Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukių pavėsinė

QUOTE(arune @ 2010 07 24, 10:23)
Oi, Patriccija, ką tu veiksi Palangoj?  blink.gif  Lyja, žaibuoja, perkūnas, ir taip visą dieną  unsure.gif

Ot naktelę apturėjau vakar  doh.gif  Važiavau į Rygos aerouostą pasiimti pusseserės, grįžtančios iš Amerikos, su svetima mašina, (jos Mersiuku), viskas gerai buvo į vieną pusę, o kai pasiiėmiau ją, 23 val., sugedo jos ta mašina. Svarbiausia, miške  tongue.gif  Na ką, istorija baigėsi tuo, kad kvietėmės spec. tarnybą, kad nutemptų ant tralo, į naktinį autoservisą, iki 5 ryto remontavo, ir po to dar 3 val. atgal kelionė. Pavargau šuniškai  bigsmile.gif  Pamačiau naktinę Rygą , kol tampė  tongue.gif

Nėr to blogo , kas neišeitų į gera.Juk niekada nebūtum vaikščiojusi po Rygą naktį.

http://tv.delfi.lt/video/msH9kAyh/
Norėčiau bent vieno tokio užsiėmimo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 24, 11:05)
Aš pirkau maximoje.

O kur Maximose yra neskrudintų? Ar jos sveriamos? Ir aš noriu. doh.gif Važiuosime viena pas kitą kavutės... Juk kiekviena šeimininkė tą pačią "bulbynelę" skirtingai išverda... nail.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 07 24, 11:23)
Ot naktelę apturėjau vakar  doh.gif  Važiavau į Rygos aerouostą pasiimti pusseserės, grįžtančios iš Amerikos, su svetima mašina, (jos Mersiuku), viskas gerai buvo į vieną pusę, o kai pasiiėmiau ją, 23 val., sugedo jos ta mašina. Svarbiausia, miške  tongue.gif  Na ką, istorija baigėsi tuo, kad kvietėmės spec. tarnybą, kad nutemptų ant tralo, į naktinį autoservisą, iki 5 ryto remontavo, ir po to dar 3 val. atgal kelionė. Pavargau šuniškai  bigsmile.gif  Pamačiau naktinę Rygą , kol tampė  tongue.gif

Arūniuk wub.gif - kaip džiaugiuosi, kad turi užsiėmimų. Ši vasara tau poilsėlio ir ekstremalių išbandymų...Taigi gerai - viskas į patirtį. Praeis laiko, viską prisiminsi minkščiau ir su šypsena... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 24, 20:46)
O kur Maximose yra neskrudintų? Ar jos sveriamos? Ir aš noriu.  doh.gif Važiuosime viena pas kitą kavutės... Juk kiekviena šeimininkė tą pačią "bulbynelę" skirtingai išverda... nail.gif
Papildyta:

Aš pirkau sėklų stende.Pokelyje 5-ios sėklytės.dar neaišku ar daigios.
Atsakyti
Vakar buvo gera dienele pajuryje man po skeciu ir su marskinukais, o siandien teko minti namuciu anksti apie 14 val... saulutes nebuvo Palangoje. arunelei kokie nuotykiai buvo, prisiminsi visa gyvenima. GABIJAI linkiu kuo geriausiu tyrimu 29 dienele. rasu lankosmamytei taip pat. Greit reikia nesti kudasiu i lova, nes ryt anksti i darba.
Atsakyti
user posted image

Labas
Pasidariau markerį-22,8 , nukrito nuo 27,9.Antrą valandą sužinojau atsakymą.Iki tol klaidžiojau po namus nerasdama vietos.Kol paskambinau atsakymo , žiūriu vyrui rankos dreba.
Dar negaliu atsigauti.Jaučiuosi kaip vatinė, širdis dar praėjus valandai baladoja.
Manau atostogos dar tęsiasi.

O su kruopų dieta pasidaviau.Iškenčiau 7 dienas.O juk 3-is kartus sąžiningai išgyvenau.Gal karštis ištvermę išgarino.Pradėjo pykinti vien kruopų košės vaizdas.O jėgų neliko visiškai.
Kas keisčiausia , kad nukrito per savaitę tik 1-as kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 26 liepos 2010 - 14:10
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 26, 16:09)
user posted image
Labas
Pasidariau markerį-22,8 , nukrito nuo 27,9.Antrą valandą sužinojau atsakymą.Iki tol klaidžiojau po namus nerasdama vietos.Kol paskambinau atsakymo , žiūriu vyrui rankos dreba.
Dar negaliu atsigauti.Jaučiuosi kaip vatinė, širdis dar praėjus valandai baladoja.
Manau atostogos dar tęsiasi.

