Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(Ramunis @ 2007 02 02, 09:47)
O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?J

Kaip neringyte jau rase, kaina priklauso nuo kiek kartu vaikas valgys darzelyje... Bet diena berods 3-4-5 Lt gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mamukai už info 4u.gif . Labai bijau aš tų ašarų ax.gif Širdis plyš atrodo,vien pagalvojus,kad reiks vaiką palikti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 12, 11:44)
Ačiū mamukai už info  4u.gif . Labai bijau aš tų ašarų  ax.gif Širdis plyš atrodo,vien pagalvojus,kad reiks vaiką palikti. blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif unsure.gif bijau ir as tu asareliu
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 12, 08:44)
Labai bijau aš tų ašarų

QUOTE(neringyte @ 2007 02 12, 09:52)
bijau ir as tu asareliu

Mamom turbūt sunkiau palikti vaikiuką darželyje, nei vaikiukui ten pasilikti mirksiukas.gif Vaikiukas verks, kol mama pro duris tik išeis, paskui bus viskas gerai mirksiukas.gif
Eimas mano (kai ėjo darželin kai buvom LT ilgesnį laiką) ėjo be ašarų nuo pat pirmos dienos. Pirmą dieną verkė, nes nepalikau jo miegoti su visais vaikais ax.gif Aišku, sirgo, būdavo sunkiau po ligos eiti, bet ėjo. Kartą išvažiavus buvau porai sav., tai kai grįžau ir vedžiau į daržą jį, žliumbėm abu... Dar tokio verkiančio vaiko nebuvau mačius verysad.gif Susitarėm, kad pabus tik iki miego. Aš tą laiką pas mamą darbe prabuvau, pražliumbiau... Tai buvo mūsų paskutinė diena darželyje... Paskui dar ilgą laiką važiuojant į daržo pusę verkdavo ir klausdavo ar nevažiuosim pas vaikus verysad.gif Ir nžn kas jam buvo: ar auklėtoja pabarė, ar po mano išvažiavimo jam kas galvelėj susimakalavo g.gif
Dabar pas vaikus eina su didžiausiu noru, verkia, kai suserga ir nevedu....
Kažkada reiks išleist į kolektyvą vaikus. Geriau daba paverks ir apsipras, nei verks kai reiks į mokyklą eiti (nors ir tada jaučiu verks)... Ai, kiekvienam vaikui ta adaptacija kitokia...
Dar prie to pačio... Aš į daržą leidau, kad jam greičiau liežuvis atsirištų. O gavosi taip, kad darželyje jis NĖ ŽODŽIO nepasakydavo doh.gif Užtat grįžęs namo kol atraportuodavo visiems ką darė pas vaikus doh.gif Nustojom eit pas vaikus, pradėjo kalbėt daugiau, tik va, tada problema- vaikui lialių reikėjo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti @ 2006 05 25, 08:10)
Sveiki,Noreciau suzinoti ar montesori darzelyje yra lopselio grupes ir nuo kokio amziaus priimami vaikai?Kiek reikia laukti kol priims vaika? Ir gal zinote menesio kaina?

Sveiki, as pati vedu vaika i si darzeli ir galiu pasakyti, kad lopselio grupiu nera is viso, o i montesrori grupe priimami nuo 3 metu. kas menesi reikia moketi tik uz maista kaip ir visuos darzeliuose, o yra tik stojamasis mokestis 200 Lt.,visam laikui kol prades lankyti mokykla, pinigus reikia moketi i kasa. Pakistuko nereikejo duoti, nes i eile uzsirasiau pries puse metu ir patekau. jei norite nuo rugsejo pradeti lankyti tai jau geguzi turite uzsirasyti. mano vaikuciui labai patinka ir i joki kita darzeli nekeisciau:)))
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2006 05 28, 21:31)
tai i montesori tipo reik jau pries metus kreiptis? g.gif  g.gif kad ten kazkaip sumoki kazkiek pinigu ir ramu -tipo kaip ir vieta rezervuoji ar ne? g.gif  as tai negaliu va taip pries metus uzsisakyt doh.gif be rysio doh.gif

pries metus uzsirasyti uztenka, vieta rezarvuoti galima sumokejus stojamaji menesi 200 Lt i kasa, 3-4 menesiam. o del kisiuku tai kas ju nepriima geriau pasakykit? bet as nenesiau ir manes niekas neprase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 01 31, 12:17)
Kad jau jūs tokie patyrę,tai gal atsakysit į kelis klausimėlius  4u.gif .Ar reik prieš vedant į daržiuką paskiepyti,ką reik neštis ir ką turėti einant.Aš vis ruošiuosi savo sūnų po truputį vest papratinti prie daržiuko aplinkos,prie vaikų,prie auklyčių,tik va nieko nežinau nei kas nei kaip... blush2.gif Ačiū visoms kurios papasakos daugiau

vajezau, užsuku čia retai, tai nė nemačiau kad manęs klausi blush2.gif doh.gif Niu, matau mamos tave apšvietė jau ax.gif

