.Aš pati kai sau žiūriu, tai vieni mazgai, o kai gydytoja ar kompas -tik tokie įvairūs sustandėjimai.
Dėl šventos ramybės bandyk išsiprašyti, kad greičiau pažiūrėtų.Geriau kokią pakišą duoti negu nervintis.Jau laukimo kaip nekenčiu.Tada rodos viduriai prie nugaros prilimpa.
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 14, 21:43)
Idomiai apie labirintus aprasei. Kur jie randasi? Mamytei linkiu, kad nebutu sunku, linkiu kad rastu koki nors maisteli, uogeles, pvz, silauoges,kurios nuimtu visa bloguma. Raselei, kad gydytoja nuramintu jog tai riebaliukas.
ČIA jų tinklalapis Jie prie Platelių randasi.
Riebaliukas tai nebus, nes jau prieš kelis mėnesius sakė, kad panašu į fibroadenomą. Jei didės - reiks operuoti. O dabar kaip tik ir padidėjęs... Na, bet palikim tai kitai savaitei.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 14, 22:16)
Velnelis kaip man toli važiuoti į labirintus .Nuvažiuoti, pasivaikščioti ir vėl namo važiuoti.Nors rodos skaičiau , kad ten nakvynės jau galima apsistoti.Taip suintrigavai su tais labirintais .Internete buvau radusi tos sodybos tinklapį, bet tada taip neužkabino.Na dar tokį kelią trenktis vyrą reikia prišnekinti.Sakys , kad pamiške pasivaikščioti ir namie galiu.
Tavo vilkė tikra manekenė... Ir koks rožynas nuostabus...
Tolokai , tau Gabija Na, kad viską apeiti ramiai (turiu galvoje labirintus) reikia kelių valandų. Mes su vyru 3,5 valandas išbuvom, bet dar trūko laiko, nes buvom nusimatę ir kitas vietas aplankyti. O galima ir pernakvoti, yra klėtis su apartamentais ir patogumais. Bet kainuoja...
Mandala ir prie tvenkinio...