O su kruopų dieta pasidaviau.Iškenčiau 7 dienas.O juk 3-is kartus sąžiningai išgyvenau.Gal karštis ištvermę išgarino.Pradėjo pykinti vien kruopų košės vaizdas.O jėgų neliko visiškai.
Kas keisčiausia , kad nukrito per savaitę tik 1-as kg.

dabar vaisiu, darzoviu, veliau pieno produktu ir mesytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 26, 15:35)
dabar vaisiu, darzoviu, veliau pieno produktu ir mesytes  4u.gif

Vis tik maistas yra gyvenimo narkotikas.
Atrodo sprendi gyvenimo klausimą, o neatsilaikai ,neiškentėti ir tiek.Jei tos košės būtų su priedais ne taip sunku būtų.
Tik po tokio badavimo viskas skaniau.Bet pradėti valgyti reikia atsargiai.Šeštadienį gimtadienio proga kepėm šašlykus, tai ir suklupau.Bet išdrysau tik vieną gabaliuką ir torto keturis šaukštelius ir tai jau jautėsi persivalgymo sunkumas.
O mėsos dabar nedaug valgau.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 26, 15:09)
klaidžiojau po namus nerasdama vietos.Kol paskambinau atsakymo , žiūriu vyrui rankos dreba.

Oi, Gabija, kaip viskas pažįstama! Niekaip ir aš negaliu ramiai laukt atsakymo, ir vaikštau iš kampo į kampą, ir nuverkiu blush2.gif nežinia dėl ko, ir aplamai... O kai sužinau gerą atsakymą - čiumpu vaiką į glėbį ir suku suku, ir bučiuoju, ir jėgų atsiranda, ir norų begalė, ir planų smile.gif Gerųųųųų tau atostogų, gerų emocijų, ir kad atostogos tęstųsi amžinai amžinai...

Dėl kruopų tai tu šaunuolė, kas čia žino, kas mums padeda, - jei žinotum, kad tai tas kelias, kuriuo sveikstama, - viską padarytum. Mano viena bendražygė - A. Molovičko teorijos garbintoja, šventai tiki jo teiginiais, jų laikėsi, jai padėjo, na nžn., kiek čia tiesos g.gif,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 26 liepos 2010 - 16:54
QUOTE(arune @ 2010 07 26, 17:52)

Dėl kruopų tai tu šaunuolė, kas čia žino, kas mums padeda, - jei žinotum, kad tai tas kelias, kuriuo sveikstama, - viską padarytum. Mano viena bendražygė - A. Molovičko teorijos garbintoja, šventai tiki jo teiginiais, jų laikėsi, jai padėjo, na nžn.,  kiek čia tiesos  g.gif,

Turiu aš vieną Molovičko knygą.Pririnkta įvairiausių autorių straipsnių, netgi prieštaraujančių vienas kitam.Straipsniai apie badavimą, tikėjimą Dievu, aplamai saviįtaiga.Nieko stebūklingo aš jame neradau.Girdėjau ir apie jo nugydymus.
Jo paties teiginių ten kaip ir nėra.
O jei bendražygė šventai tikėjo ir kažką darė, tai jos pačios nuopelnas.

Labai sunku į ką nors būtent šventai įtikėti.O tai ir yra pagrindų pagrindas.
Atsakyti
Kai darbe paklausiau sia paskaita, idedu nuoroda, tai kilo mintis neberasyti ir nepriminti sau, kad kazkas negerai yra. Jei turesite laiko, paklausykite.

http://edmundas-petr...e-jmarkuno.html
Atsakyti

http://irrational-ps....ru/?page_id=41

Gal ką sudomins šie psichologiniai pratimai.Aš įsirašiau meilės sau pratybas.Yra čia ir psichologinių leidinių.
Atsakyti
GABIJA, jau siandien velu, kita larta butinai paziuresiu kas toje nuorodoje
Atsakyti