QUOTE(neringyte @ 2007 01 31, 20:47)
na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo

irnesakyk.gif Man aiškino tą patį, bet kai atėjom su auklėtojom pakalbėt, sakė svarbu, kad vaikščiotų jau žmoniškai.Nu negi iš 1m ir 2mėn vaiko galima tikėtis, jog jis jau viską mokės doh.gif . Vilius su sauskelnėm dar ėjo, nes pietų miegui dėdavau dar, šaukštu tik makaluot mokėjo, o apie soskę tai tyliu, nešasi ir dabar nes be jos neužmiega, tik šiaip auklėtojos prašiau, kad neduotų, tik miegeliui ji skirta. Už tai vaikas išmoko užmikt visiškai vienas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelytė: 16 vasario 2007 - 23:21
Skaičiau jūsų atsiliepimus apie darželius ir pati savo vaikystę prisiminiau. Lankiau "Vaikystę" ten dar aišku tų montesori grupių niekas net nesapnavo. O ką dabar jau visas darželis tapo Montesori pakraipos? Žinojau pora gerų auklėtojų su kuriom ir pačiai teko susidurt, regis ir po šiai dienai jos ten dirba, ir tikrai nesuseno. Tai viena auklėtoja lyg Lida, o kita Rita. Va apie Rita esu pačios geriausios nuomonės.
Tiesa, jau nuo savo laikų atismenu kad auklėtojos tikrai dažnai vesdavosi savpo numylėtinius pav į parduotuvę ar dar kur, žiūriu šis pomėgis išliko iki šių dienų smile.gif
Beje kiek žinau šiame darželyje galima paderint vaikų maistą, pav jei vaikas alergiškas vietoj žuvies jam duos mėsos, jei vaikas po susnkios ligos mamos prašymu irgi maistas gali būt paderinamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 01 kovo 2007 - 14:26
QUOTE(bevardė @ 2007 03 01, 15:17)
Skaičiau jūsų atsiliepimus apie darželius ir pati savo vaikystę prisiminiau. Lankiau "Vaikystę" ten dar aišku tų montesori grupių niekas net nesapnavo. O ką dabar jau visas darželis tapo Montesori pakraipos? Žinojau pora gerų auklėtojų su kuriom ir pačiai teko susidurt, regis ir po šiai dienai jos ten dirba, ir tikrai nesuseno. Tai viena auklėtoja lyg Lida, o kita Rita. Va apie Rita esu pačios geriausios nuomonės.
Tiesa, jau nuo savo laikų atismenu kad auklėtojos tikrai dažnai vesdavosi savpo numylėtinius pav į parduotuvę ar dar kur, žiūriu šis pomėgis išliko iki šių dienų smile.gif
Beje kiek žinau šiame darželyje galima paderint vaikų maistą, pav jei vaikas alergiškas vietoj žuvies jam duos mėsos, jei vaikas po susnkios ligos mamos prašymu irgi maistas gali būt paderinamas.

o mano aukletojos buvo Rita ir Virga ax.gif uzsukcia daugiau pabendrausim mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau galvoju nuo balandžio po biški papratinti pavedžioti į "Purieną".Labai jau norisi jam su leliais bendraut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 03 13, 13:20)
Aš jau galvoju nuo balandžio po biški papratinti pavedžioti į "Purieną".Labai jau norisi jam su leliais bendraut  ax.gif

na lauksim ziniu kaip Gyciui sekesi pirmom dienom darzelyje bigsmile.gif
Atsakyti
Mes jau liepa keliausim į darža
Atsakyti
sveiki.savo mergyte uzrasiau i vaikystes darzeli pavasario8.sunus lanke vilaniu darzeli obelele,as juo buvau tikrai patenkinta.bet pakeiteme gyvenama vieta dukryte teks i vaikyste leisti.bet jau gauti vieta o jo joi,atrodo kad kedainiuose vaiku mazu milijonas,sako vietu nera eiles dideles.prasyma parasiuau kai lelei buvo puse metu.kai dabar jau noriu vest sako nera lovos kur miegot.gerai kad puikia aukle radau,tai nuo 1m jau i darbeli galejau eiti.nuo birzelio1d gaunu vieta,tik blogai kad vasara:aukletojos kaitaliosis vaikui ir taip jau stresas.sekmes visom mamom. smile.gif
Atsakyti