QUOTE(Ramunis @ 2007 02 12, 08:44)
Labai bijau aš tų ašarų
QUOTE(neringyte @ 2007 02 12, 09:52)
bijau ir as tu asareliu
Mamom turbūt sunkiau palikti vaikiuką darželyje, nei vaikiukui ten pasilikti
Vaikiukas verks, kol mama pro duris tik išeis, paskui bus viskas gerai
Eimas mano (kai ėjo darželin kai buvom LT ilgesnį laiką) ėjo be ašarų nuo pat pirmos dienos. Pirmą dieną verkė, nes nepalikau jo miegoti su visais vaikais
Aišku, sirgo, būdavo sunkiau po ligos eiti, bet ėjo. Kartą išvažiavus buvau porai sav., tai kai grįžau ir vedžiau į daržą jį, žliumbėm abu... Dar tokio verkiančio vaiko nebuvau mačius
Susitarėm, kad pabus tik iki miego. Aš tą laiką pas mamą darbe prabuvau, pražliumbiau... Tai buvo mūsų paskutinė diena darželyje... Paskui dar ilgą laiką važiuojant į daržo pusę verkdavo ir klausdavo ar nevažiuosim pas vaikus
Ir nžn kas jam buvo: ar auklėtoja pabarė, ar po mano išvažiavimo jam kas galvelėj susimakalavo
Dabar pas vaikus eina su didžiausiu noru, verkia, kai suserga ir nevedu....
Kažkada reiks išleist į kolektyvą vaikus. Geriau daba paverks ir apsipras, nei verks kai reiks į mokyklą eiti (nors ir tada jaučiu verks)... Ai, kiekvienam vaikui ta adaptacija kitokia...
Dar prie to pačio... Aš į daržą leidau, kad jam greičiau liežuvis atsirištų. O gavosi taip, kad darželyje jis NĖ ŽODŽIO nepasakydavo
Užtat grįžęs namo kol atraportuodavo visiems ką darė pas vaikus
Nustojom eit pas vaikus, pradėjo kalbėt daugiau, tik va, tada problema- vaikui lialių reikėjo