Sveikinu šios užeigėlės - pavėsinės šeimininkę GABIJĄ su gražiu gimtadieniu. Linkiu sveikatos didelį krepšį. Ir kad šioje temutėje rastų užuovėją visi, kam to reikia... Sveikinu ir tavo vyrą , mieloji...
Bus dar tų tortų ir pyragėlių.
GABIJA, ugnele, atnesu i pavesnine raudona lotusa. zydek. su gimtadieniu.
Su Gimtadieniu, Gabija!
Milijonai linkėjimų būti optimistei, neliūdėti, kuo geriau jaustis, ir tegul pildosi tavo svajonės !!!
GABIJA - su GIMTADIENIU
Linkiu žemiškos gerovės ir nežemiškų svajų
Papildyta:
GABIJA. , kaip aš dėkinga, kad bandote įtikinti TIKĖSIU. Manęs neklauso..... Kalu ir kalu tą patį. Žinau, kad ji ir čia paskaitys ir gal nepatiks......
Šiek tiek mokslo: "KONCENTRACIJOS DĖSNIS žmogus tampa tuo, apie ką galvoja ilgesnį laiką. Dauguma žmonių ilgesnį laiką praleidžia galvodami apie tuos dalykus, kurių nenorėtų nei norėtų. Smegenys nepripažįsta žodžio NE, todėl ir atveda ten kur galvojama.
TIKSLAS turi skambėti kaip tai, ko tu NORĖTUM , o ne apie tai ko NENORĖTUM ".....
Linkiu žemiškos gerovės ir nežemiškų svajų
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 21, 17:00)
Juk reikia kažką daryti.
reikia pasiekti to ,kad niekada nesakyti ir net negalvoti "bet.....sito nera ir nebus.....
reikia pasiekti to ,kad niekada nesakyti ir net negalvoti "bet.....sito nera ir nebus.....
GABIJA. , kaip aš dėkinga, kad bandote įtikinti TIKĖSIU. Manęs neklauso..... Kalu ir kalu tą patį. Žinau, kad ji ir čia paskaitys ir gal nepatiks......
Šiek tiek mokslo: "KONCENTRACIJOS DĖSNIS žmogus tampa tuo, apie ką galvoja ilgesnį laiką. Dauguma žmonių ilgesnį laiką praleidžia galvodami apie tuos dalykus, kurių nenorėtų nei norėtų. Smegenys nepripažįsta žodžio NE, todėl ir atveda ten kur galvojama.
TIKSLAS turi skambėti kaip tai, ko tu NORĖTUM , o ne apie tai ko NENORĖTUM ".....
GABIJA SU GIMIMO DIENA!BUK SVEIKA IR LAIMINGA!IR ACIU KAD ESI.
Sveikute,butinai priimu tavo kvietima.As irgi noriu auginti,ar tinka is pardes na zinoma neskrudintos?
o Gabija
su Gimimo Diena Tave
kiek nuorodu, turesiu darbelio grazaus aciu !
su Gimimo Diena Tave
kiek nuorodu, turesiu darbelio grazaus aciu !
.GABIJA., mieloji su gimtadieniu, o kavos ir as noresiu paragauti.
OOO, dingo mano dovanele-paveiksliukas, skirtas .GABIJAI.
Dabar idesiu dainele visoms nuotaikai pakelti, kuri man juokingai skamba, bet gerai nuteikia
http://nu-as-gy.myli.../file/1185/2466
Taip susikloste, kad tuoj isvaziuosiu i Palanga, rytoj grisiu. Kazkur ejo kalba apie susitikima pajury, bet jau matomai prazioppsojau.
Dabar idesiu dainele visoms nuotaikai pakelti, kuri man juokingai skamba, bet gerai nuteikia
http://nu-as-gy.myli.../file/1185/2466
Taip susikloste, kad tuoj isvaziuosiu i Palanga, rytoj grisiu. Kazkur ejo kalba apie susitikima pajury, bet jau matomai prazioppsojau.
QUOTE(rita606 @ 2010 07 23, 08:58)
Sveikute,butinai priimu tavo kvietima.As irgi noriu auginti,ar tinka is pardes na zinoma neskrudintos?
Aš pirkau maximoje.Pasėjau, prilaisčiau, padėjau ant pietinės palangės ir uždegiau plėvele.Dabar prigaravę , drėgna, gal bent viena išdygs.
Juk tai toks vilties darbas.
QUOTE(Patriccija @ 2010 07 24, 08:48)
Taip susikloste, kad tuoj isvaziuosiu i Palanga, rytoj grisiu.
Oi, Patriccija, ką tu veiksi Palangoj? Lyja, žaibuoja, perkūnas, ir taip visą dieną
Ot naktelę apturėjau vakar Važiavau į Rygos aerouostą pasiimti pusseserės, grįžtančios iš Amerikos, su svetima mašina, (jos Mersiuku), viskas gerai buvo į vieną pusę, o kai pasiiėmiau ją, 23 val., sugedo jos ta mašina. Svarbiausia, miške Na ką, istorija baigėsi tuo, kad kvietėmės spec. tarnybą, kad nutemptų ant tralo, į naktinį autoservisą, iki 5 ryto remontavo, ir po to dar 3 val. atgal kelionė. Pavargau šuniškai Pamačiau naktinę Rygą , kol tampė